Menu

Naam

Speelgoedparadijs.com

Kamer van Koophandel
Aantal beschikbare prijzen37
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
Learning Curve - 8Learning Curve - 99008 - Bertie de Bus

Bertie is een bu en Thomas zijn sinds de grote wedstrijd de beste vrienden. Hij heeft een vriendelijk gezicht en is altijd bedrijven om locomotieven te helpen.

Thomas Houten Treinen zijn gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten Treinbaan. Sluit aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.

10.00
Learning Curve - 8Learning Curve - 98009 - Flora & tram

Flora is de nieuwste stoomlocomotief op het eiland Sodor en haar tramwagon is haar trots en plezier. Ze is nog jong en een beetje naief, maar wel heel verantwoordelijk en ijverig.

Thomas Houten Treinen zijn gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten Treinbaan. Sluit aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.


15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99197 - Jack de Traktor

Druk op de cabine om de shovel naar boven te krijgen! Maak je nuttig en ruim alles op wat op de rails ligt! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dit speelgoed behoort tot de 'Wooden Railway' serie en is niet te combineren met de 'Take Along' serie.

10.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99040 - Licht & Geluid Thomas
Deze Thomas is net echt met licht en geluid. Wanneer je Thomas vooruitduwt op de rails maakt hij een 'tjoeke tjoeke' geluid. Hoe sneller je hem duwt, hoe sneller de geluiden komen! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
24.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99046 - Locomotief: Billy

Het was aan Thomas om de oranje trein Billy onder zijn hoede te nemen, omdat Billy nog veel te leren had. Billy dacht dat Thomas het te druk had en ging er in zijn eentje vandoor! Met als gevolg dat hij zonder brandstof kwam te staan. Nu heeft hij zijn lesje wel geleerd.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Origineel houten Thomas-voertuig naar de tv-serie Thomas en zijn vriendjes. Geschikt als verzamelobject en als speelgoed. Met verzamelkaart in de verpakking. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden.

10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99044 - Locomotief: Daisy10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99156 - Locomotief: Diesel 10

Diesel 10 is gemeen tegen stoomlocomotieven, want hij haat ze. Het liefst zou hij ze in stukken slaan met zijn beweegbare klauw. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99078 - Locomotief: Duke15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99002 - Locomotief: Edward blue engine

De echte Thomas van de gelijknamige serie Thomas de Trein en zijn vriendjes! De twee verschillende voertuigen zijn aan elkaar verbonden met een magneet. Toettoet!

15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99188 - Locomotief: Emily
Vrolijke locomotief die makkelijk aan andere wagons gekoppelt kan worden, door middel van een magneet.
14.95
 Learning Curve - 99004 - Locomotief: Gordon Big Express

Gordon is super trots, omdat hij de enige is die groot en sterk genoeg is om de Express te trekken! Maar, hij wil niet de brutale en vieze kolenwagons trekken. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99003 - Locomotief: Henry the Green engine

Toen het een keer ging regenen, besloot Henry te schuilen in een tunnel, omdat hij niet van regen houdt. Toen het ophield met regenen zat hij vast in de modder en kon hij er niet meer uit! Denk je dat Henry ooit nog uit de tunnel zal komen? Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99149 - Locomotief: James the Red Engine15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99032 - Locomotief: Mighty Mac

Mighty Mac is twee locomtotieven in 1! Wanneer Mighty en Mac samenwerken zijn ze de sterkste locomtief van het hele spoor.

Thomas Houten Treinen zijn gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten Treinbaan. Sluit aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.

10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99062 - Locomotief: Oliver10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99042 - Locomotief: Percy Licht & Geluid

Percy is het jongste lid van het belangrijkste treinteam van Sodor. Hij is de beste vriend van Thomas, maar is niet zo avontuurlijk. Hij vindt het heerlijk om rustig rond te tuffen.

Druk op het knopje en zie Thomas zijn koplamp echt gaan schijnen en de wielen echte treingeluiden te maken. En hoor het echte Thomas liedje!

Thomas Houten Treinen zijn gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten Treinbaan. Sluit aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.

15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99725 - Locomotief: Salty19.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 98011 - Locomotief: Smudger

Smudger was een overdreven stoere locomotief die zo ruig over het spoor reed dat hij vaak ontspoorde. Hij was roekeloos en een gevaar voor de andere locomotieven. En dus besloot de baas om zijn kracht elders te gebruiken en hem nuttiger te maken in de motorloods.

Thomas Houten Treinen zijn gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten Treinbaan. Sluit aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.


9.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 98003 - Locomotief: Stanley

Stanley is nieuw op Sodoreiland en nu al dikke maatjes met de andere bewoners! Stanley is altijd behulpzaam en weet ook altijd anderen over te halen om te helpen. Stanley is een ware vriend in nood! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99674 - Locomotief: Thomas (kerst editie)10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99007 - Locomotief: Toby de Tram
Thomas - Toby, de tram. Houten Spoorbaan. Dit voertuig draagt zijn naam op het onderstel en heeft zijn eigen karakterkaart. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden. Lengte: ca. 9 cm.
10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99034 - Max en Monty15.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99001 - Thomas
Thomas - Thomas de stoomlocomotief is een leuke, blauwe locomotief met nummer 1 op de tank. Hij probeert altijd behulpzaam te zijn, maar soms komt hij in moeilijkheden. Dit voertuig draagt zijn naam op het onderstel en heeft zijn eigen karakterkaart. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden. Lengte: ca. 9 cm.
10.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99173 - Thumper11.50
Learning Curve - 8Learning Curve - 99135 - Wagon: Sodor Kippenwagons

Sodor Kippenwagonnen met geluid. Open de schuifdeur om de kippen te horen kakelen! Pas op eieren zijn breekbaar! Probeer de eieren voorzichtig te laden en te lossen. Voorzien van magneet en daadwerkelijk met kraan uit de wagon te tillen en terug te plaatsen.

