Menu

Naam

ff Shoppen

Kamer van Koophandel
Aantal beschikbare prijzen463
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
 Playmobil - 6139 - Bonte kattenfamilie
Dit natuurgetrouwe en sympathieke speelgoed staat garant voor urenlang afwisselend speelplezier. Met de vele dieren en liefdevolle details is de nieuwe PLAYMOBIL-boerderij een fantastisch geschenk voor alle kinderen. Deze set bevat 17 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
9.406.85
 Playmobil - 5362 - Brandweer Ladderwagen met licht en sirene
"In de brandweerkazerne maakt men zich op voor een nieuwe shift. Eerst en vooral wordt de Brandweerladderwagen (L39 x D13 x H17 cm) geïnspecteerd. De ladder wordt volledig uitgeschoven tot een lengte van 61 cm en in alle richtingen gezwenkt. Ook de zijsteunen worden geïnspecteerd om de nodige stabiliteit te garanderen bij moeilijke reddingsoperaties. Alles werkt perfect! Inclusief 1 figuur en vele accessoires.

• Brandweer ladderwagen met licht en geluid. • Dit artikel is uitbreidbaar met de Afstandsbedieningsset RC Plus (art. 4856)
• Deze set bevat 82 onderdelen."
69.9559.99
 Playmobil - 5363 - Brandweer pompwagen met licht en sirene
Na de noodoproep rijden alle voertuigen uit met werkende knipperlichten en sirene. Wanneer de Brandweerwagen ter plaatse komt, worden de slangen uitgerold en aangekoppeld op de watertoevoer. Met een lichtmast op het dak, een waterkanon en andere uitrusting is alles aanwezig om elke interventie tot een goed einde te brengen.

• Dit artikel is uitbreidbaar met de Afstandsbedieningsset RC Plus (art. 4856)
• Deze set bevat 120 onderdelen.
60.9554.99
 Playmobil - 5364 - Brandweercommandant met dienstwagen met licht en sirene
De Brandweercommandant met dienstwagen en coördinator leidt het konvooi, gevolgd door de ladderwagen en brandweerwagen. Bij aankomst zet hij de straat af met de verkeerskegels en regelt hij de doorgang voor zijn collega's. Een vlotte doorgang is heel belangrijk bij elke interventie!

• Dit artikel is uitbreidbaar met de Afstandsbedieningsset RC Plus (art. 4856) • Met werkend zwaailicht en geluid
• Deze set bevat 38 onderdelen.
30.9029.99
 Playmobil - 5361 - Brandweerkazerne met sirene
"De Brandweermannen zitten samen in de vergaderkamer van de Brandweerkazerne met sirene (L40 x D21 x H45 cm) om belangrijke zaken te bespreken. Maar plots krijgt de commandocentrale een oproep voor een verkeersongeval binnen: “Brandweer van Playmo City, kom snel!” De alarmbel begint meteen te rinkelen en de moedige brandweermannen glijden langs de paal naar beneden, nemen plaats in hun voertuig en snellen weg. Deze set is compleet met 2 figuren, een bureau, verschillende gereedschappen en accessoires.

• Met echt werkend alarmsysteem • Brandweermannen kunnen langs de paal naar beneden glijden
• Deze set bevat 139 onderdelen."
61.5054.99
Playmobil - 1Playmobil - 4146 - CompactSet Appeloogst
Speel met de dieren en beheer het landgoed. Je hebt een reputatie hoog te houden, want je verkoopt de lekkerste appels van Playmobil Stad. Zodra de appels rijp zijn, kun je ze plukken uit de boom met de ladder. Leg ze in de mand voor de dieren of in de kist voor de boerderijwinkel. Inhoud Playmobil 4146 Appeloogst Appelboom Ladder Steekwagen Geiten Rijpe appels Niet rijpe appels Mand Ksit Egels Twee Playmobil figuren Verschillende kleine diertjes, zoals eekhoorntjes
95.751.50
 Playmobil - 6657 - Compleet ingericht kinderziekenhuis
Het compleet ingerichte kinderziekenhuis heeft 2 verdiepingen. De lift is groot genoeg om een ziekenhuisbed in te passen.

- De dubbele inkomdeur is zowel voorzien van een buitentrap als een oprit voor rolstoelen en kinderwagens
- De operatiezaal is uitgerust met een verstelbare behandelingstafel, een zwenkbare operatielamp en veel apparatuur zoals een defibrillator en een beademingstoestel. Er zijn twee verschillende beademingsmaskers beschikbaar: het witte masker met transparante buis is voor volwassen figuren en het groene masker met groene buis is voor kinderen. Het infuus kan je bevestigen aan de arm van een PLAYMOBIL speelfiguur
- Het chirurgisch team draagt afneembare operatiemutsen en gezichtsmaskers
- Inclusief leuke pleisters voor de wonden van de patiëntjes
- Het ziekenhuisbed van de kinderkamer is alleen geschikt voor kinderfiguren. De tweede bedrail kan worden verwijderd
- De kraamafdeling is uitgerust met een babybedje, een verwijderbaar badje, een commode, een flessenwarmer en een plaspotje
- Tussen de kinder- en kraamafdeling is een toilet geïntegreerd met wastafel
- Inclusief 3 speelfiguren, 1 kinderfiguur en een babyfiguur
- Afmetingen: 59 x 31 x 32 cm (L x B x H)

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
99.5082.95
 Playmobil - 6038 - Groot kanon van de Valkenridders
De Valkenridders laten niet met zich sollen en mengen zich met het groot kanon in de strijd. Het kanon schiet echt!
21.9016.33
 Playmobil - 6120 - Grote boerderij
Op de Grote boerderij (L58 x B39 x H28 cm) van PLAYMOBIL is er heel wat te doen! Heel vroeg weerklinkt de wekker in de slaapkamer van het boerengezin en ondertussen kraait de haan er lustig op los. Na het voederen van de varkens en het melken van de koeien met de mobiele melkmachine is het tijd voor een koffiepauze in de gezellige eethoek. Daarna mest de boerin de stallen uit, vult de boer de voorraadzolder aan met de goederenlift en voedert het meisje de kippen en ganzen op het erf. Hier verveel je je nooit! Met de grote boerderij en de vele toebehoren kan optimaal aan twee zijden worden gespeeld. Deze set bevat 257 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
95.9580.75
 Playmobil - 6671 - Grote familie-camper
Na een avontuurlijke dag in het Waterpretpark, kan de familie zich ontspannen onder de intrekbare luifel. De familie-camper is uitgerust met de allernieuwste snufjes in de keuken, minibad/WC en slaapplaatsen voor het hele gezin. Het dak is afneembaar en er is genoeg opbergruimte voorzien voor het kampeermeubilair en tal van toebehoren. Afmetingen: 32 x 13 x 15cm (LxBxH). Deze set bevat 93 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
54.9541.75
Playmobil - 1Playmobil - 4884 - Grote kerststal

Speel het kerstverhaal van de geboorte van Jezus zelf na! Deze zeer uitgebreide set wordt geleverd met veel accessoires.

33.9523.13
 Playmobil - 5303 - Herenhuis
Het herenhuis heeft 6 kamers en een balkon
- met functionerende deurbel (2 x 1,5V microbatterijen niet inbegrepen) en brievenbus die kan worden geopend.
- In te richten met meubels voor zes mooie kamers (Art.Nr. 5304, 5306, 5307, 5308, 5309 en 5336). Meubels zijn niet inbegrepen.
- Alle ramen kunnen naar binnen worden geopend. De voordeur kan naar buiten open en de balkondeur in beide richtingen.
- Inclusief 2 speelfiguren
- Afmetingen: 60 x 27 x 55 cm (LxBxH).
PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
139.9599.99
 Playmobil - 6663 - Kind in rolstoel
- De rolstoel is alleen geschikt voor kinderfiguren en rijdt op wieltjes. - De gips voor arm en been en het hoofdverband zijn alleen geschikt voor kinderfiguren. - Inclusief een speelfiguur en een kinderfiguur. - Afmetingen: Ca. 10 x 15 x 5 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
8.956.99
 Playmobil - 6140 - Konijnenhok met buitenren
Dit natuurgetrouwe en sympathieke speelgoed staat garant voor urenlang afwisselend speelplezier. Met de vele dieren en liefdevolle details is de nieuwe PLAYMOBIL-boerderij een fantastisch geschenk voor alle kinderen. Deze set bevat 32 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
13.40
 Playmobil - 6683 - Koninklijke schatkist met piraat
- Door de met juwelen bezette amulet te bedienen, gaat de plaat draaien en komt de schat tevoorschijn.
- Na een succesvolle schattenjacht kan het goud in de schatkist worden opgeborgen en getransporteerd. - Kan gecombineerd worden met Art.Nr.6679 Piratenhol
- Inclusief 2 speelfiguren - Afmetingen: ca. 10,5 x 12 x 5 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
13.2511.69
 Playmobil - 6660 - Kraamkamer met babybed
- Op het nachtkastje is een legvak bevestigd. Het legvak is in de hoogte verstelbaar en kan worden vergrendeld op drie verschillende niveaus.
- In de lade van het nachtkastje kan je spullen wegleggen.
- Het nieuwe ziekenhuisbed is geschikt voor volwassen speelfiguren en rijdt op wieltjes.
- Aan het handvat kan het speelfiguur zich vasthouden.
- Het kinderbedje rijdt op wieltjes. - Inclusief 1 vrouwelijk speelfiguur en een babyfiguur - Afmetingen: 20 x 15 x 5 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
15.5012.74
 Playmobil - 6042 - Lichtgevende geest (met veelkleurige LED)
Brrr … er dwaalt een geest door de gangen van het kasteel!
10.90
 Playmobil - 6684 - Piratenkapitein Eénoog
Deze eenbenige Piratenkapitein gaat de strijd aan om de schatkist te veroveren.
- Het draai- en zwenkbare kanon is uitgerust met vier projectielen.
- De houten kruk is uitgerust met een zitplaats voor de papegaai.
- Inclusief een speelfiguur en een papegaai. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
7.755.99
 Playmobil - 6004 - Reuzentrol met dwergsoldaten
De trol zwaait furieus met zijn reusachtige knots! Gelukkig houden de dwergsoldaten de Reuzentrol in bedwang.
20.9014.27
 Playmobil - 6681 - Soldatenzeilschip met kanonnen
De soldaten op het zeilschip proberen de aanvallen van de piraten af te weren en zo de schatkist te verdedigen. - Drijft en kan worden uitgerust met PLAYMOBIL onderwatermotor (Art.Nr. 7350) of PLAYMOBIL RC-onderwatermotor (Art.Nr. 5536).
- Het functionerend kanon kan aan weerszijden van het scheepsdek worden bevestigd en is uitgerust met twee projectielen.
- Op het dek kan je de figuren op verschillende plaatsen vastzetten aan de hand van voetklemmen.
- Het anker kan worden neergelaten met de lier.
- Inclusief 2 speelfiguren - Afmetingen: 40 x 17 x 30 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
44.9535.99
 Playmobil - 5570 - Speelgroep
De speelgroep voor de kleintjes ziet er zo leuk uit met al dat speelgoed, en zelfs een verzorgingstafel. Bovendien is het veilig afgesloten zodat de kleintjes er niet uit kunnen.
24.9019.99
 Playmobil - 6662 - Tandartsenkabinet
- Zowel de rugleuning als het zitvlak van de stoel is verstelbaar.
- De tandarts heeft de volgende gebruiksvoorwerpen: schaar, spuit, pincet, scalpel en twee flesjes.
- De lamp is beweegbaar in alle richtingen. - Op de praktijkkast zijn er drie tandheelkundige apparaten voorzien.
- Inclusief een speelfiguur en een kinderfiguur.
- Afmetingen: 15 x 15 x 5 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
13.259.05
 Playmobil - 6130 - Tractor met aanhangwagen
De tractor heeft een echt werkende frontlader. De laadbak van de aanhangwagen kan kippen en hooi vervoeren door simpelweg de zijwanden neer te klappen. Afmetingen: ca. 48 x 11 x 11 cm (LxBxH). Dit natuurgetrouwe en sympathieke speelgoed staat garant voor urenlang afwisselend speelplezier. Met de vele dieren en liefdevolle details is de nieuwe PLAYMOBIL-boerderij een fantastisch geschenk voor alle kinderen. Deze set bevat 45 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
33.4027.90
 Playmobil - 6131 - Tractor met laadbak
De laadbak is kiepbaar en de maaibalk kan worden neergeklapt. Dit natuurgetrouwe en sympathieke speelgoed staat garant voor urenlang afwisselend speelplezier. Met de vele dieren en liefdevolle details is de nieuwe PLAYMOBIL-boerderij een fantastisch geschenk voor alle kinderen. Deze set bevat 22 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
18.9016.99
 Playmobil - 5366 - Trio brandweermannen
Dit team staat voor elke brand paraat met hun assortiment blusmateriaal.

