Menu

Naam

Wehkamp

Kamer van Koophandel
Aantal beschikbare prijzen243
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
 Playmobil - 6624 - Adventskalender "Kerst op de boerderij"
De populaire Adventskalenders van PLAYMOBIL maken het lange wachten op Kerstmis elk jaar weer extra plezierig. Elke kalender heeft kleine deurtjes waarachter leuke verrassingen zitten.
- met vele boerderijdieren zoals koeien, geitjes, schapen, vogels, katten, een kip met kuikens, een muis en een puppy.
- de mini tractor is alleen geschikt voor kinderfiguren.
- Inclusief de kerstman, een engel, een kinderfiguur en 23 verschillende dieren. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
21.24
 Playmobil - 6644 - Alligator met baby's
De nieuwe zoo van PLAYMOBIL brengt dieren uit heel de wereld in de kinderkamer. Zoodirecteurs en verzorgers in spe zullen in de wolken zijn met de vele uitbreidingssets waarmee ze hun zoo naar eigen keuze kunnen uitbouwen. De zoo kan worden aangevuld met 18 verschillende zakjes met de favoriete diersoorten. Gloednieuw in de rijke dierenwereld van PLAYMOBIL is de alpaca met baby. Zebra's, neushoorns of panda's – kleine dierenvrienden kunnen de zoo bevolken met hun hoogstpersoonlijke lievelingsdieren. De natuurgetrouwe voorstelling, diverse diersoorten en de modulaire omheining staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier. - Deze set bevat 3 onderdelen

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
8.99
 Playmobil - 5572 - Ballenbad
De kleinsten beleven in dit ballenbad met vrolijke kleuren de tijd van hun leven!
8.49
 Playmobil - 5560 - Brandblusvliegtuig
Brand in het bos! Geen nood, het brandblusvliegtuig is al op komst. Van zodra het vliegtuig over de brandende site vliegt, opent de piloot de gevulde tank met water. Het vuur is snel geblust en alle dieren zijn gered. Deze avontuurlijke speelwereld van PLAYMOBIL belooft spannende wildernis excursies door de vele dieren, gedetailleerde apparatuur en interessante aanvulling sets. De natuurgetrouwe voorstelling en de diverse diersoorten staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier en is een ideaal cadeau voor avontuurlijke kinderen. Afmetingen: 30 x 40 x 10,5 cm (LxBxH). Deze set bevat 29 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
29.99
 Playmobil - 6001 - Burcht van de orde van de Valkenridders
Verdedig de geheime schat dankzij de vele valstrikken die in dit kasteel zijn ingebouwd! De aanvallers kan je opsluiten in de kerker of de kooi!
89.99
 Playmobil - 6005 - Camouflage hooiwagen van de Valkenridders
Enkele Valkenridders verstoppen zich in deze camouflage hooiwagen om zo dichterbij de vijand te kunnen komen. De Leeuwenridders vermoeden helemaal niets…
19.1318.45
 Playmobil - 6694 - Colossus
Deze reusachtige ridder van Baron Black komt uit de wereld Kingsland. - Met op en neer beweegbare armen en draaibare handen.
- Voorzien van een groot schild en machtig zwaard (incl. afneembare greep zodat elke PLAYMOBIL-figuur het zwaard kan vasthouden).
- Het zwaard kan worden opgeborgen in de schede op de rug van de kolos. - Afmetingen: Ca. 10,5 x 5 x 9,5 cm De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
10.009.95
 Playmobil - 4796 - Geheime piratenvesting met Ruby Red
met SUPER 4-heldin Ruby uit Gunpowder Island. - Door het strodak open te klappen wordt het anonieme piratenhuis op Gunpowder Island omgetoverd tot een zwaarbewapende vesting met reuzenkanon (inclusief 2 kanonskogels).
- Op het balkon bevindt zich nog een draai- en zwenkbaar kanon met 3 projectielen om af te vuren.
- Inclusief Ruby en extra piratenfiguur met kanonsarm (schiet niet). - Inclusief een Toekan, 4 makrelen, een schol en een doornhaai
- Afmetingen: Ca. 16 x 15 x 28,5 cm (zonder vlag en lantaarn) De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
36.54
 Playmobil - 6640 - Giraf met jong
De nieuwe zoo van PLAYMOBIL brengt dieren uit heel de wereld in de kinderkamer. Zoodirecteurs en verzorgers in spe zullen in de wolken zijn met de vele uitbreidingssets waarmee ze hun zoo naar eigen keuze kunnen uitbouwen. De zoo kan worden aangevuld met 18 verschillende zakjes met de favoriete diersoorten. Gloednieuw in de rijke dierenwereld van PLAYMOBIL is de alpaca met baby. Zebra's, neushoorns of panda's – kleine dierenvrienden kunnen de zoo bevolken met hun hoogstpersoonlijke lievelingsdieren. De natuurgetrouwe voorstelling, diverse diersoorten en de modulaire omheining staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier. -Deze set bevat 2 onderdelen

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
12.5010.79
 Playmobil - 6134 - Golden Retrievers met puppy's
Dit natuurgetrouwe en sympathieke speelgoed staat garant voor urenlang afwisselend speelplezier. Met de vele dieren en liefdevolle details is de nieuwe PLAYMOBIL-boerderij een fantastisch geschenk voor alle kinderen. Deze set bevat 15 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
13.50
 Playmobil - 6651 - Groep flamingo's
De nieuwe zoo van PLAYMOBIL brengt dieren uit heel de wereld in de kinderkamer. Zoodirecteurs en verzorgers in spe zullen in de wolken zijn met de vele uitbreidingssets waarmee ze hun zoo naar eigen keuze kunnen uitbouwen. De zoo kan worden aangevuld met 18 verschillende zakjes met de favoriete diersoorten. Gloednieuw in de rijke dierenwereld van PLAYMOBIL is de alpaca met baby. Zebra's, neushoorns of panda's – kleine dierenvrienden kunnen de zoo bevolken met hun hoogstpersoonlijke lievelingsdieren. De natuurgetrouwe voorstelling, diverse diersoorten en de modulaire omheining staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier. - Deze set bevat 12 onderdelen

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
5.94
 Playmobil - 6038 - Groot kanon van de Valkenridders
De Valkenridders laten niet met zich sollen en mengen zich met het groot kanon in de strijd. Het kanon schiet echt!
16.33
 Playmobil - 6191 - Hockey scheidsrechters
De lijnrechters met fluitje zorgen ervoor dat de spelregels worden gerespecteerd.
- Met de meegeleverde etiketten kunnen de beide scheidsrechters worden voorzien van individuele rugnummers. - Inclusief 2 speelfiguren PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
5.044.50
 Playmobil - 6192 - Ijshockey doelschieten
- De nauwkeurige schietfunctie van de veldspeler kan probleemloos worden bediend met één hand.
- De rood-witte onderlegger simuleert het ijs en zorgt voor een optimale spelervaring op diverse ondergronden.
- De doelwand is voorzien van vijf openingen om de puck doorheen te schieten.
- De armen en benen van de ijshockeyfiguur kunnen niet bewegen.
- Inclusief 4 pucks. - Inclusief 1 speelfiguur PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
7.99
 Playmobil - 5594 - Ijshockey stadion
Het ijs op en spelen maar! Laat de spelers over het ijs glijden en mik de puck in het doel met de nieuwe schietfunctie! - Inclusief twee teams bestaande uit een keeper en een veldspeler.
- De nauwkeurige schietfunctie van de veldspeler kan probleemloos worden bediend met één hand.
- De keeper kan naar links en naar rechts worden bewogen om een doelpunt te voorkomen.
- Met de meegeleverde etiketten kunnen de speelfiguren worden voorzien van individuele rugnummers.
- Met het scorebord achter beide doelen kunnen tot tien doelpunten worden aangegeven.
- De middelste zijpanelen van het veld kunnen worden verwijderd om met de apart verkrijgbare ijsveger (Art.Nr. 6193) op het ijs te kunnen.
- Inclusief 4 pucks.
- De armen en benen van de veldspelers kunnen niet bewegen. - Inclusief 4 speelfiguren - Afmetingen: Ca. 78,5 x 42 x 8 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
39.99
 Playmobil - 6193 - Ijsveger
De ijsveger zorgt ervoor dat het ijs goed wordt onderhouden voor de wedstrijd en tijdens de spelonderbrekingen. - Met plaats voor een figuur om de machine te besturen en te bedienen.
- De slee achterop de machine kan omhoog en omlaag bewegen en wordt stevig vergrendeld in de hoogste stand. - Inclusief 1 speelfiguur PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
10.00
 Playmobil - 6663 - Kind in rolstoel
- De rolstoel is alleen geschikt voor kinderfiguren en rijdt op wieltjes. - De gips voor arm en been en het hoofdverband zijn alleen geschikt voor kinderfiguren. - Inclusief een speelfiguur en een kinderfiguur. - Afmetingen: Ca. 10 x 15 x 5 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
7.996.99
 Playmobil - 6660 - Kraamkamer met babybed
- Op het nachtkastje is een legvak bevestigd. Het legvak is in de hoogte verstelbaar en kan worden vergrendeld op drie verschillende niveaus.
- In de lade van het nachtkastje kan je spullen wegleggen.
- Het nieuwe ziekenhuisbed is geschikt voor volwassen speelfiguren en rijdt op wieltjes.
- Aan het handvat kan het speelfiguur zich vasthouden.
- Het kinderbedje rijdt op wieltjes. - Inclusief 1 vrouwelijk speelfiguur en een babyfiguur - Afmetingen: 20 x 15 x 5 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
12.74
 Playmobil - 5561 - Lynxen met cameraman
Wat ritselt daar? Een lynx familie maakt haar eerste reis samen. De wildlife filmmaker heeft zijn camouflagenet vastgemaakt aan de takken van een boom om zo de grote katten te observeren. Deze avontuurlijke speelwereld van PLAYMOBIL belooft spannende wildernis excursies door de vele dieren, gedetailleerde apparatuur en interessante aanvulling sets. De natuurgetrouwe voorstelling en de diverse diersoorten staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier en is een ideaal cadeau voor avontuurlijke kinderen. Deze set bevat 40 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
22.00
 Playmobil - 6688 - Muzikale toren met Twinkle Sterrenglinster
- De SUPER 4-heldin Twinkle en haar feeënvriendin Donella beschikken over een toverstok, een afneembaar rokje en bewegende, afneembare feeënvleugels.
- Uit de Super 4- wereld Enchanted Island - Het haarlint van Donella kan ook worden afgenomen.
- De ster op de torenspits kan fungeren als handgreep om de toren mee te nemen nadat die in de doorzichtige buis is gezakt en bevestigd.
- Wanneer de bloemblaadjes worden uitgeklapt, komt de muziekspeler tevoorschijn.
- De melodie van de muziekspeler is geïnspireerd op het liedje van de TV-serie SUPER 4.
- Het dak van de toren kan open worden geklapt om spullen in op te bergen.
- Het eenhoornveulen kan door beide feeën worden verzorgd en genezen met bladverband.
- Inclusief Super 4-heldin Twinkle, extra speelfiguur en eenhoornveulen. - Afmetingen: Ingeklapt: ca. 14,5 x 14,5 x 36 cm en uitgebouwd: ca. 14,5 x 14,5 x 47 cm De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
39.95
 Playmobil - 6678 - Piraten aanvalsschip
Met hun kanonnen op het dek maken de piraten de wereldzeeën onveilig. - Het piratenschip kan drijven.
- Het schip is uitbreidbaar met de RC-onderwatermotor (Art. Nr. 5536 - Balastgewicht Art.nr. 6241 vereist)
- Voorzien van wieltjes om op de vloer te spelen. Onder de boeg bevindt zich een oog waar je een koord kan aan bevestigen.
- Op het dek is er een ruimte voorzien om munitie en wapens in op te bergen alsook een functionerend kanon.
- Op de boeg bevindt zich ook een kanon.
- Het anker kan worden neergelaten met de lier.
- Boven de vlaggenmast is er een uitkijkpost waar je een figuur kan vastzetten aan de hand van een voetklem.
- Inclusief 3 speelfiguren en een slingeraap
- Afmetingen: 67 (zonder vlag) x 24 x 52 cm (LxBxH).

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
59.99
 Playmobil - 6682 - Piratenvlot
De twee drenkelingen proberen met hun piratenvlot te ontsnappen uit het piratenhol.
- Het vlot drijft en kan worden uitgerust met de PLAYMOBIL onderwatermotor (Art.Nr. 7350)
- Beide kanonnen zijn draai- en zwenkbaar en uitgerust met vier projectielen.
- Inclusief 2 speelfiguren
- Afmetingen: Ca. 19 x 11,5 x 17 cm

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
14.99
 Playmobil - 6950 - Ponyrijden met mama
Vandaag is de grote dag! Mama gaat je leren paardrijden. Maak snel de pony klaar: doe hem een halster aan en maak het touw vast. Ben je klaar om op de pony te gaan zitten? Mama tilt je er in een wip op en daar zit je dan. Mama lacht en ze vraagt de pony een stapje naar voor te doen. Dat voelt speciaal he? Al snel ben je over het hele terrein aan het stappen op je pony. En dat met een hele brede glimlach op je gezicht!

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
6.99
 Playmobil - 6699 - Prinses Leonora
De zus van SUPER 4-held Alex komt uit Kingsland. - Inclusief diverse prinsessenaccessoires. De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
4.99
 Playmobil - 6690 - Professor X
- De slechterik Dr.X komt uit de wereld van Technopolis - Inclusief futuristisch vliegend transport en aktetas. De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
4.243.99
 Playmobil - 6004 - Reuzentrol met dwergsoldaten
De trol zwaait furieus met zijn reusachtige knots! Gelukkig houden de dwergsoldaten de Reuzentrol in bedwang.
14.27
 Playmobil - 6156 - Speelbox "Ridder schatkamer"
PLAYMOBIL breidt het populaire gamma uitklapbare speelboxen uit met vier nieuwe speelideeën. Elk met een specifiek thema en tal van toebehoren.
Het geheim: de geheimzinnige box gewoon openen met een sleutel en door het ingenieuze klapsysteem ontstaat er een fantastische speelwereld.
In de Ridderschatkamer ligt het kostbare goud veilig opgeslagen. Wie zal de schat bemachtigen – de zwarte of de rode ridder? De ridders beschikken over allerlei wapens en een kanon.
De uitklapbare speelboxen van PLAYMOBIL kunnen na het spelen snel en makkelijk worden opgeruimd - alles past in de afsluitbare box. De sleutel wordt veilig aan de bodem bevestigd. De speelboxen kunnen met een klein trucje ook zonder sleutel worden geopend mocht die ooit zoek raken.
Een mooi geschenkidee en ideaal om overal mee te nemen – speelplezier onderweg verzekerd!
Deze set bevat 89 onderdelen.
PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
21.99
 Playmobil - 6870 - StarterSet Boomgaard
Het is weer zover. De appels en de meloenen zijn rijp om geoogst te worden. Help de boer en boerin de appels van de bomen te plukken en de meloenen uit de grond te trekken. Pfoe, de zon schijnt fel! Misschien moeten we het vers geplukt fruit even uit de zon onder de paraplu leggen? Ah, daar is de tractor! De fruitbakken staan klaar. Laad ze op de bagageruimte van de tractor en breng ze naar de markt!

