Menu

Naam

Briksets

Kamer van Koophandel23083293
Aantal beschikbare prijzen4
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
Lego - 2Lego - 7962 - Anakin's & Sebulba's Podracers™
Win de LEGO Star Wars podrace tussen Anakin en Sebulba. We zijn begonnen aan de laatste ronde in de Boonta Eve Classic! Anakin en zijn tegenstander Sebulba liggen nek aan nek op weg naar de finish... Maar kijk uit! Sebulba laat zijn cirkelzagen naar buiten schuiven om Anakin uit te schakelen! Inhoud LEGO Star Wars 7962 Deze set wordt geleverd inclusief vijf LEGO Minifiguren en twee ruimtevaartuigen. Met meer dan 800 stukjes beleef je uren bouw- en speelplezier. LEGO Minifiguren Watto Sebulba Anakin Skywalker Wald Obi-Wan Kenobi
159.9977.90
Lego - 2Lego - 5657 - Jessie houdt de Wacht
Jessie en Bullseye zitten voor de deur van het kantoor van de sheriff en houden alles wat er in de stad gebeurt in de gaten. Bij de set horen Jessie en Bullseye DUPLO figuren, een kantoor en een stoel.

Leeftijd: 2-5 jaar.
15.996.43
Lego - 2Lego - 5678 - Politieagent
LEGO Duplo 5678 politieagent. De politieman surveilleert met zijn speurhond door de straten. De politiehond heeft een neus voor narigheid. Als de hond begint te blaffen bespeurt hij trammelant! Ga er als een speer op af om het op te lossen. Deze Duplo doos bevat 4 stukjes inclusief de agent en zijn vrolijke politiehond. Deze kleurrijke stukjes zijn leuk en veilig voor kleine kinderen.
7.993.88
Lego - 2Lego - 7931 - T-6 Jedi Shuttle

De Jedi zijn in hun T-6 shuttle op weg naar een veraf gelegen Clone Wars slagveld, maar lopen in een hinderlaag van de premiejagers! De shuttle van de Jedi is zwaar bewapend met raketten en heeft roterende vleugels en een afneembare cockpit die in een ontsnappingspod veranderd kan worden. Met dit schip hoeven de Jedi geen enkele premiejager te vrezen. Inclusief minifiguren van Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en de Jedi Masters Shaak Ti en Saesee Tiin.

129.9957.40