• Het brandblusapparaat kan worden afgenomen worden.
• Deze set bevat 31 onderdelen.
12.9010.99
 Playmobil - 5573 - Tweeling kinderwagen
Gloednieuw is deze tweeling kinderwagen … ga je mee wandelen?
9.908.99
 Playmobil - 6006 - Verkenners van de Leeuwenridders
De Leeuwenridders gaan op verkenning uit… Ze inspecteren de omgeving van het kasteel en slaan alarm bij het minste gevaar.
14.9011.29
 Playmobil - 6661 - Ziekenhuiskamer met arts
- Het ziekenhuisbed is alleen geschikt voor kinderfiguren en rijdt op wieltjes.
- De twee bedrails kan je verwijderen.
- De gips voor arm en been en het hoofdverband is alleen geschikt voor kinderfiguren.
- Het infuus kan je bevestigen aan de arm van een PLAYMOBIL speelfiguur.
- Inclusief een speelfiguur en een kinderfiguur.
- Afmetingen: 15 x 15 x 5 cm

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
13.2511.69
 Playmobil - 6685 - Ziekenwagen met licht en geluid
Met loeiende sirene en zwaailicht (1 x 1,5V microbatterij, niet inbegrepen) transporteert de ambulance het slachtoffer naar het kinderziekenhuis! Het slachtoffer ligt op de stretcher en kan ondertussen worden verzorgd met de nooduitrusting. Met afneembaar dak en schuifdeur.
- De ambulance is uitgerust met een trekhaak en is niet RC compatibel.
- Zowel het dak van de cabine als van het achterste gedeelte is afneembaar.
- De twee achterste deuren gaan naar buiten open en de zijdeur is een schuifdeur.
- Het hoofdeinde van het bed kan worden verhoogd. - Het figuur kan worden vastgemaakt op de stretcher met een siliconenriem.
- De reddingsbrancard wordt met ingeklapte poten in de ambulance geduwd.
- Aan de linkerkant van de ambulance vind je medische apparatuur zoals een beademingstoestel en een infuus. Aan de rechterkant heb je kasten om materiaal in op te bergen.
- Er zijn twee verschillende beademingsmaskers beschikbaar: het witte masker met transparante buis is voor volwassen figuren en het groene masker met groene buis is voor kinderen. Het infuus kan je bevestigen aan de arm van een PLAYMOBIL speelfiguur.
- In de tussenwand is er ruimte voor een doktertas.
- De sirene en zwaailicht kunnen worden verwijderd om de batterij (1 x 1,5V microbatterij, niet inbegrepen) te vervangen.
- Onderaan de sirene en zwaailicht module is er een schakelaar waar je kan kiezen tussen twee mogelijke sirenes.
- Met een druk op de knop, bovenaan de module, activeer je het zwaailicht met sirene. Deze functie kan op elk moment worden uitgeschakeld door opnieuw op de knop te drukken.
Auto Power Off - LED: 2 min
Auto Power Off - Geluid: 10 sec - De gips voor arm en been en het hoofdverband is alleen geschikt voor kinderfiguren. - Inclusief 2 speelfiguren en een kinderfiguur.
- Afmetingen: 27 x 13 x 14 cm (LxBxH). PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.
40.0035.99
 Lego - 21019 - Architectuur Eiffeltoren
De LEGO Architecture versie presenteert één van de beroemdste constructies aller tijden: de Eiffeltoren! De bekende, 324 meter hoge gietijzeren toren, ontworpen en geconstrueerd door de Franse ondernemer Gustave Eiffel, was de hoofdingang tot de wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs en markeerde het 100-jarig jubileum van de Franse Revolutie. De 18.038 gietijzeren elementen waar de toren uit bestaat werden met bouten aan elkaar bevestigd in defabriek van Eiffel in een voorstad van Parijs, naar de bouwplaats vervoerd, met in de liftschachten geplaatste stoomkranen opgehesen en aan elkaar bevestigd metniet minder dan 2,5 miljoen klinknagels. Het resultaat was een bijzonder stevigeconstructie die door de jaren heen stand heeft gehouden tegen stormen, overstromingen en andere natuurkrachten. Vandaag de dag is de Eiffeltoren één van de populairste attracties ter wereld. Met dit unieke model kun je nu je je eigen LEGO versie van de toren bouwen. Met 321 elementen.
32.90
 Lego - 10592 - Brandweertruck
Start de LEGO Duplo brandweertruck en haast je naar de brand! Als je bij het brandende huis aankomt takel je de brandweerman omhoog met de speciale kraan. Vanuit de gondel kan hij de brand blussen met de uittrekbare brandslang. De brandweerman klimt door het raam om te zien of al het vuur is geblust.

Kinderen zijn dol op het verzinnen van allerlei reddingsacties met deze eenvoudig te bouwen set die de bouwvaardigheid stimuleert. Gebruik de set om met je kind te praten over brandveiligheid en over hoe belangrijk de brandweer is voor ons allemaal. Duplo stenen zijn ontworpen voor veilig gebruik door kinderen.

Inclusief LEGO Duplo brandweerman. Combineer deze set met de LEGO Duplo Brandweerboot - 10591 en de LEGO Duplo Brandweerkazerne - 10593 voor nog meer avonturen.
29.9925.99
 Lego - 10693 - Creatieve Aanvulset
Bouw wat je maar wilt met deze kleurige set LEGO stenen in allerlei vormen en maten! Van ruimteschepen en robots tot dinosaurussen en haaien: deze veelzijdige set biedt eindeloze creatieve mogelijkheden voor bouwers van alle leeftijden en vormt een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling.

De set bevat LEGO stenen in 20 verschillende kleuren en is inclusief 2 paar stenen met ogen, voor wilde creaties. Laat je fantasie de vrije loop! Vind inspiratie in het bijgeleverde ideeënboekje met bouwinstructies.
22.9016.99
 Lego - 10696 - Creatieve Medium Opbergdoos
Deze collectie LEGO stenen in 35 verschillende kleuren is bestemd voor bouwers van alle leeftijden en biedt mogelijkheden voor uren creatief bouwen en spelen.

Ramen, ogen en een groot aantal wielen zorgen voor nog meer mogelijkheden voor creatieve bouwprojecten met grappige voertuigen.

Een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling, verpakt in een handige plastic opbergdoos en met ideeënboekje om op gang te komen.
32.9526.24
 Lego - 10692 - Creatieve Stenen
Ga aan de slag met deze verzameling LEGO stenen en laat je fantasie de vrije loop! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, met klassieke stenen in 29 verschillende kleuren maar ook speciale elementen zoals deuren, ramen, wielen, ogen en propellers.

Als je niet weet waar je moet beginnen kun je inspiratie vinden in de bijgeleverde instructies. Deze set vormt de ideale inspiratiebron voor bouwers van alle leeftijden en vormt een waardevolle aanvulling op iedere LEGO verzameling.
17.9015.29
 Lego - 75136 - Droid Escape Pod
C-3PO en R2-D2 zijn in gevaar! Wie kan ze helpen te ontsnappen? Zet ze in de Droid Escape Pod, sluit de luiken en lanceer het toestel.

Als ze op de dichtstbijzijnde planeet zijn geland, worden ze onder vuur genomen door Jawa's met ionenblasters. Hoe zal dit aflopen? Dat beslis jij!

 • Inclusief 3 minifiguren: C-3PO en 2 Jawa's, plus een R2-D2 Astromech Droid.
 • Met luiken die open kunnen, grote motoren achteraan, gedetailleerd interieur met ruimte voor de 2 figuurtjes en een display met daarop de topgeheime Death Star plannen.
 • Inclusief 2 Jawa ionenblasters.
 • Speel de onvergetelijke beginscène na uit Star Wars™: Episode IV A New Hope.
 • Afmetingen: 7 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed met gesloten luiken, en 13 cm breed met open luiken.
38.5031.49
 Lego - 75091 - Flash Speeder
De slag om Naboo woedt op zijn hevigst: breng de Naboo veiligheidstroepen en Gungan Captain Tarpals naar het strijdperk aan boord van de wendbare LEGO Star Wars Flash Speeder. Deze gemodificeerde Landspeeder heeft een open cockpit met plaats voor een bestuurder en 3 minifiguur-passagiers, en opbergvakken die kunnen worden geopend.

In het heetst van de strijd neem je de Battle Droids onder vuur met het draaibare boordgeschut met veermechanisme op het achterdek. Er zijn ook 2 extra kanonnen met veermechanisme ingebouwd in de zijmotoren van het schip, voor extra vuurkracht!

Inclusief 3 minifiguren met speciale wapens en een accessoire: Naboo Security Guard, Naboo Security Officer en Captain Tarpals, plus 2 Battle Droids.
47.9544.99
 Lego - 10701 - Grijze Bouwplaat
Of je nu een straat of een binnenplaats voor een kasteel wilt maken: deze grijze bouwplaat met 48 x 48 noppen vormt het perfecte uitgangspunt om je LEGO creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen.
13.9512.79
 Lego - 10700 - Groene Bouwplaat
Of je nu een tuin of een bos wilt maken: deze groene bouwplaat met 32 x 32 noppen is het perfecte uitgangspunt om je LEGO creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen.
7.955.99
 Lego - 79100 - Kraang Lab Ontsnapping
Serveer een portie turtle power met Michelangelo die uit zijn cel ontsnapt, en vecht tegen de mech walker van de Kraang die is uitgerust met dubbele raketten!
6.753.15
 Lego - 10597 - Mickey & Minnie Verjaardagsoptocht
Iedereen instappen: de Mickey Mouse Clubhouse verjaardagstrein gaat vertrekken! De trein kan worden volgeladen met alles wat je nodig hebt voor een perfect verjaardagsfeest - een taart, ballonnen en cadeau-stenen.

Hoe oud word je vandaag? Dankzij de speciale leeftijd-stenen (genummerd van 1 tot 5) kunnen Mickey en Minnie ieder jaar opnieuw de verjaardag van je kind komen vieren. De trein biedt allerlei speelmogelijkheden en de bouwvaardigheid van kinderen wordt gestimuleerd met de grote, vrolijk gekleurde LEGO Duplo stenen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine bouwers.

Inclusief 2 LEGO Duplo figuren: Mickey Mouse en Minnie Mouse.
29.9024.49
 Lego - 10507 - Mijn Eerste Treinset
Laat uw kind kennismaken met de spannende wereld van treinen, met LEGO DUPLO Mijn eerste treinset. Bouw de kleurige stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein. Met allerlei DUPLO stenen en meer dan 55 cm rails is dit de perfecte set voor jonge bouwers, waar urenlang creatief mee kan worden gespeeld. Inclusief machinist en kind DUPLO figuur.
55.4544.99
 Lego - 31313 - Mindstorms EV3
LEGO® MINDSTORMS® EV3 is gearriveerd! Met de veelzijdigheid van het LEGO bouwsysteem in combinatie met de meest geavanceerde technologie die we tot nu toe hebben ontwikkeld, ontketen je de creatieve kracht van de nieuwe LEGO MINDSTORMS EV3 set: bouw en programmeer robots die lopen, praten, denken en alles doen wat je kunt verzinnen. Volg de stap-voor-stap 3D bouwinstructies om de robots TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen en breng ze tot leven met de eenvoudige, op iconen gebaseerde programmeerfunctie. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de robot voorgeprogrammeerde missies laten uitvoeren, maar je kunt ook een gratis app downloaden en je robot bedienen via je smartphone of tablet. Wil je creaties met anderen delen en inspiratie opdoen? Log in op LEGO.com/mindstorms voor allerlei coole inhoud en maak kennis met een enorm online forum van andere LEGO MINDSTORMS fans. De LEGO MINDSTORMS EV3 robotrevolutie is begonnen!
424.95299.99
 Lego - - Power Functies Tuningset
Breng je LEGO Technic modellen tot leven met de geweldige power functies motorset. Deze aanvulset bevat een motor, een batterijhouder, een lichtkabel en een schakelaar.