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
16.14
 Playmobil - 6655 - Stokstaartjes
De nieuwe zoo van PLAYMOBIL brengt dieren uit heel de wereld in de kinderkamer. Zoodirecteurs en verzorgers in spe zullen in de wolken zijn met de vele uitbreidingssets waarmee ze hun zoo naar eigen keuze kunnen uitbouwen. De zoo kan worden aangevuld met 18 verschillende zakjes met de favoriete diersoorten. Gloednieuw in de rijke dierenwereld van PLAYMOBIL is de alpaca met baby. Zebra's, neushoorns of panda's – kleine dierenvrienden kunnen de zoo bevolken met hun hoogstpersoonlijke lievelingsdieren. De natuurgetrouwe voorstelling, diverse diersoorten en de modulaire omheining staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier. - Deze set bevat 5 onderdelen

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
6.38
 Playmobil - 5573 - Tweeling kinderwagen
Gloednieuw is deze tweeling kinderwagen … ga je mee wandelen?
10.998.99
 Playmobil - 6006 - Verkenners van de Leeuwenridders
De Leeuwenridders gaan op verkenning uit… Ze inspecteren de omgeving van het kasteel en slaan alarm bij het minste gevaar.
11.29
 Playmobil - 6629 - XXL Kerstman 65 cm
Voor het spelen en decoreren, geschikt voor binnen en buiten. De kerstman is 65 cm lang en is, net als zijn kleinere tegenhanger, uitgerust met beweegbare onderdelen.
44.99
 Playmobil - 6685 - Ziekenwagen met licht en geluid
Met loeiende sirene en zwaailicht (1 x 1,5V microbatterij, niet inbegrepen) transporteert de ambulance het slachtoffer naar het kinderziekenhuis! Het slachtoffer ligt op de stretcher en kan ondertussen worden verzorgd met de nooduitrusting. Met afneembaar dak en schuifdeur.
- De ambulance is uitgerust met een trekhaak en is niet RC compatibel.
- Zowel het dak van de cabine als van het achterste gedeelte is afneembaar.
- De twee achterste deuren gaan naar buiten open en de zijdeur is een schuifdeur.
- Het hoofdeinde van het bed kan worden verhoogd. - Het figuur kan worden vastgemaakt op de stretcher met een siliconenriem.
- De reddingsbrancard wordt met ingeklapte poten in de ambulance geduwd.
- Aan de linkerkant van de ambulance vind je medische apparatuur zoals een beademingstoestel en een infuus. Aan de rechterkant heb je kasten om materiaal in op te bergen.
- Er zijn twee verschillende beademingsmaskers beschikbaar: het witte masker met transparante buis is voor volwassen figuren en het groene masker met groene buis is voor kinderen. Het infuus kan je bevestigen aan de arm van een PLAYMOBIL speelfiguur.
- In de tussenwand is er ruimte voor een doktertas.
- De sirene en zwaailicht kunnen worden verwijderd om de batterij (1 x 1,5V microbatterij, niet inbegrepen) te vervangen.
- Onderaan de sirene en zwaailicht module is er een schakelaar waar je kan kiezen tussen twee mogelijke sirenes.
- Met een druk op de knop, bovenaan de module, activeer je het zwaailicht met sirene. Deze functie kan op elk moment worden uitgeschakeld door opnieuw op de knop te drukken.
Auto Power Off - LED: 2 min
Auto Power Off - Geluid: 10 sec - De gips voor arm en been en het hoofdverband is alleen geschikt voor kinderfiguren. - Inclusief 2 speelfiguren en een kinderfiguur.
- Afmetingen: 27 x 13 x 14 cm (LxBxH). PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
35.99
 Fisher-Price - BCX23 - Brullende dino
Thomas gaat op onderzoek uit in de kleigroeve, op zoek naar dinosaurusbotten voor het museum van Sodor! Ga jij met hem mee op avontuur?
44.99
 Fisher-Price - BCX24 - Thomas & Friends Schroothandel schoonmaakteam
Het is een drukke dag op de schroot en de rommel ligt over de hele spoorbaan verspreid. Help Percy en Reg om de spoorbaan weer vrij te maken, zodat de treinen erlangs kunnen. Inclusief metalen Percy.
29.99
V-Tech - 4V-Tech - - - Action Cam
Supercoole gadget voor stoere kids! Met deze compacte en multifunctionele camera maak je video's en foto's met tal van coole bewerkingen en effecten.

Speel spelletjes en maak stop motion filmpjes. Gebruik de waterdichte behuizing om foto's onder water te maken of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je spannende avonturen vast, waar je ook bent!

Specificaties van de VTech Kidizoom Action Cam:


• Het 128 MB intern geheugen is met een microSD geheugenkaart uit te breiden tot 32 GB (niet inbegrepen)
• Met een ingebouwde oplaadbare accu
• Inclusief 7 verschillende accessoires, zoals een waterdichte behuizing, polsbandje en een fiets-bevestigingsstuk
• Stevig en duurzaam design
• Fotoresolutie; 640 X 480 (0.3 megapixel)
• Videoresolutie; 640 X 480 (alleen bij gebruik van een microSDkaart - Video-effecten worden nietondersteund) 320 X 240 (standaard-instelling)

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2015 'Buitenspeelgoed' in België.

49.95
V-Tech - 4V-Tech - - - Duo blauw (incl MP3)
De 8 in 1 Kidizoom met 4x digitale zoom, camera aan de voor- én achterkant en groot kleurenscherm! Bewerk foto’s en video’s met talloze coole effecten, vervorm je stem, luister naar je favoriete muziek of speel coole spellen met bewegingssensor! De camera is aan te sluiten op de computer en uitbreiding d.m.v. een microSD-kaart is mogelijk (niet inbegrepen). Inclusief koptelefoon en polsbandje.
59.99
V-Tech - 4V-Tech - - Baby 1E Sleutelbos
Deze sleutelbos bevat 3 sleutels met elk een unieke eigenschap, een rammelaar, een sleutel met kraaltjes en een bijtring. Met speciaal handvat voor een goede grip voor kleine handjes. Specificaties Knipperende gezichttoets 11 melodietjes en 3 gezongen liedjes Stevig en duurzaam design Regelbaar volume Automatische uitschakeling De zeester werkt op 2 AAA batterijen (reeds ingesloten).
12.95
V-Tech - 4V-Tech - - Baby Touch Tablet
Slim speelplezier binnen handbereik! Tik en veeg over het scherm en leer letters, cijfers, vormen en meer! Vol met leuke animaties, melodietjes, gezongen liedjes en geluiden.
17.03
V-Tech - 4V-Tech - 77023 - Baby Walker
Gaat je kindje zijn eerste stapjes zetten? Met de Vtech Baby Walker gaat je kindje nog sneller rond stappen. De roze babywalker heeft vele activiteiten met onder andere vormen, woordjes, letters en cijfers. De babywalker heeft vijf lichtgevende piamotoetsen en drie draaischijven met grappige zinnetjes en geluidjes. De Vtech babywalker heeft een afneembaar activiteitenpaneel en een telefoonhoorn voor een interactief rollenspel. Verder vele leuke en grappige melodietjes en geluidjes en n gezongen liedje. De babywalker heeft een aan -uitschakelaar, een volumeschakelaar en automatische uitschakeling. Inclusief 2 AA batterijen.
39.9933.95
V-Tech - 4V-Tech - - Boerderij
Zoef met Karin Koe en andere dieren over de Zoef Zoef dieren boerderij en beweeg de gieter om de wortels te zien groeien. Beweeg de dieren over de 9 Magische Sensors en luister naar de vrolijke reacties. Maak kennis met kleuren, cijfers, etenswaren en nog veel meer! Inclusief Karin Koe.

- Zoef met Karin Koe en andere dieren over de boerderij en beweeg de gieter om de wortels te zien groeien
- Maak kennis met kleuren, cijfers, etenswaren en nog veel meer
- Beweeg de dieren over de 9 Magische Sensors en luister naar de vrolijke reacties
- Maak verschillende combinaties met de 10 inbegrepen Avonturenpaden
- Verbind de boerderij met andere Zoef Zoef Dieren speelsets voor nog meer speelplezier
- Inclusief Karin Koe:
- 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
- Stevig en duurzaam design
- Automatische uitschakeling
44.95
 V-Tech - 151523 - Dieren Draaibal
Rol en dol met de dierenvriendjes op de Vtech Dieren Draaibal! Druk op de interactieve toetsen om vormen, kleuren, cijfers en dieren te leren terwijl de bal vanzelf rolt. Moedigt kleintjes aan tot kruipen en daagt uit om een zoekspelletje te spelen.
19.9915.90
V-Tech - 4V-Tech - - Dierentrein Kiekeboe
We gaan op ontdekkingsreis! Kleintjes maken onderweg kennis met dieren en kleuren. Druk, draai en beweeg de knoppen en zie de dieren tevoorschijn komen. Met knipperend lichtje en trekkoord.
19.9518.90
 V-Tech - 168823 - DigiGo Blauw
De Vtech DigiGo is de coolste gadget speciaal ontworpen voor kinderen. Deel via wifi spraak‐ en tekstberichten,
foto's, stickers en tekeningen met familie en vrienden of luister naar muziek, neem foto’s, maak video’s
en speel te gekke spellen! De DigiGo beschikt over een 4.3 inch kleuren touchscreen, 4 GB intern
geheugen, 180° draaibare cameralens, 10 ingebouwde apps en 2 gratis downloads via Explor@ Park. Met
ingebouwde oplaadbare Li‐Polymeer accu, adapter, 2 pennen en polsbandje.

- De DigiGo is de coolste gadget speciaal ontworpen voor kinderen
- Deel via wifi spraak‐ en tekstberichten, foto's, stickers en tekeningen met familie en vrienden of
luister naar muziek, neem foto’s, maak video’s en speel te gekke spellen
- 4.3 inch kleuren touchscreen
- 4 GB intern geheugen (uit te breiden tot 36 GB met een microSD‐kaart)
- Met 10 ingebouwde apps en 2 gratis downloads uit het grote aanbod apps op Explor@ Park
- 180° draaibare cameralens en meer dan 50 te gekke effecten
- Met ingebouwde oplaadbare Li‐Polymeer accu, adapter, 2 pennen en polsbandje
- Stevig en duurzaam design; rubberen rand beschermt tegen stoten en vallen
89.9569.98
V-Tech - 4V-Tech - - Dino's Stan & Stegosaurus
Switch eenvoudig van een Stegosaurus naar een stoere raceauto. De dinorijder en de dinosaurushebben elk een eigen karakter. Druk op de toetsen en luister naar meer dan 50 stoere geluiden en zinnen.Plaats Stoere Stan ook op John Pteranodon of Theo Therizinosaurus en ze zullen elkaar herkennen. Verzamel ze allemaal en race tegen elkaar!

•Switch eenvoudig van een Pteranodonnaar een stoere raceauto
•Verzamel ze allemaal en race tegen elkaar
•De rijder en de dinosaurushebben elk een eigen karakter
•Druk op de toetsen en luister naar meer dan 50 stoere geluiden en zinnen
•Plaats Stoere Stan op een andere dinosaurus enhij zal met hem meepraten
•Leer alles over dino’s
•De dino is speciaal ontwikkeld om ruig spelen te doorstaan
•Aan/Uit-volumeschakelaar
•Automatische uitschakeling
14.95
V-Tech - 4V-Tech - - Finding Dory - HD - Game
Ga op een spannend avontuur en help Dory bij het terugvinden van haar ouders met het VTech Storio 2 Finding Dory Game.

Ga naar de Zandbankschool om te laten zien wat je geleerd hebt tijdens het avontuur.

Verzamel en verdien zanddollars tijdens de spellen om zeebewoners uit de Diepzeeautomaat te halen, in te kleuren in het Kleurkoraalrif én vrij te laten in zee.

Inclusief: 1 avontuur met 9 uitdagende spellen, 4 minigames, 1 vraagspelletje en 1 creatieve activiteit.

De VTech Storio 2 Finding Dory Game kun je alleen spelen met de VTech Storio Max.

Specificaties van de Storio 2 Finding Dory Game:
• Educatieve game uitsluitend te spelen op een VTech Storio Max leercomputer
• Originele stemmen van Dory en Hank
• Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
29.8519.90
V-Tech - 4V-Tech - - Karin Koe & Kalfje
Ga samen met Karin Koe en haar kalfje op avontuur! Karin geeft haar kalfje een kusje wanneer de snuitjes elkaar raken. Koppel het kalfje aan Karin Koe of een van de andere Zoef Zoef Dieren (apart verkrijgbaar) en beweeg ze over de Magische Sensors voor leuke reacties.
10.95
V-Tech - 4V-Tech - - Kidipet Friends Kat
Geef je huisdier eten, maak een wandeling, speel spelletjes en leer verschillende trucjes. Door middel van infrarood verbinding kunnen de KidiPets elkaar ontmoeten en cadeautjes uitwisselen. Inclusief houder en polsbandje.
24.95
V-Tech - 4V-Tech - - Kippenhok
Je voelt je kiplekker in het Zoef Zoef Dieren - Kippenhok! Zoef met Kim Kip en andere dieren van de helling en plaats het kuikentje in het nest. Beweeg de dieren over de Magische Sensor en luister naar de vrolijke reacties.

Koppel de onderdelen aan andere Zoef Zoef Dieren speelsets voor nog meer speelplezier!

Inclusief Kim Kip:
• 6 melodietjes
• 3 gezongen liedjes
• Stevig en duurzaam design
• Automatische uitschakeling
15.0013.90
V-Tech - 4V-Tech - - Knuffel & Leer Bal
Rol, gooi, knuffel en speel met de bal! Druk op de ster-toets en schud met de bal om vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, melodietjes en gezongen liedjes te horen. Maak kennis met dieren en cijfers. De gekleurde lintjes en het zachte pluche stimuleren de tastzin en de vrolijke reacties zorgen voor urenlang knuffel- en leerplezier. De bewegingssensor activeert vrolijke reacties.

• 15 melodietjes en 5 gezongen liedjes
• Verwijderbaar elektronisch onderdeel (om de bal te kunnen wassen)
• Regelbaar volume
• Automatische uitschakeling
18.95
V-Tech - 4V-Tech - - Magisch Koninkrijk Prins & Paard
Hoi, ik ben Prins Pieter. Ik ga graag met mijn paard op pad, er is altijd wel iets nieuws om te ontdekken. Ik vind het leuk om mijn vriendjes in het koninkrijk te ontmoeten en ik reageer op alle Magic Points van de Vrolijke Vriendjes speelsets en accessoires. Plaats mij of een ander Vrolijk Vriendje op mijn paard om mijn paard te laten lopen en gebruik mijn katapult om de steen te lanceren.
Ga je met me mee op ontdekking in het magisch koninkrijk?

Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Toezicht door volwassenen wordt voor dit product aanbevolen.


Kenmerken:

- Ik ga graag met mijn paard op pad
- Plaats Prins Pieter op zijn paard (Magic Point) om vrolijke reacties te horen en kijk hoe het dier zich op magische wijze voortbeweegt
- De vrolijke reacties moedigen aan om op ontdekking te gaan en prikkelen de fantasie
- Compatibel met alle Vrolijke Vriendjes en speelsets
- Inclusief Vrolijk Vriendje Prins Pieter
- 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
- Stevig en duurzaam design
- Automatische uitschakeling
- Inclusief 2 AAA batterijen
18.50
V-Tech - 4V-Tech - - Max 5" - Kindertablet - Roze
De VTech Storio Max is dé high‐performance tablet met educatieve en leuke inhoud die tevens toegang geeft tot talloze VTech
apps en zorgvuldig geselecteerde Android apps. Een zeer ruime keuze aan spelletjes, verhalen, muziek en
video's biedt kinderen jarenlang speel‐ en leerplezier. De tablet beschikt over een 5 inch HD multi‐touch
beeldscherm, wifi, veilige Internet Browser, 8GB intern geheugen (uit te breiden tot 40 GB met een
microSD‐kaart), 180° draaibare cameralens, 20 ingebouwde apps en 2 gratis downloads via Explor@
Park. Met ingebouwde Lithium accu, adapter, pen en USB‐kabel.

- Dé high‐performance tablet met wifi en Android besturingssysteem voor kinderen van 3 tot 11 jaar
- Deze multimedia tablet heeft een educatieve en leuke inhoud en geeft tevens toegang tot talloze
VTech apps en zorgvoldig geselecteerde Android apps
- Een zeer ruime keuze aan spelletjes, verhalen, muziek en video's die kinderen jarenlang speel‐ en
leerplezier bieden
- Met veilige Internet Browser en Kid Connect app waarmee kinderen via wifi spraak‐ en
tekstberichten, foto's, stickers en tekeningen met familie en vrienden kunnen delen
- Inclusief 20 ingebouwde apps en 2 gratis downloads via Explor@ Park
- Met 5 inch HD multi‐touch beeldscherm en 180° draaibare cameralens én meer dan 60 te gekke
effecten om de foto’s en video’s te bewerken
- 8 GB intern geheugen, uit te breiden tot 40 GB met een microSD‐kaart (niet ingebegrepen)
- Ingebouwde Lithium accu, adapter, pen en USB‐kabel
- Stevig en duurzaam design; rubberen rand beschermt tegen stoten en vallen
119.95
V-Tech - 4V-Tech - - Petra Paard & Veulentje
VTech Zoef Zoef Dieren Petra Paard & veulentje
9.99
V-Tech - 4V-Tech - - Rol & Dol Kat
Pak het koord en trek me voort! Een vrolijke, interactieve kat die graag met jou en haar bolletje wol speelt. Gebruik het trekkoord om de kat voort te trekken en zie het bolletje wol ronddraaien. Beweeg de kat om vrolijke melodietjes, zinnetjes en grappige geluiden te horen. Druk op de interactieve toetsen om letters en kleuren te leren.

