Menu

Naam

Briksets

Kamer van Koophandel23083293
Aantal beschikbare prijzen4
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
Lego - 2Lego - 5657 - Jessie houdt de Wacht
Jessie en Bullseye zitten voor de deur van het kantoor van de sheriff en houden alles wat er in de stad gebeurt in de gaten. Bij de set horen Jessie en Bullseye DUPLO figuren, een kantoor en een stoel.

Leeftijd: 2-5 jaar.
15.996.43
Lego - 2Lego - 5683 - Marktkraam
LEGO Duplo 5683 marktkraam De marktkoopman heeft vandaag op de veiling weer verse etenswaar gekocht! Rijd met de groene bestelbus de marktkraam naar het plein in stad. Zorg dat je op tijd bent en bemachtig de mooiste plek voor je stand! Als je de kraam hebt opgezet is het tijd om het kleurrijke fruit, de heerlijke groenten en natuurlijk het verse brood uit te stallen. Ondertussen kijkt het zwarte katje verlekkert toe naar alle hapjes... Zet de parasol op boven de verse producten zodat ze niet bederven onder de zon. Laat de mensen op de markt luid en duidelijk horen wat je allemaal in de aanbieding hebt, zo verkoop je de meeste boodschappen. Je kassa zal rinkelen als nooit tevoren! Inhoud De LEGO Duplo marktkraam bevat 24 stukjes inclusief: 2 kruideniers Marktkraam Busje Fruit Groenten 2 Broden Parasol Aanbiedingenbord Fruit kistjes De groene bus heeft een achterklep die echt open kan. De kleurrijke LEGO Duplo blokjes zijn leuk en veilig voor kleine kinderen. LEGO Duplo bevordert de fijne motoriek, leert vormen en kleuren en stimuleert de creativiteit van kinderen.
24.9919.39
Lego - 2Lego - 5678 - Politieagent
LEGO Duplo 5678 politieagent. De politieman surveilleert met zijn speurhond door de straten. De politiehond heeft een neus voor narigheid. Als de hond begint te blaffen bespeurt hij trammelant! Ga er als een speer op af om het op te lossen. Deze Duplo doos bevat 4 stukjes inclusief de agent en zijn vrolijke politiehond. Deze kleurrijke stukjes zijn leuk en veilig voor kleine kinderen.
7.993.88
Lego - 2Lego - 5645 - Vierwielige motor
De boer rijdt met zijn terreinwagen over het landschap op zoek naar verse aarbeien. De boer heeft een krat vol! De terreinwagen is ruim 10 cm lang. Deze doos bevat 9 stukjes, inclusief Duplo speelfiguur: de boer.
9.997.15