Dit product bestaat uit 10 stukjes. Geschikt voor LEGO Technic modellen 8294 en 8295.
39.90
Lego - 2Lego - 5945 - Winnie's Picknick

Winnie de Poeh is op zoek naar honing voor zijn knorrende maag. Hij ziet een bijenkorf aan een tak hangen. Winnie krijgt wat honing van de bijen en gaat tevreden op zijn dekentje zitten eten. Leeftijd vanaf 1 jaar.

17.90
Lego - 2Lego - 7895 - Wissels
Met de extra wissels kun je je treinsysteem uitbreiden. Er is geen stroomaansluiting nodig.
18.9012.99
V-Tech - 4V-Tech - - Auto's Press&Go Launch Deluxe
Ben je klaar om te racen op deze Vtech toet toet suto's lanceerbaan? Druk op de lanceerknop om de raceauto over de schans te laten springen of laat hem tegen de banden botsen. Deze lanceerbaan wordt geleverd met een Raf Raceauto. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.
21.9919.99
V-Tech - 4V-Tech - - Auto's Vliegveld
Op het vliegveld zijn vele elementen te vinden die de fantasie prikkelen en uitnodigen om rollenspellen te spelen. Rijd met Vince vliegtuig en andere Toet Toet auto's voertuigen over de magische sensors en luister naar de vrolijke reacties. Met behulp van 12 ingesloten wegdelen kan het vliegveld aan de andere Toet Toet auto's speelsets gekoppeld worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Speel en stijg tot grote hoogte! Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.
30.99
V-Tech - 4V-Tech - - Auto's Wegdelen
Luxe wegdelenset voor eindeloos speelplezier! Met 30 speelstukken. Met meerdere Magische Sensors die worden herkend door de Toet Toet Auto's voertuigen.
21.4915.95
V-Tech - 4V-Tech - - - Action Cam
Supercoole gadget voor stoere kids! Met deze compacte en multifunctionele camera maak je video's en foto's met tal van coole bewerkingen en effecten.

Speel spelletjes en maak stop motion filmpjes. Gebruik de waterdichte behuizing om foto's onder water te maken of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je spannende avonturen vast, waar je ook bent!

Specificaties van de VTech Kidizoom Action Cam:


• Het 128 MB intern geheugen is met een microSD geheugenkaart uit te breiden tot 32 GB (niet inbegrepen)
• Met een ingebouwde oplaadbare accu
• Inclusief 7 verschillende accessoires, zoals een waterdichte behuizing, polsbandje en een fiets-bevestigingsstuk
• Stevig en duurzaam design
• Fotoresolutie; 640 X 480 (0.3 megapixel)
• Videoresolutie; 640 X 480 (alleen bij gebruik van een microSDkaart - Video-effecten worden nietondersteund) 320 X 240 (standaard-instelling)

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2015 'Buitenspeelgoed' in België.

68.9949.95
V-Tech - 4V-Tech - - Afstandsbediening
Tijd om te zappen! Ontdek de tv-wereld van papa en mama. Kies een kanaal en luister naar leuke reacties en leer cijfers, kleuren en vormen.
18.5015.99
V-Tech - 4V-Tech - - Auto's - Ruud RC Raceauto
Race samen met Ruud Raceauto over de baan en word kampioen! Gebruik de afstandsbediening om de raceauto te besturen of beweeg de raceauto en hoor grappige geluiden en muziek. Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen.
23.9917.90
V-Tech - 4V-Tech - - Auto's - Timo Tankwagen
Ga samen met Timo Tankwagen van VTech Toet Toet Auto's de brandstof leveren! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg Timo Tankwagen over de Magische Sensors van de speelsets en luister naar de vrolijke reacties.

• Met los te koppelen aanhanger
• 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
• Stevig en duurzaam design
• Aan/Uit-schakelaar
• Automatische uitschakeling
14.9910.55
V-Tech - 4V-Tech - - Auto's - Treinset
Tjoeke, tjoeke, toet, toet! Kom mee en ga op avontuur! Rijd met Tineke Trein over de spoorwegdelen en door de tunnel. Verschuif de rode schakelaar om de motor te activeren en de trein te laten rijden. Beweeg Tineke Trein en andere voertuigen (apart verkrijgbaar) over de Magische Sensors en luister naar de leuke reacties. Maak creatieve combinaties en verbind de spoorwegdelen met het VTech Toet Toet Auto’s - Treinstation (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier!

• 3 Magische Sensors activeren vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en grappige geluiden
• Inclusief Tineke Trein en wagon (met motor):
• 17 melodietjes, 3 gezongen liedjes en realistische geluiden
• Stevig en duurzaam design
• Automatische uitschakeling
28.49
V-Tech - 4V-Tech - 73123 - Baby Spiegeltje
Het Vtech baby spiegeltje geeft de baby urenlang speelplezier. Met de zacht aanvoelende kussentjes en de bewegingssensor die vrolijke Nederlandse zinnetjes activeert. De interactieve dierentoetsen geven dierenweetjes. Verder met bekende melodietjes en een gezongen liedje. Schakelt automatisch uit.
17.959.19
V-Tech - 4V-Tech - - baby telefoontje
Hallo? Wie belt daar? Met het baby telefoontje van Vtech wordt bellen wel héél leuk! Ontdel cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet. Druk op de knipperende berichttoets om vrolijke berichtjes te horen en druk op de knipperende beltoets om je dierenvriendjes te bellen. De vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor volop bel- en leerplezier!
17.9913.95
V-Tech - 4V-Tech - 77023 - Baby Walker
Gaat je kindje zijn eerste stapjes zetten? Met de Vtech Baby Walker gaat je kindje nog sneller rond stappen. De roze babywalker heeft vele activiteiten met onder andere vormen, woordjes, letters en cijfers. De babywalker heeft vijf lichtgevende piamotoetsen en drie draaischijven met grappige zinnetjes en geluidjes. De Vtech babywalker heeft een afneembaar activiteitenpaneel en een telefoonhoorn voor een interactief rollenspel. Verder vele leuke en grappige melodietjes en geluidjes en n gezongen liedje. De babywalker heeft een aan -uitschakelaar, een volumeschakelaar en automatische uitschakeling. Inclusief 2 AA batterijen.
50.9533.95
V-Tech - 4V-Tech - - Keuken / IJscocar & Clementine
Clementine droomt ervan om banketbakker te zijn! Transformeer haar ijscokar naar een keuken en laat haar droom uitkomen. Druk op de magische ketting om alles over Clementine te weten te komen of plaats haar op het Magic Point en luister naar de vrolijke reacties. Inclusief Clementine de Banketbakker en 10 accessoires, waaronder kleertjes, ijsjes en een spatel.
22.49
V-Tech - 4V-Tech - - Little Love Praat met mij Baby Pop
Dé interactieve pop die praat en reageert op jouw stem!
De Little Love – Praat met mij Baby is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014! Deze interactieve babypop wordt geleverd met drie leerboekjes van de populaire beertjes Nino & Nina. Hiermee leren kindjes van 2 tot 8 jaar ichzelf én de pop praten.

Zo maken ze kennis met heel veel woorden en vrolijke liedjes. De schattig geklede baby draagt ook bij aan de motorische vaardigheden van de kleintjes. Denk hierbij aan het drukken op de toetsen. Of het plaatsen van de fopspeen en het geven van de fl es. En het leuke is, de baby vraagt hier zelf om!

Genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 2014 - categorie 4-5 jaar

Juryrapport:
Een pop om te knuffelen en mee te leren tegelijkertijd. De babypop stimuleert kinderen om verhaaltjes voor te lezen d.m.v. plaatjes. Ook kunnen ze hun eigen verhaaltjes verzinnen. Verschillende knopjes geven verschillende effecten. Een pop met grote interactieve speelwaarde.

Pedagoog:
Een pop om te knuffelen, om de jonge “moeder” te laten luisteren naar baby gebrabbel van Little Love, en taal mee te leren tegelijkertijd. De babypop stimuleert kinderen om verhaaltjes voor te lezen aan de hand van plaatjes. Ook kunnen ze hun eigen verhaaltjes verzinnen. Verder doet deze pop een beroep op de verzorgende eigenschappen van de kleine poppenmoeder. Ze zingt liedjes voor Little Love en speelt er spelletjes mee!
39.9032.95
V-Tech - 4V-Tech - - Manege
Voor de Zoef Zoef Dieren is er nu ook een manege Wanneer de Zoef Zoef Dieren over het erf rondlopen, gebeurt er van alles! De Magische sensoren zorgen voor interactie. Met liedjes, zinnetjes, melodietjes en leuke geluiden
36.9932.99
V-Tech - 4V-Tech - - Mijn Eerste Stuurtje
Dit stuurtje bevat drie speelstanden die kleintjes laten kennismaken met eenvoudige verkeersregels, dieren, voertuigen, cijfers, kleuren en nog veel meer!
Druk op de toetsen en luister naar de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes
Het draaien van het stuur, het bewegen van de versnellingspook en het drukken op de claxon prikkelt de fantasie en zorgt voor volop speel- en rijplezier
10 melodietjes en 2 gezongen liedjes
Stevig en duurzaam design
Regelbaar volume
Automatische uitschakeling
23.9916.95
V-Tech - 4V-Tech - - Press & Go Launcher

Druk op de lanceerknop en maak een razendsnelle start. Rijd met Rob raceauto en andere toet toet voertuigen over de magische sensor en luister naar de vrolijke reacties. Koppel de lanceerbaan aan verschillende toet toet auto's speelsets voor nog meer leer- en speelplezier. Inclusief Rob raceauto en 2 wegdelen. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

16.9912.55
V-Tech - 4V-Tech - - Telpret Kiepwagen
Stoere kiepwagen vol verrassingen! Trek de kiepwagen met je mee om vrolijke zinnetjes en grappige geluiden te horen. Dit moedigt kleintjes aan om te leren lopen. Bij het plaatsen van de stenen in de opening boven in de kiepwagen worden ze geteld en rollen ze de laadbak in. Gebruik vervolgens de hendel om de kiepwagen te legen. Leer spelenderwijs tellen en kleuren en maak kennis met gereedschap

• 3 interactieve toetsen, 3 losse stenen en verschillende beweegbare onderdelen stimuleren de ontwikkeling van de fijne motoriek
• 10 melodietjes en 2 gezongen liedjes
• Stevig en duurzaam design
• Regelbaar volume
• Automatische uitschakeling
22.99
V-Tech - 4V-Tech - - Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis
Het VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis bevat drie verdiepingen en een tuin.
Ga op ontdekking en plaats Sofie of een ander vrolijk vriendje (apart verkrijgbaar) op één van de zeven Magic Points voor volop interactief speelplezier. De vriendjes reageren met vrolijke zinnetjes, melodietjes en gezongen liedjes! Plaats Sofie in de lift en deze zal omhoog of omlaag bewegen. Als je twee vriendjes in de speelkamer plaatst, hoor je een leuk gesprek en gaan ze samen zingen!
Inclusief Vrolijk Vriendje Sofie en hondje.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Een interactief speelhuis dat aansluit op het dagelijks leven van een kind. Met een nieuwe techniek: Magic Points. Als je meerdere vriendjes hebt dan kunnen ze met elkaar communiceren als je ze in de speelkamer plaatst. Elk vriendje beschikt over 6 melodietjes, 3 gezongen liedjes en heel veel leuke zinnetjes. Een speelhuis dat gemakkelijk zelf in elkaar is te zetten, tegen een stootje kan en met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pedagogisch verslag:


Een speelhuis voor de kleintjes, dat spelenderwijs de jongsten onder ons (zo vanaf 1.5 tot en met 5 jaar) went aan een omgeving waarin veel zo maar lijkt te gebeuren. Poppetjes die praten of met elkaar praten, zingen en woordjes aan de peuters leren. Maar ook een speelhuis waarmee de peuter en de kleuter zelf een wereld kan creeren en daarbij gebruik maakt van onderdelen van het speelhuis die zelf gaan bewegen (bijv. de lift, de open haard in de woonkamer).