• 12 melodietjes en 5 gezongen liedjes
• Stevig en duurzaam design
• Regelbaar volume
• Automatische uitschakeling
15.9513.95
V-Tech - 4V-Tech - - Tractor & Dierenkar
Leer alles over dieren. Speelgoed met geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Met Magische Sensors voor volop interactief speel- en leerplezier.
22.50
V-Tech - 4V-Tech - - Vrolijke Vriendjes - Kim & Cabrio
• Ga je mee op reis?
• Plaats Kim of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar) in de cabrio op de Magic Point om vrolijke reacties te horen en de cabrio op magische wijze te laten rijden
• Met behulp van de Magic Point komen de vriendjes en de speelset tot leven!
• De vriendelijke stem en vrolijke reacties prikkelen de fantasie en moedigen het spelen van rollenspellen aan
• Ontdek een hele nieuwe wereld vol speel- en leerplezier!
• Inclusief Vrolijk Vriendje Kim:
• 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
• Stevig en duurzaam design
• Automatische uitschakeling
15.03
V-Tech - 4V-Tech - - Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis
Het VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis bevat drie verdiepingen en een tuin.
Ga op ontdekking en plaats Sofie of een ander vrolijk vriendje (apart verkrijgbaar) op één van de zeven Magic Points voor volop interactief speelplezier. De vriendjes reageren met vrolijke zinnetjes, melodietjes en gezongen liedjes! Plaats Sofie in de lift en deze zal omhoog of omlaag bewegen. Als je twee vriendjes in de speelkamer plaatst, hoor je een leuk gesprek en gaan ze samen zingen!
Inclusief Vrolijk Vriendje Sofie en hondje.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Een interactief speelhuis dat aansluit op het dagelijks leven van een kind. Met een nieuwe techniek: Magic Points. Als je meerdere vriendjes hebt dan kunnen ze met elkaar communiceren als je ze in de speelkamer plaatst. Elk vriendje beschikt over 6 melodietjes, 3 gezongen liedjes en heel veel leuke zinnetjes. Een speelhuis dat gemakkelijk zelf in elkaar is te zetten, tegen een stootje kan en met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pedagogisch verslag:


Een speelhuis voor de kleintjes, dat spelenderwijs de jongsten onder ons (zo vanaf 1.5 tot en met 5 jaar) went aan een omgeving waarin veel zo maar lijkt te gebeuren. Poppetjes die praten of met elkaar praten, zingen en woordjes aan de peuters leren. Maar ook een speelhuis waarmee de peuter en de kleuter zelf een wereld kan creeren en daarbij gebruik maakt van onderdelen van het speelhuis die zelf gaan bewegen (bijv. de lift, de open haard in de woonkamer).

Dit is nu zo een stuk speelgoed dat voldoet aan de eis van goed speelgoed dat kinderen hun dagelijkse leefwereld of elementen daarvan moet bevatten om voor het kind tot spelen uit te nodigen. En al spelend verkent het jonge kind de leefwereld van het huis, de mensen daarin en alle leefritmes die daarin gewoon zijn. Dit Magische Speelhuis doet dat allemaal.
40.50
V-Tech - 4V-Tech - - Zoef Zoef Dieren Boomhuis
Kleurrijk speelparadijs voor de dieren in het bos

De Zoef Zoef Dieren zijn de nieuwste toevoeging aan de VTech-familie. Ze leren de kids alles over het dierenrijk met vrolijke liedjes, grappige zinnetjes en leuke rollenspellen. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is een kleurrijk speelparadijs voor de dieren in het bos. Met deze avontuurlijke speelset wordt de fantasie van het kind geprikkeld en worden ze gestimuleerd om de leukste rollenspellen te spelen met de Zoef Zoef Dieren. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is makkelijk te koppelen aan diverse speelsets uit de lijn en wordt geleverd met Patty Panda uit de Zoef Zoef Dieren familie.

Genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 2014 – categorie 0-3 jaar

Juryrapport: Een boomhuis dat meegroeit met de leeftijd van het kind, interactieve mogelijkheden heeft, er zeer leuk uitziet, grote leerwaarde heeft en te combineren is met andere sets zoals bv toet toet. Kinderen ontdekken steeds weer nieuwe mogelijkheden. Kortom: een droom van een boom.

Pedagoog: Dit boomhuis vraagt fantasie, het bedenken van een verhaallijn om met de mogelijkheden van het boomhuis te kunnen spelen. De Zoef Zoef Dieren stimuleren kinderen vanaf hun eerste jaar in hun ontwikkeling. Motorische vaardigheden, zelfstandig spelen en verbeelding komen alle aan de beurt met dit speelgoed.
34.99
V-Tech - 4V-Tech - - Zoef Zoef Dierentuin
Leer over de verschillende dieren, kleuren en nog veel meer! Ga met Niels Neushoorn en alle andere dieren op ontdekking! Met Magische Sensor herkenning. Koppel de onderdelen aan andere Zoef Zoef Dieren speelsets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier!
34.99
Little Tikes - 9Little Tikes - 615795 - Cozy Coupe Anniversary Politie

Cozy Coupe Anniversary - Speciale politie-editie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto kunnen veel

avonturen worden beleefd! Nieuw is de hendel, waardoor ouders mee kunnen sturen, en de verwijderbare vloer. 2 AA-batterijen exclusief.

Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 41 x 78 x 82 cm.

53.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 614798 - Cozy Coupe Prinses Anniversary

Cozy Coupe Anniversary - Speciale meisjeseditie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto kunnen veel avonturen worden beleefd! Met hendel, waardoor ouders mee kunnen sturen en een verwijderbare vloer. 2 AA-batterijen exclusief. Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 41x78x82 cm.

58.9546.23
Little Tikes - 9Little Tikes - 733003 - Grasmaaier

Little Tikes grasmaaier. Help je ouders het gazon kort te houden met je eigen grasmaaier! Trek aan het touw en je hoort de motor starten, tijdens het duwen maakt de grasmaaier geluid en de balletjes gaan ratelen. Inclusief klik-sleutel en 'gastankje'. Afmeting: 53 x 28 x 50 cm, geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.


28.95
 Megabloks - 8416 - Blokkentas 60 stuks
Lekker bouwen met Mega Bloks! De Maxi Blokkentas van Mega Bloks bevat maar liefst 60 bouwstenen. De verschillende kleuren zorgen voor een vrolijk geheel! Ga maar vast aan de slag en bouw een grote garage, flat of een prachtig fantasie dier! Stimuleert: - Fijne Motoriek - Fantasie - Inzicht
16.9914.75
 Megabloks - CNH10 - Dierenavonturen
Mega Bloks First Builders – Dierenavonturen! Kleine bouwers zullen veel plezier beleven aan het maken van verschillende lieve dieren met Dierenavonturen van Mega Bloks First Builders! Speciaal gemaakt voor kleine handjes, kan uw kleine bouwer de inbegrepen First Builders blokken in leuke kleuren en patronen en nieuwe vormen gebruiken om steeds een ander dier te bouwen. Stapel je zelfgemaakte dier op de inbegrepen wielbasis en zie het rijden! Bouw, herbouw en berg daarna op in de handige bewaarzak voor makkelijk opbergen. Ideaal voor kinderen tussen de 1 en 5 jaar oud

Bevat:
● 20 stuks First Builders blokken in nieuwe kleuren en patronen en speciaal gevormde blokken die verschillende manieren combineren om schattige dieren te maken
● Twee stevige rollende wielbases om op te stapelen en te bouwen
● Perfect voor kleine handjes
● Handige bewaarzak voor makkelijk opruimen
● Compatibel met alle Mega Bloks First Builders sets
8.50
 Megabloks - 06628 - Large Tub Town Safari
"

Laat je kleine dierenvriendje op safari gaan met de First Builders Safari-doos van Mega Bloks! Bouw dierenwerelden voor je kleintje met de olifant, giraf, en aapje op de grond of op het deksel van de doos. Bouw bruggen met de speciale onderdelen, en maak wegen voor de safariman en zijn auto. Met een hele hoop speciale onderdelen zoals palmbomen, en met het stickervel, kan je kind safari-avonturen bouwen en herbouwen! Ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

37.50
 Nintendo - - Luigi's Mansion 2
Vergezel Luigi, de groengeklede spokenjager in een spannend nieuw 3D-avontuur! Luigi zal in Luigi's Mansion 2 voor Nintendo 3DS weer aan moeten treden om een groep koppige geesten te verbannen uit enkele zeer spookachtige landhuizen. Gewapend met zijn vertrouwde "Poltergust"-stofzuiger voor het vangen van geesten is Mario's broer de aangewezen persoon om deze irritante fantomen te vangen. Natuurlijk, Luigi is snel zenuwachtig en is liever ver verwijderd van deze geesten, maar ook een onwillige held kan de spoken verjagen! Dit spel vol kippenvel is het eerste vervolg op het in 2002 uitgebrachte GameCube-spel, Luigi's Mansion. Dit spel zit wederom vol spanning, zoals in het origineel, en heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Het stereoscopische 3D-scherm brengt het troebele landhuis, de afschuwelijke geesten en spookachtige omgevingen tot leven waardoor je volop kunt meeleven met spanning van de jacht en al het bovennatuurlijke plezier van dit spel. Maar dit keer zijn de geesten vernuftiger dan ooit! Alleen maar met je lichtje schijnen is namelijk niet meer voldoende om ze af te schrikken. Daarvoor in de plaats zul je ze moeten laten schrikken met flitsend licht waarna je ze kunt opzuigen. Met meer puzzels dan in de GameCube voorganger, zal Luigi's Mansion 2 je grijze hersencellen tot het uiterste testen. Een collectie verschillende geesten zorgen voor verschillende spookhuizen. Dus pak je spullen en help de angstige Luigi om elke geest te verslaan! De oude landhuizen verbergen veel geheimen, maar dat nodigt deze man juist uit om op onderzoek uit te gaan met een heel speciale stofzuiger! Naast het opzuigen van bladeren om geheime voorraden bloot te leggen of het opzuigen van geld, kan de Poltergust ook behang opslokken om geheimen te onthullen, nieuwe gebieden te openen en schatkisten tevoorschijn te toveren. * Vergezel Luigi op zijn geestenjacht in dit spookachtige vervolg op de GameCube-klassieker. * Stereoscopisch 3D voegt nog meer diepte en sfeer toe aan de vervallen landhuisomgevingen. * Gebruik de Poltergust om geheimen, schatten en zelfs nieuwe gebieden te onthullen! * Ontdek hoe je het beste korte metten kunt maken met de verschillende afschuwelijke geesten en gemene fantomen!
37.93
 Nintendo - - Mario Party 8 - Selects
Attentie! Attentie! Het is tijd voor een feestje! Vergezel Mario, Luigi, Peach, Yoshi, DK en nog meer van je favoriete Nintendo-personages als ze het tegen elkaar opnemen in vijf splinternieuwe speelborden en meer dan 60 nieuwe minigames om zo de felbegeerde prijs te winnen: een jaar lang gratis snoep. Bowser is echter niet van plan om ze zo maar hun gang te laten gaan Voor de eerste Mario Party op de Wii rollen maximaal vier spelers een virtuele dobbelsteen en verplaatsen ze zich over de speelborden (die variëren van een spookhuis tot een voortrazende trein en een schateiland), waarna ze het tegen elkaar opnemen in maffe minigames die volledig gebruik maken van de Wii-afstandsbediening, zoals koordansen, hinkelen, snowboarden, roeien, lassowerpen en zelfs het decoreren van cake. Naast de knettergekke variant voor meerdere spelers, heeft Mario Party 8 ook een speciale stand voor één speler, een stand waarin je alleen de minigames speelt, een bazaar waarin je nieuwe minigames en allerlei extra's kunt vrijspelen en een stand die specifiek ontworpen is om met je Wii-personages te spelen. Kenmerken: - De eerste Mario Party voor de Wii. - Inclusief meer dan 60 volledig nieuwe minigames, speciaal voor de Wii-afstandsbediening gemaakt. - Speel met maximaal drie vrienden of tegen de computer. - Vijf nieuwe speelborden, ieder met zijn eigen valkuilen en binnenweggetjes. - Kies uit 14 bekende Mario-personages, inclusief Party-nieuwkomers Blooper en Hammer Bro. - Speel specifieke minigames waarbij je gebruik maakt van je Mii-personages. - Breedbeeldstand.
24.99
 Nintendo - - New Super Mario Bros 2
De leukste Mario game is terug met vernieuwde levels! Loop of ren door de levels heen, spring tegen power-ups voor leuke beloningen en stamp op je vijanden om ze te vernietigen. Nu geniet je van deze geweldige game in schitterend 3D! Je hebt in dit nieuwe deel wederom de beschikking over de Leaf-functie die Mario wasbeeroren geeft en een staart die hem in staat stellen door de lucht te vliegen. Natuurlijk kun je dit avontuur ook aangaan als Luigi. In 3DS New Super Mario Bros 2 staat het verzamelen van gouden munten centraal. In de nieuwe Coin Rush modus kun je met één leven zoveel mogelijk munten verzamelen in drie verschillende levels. Daag bovendien andere spelers uit via de Streetpass functie op je Nintendo 3DS spelcomputer!
37.80
 Nintendo - - Pokemon X
Met Pokémon X haal je een compleet nieuw avontuur in de Pokémon-reeks in huis. Het is de eerste keer dat een game in deze serie binnen een driedimensionale wereld worden gespeeld. Ga op avontuur als Pokémon Trainer en versla Pokémon die je nog nooit eerder hebt gezien!

Pokémon die door jou worden opgeleid kunnen zich ontwikkelen tot een groot aantal verschillende wezentjes. Sommige bezitten de natuurlijke krachten van gras of water, terwijl anderen psychische, duistere of elektrische krachten hebben. In Pokémon X kom je ook een super Pokémon tegen: Xerneas.

Als Pokémon Trainer is het jouw taak jouw Pokémon groter en sterker te maken. Door gevechten te winnen speel je nieuwe krachten vrij en kunnen de vechtende huisdiertjes sterker worden. Elk soort Pokémon beschikt over bepaalde krachten die goed of minder goed werken tegen vijanden. Het is allemaal afhankelijk van hun magische krachten, elementen en aanvallen.

Ook is het mogelijk nieuwe Pokémon te vangen om op die manier je team uit te breiden. Uiteindelijk moet je met jouw team proberen de ultieme Pokémon Master te worden!
42.50
 Nintendo - - Pokemon Y
Met Pokémon Y haal je een compleet nieuw avontuur in de Pokémon-reeks in huis. Het is de eerste keer dat een game in deze serie binnen een driedimensionale wereld worden gespeeld. Ga op avontuur als Pokémon Trainer en versla Pokémon die je nog nooit eerder hebt gezien!

Pokémon die door jou worden opgeleid kunnen zich ontwikkelen tot een groot aantal verschillende wezentjes. Sommige bezitten de natuurlijke krachten van gras of water, terwijl anderen psychische, duistere of elektrische krachten hebben.

Als Pokémon Trainer is het jouw taak jouw Pokémon groter en sterker te maken. Door gevechten te winnen speel je nieuwe krachten vrij en kunnen de vechtende huisdiertjes sterker worden. Elk soort Pokémon beschikt over bepaalde krachten die goed of minder goed werken tegen vijanden. Het is allemaal afhankelijk van hun magische krachten, elementen en aanvallen.

Ook is het mogelijk nieuwe Pokémon te vangen om op die manier je team uit te breiden. Uiteindelijk moet je met jouw team proberen de ultieme Pokémon Master te worden!
42.50
 Nintendo - - Star Fox
43.93
 Nintendo - - Super Mario 3D Land
Nieuwe uitdagingen, nieuwe avonturen, nieuwe Mario! De prinses is ontvoerd en bevindt zich weer eens in Bowsers kwaadaardige klauwen. Maar het klassieke verhaal krijgt dit keer een vreemde wending voor onze held, Mario. Zijn wereld is volledig driedimensionaal! Hij rent, vliegt, beukt tegen blokken en dendert Goomba's omver in de typische Mario-stijl, maar dit keer vanuit een heel ander perspectief! De wereld in SUPER MARIO 3D LAND heeft diepte, zodat je makkelijker kunt inschatten waar vijanden en blokken zich bevinden. Bovendien zit het spel hierdoor barstensvol nieuwe puzzels en obstakels, die in 2D niet mogelijk zouden zijn. Met al die nieuwe ideeën en uitdagingen is SUPER MARIO 3D LAND een spel waar je makkelijk aan begint, maar het is o zo moeilijk om volledig te beheersen. Bereid je dus voor op een waanzinnig Mario-avontuur, zoals je nog nooit hebt gespeeld!
37.50
 Nintendo - - Wii Sports - Selects
Wii Sports - Wii Select is een party game met een verzameling sporten. De game wordt meegeleverd bij aanschaf van een Nintendo Wii. Het recept van de games is simpel; het is makkelijk om te spelen. Voor spelletjes als tennis en honkbal moet je de bal slaan, met bowlen moet je 'bowlen' en met golf moet je natuurlijk de bal onder par in de hole laten verdwijnen.

