Menu

Naam

Briksets

Kamer van Koophandel23083293
Aantal beschikbare prijzen8
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
Lego - 2Lego - 5657 - Jessie houdt de Wacht
Jessie en Bullseye zitten voor de deur van het kantoor van de sheriff en houden alles wat er in de stad gebeurt in de gaten. Bij de set horen Jessie en Bullseye DUPLO figuren, een kantoor en een stoel.

Leeftijd: 2-5 jaar.
15.996.43
 Lego - 7789 - Lotso's Vuilniswagen
Lotso de beer en zijn bende, Bonk en Stretch, verkennen het dagverblijf in hun vuilniswagen. Bij de set horen Lotso, Stretch en Bonk minifiguren, een chauffeur en een vuilniswagen met kiepfunctie.

Leeftijd: 6-12 jaar.
22.9911.29
Lego - 2Lego - 5683 - Marktkraam
LEGO Duplo 5683 marktkraam De marktkoopman heeft vandaag op de veiling weer verse etenswaar gekocht! Rijd met de groene bestelbus de marktkraam naar het plein in stad. Zorg dat je op tijd bent en bemachtig de mooiste plek voor je stand! Als je de kraam hebt opgezet is het tijd om het kleurrijke fruit, de heerlijke groenten en natuurlijk het verse brood uit te stallen. Ondertussen kijkt het zwarte katje verlekkert toe naar alle hapjes... Zet de parasol op boven de verse producten zodat ze niet bederven onder de zon. Laat de mensen op de markt luid en duidelijk horen wat je allemaal in de aanbieding hebt, zo verkoop je de meeste boodschappen. Je kassa zal rinkelen als nooit tevoren! Inhoud De LEGO Duplo marktkraam bevat 24 stukjes inclusief: 2 kruideniers Marktkraam Busje Fruit Groenten 2 Broden Parasol Aanbiedingenbord Fruit kistjes De groene bus heeft een achterklep die echt open kan. De kleurrijke LEGO Duplo blokjes zijn leuk en veilig voor kleine kinderen. LEGO Duplo bevordert de fijne motoriek, leert vormen en kleuren en stimuleert de creativiteit van kinderen.
24.9919.39
Lego - 2Lego - 5678 - Politieagent
LEGO Duplo 5678 politieagent. De politieman surveilleert met zijn speurhond door de straten. De politiehond heeft een neus voor narigheid. Als de hond begint te blaffen bespeurt hij trammelant! Ga er als een speer op af om het op te lossen. Deze Duplo doos bevat 4 stukjes inclusief de agent en zijn vrolijke politiehond. Deze kleurrijke stukjes zijn leuk en veilig voor kleine kinderen.
7.993.88
 Lego - 9500 - Sith Fury-class Interceptor
Dit is de dodelijke Fury-class Interceptor van LEGO (9500). Aan boord bestudeert de duivelse Sith Lord Darth Malgus zijn instrumenten, op zoek naar tegenstanders. De Sith Fury-class Interceptor heeft 4 raketten, beweegbare vleugels en een groot ruim waarin infanterie van de kwaadaardige Sith naar het slagveld kan worden vervoerd. Wie durft het tegen de duivelse Sith Lord op te nemen? Inhoud - Fury-class Interceptor met cockpit die open kan, wegklapbaar instrumentpaneel, bewegende vleugels, 4 raketten en achterromp met ruimte voor 2 minifiguren, 2 medium blasters en Darth Malgus' lichtzwaard - 3 minifiguren: Darth Malgus en 2 Sith Troopers. Vouw de vleugels open naar de duelpositie! Breng de troopers aan boord! De Sith Fury-class Interceptor is meer dan 27 cm lang, 29 cm breed en 7 cm hoog.
159.9977.62
Lego - 2Lego - 7931 - T-6 Jedi Shuttle

De Jedi zijn in hun T-6 shuttle op weg naar een veraf gelegen Clone Wars slagveld, maar lopen in een hinderlaag van de premiejagers! De shuttle van de Jedi is zwaar bewapend met raketten en heeft roterende vleugels en een afneembare cockpit die in een ontsnappingspod veranderd kan worden. Met dit schip hoeven de Jedi geen enkele premiejager te vrezen. Inclusief minifiguren van Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en de Jedi Masters Shaak Ti en Saesee Tiin.

129.9957.40
Lego - 2Lego - 8060 - Typhoon Turbo onderzeeër
In de donkerste diepten van de oceaan vecht de duiker als een bezetene om de gele Atlantis schatkistsleutel te veroveren op de machtige haaienstrijder. De duiker vuurt de torpedo's af die op zijn onderzee
24.9918.54
Lego - 2Lego - 5645 - Vierwielige motor
De boer rijdt met zijn terreinwagen over het landschap op zoek naar verse aarbeien. De boer heeft een krat vol! De terreinwagen is ruim 10 cm lang. Deze doos bevat 9 stukjes, inclusief Duplo speelfiguur: de boer.
9.997.15