Dit is nu zo een stuk speelgoed dat voldoet aan de eis van goed speelgoed dat kinderen hun dagelijkse leefwereld of elementen daarvan moet bevatten om voor het kind tot spelen uit te nodigen. En al spelend verkent het jonge kind de leefwereld van het huis, de mensen daarin en alle leefritmes die daarin gewoon zijn. Dit Magische Speelhuis doet dat allemaal.
59.9940.50
V-Tech - 4V-Tech - - Zoef Zoef Avonturen
Zoef mee met Barry Beer en de andere dieren door het bos! Gebruik de zwengel om de dieren te laten ronddraaien op het platform en gebruik het draaibaar hekje om een route te kiezen. Met Magische Sensor herkenning. Koppel de onderdelen aan andere Zoef Zoef Dieren speelsets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier!
23.49
 V-Tech - 153023 - Zoef Zoef Dieren Aap
Laat je kindje spelenderwijs het dierenrijk ontdekken. Wanneer je kindje op het hoofdje drukt, hoor je geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes.  Specificaties 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes Stevig en duurzaam design Regelbaar volume Automatische uitschakeling Werkt op 2 AAA batterijen (reeds ingesloten) Verzamel ze allemaal; Olga Olifant, Anne Aap, Tygo Tijger, Nelly Nijlpaard, Luc Leeuw en Zoey Zebra.
12.99
V-Tech - 4V-Tech - - Zoef Zoef Dieren Boomhuis
Kleurrijk speelparadijs voor de dieren in het bos

De Zoef Zoef Dieren zijn de nieuwste toevoeging aan de VTech-familie. Ze leren de kids alles over het dierenrijk met vrolijke liedjes, grappige zinnetjes en leuke rollenspellen. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is een kleurrijk speelparadijs voor de dieren in het bos. Met deze avontuurlijke speelset wordt de fantasie van het kind geprikkeld en worden ze gestimuleerd om de leukste rollenspellen te spelen met de Zoef Zoef Dieren. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is makkelijk te koppelen aan diverse speelsets uit de lijn en wordt geleverd met Patty Panda uit de Zoef Zoef Dieren familie.

Genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 2014 – categorie 0-3 jaar

Juryrapport: Een boomhuis dat meegroeit met de leeftijd van het kind, interactieve mogelijkheden heeft, er zeer leuk uitziet, grote leerwaarde heeft en te combineren is met andere sets zoals bv toet toet. Kinderen ontdekken steeds weer nieuwe mogelijkheden. Kortom: een droom van een boom.

Pedagoog: Dit boomhuis vraagt fantasie, het bedenken van een verhaallijn om met de mogelijkheden van het boomhuis te kunnen spelen. De Zoef Zoef Dieren stimuleren kinderen vanaf hun eerste jaar in hun ontwikkeling. Motorische vaardigheden, zelfstandig spelen en verbeelding komen alle aan de beurt met dit speelgoed.
39.9934.99
 Hasbro - B1855EU4 - Cupcake Celebration
Laat de vrolijke draaipret maar beginnen met Play-Doh Cupcake Celebration! Je Play-Doh baksels draaien in het cupcake reuzenrad en als hij onderaan stopt, knijp je er een lekkere dot Play-Doh Plus room bovenop. Deze klei is extra zacht en heeft prachtige kleuren. Daarna kun je je cupcake onder de strooiselmolen versieren met kleurige Play-Doh strooisels. Maak ook zoete namaak koekjes en snoepjes om je Play-Doh Sweet Shoppe toetjesfeest helemaal compleet te maken.

Gebruik de cupcakevormpjes, strooiselmolen, roomspuit en circustent die ook meteen als koekjesvorm dient. Daarbij kan je met de roller, bord, schep en vork al je creativiteit loslaten op al het lekkers.

Kenmerken


• Inclusief 5 potjes Play-Doh, waarvan 3 potjes Play-Doh Plus
• Totaal 196 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.
29.45
Hasbro - 5Hasbro - - Deur Decoratie Set
Nieuw van de makers van Play-Doh, Dohvinci! Versier je kamerdeur met deze Dohvinci deurhanger. Inclusief Styler Tool, 4 verschillende kleuren refills, dubbelzijdige deurhanger en lint. Wat maak jij allemaal met Dohvinci? Vanaf 6 jaar.
14.99
 Hasbro - B1860EU4 - Disney Frozen Slee Avontuur
Met de Play-Doh Frozen set kan je op een ijskoud avontuur met Anna en Olaf. Zorg dat Anna het niet te koud krijgt op de slee door haar een kleurige en versierde jurk aan te geven. Kies zelf met welke vormpjes je haar jurk nog mooier maakt. En wat is een Disney's Frozen avontuur zonder Olaf? Niets aan natuurlijk. Hij is zijn armen verloren dus die moet jij nog even voor hem zoeken...

Als je de slee omlaag drukt, laat deze een prachtig glinsterend Play-Doh sneeuwspoor achter. Sven het rendier trekt de slee, maar als hij rolt drukt hij ook leuke vormpjes uit de Play-Doh. Een waar Frozen en Play-Doh winterwonderland!

Kenmerken


• Inclusief 5 potjes Play-Doh, waarvan 2 potjes Play-Doh glinsterklei
• Totaal 196 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.
22.95
 Hasbro - A4053-104 - Dokter Bibber
Jij bent de dokter die de patiënt gaat verlossen van zijn pijn. Hij heeft last van een piepend oor, giftig gas, een bevroren teen en nog veel meer maffe kwaaltjes. Doe voorzichtig, want de patiënt Sam is erg gevoelig! Vanaf 4 jaar. Voor 1 of meer spelers. Werkt op batterijen.
29.9026.99
Hasbro - 5Hasbro - - IJsjes set - Swirl & Scoop Ice Cream
Nooit meer wachten op de ijscoman, want je maakt vanaf nu gewoon je eigen ijsjes met de Play-Doh Swirl & Scoop Ice Cream set. Wil je een bakje of een hoorntje? Aardbei, banaan of blauwe bessen? Een bolletje, twee of misschien zelfs wel drie bolletjes ijs? Alles wat je maar kunt verzinnen maak je zelf met de minisorbets, schaaltjes, scheplepel en andere tools. Met het pompje, ook geschikt voor kleine handjes, en Play-Doh Plus maak je zelfs het zachtste softijs in unieke kleuren. En vergeet er geen Play-Doh versieringen uit de halve vormpjes op te leggen om ze er nóg smakelijker uit te laten zien, voor je ze op het plankje tentoonstelt.

Kan jij er nog vanaf blijven? Twee voordelen: deze ijsjes van Play-Doh Sweet Shoppe zien er mierzoet uit maar zijn niet slecht voor je tanden én ze smelten niet! Je kunt er dus keer op keer van blijven genieten.

Kenmerken


• Inclusief 5 potjes Play-Doh speelklei, waarvan 3 potjes Play-Doh Plus
• Totaal 336 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.
21.9515.99
 Hasbro - A2120-E24 - Jenga Classic
Pak om de beurt een blok uit één van de lagen en leg die boven op de toren. Spanning, strategie en inzicht zijn nodig om de toren niet in jouw beurt te laten vallen. Geschikt voor 1 of meer spelers vanaf 6 jaar.
18.95
 Hasbro - B1155EU4 - Knettergekke Kapsalon - Crazy Cuts
Lange lokken, een stoere hanekam, vlechtjes, stekeltjes, staartjes met strikjes erin of een stoere pet op? Groen, geel, blauw of allemaal tegelijk? Jij bepaalt want jij bent de baas in de Knettergekke Kapsalon van Play-Doh Essentials.

Het is tijd om de kleurigste kapsels ooit te maken. Een familie van 3 figuurtjes en 6 kleuren Play-Doh zijn genoeg voor allerlei malle ideeën. Zet je klant maar op de stoel en draai aan de hendel om hun haar te laten groeien! Met de complete set gereedschappen maak je de mooiste, mafste of kleurrijkste kapsels. En als het haar te lang wordt, dan knip je het af met het schaartje en begin je gewoon weer opnieuw.

Kenmerken


• Inclusief 6 potjes Play-Doh
• Totaal 336 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.
30.50
 Hasbro - B0002EU4 - Millenium Falcon
Boetseer je eigen Star Wars avonturen met Play-Doh Can-Heads figuren en lanceer je fantasie regelrecht de ruimte in! Met natuurlijk de bekende Millennium Falcon. Deze set bevat Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, Chewbacca en... Darth Vader!

Zet de rebellen op hun potvormige stoelen voor de lancering. Gebruik de stempels, boekvormpjes en halve vormpjes om meteoren, X-wing Starfighters, TIE Fighters en nog veel meer te maken. Zet je creaties achterin het schip en druk de satelliet omlaag om ze te lanceren. May the Force be with you!

Kenmerken


• Inclusief 5 potjes Play-Doh
• Totaal 280 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.
25.75
Hasbro - 5Hasbro - - Minions - Speelklei - Klei
Maak je eigen Minion volkje met allerlei malle vermommingen! Doe wat Play-Doh klei in 1 van de 3 vormpjes om je basis Minion te maken. Je kunt natuurlijk kiezen tussen 1 oog, 2 ogen of een gemene Minion! Dan vermom of verander je hem met de 6 verschillende bordjes met accessoires, bijvoorbeeld tot kamermeisje of brandweer. Met bananen stekertje en 3 stempels voor nog meer malle Minion pret. Probeer verschillende kleuren en combinaties om de uniekste, mafste Minions ooit te maken! Wat voor Minions kun jij verzinnen?

• Inclusief 8 potjes Play-Doh
• Totaal 448 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.
26.50
Hasbro - 5Hasbro - - Monopoly Empire
In deze nieuwe versie van Monopoly bouw je je eigen imperium door bekende wereldmerken te kopen! Wat te denken van Coca Cola, McDonald’s en Samsung! Maar ook Spotify, Beats by Dr. Dre, Nerf en nog veel meer! De speler die als eerste z’n wolkenkrabber vol heeft met billboards van wereldmerken, wint! Inclusief 6 goudkleurige merkpionnen (o.a. X-box controller, Coco-Cola flesje, McDonalds). Vanaf 8 jaar. Voor 2 - 4 spelers.
54.50
Hasbro - 5Hasbro - - Muizenval
Met het bekende spel Muizenval probeer je een muis van je tegenstanders te vangen met de malle muizenvalmachine. Race en sjees over het speelbord. Staat één van de muizen op het vakje met de kaas onder de muizenval dan is die muis in gevaar! Als de val wordt geactiveerd gaan alle vallen op het bord af en wordt de muis gevangen. De eerste speler die een muis vangt wint! Vanaf 4 jaar. Voor 2 – 3 spelers
29.90
 Hasbro - B1856EU4 - Pizza Party
Het is tijd voor een Pizza Party in je eigen Play-Doh pizzeria! Maak en bezorg de mooiste (of gekste) pizza’s die je maar kunt verzinnen met allerlei grappige gereedschappen en handige Play-Doh klei. Rol je namaak pizzadeeg met de roller uit, rasp er een berg Play-Doh Sweet Shoppe kaas overheen en maak je lievelingspizza met de halve vormpjes in de ovenschep. Je kunt de rasp ook gebruiken om je eigen spaghetti te persen. Als je klaar bent, snij je je Play-Doh pizza in punten, je doet hem in de doos en bezorgt ‘m bij wie honger heeft!

Inhoud: pizzavorm, ovenschep met halve vormpjes, pizzadoos, kaasrasp, roller met uitdrukvormpjes, plastic mesje, vork, bord en 5 potjes Play-Doh boetseerklei.

Kenmerken


• Inclusief 5 potjes Play-Doh
• Totaal 280 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.
14.99
 Hasbro - A8207EU40 - Pop met accessoires
Gebruik je fantasie om zelf een My Little Pony te maken en te versieren! Maak er een uniek exemplaar van met de leukste accessoires. Je kunt haar haren versieren en haar leuke kleurtjes geven!
9.99
 Hama - 3125 - Boederij - 4000 delig

Maak je eigen boerderij met dit Strijkkralenpakket. Het Boerderij Strijkkralen pakket beschikt over 4000 kralen, waarmee je creativiteit kunt uitdrukken. Het pakket wordt inclusief grondplaten geleverd, zodat je een totaalplaatje kunt maken. Geschikt voor kinderen van 4-6 jaar.