Het is mogelijk om je Fitness Leeftijd te berekenen aan de hand van de prestaties in de game. Door je Wii mote en de nunchuck aan elkaar te verbinden, is het ook nog eens mogelijk om te boksen. Dit is ècht vermoeiend.

Wii Sports laat iedereen kennis maken met maar liefst vijf verschillende sportervaringen. Met de intuïtieve bewegingen van de Wii-afstandsbediening maak je exact dezelfde bewegingen zoals je die maakt bij de echte sport. De sporten krijgen een persoonlijk tintje: spelers kunnen hun zelfgemaakte Mii-personages als spelfiguren gebruiken. Naarmate spelers beter presteren gaan ook de vaardigheidsniveaus van de Mii-personages omhoog. Hiermee kan iedereen zijn of haar vorderingen nauwgezet volgen.

Tennis

Het spel kan je alleen, met twee, drie of vier personen spelen. Spelers moeten de Wii-afstandsbediening als een echt tennisracket vasthouden en met de juiste timing tegen de bal slaan. Het spel registreert alle tennisslagen: forehands, backhands, volleys en lobs. Afhankelijk van de snelheid en de hoek waaronder de bal geraakt wordt, wordt de richting, het effect en de slagkracht van je tennisslag bepaald. De spelfiguren verplaatsen zich automatisch over het veld zodat de speler zich volledig op de slagen kan concentreren: quiet please!

Honkbal

Het spel kan je alleen of met zijn tweeën spelen. Spelers houden de Wii-afstandsbediening vast als een echte honkbalknuppel om geworpen ballen met kracht het park uit te slaan. Met een snelle polsbeweging kan je een fastball werpen. Timing en snelheid maken het verschil tussen een misslag en een homerun, dus uiterste concentratie is vereist om te kunnen presteren. In het spel voor twee spelers is de ene speler de werper terwijl de andere aan slag is. Het spel in het veld en het rennen naar honken verloopt automatisch, zodat de spelers zich alleen maar hoeven te richten op het werpen en slaan. Homerun!

Golf

Het spel kan je alleen, met twee, drie of vier personen spelen. Er kan met maximaal vier spelers worden gespeeld, waarbij een enkele Wii-afstandsbediening wordt gedeeld. Spelers moeten de Wii-afstandsbediening vasthouden als een echte golfclub. Je maakt net als op een echte golfbaan een zwaaiende beweging om de bal op de green te slaan. Als je de club sneller zwaait, wordt de bal verder geslagen. Als er echter té hard wordt gezwaaid zal de bal een verkeerde kant op springen! Dus veel spelen om je speelstijl te perfectioneren: hole in one! Bowlen Het spel kan je alleen, met twee, drie of vier personen spelen. Om de bal over de baan naar de kegels te rollen, moet de speler met de Wii-afstandsbediening een zwaai naar achteren en naar voren maken. Als op het juiste moment de B-knop is losgelaten, wordt de bal naar de kegels gerold. De snelheid van de zwaai en de hoek waaronder de bal is losgelaten bepalen baan en effect van de bal. Als de speler dit onder de knie heeft, kan hij genieten van de ultieme voldoening: het scoren van de ene na de andere strike.

Boksen

Het spel kan je alleen of met zijn tweeën spelen. Gebruik de Nunchuk als de ene handschoen en de Wii-afstandsbediening als de andere om als een echte bokser te stoten, te ontwijken en te blokken. Door de bokshouding aan te nemen, met Wii-afstandsbediening en Nunchuk op borsthoogte, wordt het lichaam van de speler automatisch tegen de stoten van de tegenstander beschermd. Vanuit deze positie kan de speler stoten door een arm naar voren te bewegen, of ontwijken door het hele lichaam naar links, rechts of achterwaarts te bewegen. Een knock-out!
20.55
 Nintendo - - Wii Sports Resort - Selects
Na het ongekende succes van Wii Sports, het spel dat geleverd werd bij aanschaf van een Nintendo Wii, is het nu tijd om het strand op te gaan. Met de zomer in onze bol wordt Wii Sports Resort de nieuwe sensatie voor de Nintendo Wii.

Wii Sports Resort is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Wii MotionPlus uitbreiding. Deze uitbreiding voor de Wii afstandsbediening zorgt er voor dat de kleinste bewegingen van de controller nu uiterst nauwkeurig geregistreerd worden. Het Wii Sports Resort pakket biedt diverse strandspellen, variërend van frisbeeën en jetskiën tot aan 'zwaardvechten' op een drijvend vlot op het water.

Wat Wii Sports deed voor de Nintendo Wii doet Wii Sports Resort voor de Wii MotionPlus uitbreiding. Wii Sports Resort biedt namelijk luchtig vermaak dat voor iedereen makkelijk is om op te pakken, terwijl het wel de mogelijkheid biedt om je even lekker uit te leven in je eentje of samen met je vrienden. Met Wii Sports Resort haal je jouw actieve vakantie gewoon naar je woonkamer!
23.00
 Jumbo - - Goula Boerderij - Houten Puzzel
Goula Houten puzzel boerderij met 12 stukjes.
12.999.90
 Jumbo - - Huisdieren Puzzel

Goula Huisdieren Puzzel

8.076.90
 Jumbo - 17987 - Ik leer schrijven
Goed leren schrijven is belangrijk en met dit leuke koffertje van Jumbo kunnen kinderen ook thuis in hun eigen tempo de bewegingen oefenen en zichzelf controleren met de lichtbak.
18.99
Jumbo - 13Jumbo - 17016 - Jan van Haasteren - Safari
Ook op de puzzel Safari heeft Jan van Haasteren weer enorm zijn best gedaan. Dit keer trekken we er met z'n allen op uit. Jan van Haasteren is één van de meest populaire puzzel tekenaars. Deze puzzel bestaatuit 1500 stukjes. Afmeting: 90 x 60 cm.
21.00
 Jumbo - - Jan van Haasteren Grasmaaierrace 1000 stukjes
Jan van Haasteren (geboren in 1936) tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor Jumbo puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan's handelsmerk: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze een of meerdere malen op. In de loop der jaren heeft Jumbo al tientallen van Haasteren puzzels uitgebracht en ieder jaar komen er weer nieuwe puzzels bij. Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
16.9912.90
 Jumbo - - Jan van Haasteren Sea Loading Dock - Leg500 Stukjes
Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren, exclusief voor Jumbo, humoristische kleurrijke platen met veel detail.
10.99
 Jumbo - - Jan van Haasteren Snoepfabriek 500 stukjes
Jan van Haasteren (geboren in 1936) tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor Jumbo puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan's handelsmerk: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze een of meerdere malen op. In de loop der jaren heeft Jumbo al tientallen van Haasteren puzzels uitgebracht en ieder jaar komen er weer nieuwe puzzels bij. Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
12.507.90
 Jumbo - - Jan van Haasteren Tall Ship Chaos - Leg1000 Stukjes
Jan van Haasteren, een Nederlandse striptekenaar, tekent al tientallen jaren, exclusief voor Jumbo, humoristische kleurrijke puzzelplaten met veel detail.
16.04
 Jumbo - - Jan van Haasteren Wild Water Rafting - 1500 Stukjes
Ga je mee Wild Water Raften in de bossen? Met deze puzzel neemt Jan van Haasteren je mee in een bootje de rivier af. Wat kan er allemaal mis gaan? Een heleboel! Veel plezier met de nieuwste puzzel van Jan van Haasteren. Wild Water Raften is verkrijgbaar in 1500 en in 3000 stukjes.
24.6021.99
 Jumbo - - Jan van Haasteren Winter fun 2in1 2x 1000 stukjes
Jan van Haasteren Winterfun: 2 puzzels van 1000 stukjes. Thema's: Nieuwjaarsduik en de Elfstedentocht. Nu met gratis Jan van Haasteren Sjaal!

Jan van Haasteren (geboren in 1936) tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor Jumbo puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan's handelsmerk: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze één of meerdere malen op. In de loop der jaren heeft Jumbo al tientallen van Haasteren puzzels uitgebracht en ieder jaar komen er weer nieuwe puzzels bij.
Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
19.99
 Jumbo - D51313 - Kalenderklok
Mooie houten kalenderklok waar je kleintje veel van kan leren. Niet alleen over klok kijken maar ook over de seizoenen, het weer, de maanden, de dagen van de week en de dagen van de maand. Met gekleurde houten knoppen en draaibare wijzers kan het kind zelf meedoen en de dagpositie en/of uurpositie aangeven. Voorzien van twee voorgeboorde gaten om het bord te kunnen ophangen. Afm.: 44 x 44 x 3 cm Vanaf 3 jaar.
27.9421.95
 Jumbo - - Landpuzzel

Deze mooie houten puzzel van Goula bestaat uit 4 stukken met handige knoppen. Zo leren de allerkleinsten al snel vormen en kleuren ontdekken!

9.997.90
 Jumbo - 17890 - Party & Co Original
Party & Co. Original is een doldwaas spel, een geheid succesnummer op feestjes en spelletjesavonden. Het combineert de beste elementen van de leukste gezelschapsspellen. Het gaat er steeds om een van de vijf soorten opdrachten in het spel binnen 30 seconden te doen. Nu met 2.000 nieuwe vragen en opdrachten.
Kom maar op! Wedden dat je niet kunt ophouden met spelen… en lachen!
20.3819.90
 Jumbo - 19003 - Puzzel Jan van Haasteren eet- en bakfestijn
Hoe snel kun jij deze 2 puzzels van Jan van Haasteren correct neerleggen? De puzzels bevatten elk 1000 stukjes en vormen leuke afbeeldingen met vele details! Ga mee in de drukte van het zeebanket of het taarten toernooi!
23.25
 Jumbo - - Schaduwpuzzel
Deze mooie houten puzzel van Goula bestaat uit 15 stukken. De allerkleinsten leren al snel vormen en kleuren ontdekken!
9.99
Jumbo - 13Jumbo - 12201 - Schaken
Een klassiek schaakspel, leuk voor thuis. Bepaal je strategie en schakel je tegenstander uit.
13.0410.90
 Jumbo - - Spel Kleurtorentjes
Spelenderwijs leren de kleintjes kleuren te herkennen en te onderscheiden. Begin met blauw en groen totdat je als eerste de laatste witten houten kraal hebt verzameld.
10.99
 Jumbo - - Stratego Conquest
Stratego Conquest is een nieuw bordspel dat je kunt spelen met 2 tot 4 spelers. Stratego spelen met vier spelers; dat is uniek!

Het speelbord toont een eiland met 24 gebieden, die elk verdeeld zijn in drie zones. In acht van deze gebieden vind je steden. Iedere speler neemt plaats aan een zijde van het bord. Wees niet gevreesd: de speelstukken zijn allemaal zo ontworpen, zodat je alleen jouw eigen stukken kunt zien.
Ben jij strategisch genoeg om het duel met je medespelers aan te gaan? Diegene die zijn vlag het langst weet te verdedigen is de winnaar. Beleef veldslagen en verover de vlag van je tegenstander! Stratego Conquest: het gezelschapsspel dat je met elkaar beleefd!

Inhoud:
 • Speelbord

 • 42 speciale actiekaarten

 • 24x Gebiedsfiches (1 per gebied)

 • 72 stukken (18, elk in vier kleuren)

 • 4 troepenzakjes

 • Vel met Rangenkaartjes

 • Handleiding
40.5029.99
 Jumbo - - Stratego Waterloo
Speel de Slag van Waterloo na met het Franse leger, de Geallieerden en Pruisische leger.

Wil jij de veldslag tussen het Franse leger onder Napoleon en het geallieerde Engelse, Nederlandse en Pruisische leger onder Wellington en Blücher een eigen wending geven? Kom in actie en zorg ervoor dat jij deze strijd wint!

Het speelbord geeft het landschap weer zoals het was. Met de 105 speelstukken kun je voor een lange tijd plezier hebben en een strategische opstelling maken om de rivalen te verslaan! Met de kaarten voor het speelbord kun je het Waterlooscenario naspelen, maar ook je eigen veldslag ontwerpen!

Dit is een zeer rijk uitgevoerde editie, waarbij de twee spelers kunnen laten zien dat ze Napoleon kunnen verslaan. Je kunt kiezen uit het Franse leger, de Geallieerden of het Pruisische leger en uit drie spel varianten.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Speel de historische veldslag na! De basis van dit spel is Stratego, maar er zijn nieuwe elementen toegevoegd. Op verschillende niveaus te spelen. Mooi uitgevoerd met een lekker groot speelbord.

Pedagogisch verslag:


Deze versie van Stratego kwam op het juiste historische moment op de markt: te weten precies 200 jaar na de Slag bij Waterloo. Voor de historisch geïnteresseerden is dit spel dus interessant en voor de mensen die militaire opstellingen en oude veldslagen boeiend vinden is dit spel een mooie gelegenheid hun hobby uit te oefenen met Napoleon en onze kroonprins van toen, Willem II.

Dit spel de mogelijkheid ook je eigen veldslag te ontwerpen en uit te voeren. Pedagogisch gezien vraagt dit spel inzicht, overzicht, strategie en beleid. Dit bordspel draagt bij aan historische kennis en inzicht hoe anders de wereld van 200 jaar geleden op het slagveld er uit ziet en wat er veel aan technische veranderingen is. Maar, het blijft oorlogje spelen …. En ja, daar kunt u zo uw mening over hebben.
32.39
 Jumbo - - Vormenboerderij

Spel met geometrische vormen dat de baby stimuleert bij de ontwikkeling van motoriek door het plaatsen van de vormen in de boerderij.

26.9919.90
 Jumbo - - Woezel & Pip - Vloer15S stukjes
Leuke vloerpuzzel met als thema Woezel & Pip! 155 stukjes.
9.99
 Jumbo - - Woezel & Pip 4In1 - 4,6,9,16 stukjes
Woezel & Pip 4 puzzels in 1 met 4, 6, 9, 16 stukjes.
11.997.90
 Jumbo - - Wonderpen Boerder
Electro Op de boerderij is een leuk, interactief spel met 18 pagina's vol vragen en opdrachten. Op de ene pagina staat een grote afbeelding waarin je kind samen met de pen spelenderwijs van alles kan ontdekken. Op de andere pagina staan spelletjes met veel plaatjes waarmee je kind namen leert kennen, verbanden leert leggen, goed leert kijken en onthouden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

1 wonderpen
1 boekje met 18 pagina's
9.99
Chicco - 17Chicco - 65261 - Chicco Babywalker

De 2 in 1 Chicco Baby Walker ondersteunt uw kind op zijn eerste pogingen te lopen.

Het kind kan tegen de Baby Walker leunen en zo zijn eerste stapjes wagen. Zolang uw kind loopt speelt de Baby Walker een leuke melodie af. Blijft uw kindje staan dan wordt de muziek onderbroken. Hierdoor wordt uw kind op een speelse manier gestimuleerd te blijven bewegen.

De 2 in 1 Chicco Mobil is ook een speelparadijs met kleurrijke vormen, leuke geluiden en lichtjes.

22.49
Mattel - 18Mattel - T1882 - Skip Bo Junior
Spelers moeten hun kaarten in de juiste volgorde wegleggen en leren zo met cijfers omgaan. Winnaar is de speler die als eerste al zijn kaarten uitgespeeld heeft.
7.996.99
Mattel - 18Mattel - 52370 - Skip-Bo

Het leuke en spannende kaartspel voor de hele familie. Je kunt met een partner of individueel spelen, aan jou de keuze. Vanaf 7 jaar.

