Menu

Naam

Speelgoed en Modelbouw

Kamer van Koophandel
Aantal beschikbare prijzen3
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
 Playmobil - 5479 - Groot Drakenkasteel
De ridders verdedigen hun Groot Drakenkasteel tegen ongewenste bezoekers. Kan ook gecombineerd worden met de Geheime drakenburcht (art. 5480).
129.9099.99
 Playmobil - 5588 - Grote kerststal
"Er is een kindeke geboren op aard" … mét kerstster!
79.90
Lego - 2Lego - 10218 - Dierenwinkel
De Lego Pet Shop is een perfecte aanvulling op je LEGO stad. Alles wat je nodig hebt voor je huisdier kun je vinden in deze dierenwinkel. Het smaakvol ingerichtte herenhuis beschikt over een gedetailleerde benendenverdieping met accesoirres, via de wenteltrap kom je op de eerste verdieping met een kitchenette. De zolder is voorzien van Franse deuren die leiden naar een mooi balkon met een tuin compleet met verse groenten. De exclusieve Pet Shop LEGO set bevat vier minifiguren, huisdieren en diverse accesoires. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, een stoel en een tafel. Deze prachtige en unieke LEGO set is in een gelimiteerde oplage gemaakt. Wees er snel bij, want OP=OP!
289.90