9.45
Hama - 6Hama - 3219 - Drakenset - 3000 delig

Met deze set kun je draken, vleermuizen en kastelen maken! In de doos zitten circa 3000 kralen, dus je kunt je uitleven! Je krijgt 2 vormen: een vierkant en een draak. Ook krijg je een gekleurd voorbeeld zodat je de mooiste creaties kunt maken! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

7.95
 Hama - 3432BS - Hama 2000 strijkkralen
Met deze set strijkkralen van Hama maak je prachtige creaties in de mooiste kleuren! Ga lekker creatief aan de slag met de 2000 strijkkralen.
6.90
 Hama - - Hama Strijkkralen Cats & Dogs 2000
Maak de schattigste hondjes en poesjes met deze set van Hama. Met maar liefst 2000 strijkkralen maak jij deze viervoeters zonder enige moeite na!
6.90
 Hama - - - Hama Strijkkralen Dolfijnen 2000
Maak de dolfijnen, schildpadden, inkvissen of andere bewoners van de zee met deze set van Hama. Met maar liefst 2000 strijkkralen maak jij deze bewoners van zee zonder enige moeite na!
6.90
 Hama - - in een Ton
Met deze Hama strijkkralen heeft je kind eindeloos plezier. In de ton zitten circa 13000 kralen, dus het kan zich uitleven! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
11.90
 Hama - - in een Ton met 3 Grondplaten - Geel
Met deze Hama strijkkralenset met 3 grondplaten heeft je kind eindeloos plezier. Gebruik de grondplaten voor een leuke, vaste vorm of creëer er kleinere creaties op. In de ton zitten circa 4000 kralen, dus het kan zich uitleven! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
12.25
 Hama - - in een Ton met 3 Grondplaten - Roze
Met deze Hama strijkkralenset met 3 grondplaten heeft je kind eindeloos plezier. Gebruik de grondplaten voor een leuke, vaste vorm of creëer er kleinere creaties op. In de ton zitten circa 4000 kralen, dus het kan zich uitleven! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
11.25
 Hama - - Pony Farm
Met de Hama Pony Farm strijkkralenset maakt je kind de leukste strijkkralenfiguren. De set heeft 4000 kralen en duidelijke voorbeelden. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
12.95
Hama - 6Hama - 3018 - Pony Fun - 6000 delig

Een complete set met de bekende Hama strijkkralen waarmee je je eigen pony's maakt. Eindeloos combineren, want de set bevat wel 6000 kralen, waarmee je zowel het voorbeelddesign kunt volgen, als je eigen fantasie kunt inzetten. De set bevat 3 grondplaten, ontwerpvoorbeelden, strijkpapier en instructies. Bevestig de kralen op de platen en creeer je eigen figuren met de strijkbout.

Voor kinderen vanaf 5 jaar.

11.25
 Hama - - Strijkkralen magische paarden
Met deze set strijkkralen van Hama maak je prachtige elfjes en de meest bijzondere magische paarden in mooie kleuren. Laat je fantasie de vrije loop en ga lekker creatief aan de slag met deze schitterende set met 4000 strijkkralen.
9.90
 Little Tikes - - 4 In 1 Driewieler - Roze
Little Tikes driewieler met zonnescherm, in roze kleurstelling. Zeer degelijke kwaliteit. Geschikt voor kinderen van 9 tot 36 maanden; de driewieler is steeds aan te passen aan de ontwikkeling van het kind. In de eerste fase wordt het kindgoed ondersteund, en in de laatste fase kan het zelfstandig rondrijden. Wordt geleverd in kartonnen doos.
85.50
 Little Tikes - - 4In1 Driewieler Blauw
Little Tikes 4-in-1 driewieler in blauwe kleurstelling. Met anti-slip pedalen, voetsteuntjes en vrijloop voor als het kind nog niet kan fietsen, opbergbak, verwijderbare duwstang met fleshouder, verstelbaar stoeltje met 5-punts veiligheidsgordel en armleuningen en verwijderbaar zonnedakje. Leeftijd van 9 maanden - 3 jaar. Robuuste kwaliteit kunststof en metaal.
85.50
 Little Tikes - 623196E3 - 5-in-1 Adjustable Gym
5-in-1 Instelbaar Activiteitencentrum
Dit speeltoestel groeit mee met uw kind en kan transformeren in 5 verschillende speelcentra.
Fase 1 - het traditionele activiteitencentrum heeft 3 hangende speeltjes en een 'trapvlak' dat wordt
geactiveerd door bewegingen.
Fase 2 - om op de vloer te zitten en met de activiteiten te spelen.
Fase 3 - om te staan en tijdens het spelen op de brede rails te steunen.
Fase 4 - een speeltafel waaraan kinderen kunnen zitten en tekenen, of spelletjes kunnen doen.
Fase 5 - schildersezel
Instelbaar op 12-punten en vergrendelbaar. Inclusief 2 door ouders te kiezen speelstanden: 'vrij spelen' of 'kalmeren'. Batterijen inbegrepen.
56.95
 Little Tikes - - activiteiten tuin
Met de Little Tikes activiteiten tuin kunnen kinderen van zes maanden tot drie jaar oud motoriek en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen tijdens het spelen met allerlei speelgoed. Kinderen zullen genieten van de stimulerende kleuren, vormen en texturen. De set is voorzien van een crawl-through hindernisbaan, een bal-drop bloempot, deuren die open en dicht gaan, een telescoop, postbus. Er is ook een uitneembaar toneelstuk paneel met boeiende geluidseffecten en een meertalige telefoon.
98.75
Little Tikes - 9Little Tikes - 10060 - Basketbal Set
Little tikes basketbalset in hoogte verstelbaar van 150 tot 210 cm. Dus je kunt jaren oefenen om net zo goed te worden als de sterren van de NBA.
102.95
 Little Tikes - 450B10060 - BBQ en Speelkeuken
Met deze speelkeuken kunnen de kinderen aan 2 kanten spelen. Met een speelkeuken met heuse kookgeluiden en een echte BBQ aan de andere kant. Hierdoor uitermate geschikt voor meerdere kinderen. Met vele accessoires. Exclusief 2x AA batterij voor de speelkeuken en 2x D voor de grill. Leeftijd: 3 - 6 jaar Afmeting: 91*66*114 cm Verpakking: 79*50*106 cm
189.90
Little Tikes - 9Little Tikes - 616129 - Brandweer Truck met spuit

In deze schatttige brandweerwagen van Little Firefighters red je iedereen uit de brand! De waterdruktank en slang spuiten echt water! De voorkant van de brandweerwagen heeft een lachend gezicht waar elk kind van zal houden. De watertank is makkelijk te verwijderen en bij te vullen (max 2 liter water).

Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Afmeting 80 x 42 x 60 cm.

78.9568.90
Little Tikes - 9Little Tikes - 401N - Constructie Zandbak

Het realistische ontwerp brengt verbeelding tot leven in de havenstad van deze zand- en watertafel. Wordt geleverd met een grote interactieve graafmachine! Met vele accessoires; zoals o.a. 2 trucks, zeecontainers, waterrad, hijskraan, poorten en bruggen. Het deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Afmetingen: 136 x 112 x 55cm

179.90128.66
Little Tikes - 9Little Tikes - 440S - Country Cottage Evergreen

Leuk Little Tikes speelhuis in Evergreen kleuren, met 4 ramen, luiken en een deur die open en dicht kan. Inclusief gootsteen, fornuis en draadloze telefoon. Afmetingen: 127x114x131cm. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

339.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 612060 - Cozy Coupe Anniversary

Met deze speciale editie - ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe - steel je de show! Deze loopauto is voorzien van een grappig gezichtje. De wielen kunnen 360 graden draaien, er is een 'contactsleutel' en een gasklep die echt open en dicht kan. Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

67.9546.23
Little Tikes - 9Little Tikes - 615795 - Cozy Coupe Anniversary Politie

Cozy Coupe Anniversary - Speciale politie-editie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto kunnen veel

avonturen worden beleefd! Nieuw is de hendel, waardoor ouders mee kunnen sturen, en de verwijderbare vloer. 2 AA-batterijen exclusief.

Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 41 x 78 x 82 cm.

69.5053.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 614798 - Cozy Coupe Prinses Anniversary

Cozy Coupe Anniversary - Speciale meisjeseditie, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Cozy Coupe. Met deze loopauto kunnen veel avonturen worden beleefd! Met hendel, waardoor ouders mee kunnen sturen en een verwijderbare vloer. 2 AA-batterijen exclusief. Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 41x78x82 cm.

67.9546.23
 Little Tikes - 172182E3 - Cozy Coupe Taxi - Zwart
De Little Tikes Cozy Coupe is er nu ook in coole taxi uitvoering! Met openslaande deur en verwijderbare voetenplank. De wielen kunnen 360 graden draaien en er is een 'contactsleutel' en 'gasklep'.

Kenmerken:


 • Afmetingen: 41,6 x 77,5 x 82,5 cm.

 • Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.
67.50
Little Tikes - 9Little Tikes - 706040 - Cozy Coupe Trailer Rood

Rode Little Tikes trailer, die je aan de Cozy Coupe kunt koppelen. Zo kun je al jouw favoriete spulletjes meenemen! Geschikt voor binnen en buiten.

27.90
 Little Tikes - 619991 - Cozy Pumper
Is de benzine van jouw Little Tikes Cozy Coupe op? Vul 'm dan bij aan deze benzinepomp met 3 verschillende geluidjes. Voorzien van benzineslang, credit card betaalsysteem en losse ruitenwisser. Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.
32.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 620744 - Cozy Truck

Ruime pick-up truck met realistische functies. Geschikt voor kinderen van 1 1/2 tot 5 jaar. Max gewicht: 22 kg.

98.50
Little Tikes - 9Little Tikes - 706049 - Cozy Truck Roze

Stoere Little Tikes Cozy Truck in roze kleurstelling. Met openklapbare achterklep, off-road wielen, tankdop, stuur met toeter en deur aan de bestuurderskant. Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

99.90
Little Tikes - 9Little Tikes - 706050 - Cozy Winkelwagen

Ga mee boodschappen doen met deze Little Tikes Cozy winkelwagen! Je kunt zelfs je favoriete pop of beer meenemen. Met grote ruimte in het karretje voor allerlei spulletjes. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

45.90
 Little Tikes - - Driewieler 3-in-1

Voor baby's en beginnende fietsers is deze trike perfect, hij groeit namelijk mee met je kind!

Eigenschappen:

 • Zitje kan in 4 posities ingesteld worden zodat ieder kind er in past
 • Verstel- en verwijderbaar handvat op de trike mee aan te duwen
 • 5-punts veiligheidsriem
 • Anti-slip pedalen
 • Voetensteun kan weggevouwen of verwijderd worden
 • Duurzame metalen/kunststof constructie
 • Bekerhouder
 • Extra grote opbergemmer die omgekiept kan worden
 • Verwijderbaar zonnescherm die in elke hoek versteld kan worden
 • Duurzame, stille banden
85.50
Little Tikes - 9Little Tikes - 719003 - First Slide

Little Tikes junior glijbaan in zachte pasteltinten. Speciaal ontworpen om maximale stabiliteit te bieden aan de allerkleinsten. Gemakkelijk inklapbaar voor compact opbergen. Afmetingen: 122 x 49 x 70 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar.

40.95
 Little Tikes - - glijbaan groot oranje

Deze grote Little Tikes glijbaan in Rainbow kleurstelling heeft een 150 cm lang glijvlak en een brede basis en traptreden voor extra stabiliteit en veiligheid. Makkelijk in te klappen en op te bergen. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

114.9599.99
 Little Tikes - - Glijbaan Groot Primair
De grote makkelijk op te bergen glijbaan van Little Tikes heeft brede traptreden en een solide basis voor stabiliteit. Het glijvlak van de glijbaan is 180cm lang. Afmetingen: 54 x 40 x 180 cm.
129.95109.00
Little Tikes - 9Little Tikes - 719008 - Glijbaan Groot Roze

Deze grote Little Tikes glijbaan in roze kleurstelling heeft een 150 cm lang glijvlak en een brede basis en traptreden voor extra stabiliteit en veiligheid. Makkelijk in te klappen en op te bergen. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

82.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 4263 - Glijbaan Sunshine

Deze grote glijbaan heeft een 150 cm lang glijvlak en een brede basis en traptreden voor extra stabiliteit en veiligheid. Makkelijk in te klappen en op te bergen. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Afmetingen artikel 168 x 97 x 97cm.

82.9579.99
 Little Tikes - 635557M - Gootsteen en kookplaat
Spulletjes afwassen en lekker koken is superleuk met deze Little Tikes gootsteen en kookplaat! Bij de gootsteen worden pannetjes, kopjes, bestek en borden meegeleverd en de gootsteen kan echt water pompen.
26.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 6696 - Grote Auto Transporter

Transportwagen met klep om auto's te laden en lossen. Inclusief 2 sportwagens. In onverwoestbare Little Tikes kwaliteit.

Voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmetingen artikel: 74 x 20 x 26 cm. Wordt geleverd in Touchbox.

32.50
 Little Tikes - - Grote Autotransporter Rood/Zwart
Transportwagen met klep om auto's te laden en lossen. * Transportwagen kan brede bochten en haarspeldbochten maken * Gemaakt van stevig plastic, geschikt voor binnen en buiten * Inclusief een rode- en gele sportwagen Afmeting artikel: 72 x 19 x 25 cm (lxbxh) Afmeting verpakking: 72 x 19 x 25 cm (lxbxh) Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
30.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 719011 - Gym Natural

Little Tikes klimrek voor klimmen, glijden en kruipen, compleet met glijbaan. In frisse kleurstelling. Binnen en buiten te gebruiken. Kan in elkaar worden gezet, zonder gereedschap te gebruiken. Voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.Afmeting ca. 76 x 128 x 76 cm.

114.90
Little Tikes - 9Little Tikes - 4259 - Hide 'n Slide
De Little Tikes Hide N Slide Climber is makkelijk te beklimmen, de hoogteverschillen tussen de plateaus zijn bewust klein gehouden. Met glijbaan en geheime speelruimte onder de plateaus.
130.95
 Little Tikes - 707009 - Hobbelpaard Blauw

Hobbelpaard met lage zitting en hoge rugleuning voor stabiliteit. Vanaf 1 - 3 jaar. Afmeting ca. 86 x 29 x 43 cm.

30.9529.99
Little Tikes - 9Little Tikes - 1670 - Hobbelpaard Rood

Lekker heen en weer hobbelen met dit hobbelpaard van Little Tikes. Met ronde hoeken, een hoge rugleuning, stevige handgrepen en een laag zitvlak voor extra veiligheid.

30.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 707011 - Hobbelpaard Roze

Little Tikes roze hobbelpaard met lage zitting en hoge rugleuning voor stabiliteit. Geschikt voor kinderen van 12 tot 36 maanden.

30.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 447A - Jr Activity Gym Evergreen
"e;

Je kunt heerlijk klauteren, klimmen, kruipen en glijden met de Little Tikes junior activity gym evergreen! Dit veelzijdige speeltoestel bevat allerlei leuke en verschillende speelopties. Zo kunnen kinderen zich urenlang samen met hun vriendjes en vriendinnetjes vermaken! Het stevige speeltoestel bevat onder andere kruipgaten en een glijbaan. De afmetingen van de Little Tikes junio activity gym evergreen zijn: 76 x 128 x 76cm.

"e;
110.0098.90
 Little Tikes - - Keuken Side By Side
Productbeschrijving Leuke speelkeuken, met fornuis met kookgeluiden, gootsteen, oven, koelkast. Compleet met 18 accessoires. Waaronder bestek, telefoon, koekepan en hamburger. Excl. 2 AA-batterijen. Vanaf 3 jaar.
78.95
 Little Tikes - - Keuken Super Chef
Little Tikes superchef keuken in hoekopstelling. Met keukenkastjes, magnetron, oven en koelkast. Met allerlei kookgeluiden en inclusief 14 accessoires. Exclusief 2 AAA-batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
101.9592.50
Little Tikes - 9Little Tikes - 440D - Klimrek Jungle

Dit klimrek, in jungle-stijl, biedt veel speelmogelijkheden! Er kan gespeeld worden op twee niveaus, en er is een net om in te klimmen en een glijbaan. Heb jij de geheime ingang ook al ontdekt? Afmetingen product: 160 x 160 x 137. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

326.95258.25
Little Tikes - 9Little Tikes - 488410060 - Large Slide Primary

Deze grote glijbaan heeft een 150 cm lang glijvlak en een brede basis en traptreden voor extra stabiliteit en veiligheid. Makkelijk in te klappen en op te bergen.

Van 2- 6 jaar.

Afmeting ca. 168 x 97 x 97 cm.

Verpakkingsmaat ca. 150 x 50 x 35 cm.

82.95
 Little Tikes - - Littel Tikes Speelhuis Kasteel
SCHITTEREND KASTEEL MET GLIJBAAN! Pas op! Daar komen de ridders aan! Verdedig je de stenen burcht of vlucht je via het geheime luik of langs de glijbaan... Dit prachtige kasteel van Little Tikes is gemaakt van UV-bestendig hoogwaardig kunststof, hierdoor is het beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Met dit prachtige kasteel in je tuin wil je altijd buitenspelen met je vrienden en vriendinnen! - Deur - Geheim luik - Toren - Ramen  - Glijbaan
384.95379.99
 Little Tikes - 712024 - Piraten Speel Zandbak

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon (met nieuwe verbeterde pomp), op te halen anker en een constant stromende fontein. Jij zult urenlang waterplezier beleven. Afmetingen: 91 x 74 x 20 cm. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

84.9069.99
 Little Tikes - - Princess Cozy Coupe Trailer

Neem je favoriete pop of ander speelgoed mee in de aanhangwagen voor de Princess Cozy Coupe!

 • De trailer is gemaakt om zowel binnen als buiten gebruikt te worden
 • Gemakkelijk in elkaar te zetten
29.90
Little Tikes - 9Little Tikes - 170737 - Reuze Glijbaan Evergreen

Stevige glijbaan van 180 cm lang met hoge zijkanten voor veel glijplezier. De glijbaan is in te klappen; daardoor klein op te bergen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, afmetingen 213 x 122 x 134 cm.

114.95109.00
 Little Tikes - 635311M - Sandy Lagoon Waterpark - Zandtafel en Watertafel
Leuke en zeer uitgebreide Little Tikes zand en watertafel voor veel zand en waterpret! Laat de poppetjes van de glijbaan glijden of springen van de springplanken. Met allerlei leuke en verschillende speelelementen voor urenlang speelplezier. Little Tikes zand en waterpark wordt geleverd met 2 poppetjes, 2 springplanken, zand trechter, toren met glijbaantjes, 1 schep/harkje, 1 water/zandbeker en 2 reddingsboeien voor de poppetjes.
80.50
Little Tikes - 9Little Tikes - 620294 - Schildpad Zandbak Groen
Little Tikes zandbak in de vorm van een schildpad. Met een deksel die je makkelijk kunt sluiten zodat het speelzand beschermd is tegen slecht weer, huisdieren en bladeren. Afmeting zandbak: 109x119x38 cm.
45.85
 Little Tikes - - speelhuis Cottage Rose

Leuk Little Tikes speelhuis in roze kleurstelling met 4 ramen, luiken en een deur die open en dicht kan. Inclusief gootsteen, fornuis en draadloze telefoon. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Afmeting ca. 127 x 114 x 131 cm (lxhxb)

349.95329.99
Little Tikes - 9Little Tikes - 444C - Speelhuis Evergreen

Innovatief speelhuis met een stads-thema.

Biedt eindeloos veel speelplezier: 4 verschillende themawanden bevorderen creatief en fantasierijk speelplezier. Een sportieve wand met een bal, een basket, een voetbal/hockey net, en mikpunten om de bal naar toe te gooien en allerlei spellen te spelen. Een benzinestation met benzinepomp, telefoon en speciale ingebouwde leuke extra details. Een supermarkt/fast food restaurant met een leuke drive-in, raampje met luiken en pinautomaat. Voorzien van planken binnenin voor het eten en van andere realistisch ingebouwde details. Een school met een tafel, schoolboord, deurtje met brievenbus en schoolbel. Het alfabet en nummers zijn zichtbaar aan de binnenzijde.

Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. Afmetingen: 140 x 124 x 147cm

319.95276.76
 Little Tikes - 170621 - Speelhuis Picknick

Little Tikes Speelhuis Picknick - De kok kan zijn maaltijden door het raam serveren aan de gasten aan de picknicktafel! Inclusief keuken met 'pitten', oven, kastjes en een haard, en een deur, brievenbus en een 19-delige accessoireset. De deurbel maakt 6 geluidjes. 3 AAA-batterijen excl. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 186x94x121 cm.

294.95211.97
 Little Tikes - - Speelhuis Picknick

Little Tikes Speelhuis Picknick in natural kleurstelling. De kok kan zijn maaltijden door het raam serveren aan de gasten aan de picknicktafel! Inclusief keuken met 'pitten', oven, kastjes en een haard, en een deur, brievenbus en een 19-delige accessoireset. De deurbel maakt 6 geluidjes.

Exclusief 3 AAA-batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 5 jaar. Afmetingen: 186x94x121 cm.

304.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 445Z - Super Klimrek Evergreen
Kinderen beleven veel klimplezier op dit supergrote klimrek. Daarbij glijden ze vliegensvlug veilig van het klimrek af via een van de twee glijbanen. De 2 glijbanen zijn geschikt voor verschillende leeftijden, en de kleine glijbaan kan worden omgedraaid waardoor het een makkelijke trap wordt. Ze kunnen aan de zijkanten verschillende rotswanden beklimmen. De coole kruiptunnel dient als ontsnappingsroute. Het klimrek is voorzien van een leuk stuurwiel aan de bovenkant voor extra speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
399.99323.04
Little Tikes - 9Little Tikes - 444D - Town playhouse - Earth

Innovatief speelhuis met een stads-thema. Biedt eindeloos veel speelplezier: 4 verschillende themawanden bevorderen creatief en fantasierijk speelplezier. Een sportieve wand met een bal, een basket, een voetbal/hockey net, en mikpunten om de bal naar toe te gooien en allerlei spellen te spelen. Een benzinestation met benzinepomp, telefoon en speciale ingebouwde leuke extra details. Een supermarkt/fast food restaurant met een leuke drive-in, raampje met luiken en pinautomaat. Voorzien van planken binnenin voor het eten en van andere realistisch ingebouwde details. Een school met een tafel, schoolboord, deurtje met brievenbus en schoolbel. Het alfabet en nummers zijn zichtbaar aan de binnenzijde.

Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. Afmetingen: 140 x 124 x 147cm

319.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 4370 - Tropical Playground

Mega groot klimrek met peuterglijbaan van 91 cm en een golvende superglijbaan die 183 cm lang is. Door de oneindige klimmogelijkheden en een stevige tunnel zal dit klimrek zorgen voor ontzettend veel speelplezier.

Vanaf 3 jaar.

Afmeting ca. 178 x 330 x 210 cm.

682.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 487900070 - Walvis Wip - Blauw
In je eentje of met z'n tweeen op de wipwap! Binnen of buiten? Dat kan met deze super leuke walvis wipwap. Hij lijkt alsof je op de rug van een walvis zit! Er zitten handvaten aan en voetribbels. Ook heeft de walvis ogen!
51.95
Little Tikes - 9Little Tikes - 401L - Zand en Zee tafel

Deze unieke thema zand & water tafel zorgt voor 2 speeloppervlakten; er kan met zand en water gespeeld worden. Inclusief parasol, waterwiel, boten en brug. Het deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Afmetingen artikel: 120 x 83 x 48 cm.

129.90124.99
Ministeck - 10Ministeck - 24507 - Brandweerwagen met Ladder
Geen stad is compleet zonder brandweer. Zet de brandweerwagen met ladder snel in elkaar met de makkelijk bouwsteentjes. Wordt geleverd met poppetjes. De stenen passen op alle bekende merken. Voor kinderen vanaf 5 jaar.
12.95
Jumbo - 13Jumbo - 13508 - 13 - Dansmariekes

Een leuke wasgij puzzel, wasgij 13. Er gebeurt weer van alles in dit kermistafereel. Kun jij de juiste stukjes vinden om het plaatje compleet te maken?

18.9917.99
 Jumbo - - App Cards Colour Slam

Colour Slam appCards is het snelle kaartspel met app vol swingende actie voor de hele familie! Stopt de muziek? Slam dan als eerste de kaart die matcht met de kleuren van de app. Ben jij de nieuwe Slam Champ?

12.509.99
 Jumbo - 18231 - Blopens Activity set Frozen - Blaasstiften - Kleuren
Blopens stiften set van de Disney film Frozen zijn geweldig voor de creatieve kinderen, die, er éénmaal aan begonnen, steeds weer met de stiften aan de gang willen omdat de mogelijkheden ongekend zijn!

Door te blazen op de achterkant van de stiften "vernevelt" de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier. Met behulp van sjablonen maak je de mooiste dingen!

Zuigt een kind per ongeluk aan de stift? Geen probleem, dan krijg je geen verf binnen!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Blopens stiften geven direct een mooi resultaat en het is heel eenvoudig. De inkt droogt meteen. Een zeer uitgebreide doos met veel sjablonen voor een goede prijs.