12.9912.10
Mattel - 18Mattel - 52456 - Uno Junior
Dit is de kinderversie van het bekende kaartspel Uno, met leuke gekleurde dierenkaarten. Kun jij het snelste al je kaarten kwijtraken? Uno Junior heeft twee spelniveaus: niveau 1 is een eenvoudig spel voor de allerjongsten. Niveau 2 wordt met actiekaarten gespeeld. Een leuke manier om alles te leren over kleuren, afbeeldingen en cijfers!
6.996.90
Bosch Mini - 21Bosch Mini - 8416 - Gereedschapskist
De grote Bosch-kist, boormachine, zaag, hamer en talrijke toebehoren zijn onmisbaar voor een goede klusser. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie, creativiteit en praktische kennis goed verder ontwikkelen.
38.9930.90
Bosch Mini - 21Bosch Mini - 8430 - Kettingzaag
Bosch Kettingzaag. Van hoogwaardige kunststof. Im original- und detailgetreuenDesign. Met realistisch zaaggeluid en een knipperlicht dat oplicht bij het zagen. Werkt op batterij. Voor kinderen vanaf 5 jaar. Afmetingen: L 40 x B 13,5 x H 14 cm.
25.9923.90
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 779170 - Speciale Voeding
Baby Born Speciale voeding. In een kartonnen doosje. De voeding moet met water worden gemengd en is uitwasbaar.
5.994.45
 Carrera - 370503006 - RC Quadcopter Video Next - Drone
Je staat er bij er kijkt er naar. LIFE !! De Carrera RC Quadrocopter Video Next levert indrukwekkende LIFE beelden op je IOS of Android smartphone. Dat komt door de ''live stream'' verbinding tussen de zender en de drone. Deze applicatie kun je via de ''app. store'' downloaden. Door het stabiele 6 assige gyro-systeem en de storingsvrije 2,4 GHZ techniek kun je fantastische foto's of video's maken en direct op je smartphone - die je op de zender klemt - volgen. De klem op de zender kun je ook verstellen i.v.m. mogelijk hinderlijke lichtinval. Uniek is de camera die je op afstand in de lucht kunt zwenken. Je kunt deze dus helemaal naar beneden draaien om dat speciale shot niet te missen. De kompasfunctie is ook handig. Door een druk op de knop vindt de drone zijn weg automatisch terug naar de zender, dus waar je staat. Ook heel leuk is de 3D looping-functie waarmee je in alle richtingen salto's kunt maken met een druk op de knop. Ideaal voor vliegrookies en gevorderden. Een verder pluspunt is de ''Beginner-/Advanced-Modus'', zodat de drone geschikt is voor beginnelingen als ook voor gevorderden. De 35 x 35 cm grote RC Quadrocopter met led verlichtiung is voor binnen en buiten geschikt en heeft een ingebouwde 3,7 V – 1000 mAh LiPo-accu die voor een vliegtijd tot 7 minuten zorgt. De rotorbladen zijn beschermd tegen stoten. Met de meegeleverde USB-oplaadkabel kan de quadrocopter aan een USB-poort in 90 minuten compleet opgeladen worden. Als ''ready to fly'' model komt deze RC Quadrocopter Video Next met alle benodigde accessoires en een reserveset rotorbladen. Opstijgen maar. Maak een selfie en een indruk van je omgeving ! 6 AA batterijen voor de zender zijn ook ingegrepen. Leeftijd 14+
101.94
 Carrera - 370503003 - RC Quadcopter Video One - Drone
Met de sentationele Carrera RC Quadrocopter Video One worden luchtopnames realiteit. Want met de video- en fotofunctie kun je de opnames middels de meegeleverde 1 GB micro-SD-kaart op je pc of laptop bekijken. Het beeld is stabiel door het hoogwaardige 6 assige gyro systeem, waardoor de drone heel stabiel vliegt. Natuurlijk is daarmee het vliegplezier bij deze RC Quadrocopter niet ten einde. Zo heb je ook de 3D Looping-functie waarmee je in alle richtingen salto's kunt maken met een druk op de knop. Ideaal voor vliegrookies en gevorderden. De 2,4 GHz techniek zorgt voor een storingsvrije vlucht. De 13 x 13 cm grote RC Quadrocopter heeft een ingebouwde 3,7 V – 380 mAh LiPo-accu die voor een vliegtijd tot 7 minuten zorgt. Met de meegeleverde USB-oplaadkabel kan de quadrocopter aan een USB-poort in slechts 60 minuten compleet opgeladen worden. Een verder pluspunt is de ''Beginner-/Advanced-Modus'', zodat de drone geschikt is voor beginnelingen als ook voor georderden. Als ''ready to fly'' model komt deze RC Quadrocopter met alle benodigde accessoires zoals 6 AA batterijen voor de zender en een reserveset rotorbladen. Opstijgen maar. Maak een selfie en een indruk van je omgeving ! Leeftijd 12 +
73.00
 Carrera - 370162076 - RC Tow Truck - RC Takelwagen
De Carrera RC 24 uur Takelwagen is niet bang voor zware klussen. Gestrande auto's hoeven niet lang te wachten voor ze geholpen worden met de krachtige lier of de takel. De koplampen, de achter- en zwaailichten maken hem op afstand al zeer herkenbaar, zeker in het donker. Dus de hulpverlener staat 24 uur per dag voor je klaar. Deze bonkige auto is liefst 45 cm. lang en kan zowat elke klus aan. Door de grote pneumatische banden heeft de auto veel grip als hij andere auto's moet wegslepen met de kabels voor en achter. Om van plek naar plek te rijden haalt de truck een snelheid van 20 km/u en dat wel tot 40 minuten lang. Met de 8.4 V-500 mA oplader is de 7.4 V-900 mAh Li-Ion accu van deze krachtpatser in 80 minuten weer helemaal vol geladen. Besturen doe je vrij gemakkelijk met de controller en joystick, die eventueel afneembaar is.
79.99
 Goliath - 32.806.024 - My Magical Mermaid - Pearl
Nieuw van de makers van Robo Fish: My Magical Mermaids. Deze prachtige zeemeerminnen bewegen zich sierlijk voort in het water… In het water komt jouw Robo Mermaid tot leven.

Verkrijgbaar in de mermaids Corissa, Pearl, Shelly. Verzamel ze allemaal!

Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Inclusief 2 LR44 batterijen.
14.99
 BRIO - 33097 - Elektrische Treinset
Mooie 54 delig Cargo Railway Deluxe Set.Zeer complete treinset van Brio met batterijtrein. (benodigde 1 AA batterij niet in prijs inbegrepen). Luxe vrachtset in plastic box  Leeftijd: vanaf 3 jaarAccessoires: inclusief getoonde afbeeldingen
139.00
BRIO - 27BRIO - 33307 - Houten Treinrails
Dit 11-delige uitbreidingsset voor je Brio spoorbaan zorgt voor extra veel speelplezier! In het pakket zitten onder andere wissels en splitsingen. Brio maakt alleen houten kinderspeelgoed van de beste kwaliteit. Hun speelgoed zorgt voor urenlang speelplezier en gaat generaties lang mee! Het speelgoed van Brio is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
36.9928.90
 BRIO - 335760 - Locomotief
Deze locomotief draait op batterijen. Hij wordt zonder batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
22.99
 BRIO - 33576000 - Machtige Rode Actie Locomotief
Deze grote locomotief heeft twee koplampen en handmatige knoppen om met volle kracht te toeren en te keren. Geniet ook van de treingeluiden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
29.99
 BRIO - 33726 - Mijn eerste treinbaan startset
Brio 33726 Mijn eerste treinbaan startset

Deze trein is uitermate geschikt voor de jongste machinisten, door de briljante uitvinding van Brio van slimme magneten. Hierdoor maakt het niet uit met welke kant je een wagon aan de trein koppelt, het past altijd! (normaal stoot een wagon aan één kant af doordat de magneten een min en eeplus zijde hebben)

Deze leuke startset voor de allerkleinsten bevat een leuke trein met slimme magneten die altijd aan elkaar te koppelen zijn. Daarnaast bevat de Brio 33726 treinset een brug en 2 opritten.

Opgebouwde afmeting van het product: 56,5 x 43,2 x 8,3 cm (lxbxh)
Afmetingen verpakking: 38,7 x 9 x 19,4 cm (lxbxh)
Aantal onderdelen: 9

29.99
BRIO - 27BRIO - 33505 - Passagierstrein
Deze Brio Passagierstrein heeft 2 figuren en de cabines kunnen open om het rollenspel nog echter te maken. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
24.99
BRIO - 27BRIO - 33341 - Rechte Trein Rails
Met deze spoorwegonderdelen kan je je spoorweg zolang maken als je zelf wilt. Brio ontwierp zijn eerste railway in 1958 en het is nog steeds een zeer groot succes met de beste kwaliteit..
8.99
 BRIO - - Speedy Locomotief - Groen
Deze locomotief draait op batterijen. Hij wordt zonder batterijen geleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
22.99
BRIO - 27BRIO - 33351 - Tunnel
Deze mooie Brio Tunnel is 3-delig. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Lengte is ca. 36 cm.
19.00
 Bruder - 02131 - Maishäcksler Claas Jaguar 900
Bruder Claas Maïshakselmachine Jaguar 900. Van hoogwaardige kunststof. In perfect gedetailleerd en origineelgetrouw design. Met op- en neer beweegbare armen, een afneembare maïsbek en schijven die tijdens het rijden worden aangedreven. Voor uren realistisch speelplezier. Geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. Afmetingen: ca. L 45 x B 32,5 x H 22 cm.
37.3535.90
 K'Nex - 33123T - 4x4 Jeep
Gebruik klassieke K'Nex onderdelen om de K'Nex 4x4 Jeep met lichten te bouwen! Bouw de 4 Wheel Drive Truck met 313 onderdelen en stuurwielbesturing om het moeilijkste terrein te berijden. Of bouw de alternatieve pick-up truck of duinenbuggy. De lichtbalk gebruikt 3 knoopbatterijen (inbegrepen).
29.95
 K'Nex - 33121 - Building Sets 521 Super Voordeelverpakking
Bouw alles wat je je kan inbeelden met de 521 Super Value Tub! Afgeladen met 521 K'Nex stukken voor heel wat vrij bouwplezier! Inclusief handleiding/ideeen voor 35 unieke modellen inclusief race auto's, een reuzenrad, een dinosaurus en nog veel meer. Onderdelen en modellen kunnen opgeslaan worden in de handige opbergdoos. Leeftijd 7+.
37.50
 K'Nex - 33472 - Combat Crew 5-in-1 Bouwset
Bouw 5 legervoertuigen met motoraandrijving! Met 1 figuurtje en een blaster die echt werkt! Meer dan 500 onderdelen!
54.99
 K'Nex - 33452 - K-Force Mega Boom - Blaster
Bouw je eigen K’NEX K-Force Mega Boom Blaster! Met 360 onderdelen, waaronder twee revolverkamers, drie pijltjeshouders, twee snel monteerbare handgrepen en twee voorlaadringen.

Wordt geleverd met 7 schuimpijltjes. Met instructies voor 6 blasters op maat en zelfbouwdoelen.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Bouwen en schieten ineen met deze K’nex. In de doos zitten de instructies voor zes verschillende blasters, maar je kunt natuurlijk ook je eigen blaster bouwen!

Pedagogisch verslag:


Vanuit pedagogisch gezichtspunt is deze K’nex KForce Mega Boom op twee wijzen te bespreken. Ten eerste als speelgoed dat gebruik maakt van de technische en de bouwvaardigheden van een kind (zal hier wel merendeels de jongen zijn) om met K’nex iets te construeren, een favoriete soort speelgoed. Blijkbaar zijn constructiedozen sets die een groot appel op de technische en de constructievaardigheden van het kind doen. En, blijkbaar doen de kinderen vanaf 8 en 9 jaar dat dan ook graag.

De tweede discussielijn bij deze K’nex KForce Mega Boom is de steeds weer terugkerende discussie over speelgoed dat schieten kan. Moet zulk speelgoed nu wel of moet het nu niet? Is het pedagogisch verantwoord of niet? Uiteraard zullen er steeds vóór- en tegenstanders zijn. Tegenstanders zeggen dat dit speelgoed aanleiding kan geven tot geweld. Toch is dit maar de vraag. Er zijn allerlei onderzoeken over de effecten van schietspeelgoed en de eventuele stimulatie tot geweld daarvan. Hun resultaten zijn niet eenduidig. Maar, uit onderzoek naar games en geweld is gebleken dat de spelers van games heel goed het verschil tussen het geweld in een virtuele wereld en de echte wereld kennen en – wat belangrijker is – in de echte wereld geen schietgrage mensen zijn. Zou dat ook niet voor schietspeelgoed zo zijn?

Er bestaat in de psychologie een theorie die stelt dat kinderen in hun ontwikkeling de hele geschiedenis van de menselijke soort herhalen. Tot dat herhalen hoort ook schieten. Al heel lang spelen kinderen cowboytje, indiaantje of politieagent. Soms had men een “geheim genootschap" waarbij slechts uitverkorenen mochten deelnemen en de andere kinderen als vijand beschouwd werden die overwonnen moesten worden. Dit was geen echte strijd maar het werd gespeeld. Kinderen maakten zelf geweren van hout en sommige kinderen kregen een "klappertjespistool". In het spel kwamen ook ridders voor en die woonden in kastelen. Maar er kwamen altijd slechte lieden die gevangen genomen moesten worden. En, wie van de oudere generatie heeft er niet genoten van kinderseries als: Ivanhoe en Tarzan? Ondanks het door de eeuwen heen spelen met schiettuigen zijn de meeste van de kinderen opgegroeid tot liefhebbende volwassenen.

Maar hoe de discussie ook uitvalt, om met K’nex KForce Mega Boom te kunnen spelen dien je te beschikken over een goede snelheid, nauwkeurigheid en voorspellend gevoel. Of je kunt die vaardigheden met dit speelgoed ontwikkelen en trainen. Technisch speelgoed dat om technisch gevoel vraagt. Verder erg spannend is en tot veel her-spelen nodigt.
35.00
 Studio 100 - MEBU00002360 - Domino
Voor de allerkleinste Bumba fans is er dit leuke baby domino spel! Met 28 foam kaartjes. Vanaf 2 jaar.
9.997.45
 999 Games - CAR09N - De Draak, de Fee en de Jonkvrouw Bordspel
De omgeving van Carcassonne wordt geteisterd door een rondzwervende draak. Dappere helden proberen hun horigen tegen het reusachtige monster te beschermen, maar zonder hulp van de fee staan ze volkomen machteloos. In de stad flirt de jonkvrouw met afgeleide ridders, terwijl boeren via magische poorten aan de aandacht van de draak trachten te ontsnappen. Carcassonne wordt met de uitbreiding "De Draak, de Fee en de Jonkvrouw" pas echt een sprookje!
14.95
 999 Games - 59274 - Puzzel Luchtschepen - Legpuzzel - 500 Stukjes
Luchtschepen. Puzzel met 500 stukjes.
11.01
 999 Games - - Tokoriki Island zon's ondergang - Panorama Puzzel - 1000 Stukjes
Mark Grey. Tokoriki Island zon's ondergang - panorama puzzel. Puzzel met 1000 stukjes
12.50
 Ravensburger - 157860 - 'Windmolen'
Na een lange vermoeiende dag, alleen of met anderen op een regenachtige dag, met puzzels van Ravensburger is het heerlijk ontspannen. De uitmuntende kwaliteit is bekend. Ervaar, als zo velen een hele nieuwe wereld van puzzelplezier met de kwaliteitspuzzels van Ravensburger. Geen puzzelstukje is gelijk van vorm dankzij de handgemaakte stansmessen - een bewijs van de Ravensburgers passie voor superioriteit. Deze puzzel bestaat uit 1000 puzzelstukjes.
13.56
 Ravensburger - - "Paw Patrol; Dappere honden"
2x24 puzzelstukjes Paw Patrol, dappere honden
9.99
 Ravensburger - - "Paw Patrol; Ryder en Paw Patrol"
2x12 puzzelstukjes, ryder en Paw Patrol
9.99
 Ravensburger - - 2x24 Disney Cars 2
Beleef keer op keer veel puzzelplezier met deze fantastische puzzelset van Ravensburger! De puzzels zijn voorzien van een super coole afbeelding van jouw favoriete Cars 2 vriendjes. Ga meteen aan de slag met de puzzels en ontdek welke afbeelding tevoorschijn komt! Inclusief mini poster. * Cars 2 puzzels. * De set bestaat uit 2x24 stukjes. * Afmeting: ca. 26 x 18 cm. * De puzzels zijn voorzien van een coole afbeelding. * Volop puzzelplezier met de kwaliteitspuzzels van Ravensburger!
9.99
 Ravensburger - - Afrika - Afrikaanse olifant, kalf

Op naar Afrika!