Thomas Houten Treinen gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten Treinbaan. Sluit aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.


18.95
Learning Curve - 8Learning Curve - 99195 - Wagons: Annie & Clarabel

Annie en Clarabel zijn twee trouwe vriendinnen van Thomas. Ze zijn aan Thomas geschonken toen hij had bewezen dat hij groot en sterk was. Annie vervoert passagiers en wordt door Thomas voortgetrokken. Clarabel vervoert zowel passagiers als bagage en zit achter Annie gekoppeld. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dit speelgoed behoort tot de 'Wooden Railway' serie en is niet te combineren met de 'Take Along' serie.

14.95
Jumbo - 13Jumbo - 12208 - Het spel van Sneeuwwitje en de 7 dwergen

Maak een boswandeling naar Sneeuwwitje. De route naar Sneeuwwitje is niet gemakkelijk en bevat veel kuilen. Probeer zoveel mogelijk de dobbelsteen bij Sneeuwwitje te gooien en let dus goed op de kuilen. Degene die als eerst bij Sneeuwwitje aankomt heeft gewonnen.

14.95
Jumbo - 13Jumbo - 13034 - Hollands Glorie - IJspret Op De Gracht

Een oerhollandse puzzel! Ongekende ijspret op de grachten van Amsterdam. Het is een drukte van belang, van schaatsers tot hondjes. De karakteristieke herenhuizen op de achtergrond maken deze puzzel tot een sfeervol geheel. Deze puzzel bestaat 1000 puzzelstukken.

14.95
Jumbo - 13Jumbo - 01599 - Jan van Haasteren - De Speeltuin
Laat je hersens kraken met deze grandioze puzzel van niemand minder dan Jan van Haasteren. De doldwaze afbeelding van een speeltuin, boordevol spelende kinderen is een lust voor het oog en de 1000 stukjes maken de uitdaging nog groter!
16.9512.90
Jumbo - 13Jumbo - 02049 - Jan van Haasteren - Op Glad IJs

Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor jumbo-puzzels. iedereen zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan's handelsmerk: de haaienvin. in de loop der jaren heeft jumbo al tientallen van Haasteren-puzzels uitgebracht en elk jaar komen er nieuwe puzzels bij.Aantal stukjes: 3000

Formaat: 85 x 122

29.95
Jumbo - 13Jumbo - 13041 - Jan van Haasteren: De Mars

Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor Jumbo. Iedereen zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan's handelsmerk: De haaienvin. In de loop der jaren heeft Jumbo al tientallen Van Haasteren-puzzels uitgebracht.

16.9513.88
Jumbo - 13Jumbo - 12083 - Kikker
Kikker, de vrolijke kindervriend is samen met jou hoofdpersoon in vier verschillende avonturen. Beleef jij ze met kikker? Assortiment van 4 puzzels van 50 puzzelstukjes.
8.95
Jumbo - 13Jumbo - 00543 - Koetje Boe
Verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2006 in de leeftijd 0 - 4 jaar
In dit vrolijke spel gaat het erom dat je als eerste je paard, schaap, koe of varken compleet krijgt.
Je luistert naar het dierengeluid dat uit de stal komt. Van dat dier mag je nu een onderdeel pakken. Zo kan het dus gebeuren dat jouw varken een koeienkop krijgt, en misschien later zelfs het achtereind van een schaap! Da's een raar dier geworden! Dat kan de bedoeling niet zijn.
De onderdelen die niet bij jouw dier horen moet je zien in te ruilen voor passende delen. Misschien zitten die wel aan het schaap van een tegenspeler...?
Koetje Boe is een spannend spel voor jonge kinderen.
Inhoud: stal met dierengeluiden, 20 prachtige dierendelen, een weiland, speelbord, dobbelsteen en speelfiguur, inclusief batterijen.
Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: 3+
29.95
Jumbo - 13Jumbo - 18036 - Magnetics Disney Princess
Magnetics is uniek, omdat het geen puzzel en geen spel is! Door de speelstukken op het bord te plaatsen kun je scènes, voorwerpen en gezichten maken. Plaats de kleurrijke en vrolijke Disney Princess figuren op het bord. Kenmerken Geschikt voor 3-7 jaar Zestien figuren
13.95
Jumbo - 13Jumbo - 00929 - Moord in Greenrock Village Hotel

Moord in Greenrock Village hotel is een bordspel voor 2-4 spelers. Aan hen de taak licht te werpen op de moorden die in het hotel zijn gepleegd. Met 15 spannende detective verhalen. Wie scoort de meeste punten met het verzamelen van het bewijs?

29.95
Jumbo - 13Jumbo - 00254 - Verkeersspel
Spelenderwijs de verkeersregels leren! In dit spel ben je een fietskoerier die pakjes rondbrengt. Als je een pakje aflevert ontvang je geld, maar daarmee ben je er nog niet. Je moet de verkeersregels wel kennen en je er ook aan houden, anders beland je in het ziekenhuis. Bovendien moet je fiets in orde zijn en blijven. Oom agent stuurt je naar de fietsenmaker en geeft je een boete als er iets aan je fiets mankeert. Wie is de beste en snelste fietskoerier? Aantal spelers: 2 - 4 Leeftijd: 7+
20.95
Jumbo - 13Jumbo - 01073 - Winnie the Poeh 4-in-1 Puzzel

Vier puzzels van Winnie de Poeh in 1!

Aantal stukjes: 4, 6, 9, 16. Afmetingen: 17 x 17 cm.

8.95