Pedagogisch verslag:


Met deze tekenset kunnen kinderen al hun ontwerpfantasie inzetten. De meegeleverde mallen maken het maken van mooie objecten mogelijk, maar het inblazen (eigenlijk “vernevelen”) van de verf, is afhankelijk van wat de kinderen daar voor idee en kleurengevoel over hebben.

Juist omdat niet alles afhangt van de meegeleverde mallen en afbeeldingen kan een kind heerlijk experimenteren met kleur, beeld en “vernevelingseffecten”. De blaas-stiften kunnen ook als gewone teken- en kleurstiften worden gebruikt. Het mooie aan deze set is dat de blaasstiften steeds weer door de kinderen gevuld kunnen worden.
23.959.99
Jumbo - 13Jumbo - 12283 - Destiny 9 - Topmodellen
In iedere puzzel van Wasgij zit weer een spannend raadsel. Zo ook in deze, kun jij in deze vrolijke boel achterhalen wat er gebeurt is? Een leuke uitdaging voor het hele gezin.
18.9917.99
Jumbo - 13Jumbo - 17253 - Destiny Puzzle-A-Round Olympics

De Wasgij serie staat bekend om z'n spannende puzzels. Je weet nooit waar je aan begint. Tijdens het puzzelen word het mysterie beetje bij beetje ontrafeld. Deze puzzel is leuk voor jong en oud.

Aantal stukjes: 240. Formaat: Ø 15 cm.

25.8522.99
 Jumbo - - Frozen 3 x 50 stukjes - Puzzel
Puzzel van de bekenden Disney serie Frozen 3 x 50 stukjes - Puzzel
11.50
 Jumbo - 17987 - Ik leer schrijven
Goed leren schrijven is belangrijk en met dit leuke koffertje van Jumbo kunnen kinderen ook thuis in hun eigen tempo de bewegingen oefenen en zichzelf controleren met de lichtbak.
22.5018.99
Jumbo - 13Jumbo - 17604 - iPawn Air Hockey
Beleef Air hockey op je iPad met iPawn! Met de iPawn hockey strikers wordt het raken van een puck een ware sensatie. Speel een toernooi met je vrienden en bepaal wie er de beste is. inclusief 2 iPawn hockey strikers geschikt voor ipad 1, 2 en 3
5.95
 Jumbo - 17741 - iPawn Pool Biljart
Het populaire spel Pool Billiards, samen met de interactieve functies van de iPad, zorgt voor een unieke spelervaring voor het hele gezin. Beleef de sensatie van het raken van de bal met echte iPawn iCues. De iPawn iCues maakt het spelen van Pool Billiards nog leuker! Leeftijd vanaf 8 jaar.
5.954.15
 Jumbo - - Jan van Haasteren - Midget Golf
Een puzzel vol met komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. 1500 Stukjes, 90 x 60 cm.
22.5020.99
 Jumbo - - Jan van Haasteren - Tropisch Zwemparadijs (1500)
GROTE JAN VAN HAASTEREN PUZZEL 'TROPISCH ZWEMPARADIJS'! Actief de winter door met het 'Tropisch Zwemparadijs' van Jan van Haasteren! Maak maar ruimte op de keukentafel, deze puzzel bestaat maar liefst uit 1500 puzzelstukjes. En staat dan ook garant voor vele uren puzzelplezier! Op de puzzel is een boordevolle illustratie weergegeven, Het tropische zwemparadijs beleeft zijn hoogtij dagen! Opblaasdieren zwemmen voorbij, een potje badminton wordt gespeeld, een onderzeeër duikt op en een heel peleton scouts komt voorbij! De puzzels van Jan van Haasteren en Jumbo vinden in Nederland gretig aftrek. Vele puzzelaars verliezen hun hart aan de grappige en zeer gedetailleerde puzzels van de Nederlandse illustrator.
22.5015.90
 Jumbo - - Jan van Haasteren Football Crazy! - 1.000 stukjes
Humoristische puzzel van Jan van Haasteren, 1000 stuks
18.9512.90
 Jumbo - - Jan van Haasteren The Escape - Leg1000 Stukjes
Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren, exclusief voor Jumbo, humoristische kleurrijke platen met veel detail.
18.9512.90
 Jumbo - 17218 - Jan van Haasteren: Xxl Puzzle 252 Stukjes
Lekker puzzelen met de mooiste puzzels van Jan van Haasteren!
14.95
Jumbo - 13Jumbo - 00372 - Mens Erger Je Niet
Het meest gespeelde bordspel ooit! Dobbel naar de eindstreep en schakel je tegenstanders uit. Maar pas op, voor je het weet ben je zelf het haasje!
15.9411.90
Jumbo - 13Jumbo - 00374 - Mens erger je niet! Klik Klak
Het meest gespeelde gezelschapsspel in een luxe uitvoering.
Deze Klik Klak-versie voorkomt het wegrollen van de dobbelsteen en het 'per ongeluk' verschuiven van de houten pionnen. Mens Erger Je Niet! Of misschien juist wel?
Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: 6+
18.5014.90
 Jumbo - Jum19127 - Mystery 12 - De onverwachte verdachten! - 1000 Stukjes

Met de puzzels van ‘Wasgij Mystery’ mag je je de vraag stellen “En wat gebeurt er dan?” Puzzel niet de tekening die op de doos staat. Maar gebruik je verbeelding en bedenk wat er nadien zal gebeuren. Wat is iedereen aan het doen? Waar zijn ze? Een andere manier van puzzelen!

18.9912.90
 Jumbo - 12279 - Mystery Wasgij 5 - Lunch

In deze Knotgekke Wasgij puzzel wachten de mensen op hun lunch. Zou het ooit goed gaan denk je? Er gaat namelijk van alles mis in dit restaurant!

18.9917.99
Jumbo - 13Jumbo - 00314 - Oud hollands Ganzenbord
De klassieke versie van het oudhollands Ganzenbord. Met houten speelfiguren en dobbelstenen. Al generaties lang een van de leukste spellen voor de hele familie!
14.90
 Jumbo - - Stratego Conquest
Stratego Conquest is een nieuw bordspel dat je kunt spelen met 2 tot 4 spelers. Stratego spelen met vier spelers; dat is uniek!

Het speelbord toont een eiland met 24 gebieden, die elk verdeeld zijn in drie zones. In acht van deze gebieden vind je steden. Iedere speler neemt plaats aan een zijde van het bord. Wees niet gevreesd: de speelstukken zijn allemaal zo ontworpen, zodat je alleen jouw eigen stukken kunt zien.
Ben jij strategisch genoeg om het duel met je medespelers aan te gaan? Diegene die zijn vlag het langst weet te verdedigen is de winnaar. Beleef veldslagen en verover de vlag van je tegenstander! Stratego Conquest: het gezelschapsspel dat je met elkaar beleefd!

Inhoud:
 • Speelbord

 • 42 speciale actiekaarten

 • 24x Gebiedsfiches (1 per gebied)

 • 72 stukken (18, elk in vier kleuren)

 • 4 troepenzakjes

 • Vel met Rangenkaartjes

 • Handleiding
47.5029.99
Jumbo - 13Jumbo - 13512 - Voetbalgekte

Heb je ze nog allemaal op een rijtje?

Wasgij puzzels zijn gewone puzzels, maar dan een beetje raar. Het plaatje op de doos is namelijk niet wat je straks daadwerkelijk gaat puzzelen. Hint: kijk door de ogen van iemand op de puzzel en stel je voor wat diegene allemaal ziet. Let overigens wel op: deze puzzels zijn verslavend!

Kenmerken:

 • 1000 Stukjes
 • 49x68
18.99
 Jumbo - 13504 - Wasgij 11- Schoonheidssalon

Wasgij puzzels, gewone puzzels, maar dan een beetje raar... zoals deze afbeelding die zich afspeelt in een schoonheidssalon, wat is hier in 's hemelsnaam aan de hand?

Wasgij puzzels zijn gewone puzzels, maar dan een beetje raar. Het plaatje op de doos is namelijk niet wat je straks daadwerkelijk gaat puzzelen. Hint: kijk door de ogen van iemand op de puzzel en stel je voor wat diegene allemaal ziet. Let overigens wel op: deze puzzels zijn verslavend!

Kenmerken:

 • 1000 Stukjes
 • 68 x 49
18.99
Jumbo - 13Jumbo - 13218 - Wasgij Original 18 - De Dierenarts

De Wasgij serie staat bekend om z'n spannende puzzels. Je weet nooit waar je aan begint. Tijdens het puzzelen word het mysterie beetje bij beetje ontrafeld. Deze puzzel is leuk voor jong en oud.

18.99
 Jumbo - - Woezel & Pip 4In1 - 4,6,9,16 stukjes
Woezel & Pip 4 puzzels in 1 met 4, 6, 9, 16 stukjes.
11.957.90
Mattel - 18Mattel - W3969 - Angry Birds Kaartspel
Gooi de juiste vogels en haal n voor n de 5 structuurkaarten weg. Schiet de Varkenskoning omver, zodra de weg vrij is! Speel de actiekaarten om sneller vooruit te komen of om je tegenstanders dwars te zitten. Inhoud: 36 Structuurkaarten 20 Actiekaarten 2 Dobbelstenen 1 Varkenskoning Spelregels
14.7513.99
 Mattel - 5785 - Autos Hot 100, Sort
" Coole gegoten modelauto. Schaal 1:64. Let op: gesorteerd assortiment, auto kan afwijken van afbeelding. Deze Hot Wheels zijn altijd geschikt voor de racebanen van Hot Wheels. Let op: kleur en type kunnen afwijken van afbeelding website. Blisterverpakking. Vanaf 3 jaar. "
6.251.99
 Mattel - 90512 - Extreme Sharkcruiser
Hot Wheels Extreme Sharkcruiser; uniek Hot Wheels model met super gave acties! Baan jezelf een weg over het parcours met de happende kaken! Super spannende lichteffecten, leuke geluiden en funny thema muziek.