Met de tiptoi® speelfiguren Afrika duiken de kinderen spelenderwijs in een onbekend continent.

Leeuw, giraf of olifant – ieder dier zit vol avontuur en bevordert spelenderwijs de fantasie.

Beleef fantastische avonturen met jouw eigen tiptoi® Afrikaanse olifant, kalf.

6.99
 Ravensburger - 170371 - Afrikaanse Dierenwereld
3000 stukjes. Puzzelafmeting: ca. 121 x 80 cm.
32.99
 Ravensburger - - Afrikaanse Vrienden
Na een lange vermoeiende dag, alleen of met anderen op een regenachtige dag, met deze puzzel van Ravensburger is het heerlijk ontspannen. De uitmuntende kwaliteit is bekend. Ervaar, als zo velen een hele nieuwe wereld van puzzelplezier met deze kwaliteitspuzzel van Ravensburger. Geen puzzelstukje is gelijk van vorm dankzij de handgemaakte stansmessen, een bewijs van de Ravensburgers passie voor superioriteit. De puzzel bestaat uit 300 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
9.99
 Ravensburger - - Arctische wolven
Arctische wolven Puzzel van 1000 stukjes
11.89
 Ravensburger - - Auto vd Toekomst
Maak zelf een elektrische auto met een zonne-energie oplaadstation en een super condensator. Ontdek aan de hand van eenvoudige experimenten, de wereld van de elektrische auto’s!
28.99
 Ravensburger - - Avondzon bij de Drinkplaats
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met deze Ravensburger kwaliteitspuzzel. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen onovertroffen. De puzzel bestaat uit 300 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
11.99
 Ravensburger - 003709 - Barock pinto veulen
Nu wekt de tiptoi® stift zelfs speelfiguren tot leven. Dankzij de vier verschillende spelopties is het spelen met jouw tiptoi® - Kat niet alleen leuk, het dier zit ook vol verrassingen en vol leuke weetjes! De tiptoi® speelfiguren zijn er in de series Boerderij, Afrika en Dinosaurussen. De audiobestanden voor de tiptoi® dieren zijn gratis, gemakkelijk en veilig te downloaden. Stift is apart verkrijgbaar.
6.99
 Ravensburger - - Boek Wereldatlas
Hoe heet het kleinste continent? Waar leven de giftigste dieren ter wereld? Wat eten mensen in andere landen? Wie heeft de piramides gebouwd? Met tiptoi® gaan kinderen op een reis rondom de wereld en leren de continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Meer dan 1500 geluiden, teksten en liedjes geven weer hoe mensen over de hele wereld leven en spreken en welke bijzondere dieren er op de aarde voorkomen.
19.99
 Ravensburger - - Boerderij - Golden retriever, puppy

De boerderij komt tot leven!

Paarden, varkens, honden en katten – de tiptoi® dieren van boerderij vertellen vrolijke verhalen over hun leven op de boerderij en verrassen je met spellen, geluiden of liedjes. Beleef fantastische avonturen met jouw eigen tiptoi® Golden retriever puppy.

6.99
 Ravensburger - - Brandweerman Sam - Kinderpuzzel
2x24 puzzelstukjes. Brandweerman Sam: Sam helpt je uit de brand. Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. De 2x 24 stukjes puzzels zijn ook een uitdaging voor de wat oudere kinderen. Vanwege het toenemende aantal stukjes blijven ze aanspraak doen op de concentratie en het geduld. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 4 jaar zullen genieten van de Brandweerman Sam: Sam helpt je uit de brand puzzels met 24 stukjes.
Ravensburger puzzels met 24 stukjes met als thema Brandweerman Sam.
9.99
 Ravensburger - - Colin Thompson:Bizare Bookshop
Colin Thompson:Bizare Bookshop Puzzel van 1000 stukjes
15.99
 Ravensburger - - Cottage in England
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Heb je al wat ervaring met puzzels van 1000 stukjes? Dan wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging: onze puzzel van 1500 stukjes! Als je op zoek bent naar langer puzzelplezier, maar met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, dan is dit de juiste puzzel voor jou. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Cottage in Engliand puzzel met 1500 stukjes. Ravensburger puzzel met 1500 stukjes met als thema landschappen.
15.99
 Ravensburger - 242207 - De Spellendoos Van Nijntje
3 spellen + 1 bonusspel spelen en leren;een spellendoos met 4 leuke en tegelijkertijd leerzame spellen met nijntje Spellen om alleen te spelen of met vriendjes;Deze spellendoos bevat 3 spellen en 1 bonusspel die je alleen of met je vriendjes kunt spelen Spellen voor iedere leeftijd;Ieder spel heeft verschillende varianten en een verschillende moeilijkheidsgraad
9.99
 Ravensburger - 126606 - Dieren in de Jungle
Aantal stukjes: 200. Puzzelafmeting: ca. 49 x 36 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
9.34
 Ravensburger - - Dierentuin puzzel - 100 stukjes
TipToi brengt de dierentuin tot leven. Puzzel eerste de 100 stukjes in elkaar tot een gezellige dierentuin en duik met de intelligente tiptoi stift in het verhaal. Beleef een boeiend interactief avontuur met dierengeluiden en leuke weetjes!
11.99
 Ravensburger - 088706 - Disney Cars: Dolle race - Kinder2x 24 Stukjes
Twee puzzels van Disney Cars. De puzzels bestaan uit 24 stukjes
9.60
 Ravensburger - - Disney Frozen
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. De 2x 24 stukjes puzzels zijn ook een uitdaging voor de wat oudere kinderen. Vanwege het toenemende aantal stukjes blijven ze aanspraak doen op de concentratie en het geduld. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 3 jaar zullen genieten van de Disney Frozen puzzels met 24 stukjes. Ravensburger puzzels met 24 stukjes met als thema Disney Frozen.
7.64
 Ravensburger - 105168 - Disney Frozen - Kinder100 Stukjes
Puzzel van Disney Frozen, de puzzel bestaat uit 100 stukjes
9.99
 Ravensburger - - Disney Frozen - Leg100 Stukjes
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 6 jaar zullen genieten van de Disney Frozen puzzel met 100 stukjes.

Ravensburger puzzel met 100 stukjes met als thema Disney Frozen.
8.498.45
 Ravensburger - - Dragons
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. Echt puzzelen met 49 stukjes. Vanaf vijf jaar kunnen kinderen een puzzel van 49 stukjes maken. De drie afbeeldingen in 1 doos zorgen voor de nodige afwisseling. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 5 jaar zullen genieten van de Dragons puzzels met 49 stukjes. Ravensburger puzzels met 49 stukjes met als thema Dragons.
8.49
 Ravensburger - - Expeditie Weten Egypte
Leer alles over de tijd van farao's met Expeditie weten: Egypte. In Egypte wacht Juli, Ben en professor Breinstorm een spannend avontuur. Ze vinden aantekeningen over een onontdekte schat van de farao. Zou het hen lukken de schat te vinden? Met tiptoi beleven kinderen de feiten helemaal opnieuw. Fascinerende geluiden, een spannend avontuur en uitdagende raadsels brengen de tijd van farao´s tot leven.

Met de boeken uit de tiptoi collectie is van alles te ontdekken over spannende thema's. Verhalen, wetenswaardigheden, spelletjes! Met meer dan 600 geluiden per boek zit tiptoi vol plezier en verrassingen. Werkt alleen met tiptoi pen.
15.29
 Ravensburger - - Fairytale fantasia
Puzzel 1000 stukjes
14.99
 Ravensburger - - Interactieve Globe
In een reis rond de wereld geeft de tiptoi® talrijke informatie en spannende verhalen over thema’s als geografie, landgrootte, hoofdsteden en nog veel meer. Tijdens spannende spellen voor maximaal 4 spelers is nog veel meer te leren en veel plezier te beleven.Goede reis!
33.99
 Ravensburger - 246021 - Junior Colorino
Met Junior Colorino leren kinderen spelenderwijs de basiskleuren onderscheiden en ordenen. Het spel werd speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar ontwikkeld en heeft extra grote gekleurde stenen. Het spel helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en stimuleert de creativiteit.
21.99
 Ravensburger - 24 036 4 - Junior Pictolino
Dit leg- en rangschikkingsspel is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar en heeft extra grote speelstenen. Junior Pictolino stimuleert spelenderwijs concentratie, waarneming en taalontwikkeling.
16.99
 Ravensburger - 192168 - Karwendelgebergte Oostenrijk
Na een lange vermoeiende dag, alleen of met anderen op een regenachtige dag, met puzzels van Ravensburger is het heerlijk ontspannen. De uitmuntende kwaliteit is bekend. Ervaar, als zo velen een hele nieuwe wereld van puzzelplezier met de kwaliteitspuzzels van Ravensburger. Geen puzzelstukje is gelijk van vorm dankzij de handgemaakte stansmessen - een bewijs van de Ravensburgers passie voor superioriteit. 1000 stukjes. Puzzelafmeting: ca. 70 x 50 cm.
12.78
 Ravensburger - - Koraalbaai
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met deze Ravensburger kwaliteitspuzzel. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen onovertroffen. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.
12.54
 Ravensburger - 005482 - Manege
Tiptoi brengt de manege tot leven. Bij 'ontdekken' geeft hij veel informatie over de paarden op de manege. In het spel gaat het springconcours beginnen. Lena moet echter eerst nog haar huiswerk maken en heeft geen tijd om Fee klaar te maken voor het concours. Ze heeft jouw hulp nodig. Voordat het concours begint is er nog een hoop te beleven. Eigenscnhappen Kindgerichte informatie over het thema de manege Interactief verhaal over het springconcours De speler helpt mee op de manege Inhoud: 104 puzzelstukken (ca. 49 x 36 cm), spelregels.
12.99
 Ravensburger - - Maxi Smartscope - Experimenteerset
Duik in de microscopische wereld! Met de Science X® Smartscope van Ravensburger kunnen kinderen heel makkelijk voorwerpen uit de natuur en het dagelijks leven onder de loep nemen. De Smartscope kan met iedere willekeurige smart Phone of tablet gebruikt worden zonder de installatie van een app of het speciaal prepareren van voorwerpen. En hij is zo stevig, dat hij ook gewoon in de vrije natuur gebruikt kan worden.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Een microscoop die werkt en betaalbaar is met een goede vergrotingsfactor. Je hebt alleen een smartphone of tablet nodig maar geen app. De microscoop gebruikt de techniek van de telefoon of tablet. Een microscoop die stimuleert om te ontdekken. Word Sherlock Holmes en onderzoek van alles.

Pedagogisch verslag:


Met deze Smartscope en een smartphone, iPad of iPod heb je een complete microscoop in huis. Klein en handig van formaat. Iedere scholier van de hoogste groepen van de basisschool en binnen het voortgezet onderwijs kan heerlijk experimenteren met alles wat klein en interessant genoeg is om via deze Smartscope te vergroten en te fotograferen.

Hoewel speelgoed niet per definitie bedoeld is als leermiddel, is deze Smartscope een apparaat waarvan je kunt leren kijken naar de microwereld en dat je bij biologie, scheikunde en bij gewoon zelf op onderzoek gaan in de boeiende geheimen van de micro-natuur goed kunt gebruiken. De leden van de speelgoedjury hebben met enthousiasme geëxperimenteerd. Als pedagoog en onderwijsman zeg ik: een echte aanrader voor elke onderzoeker in de dop en zeker ook voor jongeren ouder dan 9 jaar bruikbaar.
24.99
 Ravensburger - - Mijn eerste doolhof
Kleine spoken opgelet! Ontdek de geheimen die achter de dikke verschuivende muren verstopt zitten en wie weet win jij de meeste schatten! Met als extra, een moeilijkere variant voor geoefende spoken.
15.99
 Ravensburger - 071463 - Mijn Eerste Puzzel - Nijntje
Leuke Nijntje puzzels. Nijntje op de glijbaan, Nijntje op de schommel, Nijntje aan de ringen en Nijntje op de wip. Met 2 + 3 + 4 + 5 stukjes. Leeftijd vanaf 18 maanden.
9.99
 Ravensburger - - nijntje bij de dieren
Twee puzzels van 12 stukjes
9.99
 Ravensburger - - Ontdek de dieren van Afrika

Ontdek, beleef, speel en beluister het leven van de wilde dieren in Afrika met Tiptoi van Ravensburger.

Het 16 bladzijden tellende boek reageert interactief op de Tiptoi pen. Op die manier hoor je 800 verschillende geluiden en teksten!

Met Tiptoi leer en ontdek je door beleving!

Let op: de interactieve Tiptoi stift is niet inbegrepen. Dit interactieve boek functioneert alleen met de Tipoi stift.

16.96
 Ravensburger - 6120 - Op de Boerderij

Meer dan 600 levensechte geluiden, gesproken informatie, dialogen en met liefdevol geïllustreerde, gedetailleerde afbeeldingen van machines, gewassen en dieren. Daarbij zijn er veel spannende zoek-, tel- en raadspellen en kinderliedjes om mee te zingen. Zo wordt een bezoekje aan de boerderij een echte belevenis!

Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels

tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Voor boeken, spellen en puzzels

Met de tiptoi stift kunnen alle producten die het tiptoi logo dragen, gebruikt worden. Het assortiment bestaat uit boeken, spellen en puzzels met de belangrijkste leer- en kennisthema's voor kinderen van 4 -10 jaar. Voor elk product zijn op het internet de bijbehorende audiobestanden gratis beschikbaar. Op de stift kunnen meer producten gelijktijdig opgeslagen worden.

16.14
 Ravensburger - 007707 - Paardrijset
Waarvoor dient een paardrijhelm? Wat is een
veelzijdigheidszadel? Waarom zijn
Hannoveranen zulke gewilde sportpaarden?
Met de tiptoi® paardrij-set ontdek je alles over
paarden, uitrusting en nog veel meer. Zo word
je een echte paardrij-expert! Laat zien wat je
kan en los één van de lastige spellen en
raadsels op. Of beleef met Nina en haar paard
Chester een spannend avontuur. Er is zo veel te
beleven – laat je fantasie maar de vrije loop!
• Veel geluiden, kennis, verhalen en spelletjes
• Bevordert creativiteit en rollenspel
• Ruiter, zadel en hoofdstel afneembaar
Met tiptoi® komt de wereld van de ruiter tot
leven!
Zadel en hoofdstel zijn te combineren met
andere tiptoi® paarden. stift is los verkrijgbaar.
13.99
 Ravensburger - 146321 - Puzzel - Wereldkaart CITO
Na een lange vermoeiende dag, alleen of met anderen op een regenachtige dag, met puzzels van Ravensburger is het heerlijk ontspannen. De uitmuntende kwaliteit is bekend. Ervaar, als zo velen een hele nieuwe wereld van puzzelplezier met de kwaliteitspuzzels van Ravensburger. Geen puzzelstukje is gelijk van vorm dankzij de handgemaakte stansmessen - een bewijs van de Ravensburgers passie voor superioriteit.
9.999.21
 Ravensburger - 109982 - Puzzel Nederland XXL
De kaart uit de bosatlas met de complete CITO basistopografie. Afmeting 36x49cm. Leeftijd vanaf 8 jaar.
9.99
 Ravensburger - - Ravensbuger Het rijk van de giganten (200)
RAVENSBURGER VERWELKOMT JE IN HET RIJK DER GIGANTEN! Droom weg tijdens het puzzelen van 'Het rijk der giganten'! Beleef spannende achtervolgingen, ontmoet onverstelbaar grote dino's en ontdek de bijzondere anatomie van de prehistorische reuzen! Ravensburger weet voor iedere leeftijd intrigerende puzzels te fabriceren. De 'Het rijk der giganten' puzzel past perfect bij de belevingswereld van meiden en vooral jongens van 8 jaar en ouder. De legpuzzel is bevolkt door verschillende Dinosauriërs en is voorzien van prachtige, aansprekende kleuren. Eigenschappen: - Ravensburger Premium puzzel - Past perfect bij leeftijd+belevingswereld - XXL - Originele Ravensburger kwaliteit
9.99
 Ravensburger - 005475 - Ridderkasteel
Zodra de puzzel gemaakt is, duikt het kind samen met de stift de Middeleeuwen in. De prinses is plotseling spoorloos verdwenen. De speler tipt op personen om met hen te spreken en verzamelt zo aanwijzingen. Lukt het om de dochter van de koning te vinden? Eigenschappen: Kindgerichte informatie over het thema de Middeleeuwen Interactief verhaal over de verdwenen prinses Bevordert goed luisteren en logisch combineren Inhoud: 104 puzzelstukken (ca. 49 x 36 cm), spelregels.
13.99
 Ravensburger - - Rothenburg, Duitsland - Leg500 Stukjes
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze puzzel met grotere puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Het resultaat is een kunstwerk van groot formaat. Jong en oud zullen genieten van de Rothenburg, Germany 500 stukjes puzzel met als thema landschappen.
10.99
 Ravensburger - - Ruimtevaart
Hoe werkt een raket, hoe oefenen de astronauten met de gewichtloosheid en hoe lang ben je onderweg naar de maan en weer terug? Ga mee op een avontuurlijke reis door het heelal en ontdek van alles wat een echte astronaut weten moet. Daar gaan we? ontdek aan de hand van spannende experimenten de wereld van de ruimtevaart!
14.99
 Ravensburger - - Spel Mijn Lichaam
Het kennisspel over het menselijk lichaam. Wat zijn melktanden? Waar komt spierpijn vandaan? Hoe werkt het oor? Waarom zijn beweging en uitgebalanceerde voeding belangrijk? Met behulp van afwisselende illustraties en oefeningen leren de kinderen het menselijke lichaam kennen. Wat zijn melktanden? Waar komt spierpijn vandaan? Hoe werkt het oor? Waarom zijn beweging en uitgebalanceerde voeding belangrijk? Met behulp van afwisselende illustraties en oefeningen leren de kinderen het menselijke lichaam kennen. Het kennisspel over het menselijk lichaam Wat zijn melktanden? Waar komt spierpijn vandaan? Hoe werkt het oor? Waarom zijn beweging en uitgebalanceerde voeding belangrijk? Met behulp van afwisselende illustraties en oefeningen leren de kinderen het menselijke lichaam kennen. Het kennisspel over het menselijk lichaam Wat zijn melktanden? Waar komt spierpijn vandaan? Hoe werkt het oor? Waarom zijn beweging en uitgebalanceerde voeding belangrijk? Met behulp van afwisselende illustraties en oefeningen leren de kinderen het menselijke lichaam kennen.
21.99
 Ravensburger - - Spel Raadsels Reis
Meer dan 250 vragen op drie moeilijkheidsniveaus - Wetenswaardigheden over het onderwerp wegverkeer - Afsluitbaar zakje voor compact meenemen Een lange rit met de auto hoeft niet vervelend te zijn. Daar zorgt tiptoi wel voor en geeft bovendien veel interessante wetenswaardigheden.Spannende quiz,puzzel- en inschatvragen zorgen voor afwisseling op de achterbank. Alleen of met z?n allen: raadselpret is gegarandeerd!
13.99
 Ravensburger - - Spel Zakgeld
Eindelijk, zakgeld! Heb je zin om over de kermis te lopen? Daar kun je eten kopen, geld verdienen of in attracties gaan. Maar als je een beetje geld spaart, kun je misschien wel een droomwens vervullen. Want wie zijn zakgeld slim inzet, wint. De kinderen beslissen zelfstandig, of en waarvoor zij hun geld uitgeven. Zo wordt het bewustzijn voor prijzen en rekenen met geld geoefend. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
9.80
 Ravensburger - - Star Wars Episode 7 1000 Stuks
1000 stukjes puzzel, StarWars: The Force Awakens. Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze SW: The Force Awakens puzzel met 1000 stukjes.
Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema Star Wars episode VII.
11.89
 Ravensburger - - StarWars Episode VII
500 stukjes puzzel. StarWars de duistere kant van de Force
10.19
 Ravensburger - - StarWars Episode VII
100 stukjes StarWars. Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 6 jaar zullen genieten van de SW: Episode VII puzzel met 100 stukjes.
Ravensburger puzzel met 100 stukjes met als thema Star Wars episode VII.
9.38
 Ravensburger - - Thomas & Friends - Leg16 Stukjes
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. Maak wel 4 verschillende puzzels met de speciale 12+16+20+24 puzzle box van Ravensburger! Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 3 jaar zullen genieten van deThomas & Friends puzzels met 12, 16, 20 en 24 stukjes.

Ravensburger puzzels met 12, 16, 20 en 24 stukjes met als thema Thomas and Friends.
9.99
 Ravensburger - - Thomas & Friends - Legpuzzel
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. My first puzzle 2+3+4+5 stukjes bevat 4 mooie puzzels van verschillende grootte. Ze bestaan uit grote, stevige stukken van extra dik karton. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 3 jaar zullen genieten van de Thomas & friends puzzels van 2+3+4+5 stukjes.

Ravensburger puzzels van 6+9+12+16 stukjes met als thema Thomas and Friends.
9.99
 Ravensburger - 005413 - Tiptoi Starterset Stift + Spel

Zo levendig is leren is nog nooit geweest! Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels. Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven. Tiptoi motiveert tot spelen en leren!.

Eigenschappen:

 • Kinderen leren hun eerste Engelse woordjes
 • De belangrijkste dagelijkse begrippen worden door mini spellen getraind
 • De tiptoi stift geeft voor elk woord de juiste uitspraak

Wie vangt de gekke Professor Mad! Als Engelse detectives proberen de spelers gezamenlijk de chaos die professor Mad probeert te creëren tegen te houden terwijl ze een nieuwe taal leren. Inhoud: tiptoi stift, usb kabel, spel De Engelse detective.

44.99
 Ravensburger - - Trotse luipaardmoeder
Trotse luipaardmoeder Puzzel van 1000 stukjes
13.59
 Ravensburger - 189915 - Vliegende objecten
Hoe kan een vliegtuig eigenlijk vliegen? Hoe komt het dat een boemerang in zijn
vlucht een bocht maakt? Waarom kan een helikopter in de lucht stil staan?
En waarom moet de frisbee draaien? Acht praktische experimenten geven je
een antwoord op deze en nog veel meer vragen. Daarnaast biedt dit spel een
heleboel knutsel- en speelplezier. Aan de slag, dus! Ontdek de wereld van de
luchtvaart door middel van experimenten!
16.87
 Ravensburger - 006144 - Wij leren Engels
Door leuke dialogen, informatieve verhalen en spannende spelletjes leren kinderen spelenderwijs de Engelse taal en leuke wetenswaardigheden over de Engelse cultuur. Met vertaling in het Nederlands. Eigenschappen: Een tweede taal leren Correcte uitspraak van meer dan 500 dagelijks gebruikte woorden Het geleerde gebruiken met liedjes en spellen
19.99
 Identity Games - 03606 - Ik hou van Holland - het Verjaardagsspel
De Knalquiz van de makers van Ik hou van Holland. Speel het zenuwslopende vragenspel uit ik hou van Holland. Beantwoord de vragen op de juiste manier en geef het cadeau door. Maar pas op, weet je een antwoord niet, ben je te langzaam? Dan ontploft het cadeau wellicht in jouw handen... BOEM! Geschikt voor 3 tot 12 spelers vanaf 8 jaar.
19.99
 Identity Games - - Magformers XL Cruisers Construction set
Magformers XLCruisers Construction set- 27 delige set. Maak verschillende stoere bouwvoertuigen met de gele en oranje vormen. Experimenteer met de verschillende verbindingen. - 27 delige set - Maak diverse bouwvoertuigen - Gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic - Krachtige magneten van hoge kwaliteit - Leuk en educatief tegelijk - 3D training van de hersenen
76.49
 Identity Games - - Magformers XL Cruisers Emergency set
Magformers XL Emergency set - 33 delige set. Maak politie- en brandweerauto’s met de rode en blauwe vormen en de accessoires. - 33 delige set - Maak politie- en brandweerauto’s - Gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic - Krachtige magneten van hoge kwaliteit - Leuk en educatief tegelijk - 3D training van de hersenen
76.49
 Identity Games - - Magformers XL Cruisers set
Magformers XL Cruiser Car set - 32 delige set. Bouw je droomauto met de XL Cruiser Car Set. De mogelijkheden zijn eindeloos! De XL Cruiser Car Set spreekt tot de verbeelding van alle leeftijden. Ontwerpen die rollen, draaien en nooit breken. Met deze set bouw je niet alleen, de ontwerpen bewegen ook! Duurzaam en bestand zijn tegen de ontberingen van het racen. Start de motoren! - 32 delige set - Perfecte starterset om auto’s te bouwen. - Gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic - Krachtige magneten van hoge kwaliteit - Leuk en educatief tegelijk - 3D training van de hersenen
57.79
 Identity Games - 01534 - Pesten kaartspel
Pesten is het kaartspel dat iedereen speelt. Maar nu is er eindelijk een officiele versie van Pesten. De regels zijn heel duidelijk en staan op alle pestkaarten afgebeeld. Hierdoor kunnen kinderen vanaf 6 jaar al pesten. Een ideaal kaartspel, verpakt in een luxe blikje.
9.776.95
 KidKraft - 65054 - Chelsea Poppenhuis
Ons Luxe Townhouse laat kleine meisjes een hele nieuwe wereld verkennen zonder dat ze de deur uit moeten. Dit schattige houten poppenhuis telt maar liefst 30 accessoires en is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Interieurontwerper spelen en meubeltjes verhuizen van kamer naar kamer is reuze leuk! Inhoud en kenmerken: 24 meubelstukken en 3 minipoppen inbegrepen Opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen Buitenterras 3 etages en 12 open kamers Levendige, gedetailleerde achtergrond Uit composiethout vervaardigd Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies
84.99
 KidKraft - 53185 - Grand Gourmet Hoekkeuken
Vaatwasser, oven, magnetron en koelvriescombinatie, alle met open- en dichtgaande deuren Stoffen gordijnen achter gootsteen 4 metalen accessoires - een pot, een pan en twee spatels Verwijderbare gootsteen voor snelle en gemakkelijke reiniging Groot genoeg om verschillende kinderen tegelijkertijd te laten spelen 91 cm x 91 cm x 90 cm Multiplex, plastic, stof
217.76
 KidKraft - 53181 - Grote Keuken
Koelvriescombinatie, oven en vaatwasser, alle met open- en dichtgaande deuren. Oven- en magnetrondeur met kijkvenster Verwijderbare gootsteen voor snel en gemakkelijk reinigen Knoppen aan oven en gootsteen Groot genoeg om verschillende kinderen tegelijkertijd te laten spelen 107 cm x 41 cm x 109 cm Multiplex en PVC T-profiel
149.99
 KidKraft - 61101 - Hoge Poppenstoel
Kinderen kunnen nu hun verjaardag 365 dagen per jaar vieren! 22 onderdelen, waaronder een dienblad, een taartmes, vier taartpunten en vier kaarsen Door de taart samen te stellen, kunnen kinderen hun puzzelvaardigheden aanscherpen Uit hout gemaakt 25 cm x 19 cm Rubberhout
35.57
 KidKraft - 53294 - Kinkerkeuken in Felle Kleuren
Kleuterchefs ontdekken hun eigen keukenwereld met deze grappige kinderkeuken in felle kleuren. Deuren die open en dicht kunnen. Magnetron- en ovendeur met kijkvenster.
88.00
 KidKraft - - Luxe Tasty Treats Namaak Etenswaren
Tijd om te eten! Ons Tasty Treat-speelgoedvoedsel bevat alle namaaklekkernijen die kinderen nodig kunnen hebben. Gebruik de set bij een authentieke houten keuken van KidKraft en je hebt alles wat je nodig hebt! Kenmerken zijn: • 105 onderdelen, waaronder fruit, groenten, snacks, pizza’s, wafels en meer
34.99
 KidKraft - - Magnolia poppenvilla Poppenhuis
De KidKraft Magnolia poppenvilla is sprookjesachtig, elegant versierd en compleet met ouderwetse meubels. Kenmerken zijn onder andere:• Poppenhuis heeft 13 accessoires

• De WC maakt een spoelgeluid met een druk op de knop

• De lamp gaat aan met een druk op de knop

• De piano maakt muziek wanneer met een druk op de knop

• Een wenteltrap

• Lift met glijsysteem

• Groot genoeg zodat meerdere kinderen tegelijk kunnen spelen

• Gemaakt van samengesteld hout

• Geschikt voor poppen tot 30 cm

• Slimme en stevige constructie

• De gedetailleerde handleiding is, afhankelijk van het product, in 17 tot 25 talen beschikbaar
144.90
 KidKraft - 53151 - Prairiekeuken

 • Knoppen aan oven en gootsteen kunnen draaien

 • Gootsteen kan worden uitgenomen voor snelle en gemakkelijke reiniging

 • Vaatwasmachine en opbergladen kunnen geopend en gesloten worden

 • Extra opbergruimte onder de gootsteen

 • Tissuehouder

 • 77 cm x 34 cm x 95 cm

 • Multiplex
149.00
 KidKraft - 76123 - Prinses Kaptafel & Stoel
Geschikt voor de meeste wiegmatrassen (10 cm H x 140 cm W x 70 cm D) Laag genoeg zodat kinderen er makkelijk in kunnen stappen Kussens, lakens en matras niet inbegrepen Uit hout gemaakt Stevig gebouwd 54 cm H x 157 cm W x 73 cm D
149.99
 KidKraft - 53173 - Rode Vintage Keuken
Jonge chef-koks kunnen ongetwijfeld hun hartje ophalen wanneer ze met deze schattige houten keuken feestmaaltijden bereiden voor de hele familie.


 • Deuren gaan open en dicht

 • Ovenknoppen draaien en klikken

 • Draadloze telefoon

 • Verwijderbare gootsteen voor snelle reiniging

 • Multiplex

 • 84 cm x 30 cm x 91 cm
139.99
 KidKraft - 17850 - Tafel Met Waterval En Bergtrein
Drie duurzame rode plastic bakken die onder de tafel schuiven als handige bergruimte Speciale randen in T-profiel tegen spaanders Speelbord met landschap in zeefdruk 3,8 cm hoge rand houdt speelgoed op speeltafel Stevig gemaakt 124 cm x 87 cm x 41 cm Multiplex, T-profielen en melamine
192.99189.95
 KidKraft - 53260 - Uptown Espresso Keuken
Onze Uptown Espresso keuken heeft een hippe en moderne look die jonge chef-koks vast weten te waarderen. Deze houten keuken zit vol leuke details zoals een draadloze telefoon en een krijtbord om de dagschotels op te noteren. Inhoud en kenmerken: Groot genoeg om verschillende kinderen samen te laten spelen Koelvriescombinatie, oven en vaatwasser, alle met open- en dichtgaande deuren Draadloze telefoon Tissuehouder Krijtbordoppervlak op koelkast Verwijderbare gootsteen voor snelle en gemakkelijke reiniging Aanrecht met innovatief gespikkeld design Handige bewaarruimte boven de gootsteen Uit composiethoutproducten gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies
159.00
 KidKraft - 53208 - Witte Vintage Keuken
Deuren gaan open en dicht Knoppen klikken en draaien Extra bewaarruimte boven en onder de gootsteen Gootsteen kan worden uitgenomen voor gemakkelijke reiniging Magnetron- en ovendeuren Draadloze telefoon Handig en stevig gemaakt Uit composiethoutproducten gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies 83 cm x 29 cm x 90 cm
139.99
 Meccano - 6028599 - 4x4 Truck - 25 Modellen
Breng je fantasie tot grote hoogte terwijl je de wereld van de echte techniek combineert met de gemotoriseerde 4 x 4 technologie. Neem de moeilijkste bochten met de krachtige 3V elektrische motor. Rij met gemak over torenhoge berghellingen en grillig terrein dankzij nieuwe rubberen wielen en 4x4 systeem. De deuren kunnen ook echt open! Na een succesvolle afdaling, kun je je berg rally auto aan iedereen laten zien of je haalt hem uit elkaar en bouwt er een van de andere 24 modellen uit deze set van - zoals een achtervolgingshelikopter, een terreinauto, een pick-up en nog veel meer! En dan is het aan jou om er nog iets heel anders van te maken, wat wij nog niet hebben bedacht. In de 4x4 truckset zitten 390 onderdelen, 2 stuks gereedschap en makkelijk te volgen stap-voor-stap bouwstap voor stap instructie s. Ontdek de wonderbaarlijke wereld van de mechanica terwijl je meedoet in de berg rally competitie.
47.90
 Meccano - 6027038 - Ducati Motorcycle - Bouwset
Bouw met deze Meccano set je eigen Ducati Motorcycle! Deze iconische Ducatti motor heeft wielen die uit meerdere onderdelen zijn opgebouwd, achtervering en hij kan echt sturen.
48.9033.90
 Meccano - 6024816 - Helikopter
Meccano helikopter uit de Evolution serie. Organiseer een echte reddingsoperaties met deze gemotoriseerde trauma helikopter! Laat de lier zijn werk doen voor een succesvolle redding.
42.49
 Meccano - 6028598 - Helikopter - 20 Modellen
Geef je verbeelding ruim baan terwijl je de wereld van de echte techniek combineert met de veelzijdigheid van de Woestijnavonturen 20 modellen set! Bouw 20 verschillende modellen, van een woestijn duinbuggy - uitgerust met een echt stuurmechanisme - tot de razendsnelle achtervolgingshelikopter. Bouw dat model dan weer om tot een andere, tot je ze allemaal hebt gebouwd. Kijk dan of je fantasie groot genoeg is om nog een heel ander voertuig te bouwen om de wijdse wildernis mee in te trekken. In de Woestijnavonturen set zitten 263 onderdelen, 2 stuks gereedschap en makkelijk te volgen stap-voor-stap bouwstap voor stap instructie s. Ontdek de wonderbaarlijke wereld van de mechanica terwijl je alle 20 woestijnavonturenmodellen tot leven brengt.
34.99
 Meccano - 6034309 - Meccanoid 2.0 XL - Robot
Als je de Meccanoid G16 2.0 XL persoonlijke robot bouwt, bouw je een vriend. Door hem uit meer dan 1100 onderdelen op te bouwen, zet jij zelf je slimme vriend van 1 meter 20 op de wereld. Hij heeft verbazingwekkende spraakherkenningsmogelijkheden en kent meer dan 1000 voorgeprogrammeerde zinnen en geestige opmerkingen. Hij kan zelfs grappen maken en spelletjes spelen!

De Meccanoid G16 2.0 XL is meer dan speelgoed. Hij vertegenwoordigt de nieuwste Meccano ontwikkelingen in de robotica. Met behulp van geavanceerde techniek en het gebruik van 8 servo motoren kan Meccanoid realistisch bewegen.

Het programmeren van de Meccanoid gaat gemakkelijk en intuïtief - je hebt er geen speciale vaardigheden voor nodig! Meccanoid's krachtige ingebouwde Meccabrain is de sleutel tot de programmering. De nieuwe meccabrain en herkent je spraak opdrachten nu nog beter. Je kunt de Meccanoid op 3 innovatieve manieren programmeren: dankzij de Meccanoid's Learned Intelligent Movement (LIM) -technologie, kun je zijn armen en hoofd laten bewegen. Of praat met hem en Meccanoid registreert wat je doet en doet je na!

Voor meer interactief plezier is er de Motion Capture functie (mogelijk gemaakt door Extreme Reality) van de Meccanoid app, gratis voor je smartphone of tablet. Plaats die in Meccanoid, activeer de functie en verbaas je als Meccanoid al jouw acties weerspiegelt.

Of swipe zelf over het scherm om Meccanoid te besturen en laat hem draaien en lopen hoe je zelf wilt! Met 10 motoren om zijn armen, voeten en hoofd te controleren, kan Meccanoid je verrasen met een aantal strakke moves. Zijn verbazingwekkende spraakherkenningsmogelijkheden en meer dan 1000 voorgeprogrammeerde zinnen en geestige opmerkingen maken je vast en zeker aan het lachen als hij moppen en leuke weetjes verteld! Met een vriend als de Meccano Meccanoid Personal Robot word je leven leuker!
310.00
 Meccano - 6031222 - Micronoid Blauw - Robot
De Micronoid leert kinderen op een leuke en simpele manier programmeren. Kinderen moeten hem zelf eerst bouwen en daarna kunnen ze programmeren via knoppen op de robot.

Verder bevat de Micronoid ook spelletjes (ja-nee antwoorden), reageert op geluid (hij danst!) en heeft hij interactie met de andere micronoids!

Verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Exclusief 4 AAA batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
40.78
 Meccano - 6026302 - Space Quest - 15 Modellen
Met de Meccano Space Quest set kun je 15 verschillende voertuigen bouwen!
27.12
 Meccano - 6024828 - Tower Bridge
Bouw met deze set een verkleinde versie van de Tower Bridge!
47.59
 Janod - - Bikloon rood en wit
82.95
 Janod - - Blokpuzzel Kubkid Bosdieren 9 Blokken

Kubkid: een leuke blokpuzzel met 9 verschillende bosdieren. Met een bambi! Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Afmeting blokken: 5x5x5 cm.

15.95
 Janod - - Houten - Scooter Mint
Een leuk houten scootertje met rubberen bandjes in de kleur mint met rode handvaten en zadel. Zithoogte: 32 tot 36,5 cm. Afmetingen: 77x33,5x51
74.50
 Janod - J02928 - koffer Vloer Alfabettrein
Een mooie ronde puzzelkoffer met stoffen handvat. De vloerpuzzel heeft 27 stukjes waar je een alfabettrein van kan maken. Afmeting van de trein is 3 meter! De stukjes zijn 15 cm groot.Geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.
23.95
 Janod - - Kofferpuzzel Fleurus Lilou's Poppen

Een vrolijke puzzelkoffer van de Fleurus serie met 4 puzzels van 6-9-12-16 stukjes. Geschikt voor peuters van 2 tot 3 jaar. Afmeting puzzels:20x20 cm.

18.95
 Janod - - Kofferpuzzel Leon's Brandweerwagen

Een vrolijke puzzelkoffer van de Fleurus serie met 4 puzzels van 6-9-12-16 stukjes. Geschikt voor peuters van 2 tot 3 jaar. Afmeting puzzels:20x20 cm.

18.95
 Janod - 7600 - Muziekinstrumenten Set
Een leuke set met 4 echte muziekistrumenten. Een blokfluit, castagnettem, tambourijn en een xylofoon met 8 tonen. Geschikt voor kinderen van anderhalf jaar en ouder.
29.95
 Janod - - Puzzelkoffer Fleurus Mila Fee
Mila Fee. Een vrolijke puzzelkoffer van de Fleurus serie met 4 puzzels van 6-9-12-16 stukjes. Geschikt voor peuters van 2 tot 3 jaar. Afmeting puzzels:20x20 cm.
16.11
 Janod - - Puzzelkoffer Fleurus Pierre's helicopter
Pierre's helicopter Een vrolijke puzzelkoffer van de Fleurus serie met 4 puzzels van 6-9-12-16 stukjes. Geschikt voor peuters van 2 tot 3 jaar. Afmeting puzzels:20x20 cm.
15.33
 Janod - - Robot

Een magnetische (stapel)puzzel. Heb veel plezier met het monteren van de figuren in de juiste volgorde ...of mix de onderdelen door elkaar en creëer je eigen Robot! 9 cm x 1,5 cm x 14 cm.

21.95
 Janod - - Sieradendoosje met Muziek Minuschka

Sieradendoosje met muziek Minuschka, hartvormig met 2 uitdraaibare laatjes. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

19.13
 Janod - - Stapeltoren delicatessen
Een vrolijke stapeltoren met het thema 'delicatessen' van het merk Janod. De blokkentoren bestaat uit 10 stevige kartonnen speelblokken.
13.56
 Janod - J02918 - Stapeltoren Magische Boom - Rond
Leuke, vrolijk gekleurde stapeltorenbestaande uit 10 ronde blokjes. De magische boom. Geschikt voor peuters vanaf 1 jaar.
15.95
 Janod - - Stapeltoren rond verkeer
Een ronde stapeltoren met plaatjes een racecircuit van het merk Janod. De vrolijk gekleurde stapeltoren bestaat uit 10 stevige kartonnen blokken.
15.95
 Janod - - Stapeltuimelaar Culbuto Uil

Deze schattige kleine uil wiegt gewoon weer terug wanneer je hem duwt door de ballast onderin! Hij bestaat uit 7 stukken gemaakt van hout en vilt.

15.26
 Janod - 7608 - Trommel
Een echte trommel 23x23x14,5cm uit de Confetti serie van Janod.
22.95
 Janod - 7597 - Ukelele
Houten ukelele van de serie Confetti met 4 nylon snaren. Geschikt voor kinderen tussen 3 en 8 jaar. Afmeting: 53x17x5 cm.
24.64
 Janod - - Vloerpuzzel - Piratenschip
Vloerpuzzel in een rond koffertje met stevig handvat. Handig om de puzzel in op te bergen en mee te nemen! Thema piratenboot. Maat van de puzzel is 110x86 cm, iedere puzzel heeft 39 stukjes. Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.
18.66
 Janod - - Vrachtwagentrailer met 3 autootjes
De houten vrachtwagen van Janod is een perfect speelgoed voor jonge kinderen. De houten vrachtwagen trailer is voorzien van drie auto's. De auto's zijn zelfstandig op de trailer te rijden. Hierdoor hebben kinderen veel speelplezier met deze houten vrachtwagen. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
29.95
 Janod - 7604 - xylofoon Metaal

Mini houten xylofoon met 5 tonen, 2 stokjes. Geschikt voor peuters vanaf 12 maanden. Afmeting: 13,5x14,5x3,5 cm.

16.96
 Nikko - - James Bond Aston Martin DBS
Toy State Aston Martin DBS RC wagen. Spectaculaire Aston Martin DBS uit de film Quantum of Solace! Full function met licht en geluidseffecten en inclusief James Bond theme geluid. De speciale licht en geluidseffecten zijn zowel met de hand als met de zender te bedienen! Maak een Wheelie of rij op 2 wielen, alles kan met deze super auto!

Werkt op 6x AA voor de auto (inclusief) en 3xAAA voor de zender (exclusief)
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
Schaal 1:12
46.45
 Nikko - - Vaporizr 2 - Rood
Met deze stoere Nikko Vaporizr 2 kun je op land en in het water racen! Op het water functioneert hij als een boot. Met volledige four-wheel drivefunctiebesturing.

Kan een snelheid halen van 15 kilometer per uur. Met Quick Charger om binnen een uur de accu weer op te laden. Verpakt in fraaie windowbox.

Geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Inclusief 1 6V batterij.
54.99
 Nikko - 94149 - VaporizR 2 Geel
De Nikko VaporizR 2 is een radiografisch bestuurbaar amfibie voertuig voor alle terreinen! Met deze stoere Nikko VaporizR 2 kun je op land en in het water racen! Op het water functioneert hij als een boot. Met volledige four-wheel drivefunctiebesturing en 2 motoren is dit een echte 4x4!

Maak 360 graden spins en bedwing de ruwste terreinen. De Nikko VaporizR 2 is niet te stoppen! Kan een snelheid halen van 15 kilometer per uur. Met Quick Charger om binnen een uur de accu weer op te laden. Verpakt in fraaie windowbox.

Afmetingen auto: 29 x 22,5 x 14,5 cm (lxbxh). Rijdt op 1 6V batterij (inbegrepen), welke voor het eerste gebruik opgeladen dient te worden. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Let op: de Nikko VaporizR 2 wordt willekeurig met een frequentie van 27 of 40 MHz geleverd. Het is niet mogelijk om hier tussen te kiezen of om de frequentie aan te passen.
59.99
 Schmidt - 59400 - Ballonvaart
De leukste en mooiste puzzels van Schmidt
16.04
 Schmidt - 55625 - John Deere + Siku Miniatuur
Puzzel van 40 stukjes met een afbeelding van een John Deere tractor. Wordt geleverd met echte Siku John Deere miniatuur!
10.16
 Schmidt - 57443 - Kinkade Huis Aan Zee
Thomas Kinkade is een Amerikaanse schilder van realistische, bucolische en idyllische onderwerpen. Hij staat bekend om het effectief creeeren van een passende sfeer in de schilderijen. Deze exclusieve puzzel maakt het voor jou mogelijk om op te gaan in één van de prachtige werken van deze bijzondere kunstenaar.
12.76
 Schmidt - 56040 - Puzzel - Op de Boerderij
Op de boerderij valt altijd genoeg te beleven! Afmetingen: 36 x 24,3 cm
11.95
 Schmidt - 58568 - Sam Park - Capri
Mooie puzzel met een afbeelding van een kunstwerk van Sam Park.

1000 stukjes. Puzzelafmeting: 69 cm x 49 cm.
13.63
 Schmidt - 58571 - Venetië
Bij Schmidt Spiele vind iedereen wat hij van een goede puzzel verwacht, groot en klein! Met origineel motief, sterk puzzelkarton en stukjes die precies op elkaar passen!
16.04
 Clementoni - - Cars 2 Quizzy - Kaartspel
Cars 2 Quizzy. 'Wat hoort bij elkaar'. Met 24 verschillende speelkaarten. Zoek de juiste dingen bij elkaar en de interactieve pen zal een leuk geluid geven! Als het fout is, geeft de pen dat ook aan. Geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar.
9.99
 Silverlit - - Hoovercraft
Hij is helemaal terug en natuurlijk alleen van Silverlit, de op afstand bestuurbare Hoovercraft. Nu met 2.4 Ghz besturing voor extra sterke verbinding en de mogelijkheid om met 10 vrienden tegelijk te spelen zonder frequentie storingen. Bestuur je boot op land, water en ijs voor ellenlang speelplezier ! Oplaadbaar via controller. Ongeveer 30 minuten opladen voor ruim 20 minuten speelplezier.
42.46
 Warner - - LEGO Marvel Super Heroes
LEGO heeft de afgelopen jaren veel film en comic franchises tot fantastische games weten verwerken. Na Star Wars, Harry Potter en Batman is nu ook de Marvel franchise aan de beurt.
25.99
 Warner - - LEGO: Lord Of The Rings
Ontdek Midden-aarde in een episch en spannend LEGO videogame avontuur voor het hele gezin! Word lid van de Bondgenootschap en ervaar de The Lord of the Rings trilogy als nooit tevoren in de nieuwste familie-vriendelijke LEGO-avontuur. Dit is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle LEGO videogame-serie die de legendarische fantasy saga van J.R.R. Tolkien tot leven brengt.

Lego The Lord of the Rings is gebaseerd op de The Lord of the Rings film trilogie en volgt de originele verhaallijnen van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers en The Lord of the Rings: The Return of the King. Nu kan de hele familie in paren samenwerken als schattige Lego The Lord the Rings figuurtjes om de vele gevaren te ervaren, raadsels op te lossen en de strijd aan te gaan met geduchte vijanden op hun reis naar Mount Doom.

Het actieavontuur Lego Lord of the Rings kan met 85 personages worden gespeeld. De makers van het spel hebben niet alleen naar de films van Peter Jackson gekeken, maar ook naar de boeken van J.R.R. Tolkien. Daarnaast zijn de stemmen van verschillende filmacteurs in het spel verwerkt.

Er zitten maar liefst 2662 animaties in de game en bevat Gollum met ongeveer 200 animaties de meeste animaties van alle karakters. De Toren van Barad-dur is het grootste LEGO bouwwerk van TT met maar liefst 53826 LEGO steentjes. Isengard bestaat uit 26058 steentjes. In real life zouden deze bouwwerken maar liefst 2,5 meter hoog zijn! In de game zijn 3400 zinnen gebruikt voor dialogen. Daarnaast wordt bijna anderhalf uur aan dialogen van de bioscoopfilms gebruikt.

Lego The Lord of the Rings neemt spelers mee op de avonturen van Frodo Baggins en zijn onwaarschijnlijke gezelschap als zij op een gevaarlijke reis gaan om The One Ring te vernietigen en Midden-aarde te redden. Kinderen, tieners en ouders kunnen de Misty Mountains doorkruisen, de Mijnen van Moria verkennen, op de Zwarte Poort van Mordor kloppen en deelnemen aan epische gevechten met Orcs, Uruk-hai, de Balrog en andere angstaanjagende vijanden. Daarbij maken ze gebruik van de humor en de verbeelding van Lego gameplay om puzzels op te lossen en Midden-aarde te verkennen. Spelers kunnen de vorm aannemen van hun favoriete leden van de Bondgenootschap - Frodo de hobbit, Aragorn de ranger, Gandalf de tovenaar, Legolas de elf, Gimli de dwerg, Boromir een man van Gondor, en Frodo's hobbit vrienden Sam, Merijn en Pepijn - als ze de belangrijkste gebeurtenissen uit de films herbeleven.

Nederlandse Editie!
15.99
 New Classic Toys - 1055 - Keukenblokje Bon Appetit
Heerlijk kokkerellen in deze prachtige keuken in aantrekkelijke kleuren.
Compleet met 2 pannen, ovenhandschoen,3 lepels,
peper en zoutvaatje, klok, uitneembare metalen spoelbak en een afzuigkapje.
Aanrechthoogte:46 cm

New Classic Toys biedt speelgoed wat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van een kind waarbij veiligheid en plezier voorop staan.
76.00