Werkt op 3 AAA batterijen (inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
20.75
 Mattel - BHP37 - Hw Monster Jam 1:64 Sortiment
Per stuk
11.959.99
 Mattel - - in vrolijke jurk
Barbie ziet er fantastisch uit in haar leuke zomerjurkje met bijpassende halsketting. Haar lange, blonde haren dansen in de wind als zij erop uit gaat. Ga jij met haar mee? * Meisjes kunnen uren spelen met deze prachtige Barbie. * Ze draagt een leuk zomerjurkje, trendy schoenen en een halsketting. * Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke je ontvangt.
14.505.99
 Mattel - W5807 - Mattel Uno Dobbelspel
Elke speler krijgt vijf dobbelstenen. Speel een dobbelsteen die past bij de dobbelsteen die in het midden ligt. Kun je niet? Pak dan een dobbelsteen van het midden en gooi je al je dobbelstenen opnieuw. Heb je nog n dobbelsteen liggen, dan roep je UNO! Ben je dat vergeten, dan moet je voor straf twee dobbelstenen erbij pakken en opnieuw dobbelen. Wie het eerste door zijn dobbelstenen heen is, die wint!
8.90
 Mattel - Y9599 - Spel Scrabble Original
Het bekende spel, waarbij je met 7 letters een zo lang mogelijk woord moet neerleggen op het veld. Die woorden moet je slim neerleggen, zodat je veel punten scoort! Het speelbord is voorzien van een raster. Voor 2 - 4 spelers, vanaf 10 jaar.
37.9029.99
 Mattel - - Spel Scrabble Speed
SCRABBLE SPEED is het bloedstollende letterspel dat door iedereen tegelijk wordt gespeeld. Iedereen krijgt een bepaald aantal letters uit de tegeltoren, waarmee binnen een minuut zo veel mogelijk woorden gelegd moeten worden. Als de elektronische zoemer gaat, is de score zó geteld en blijft de vaart in het spel. De letters gaan terug in de houder, iedereen krijgt 12 nieuwe letters en de nieuwe ronde kan beginnen. De speler met de meeste punten na zeven rondes heeft gewonnen.
33.95
Bosch Mini - 21Bosch Mini - 8602 - Accuschroevendraaier
Voor kinderen is bijna niets spannender dan de wereld van de volwassenen te ontdekken. Met het speelgereedschap van Bosch Mini is dat kinderlijk eenvoudig. Met de voor kinderen aangepaste, nagemaakte elektrische gereedschappen kunnen kinderen vanaf drie jaar bijna net zo doe-het-zelven als de groten. Zoals bij het echte boren, schroeven en zagen maken de machines de bijbehorende geluiden.
9.90
 Bosch Mini - 8320 - Bosch Werkbank 75 Dlg.
Grote Bosch werkbank met vele gereedschappen en accessoires. Hoogte 102 cm. Geschikt vanaf 3 jaar.
59.95
 Bosch Mini - - grote keuken
GROTE BOSCH SPEEELGOED KEUKEN MET VEEL TOEBEHOREN In deze luxe designkeuken kan je alles maken wat maar in je opkomt!Zet bijvoorbeeld een lekker kopje koffie met je espressoapparaat, of maak een heerlijke maaltijd. Door alle accessoires is elke wens uitvoerbaar. Deze keuken is een echte belevenis om mee te spelen!Details:- luxe espressomachine- elektronisch kooktoestel- met gasfornuis, spoelbak, vaatwasser en afzuigkap- Eethoek voor twee personen- borden en bestek voor 2 personen- 4 opscheplepels- 1 pot met deksel- Zout en peper stelTotale hoogte: 95 cmWerkbladhoogte ongeveer 45 cmLeuk voor kinderen vanaf 3 jaar!
127.90
Bosch Mini - 21Bosch Mini - 9293 - Luxe Keuken Met Espressomachine
Geweldige keuken van Bosh die aan elke kant bespeelbaar is. De keuken maakt geluid en wordt geleverd met verschillende accessoires zoals borden, bestek en pannen. Afmetingen: L 91,5 x B 52 x H 93 cm. Exclusief batterijen. Leeftijd vanaf 3 jaar.
79.90
Bosch Mini - 21Bosch Mini - 8122 - Werkbril
Deze veiligheidsbril is onmisbaar voor klussen in en om het huis! De veiliheidsbril zorgt ervoor dat stof, splinters en ander materiaal niet in je ogen kunnen komen.
4.99
 Zapf Creation - 818251 - Fietszitje
Het is mooi weer en je gaat lekker een stukje fietsen. Gelukkig kan je favoriete Baby Born pop ook mee in dit mooie fietsstoeltje. Het handige fietsstoeltje van Zapf Creation is eenvoudig vast te klikken aan het stuur van je fiets. Onderweg kan je babypop met het bijgeleverde knuffeltje spelen.
22.95
 Carrera - 0161017 - Carrera GO Ferrari Power
Race met de Ferrari Power over dit super stoere racecircuit met maar liefst 2 loopings.
57.90
 Carrera - 370200997 - RC Mario Kart 8 - Mario
Yoshi is in zijn Nintendo Mario Kart (TM) 8 met zijn ca. 20 cm lengte klaar voor de grote race. Als Yoshi off-road gaat rijden met een top van 12 km/u, wordt het echt spannend. Yoshi haalt deze snelheid wel tot 40 minuten lang. Lang speelplezier dus. De Quad is rondom geveerd en is uitgerust met 2.4 GHz technologie voor storingsvrij rijden. Met de controller in de hand kun je veel obstakels aan. De besturing en het rijden gaat heel precies. Yoshi wordt aangedreven door de 6 meegeleverde batterijen. Dus alles is ''ready to run''. Een ieder die met deze RC off-road kart rijdt is zeker van een ding: Veel rijplezier. Binnen of buiten. Leeftijd 6+.
51.5034.95
 Goliath - - Aladins vliegende tapijt
Het vliegende tapijt wil graag zoveel mogelijk spullen meenemen, maar hoeveel kan het vliegende tapijt houden? Leg om de beurt een voorwerp op het vliegende tapijt, hoe zwaarder des te meer punten je kunt verdienen. Zorg dat jij niet degene bent waardoor het vliegende tapijt naar beneden valt! Als dat gebeurt ben je af/moet je punten inleveren. Wie het hoogste aantal punten heeft is de winnaar!
23.99
Goliath - 24Goliath - 30.316.104 - Bello Bijt
Durf jij de botjes van Bello af te pakken? Pas op.... maak hem niet wakker, het is een kwaaie rakker. Draai om de beurt een kaartje om en zie hoeveel botjes je uit Bello's bak moet pikken. Maar als Belle jou toch bijt, ben je helaas af...... en de volgende speler is aan de beurt. Zorg dat je Bello te slim af bent en wordt de winnaar. Inhoud Bello, etensbak, kattenpootpincet, 20 speelkaarten, 24 gekleurde botjes
27.99
 Goliath - - Brouwerij
Leuke uitdagende puzzel met een ludieke afbeelding van een bekende dagelijkse situatie. De puzzel bestaat uit 1.000 stuks, heeft een afmeting van 48x68 cm en is van hoge kwaliteit. Afbeelding de Brouwerij!
9.95
 Goliath - - Christmas
Leuke uitdagende puzzel met een ludieke afbeelding van een bekende dagelijkse situatie. De puzzel bestaat uit 1.000 stuks, heeft een afmeting van 48x68 cm en is van hoge kwaliteit. Afbeelding Kerst
10.95
 Goliath - - Eendjesdans
Maak als eerste jouw eendjesfamilie compleet! Al kwakend dolen de eendjes rond in de vijver. Pak om de beurt een eendje en kijk of het eendje bij jouw familie hoort. Let goed op welke eendjes er gepakt worden, dan weet je misschien waar je jouw eendjes kan vinden. Heb jij als eerste 3 dezelfde eendjes gevonden? Dan heb je gewonnen!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Dit is een kermiservaring voor thuis. Een hilarisch memoryspel dat op verschillende manieren gespeeld kan worden. Pret voor het hele gezin. De jury werd er blij van.

Pedagogisch verslag:


Eendjesdans bestaat onder meer uit een vijvertje en twaalf gele eendjes. Doel van het spel is om als eerste de drie eendjes met het door het kind gekozen symbool uit de vijver te vissen. Dit spel is een soort memoryspel. Voor kinderen van drie jaar niet een te moeilijk spel, omdat de onthoudopties niet zo groot zijn en het met maximaal 4 spelertjes gespeeld kan worden. De echte moeilijkheidsgraad zit in het feit dat, als op de rode knop gedrukt wordt, de eendjes gaan ‘zwemmen’ en ze zo niet – dus ook de symbolen niet – meer op hun plaats staan. Kinderen moeten de eendjes dus goed volgen.

In de psychologie heet het logische probleem dat kinderen nu moeten oplossen het conservatie concept. Hiermee wordt het idee bedoeld dat het enkel veranderen van de verschijning van een object (hier de plaats van de eendjes met het opgeplakte symbool) de basiselementen van dit object niet veranderen. Tijdens het spelen kwaken de eendjes.
25.9515.25
 Goliath - 83.228 - Emmertje
Zand is enorm leuk om mee te spelen, maar Super Sand is nog leuker want je kunt er mee spelen in huis. Dit emmertje bevat 450 gram zand en een vormpje. Bouw de mooiste zandkastelen en zandtaartjes helemaal zelf!
12.958.60
 Goliath - - Fladder Flats - Gezelschapsspel
Heerlijk weer met een lekker zonnetje, ideaal om naar het strand te gaan! Maar… terwijl je op je handdoek ligt te zonnen, moet je wel zorgen dat je alert blijft. Fladder Flats vliegt rond en die kan zomaar een flats op je laten vallen! Als dat gebeurt, is je handdoek vies en moet je hem inleveren. Ben jij de laatste speler die 1 handdoek overhoudt? Dan ben jij de winnaar!
24.99
 Goliath - 87557 - Jester
Het ei, de schil, de route, één ingang, één uitgang, geen onnodige zijpaden, geen doodlopende wegen. Op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig, maar zoals vaker is het niet zo slim om op die eerste indruk af te gaan. Wel slim is het alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd, je fantasie ruim baan te geven en elke mogelijkheid uit te proberen. Dat is bij de Smart Egg de sleutel tot succes. Bij de Smart Egg, een verslavende breinbreker die al diverse internationale prijzen won, is het de bedoeling om met een staafje het kleurrijke ei te doorboren. Probeer daarbij niet te veel na te denken, maar laat op gevoel je handen de uitweg vinden in het labyrint. Je kunt Smart Egg op diverse manieren spelen. Probeer het eerst op de eenvoudigste manier en vervolgens met gesloten ogen, achter je rug of met één hand. Je kunt Smart Egg alleen spelen, tegen vrienden of met een tijdslimiet. Het spel is eenvoudig te leren, maar de route door het labyrint is moeilijk te onthouden. Er zijn 6 verschillende Smart Eggs verkrijgbaar. Prachtige gadgets om te zien en te verzamelen. Sommigen vinden de Smart Egg Jester (level 4) eng, anderen vinden hem juist grappig. Dat hangt helemaal van je stemming af.
10.25
 Goliath - - Kakelspektakel
KakelSpektakel is een kakelgek gebarenspel… met een rubberen kip! Pak een kaart , lees de opdracht en beeld die met de kip uit. Zwaai met de kip, buig hem dubbel of laat z’n vleugeltjes fladderen. Het maakt niet uit, zolang je maar niet praat. Hoe gekker, des te beter! Lachen gegarandeerd!

Doel van het spel
Als eerste team (of als eerste speler) 10 punten behalen.

Speluitleg
Zet de kip in elkaar door het hoofd op het lichaam te schroeven. Leg de kip, dobbelsteen en zandloper in het midden van het speelveld en bepaal of je met de blauwe of groene kaarten wilt spelen. Het spel wordt in 2 teams gespeeld, de jongste speler mag beginnen met het uitbeelden van de eerste opdracht. De speler gooit de dobbelsteen en pakt een kaart van de stapel, de dobbelsteen geeft aan welk woord moet worden uitgebeeld. De speler houdt het woord geheim. De speler beeldt het woord uit aan zijn/haar eigen team, zij moeten het binnen de tijd raden (10 seconden). Raadt het team het woord? Dan mag het team de gespeelde kaart houden, deze telt als 1 punt. Als niemand het raadt, belandt de kaart onderop de stapel. Vervolgens is het volgende team aan de beurt, enzovoort.

Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2014 – Categorie 12+ jaar

Juryrapport: Een hilarisch spektakel. De kip kan het je behoorlijk lastig maken en voor veel verwarring zorgen. Gewoon een heel grappig spel.

Pedagoog: Hier hebben we te maken met een semi-coöperatief spel. Semi, omdat het spel in twee teams wordt gespeeld, een team wint en het andere verliest. Als algemene typering van de pedagogische waarde, zo denk ik, is dat de aanduiding samen veel lol hebben bij het spelen van een spel een juiste typering is. Spelen moet voor alles leuk zijn en vreugde opwekken. Wel, dit kakelspektakel-spel doet dat. Verder vraagt het van de spelers het vermogen iets te kunnen uitbeelden. De kunst is per team zoveel mogelijk woorden te raden, dus goed samen te werken en beter te zijn dan het andere team.
23.95
 Goliath - - Knipper Kikker - Kinderspel
Wat een maffe kikkerbril! Zet hem op en voor even ben je een echte kikker… en net als een echte kikker wil je graag je net gevangen prooien houden. Pas dus op voor de rovers die jouw vliegen af willen pakken! Jaag ze weg, maar wees wel op je hoede... wanneer je ogen dichtvallen kunnen ze er makkelijk bij!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


Knipper Kikker is een spel dat behendigheid van de spelers vereist. Als je de bril op hebt, moet je goed luisteren naar de geluiden en goed observeren. Een spel waarbij je samen moet spelen. En als je kikker bent, zie je er “fantastisch” uit!

Pedagogisch verslag:


Met een gekke kikkerbril voor de ogen van één van de spelers wordt er een behendigheidsspel gespeeld om zo veel mogelijk vliegen te vangen. Die behendigheid bestaat uit goed luisteren: goed luisteren naar het door de andere spelers verschuiven of verplaatsen van de vliegen op het moment dat de speler die kikker is en zijn ogen dicht heeft. Het zijn de geluiden die maken dat de spelers moeten afleiden wie nu aan wie een vlieg of meerdere heeft doorgeschoven. Maar, ook voor de kikkerspeler is het niet bekend wanneer de ogen op zijn hoofd open of dicht gaan. Die speler moet dus heel erg attent en bij de les blijven.

Kortom: luisteren, snel zijn, goed kunnen afleiden en vooral veel met elkaar lachten, dat is wat dit spel vraagt. Dat alles lijkt pedagogisch goed te zijn, want kinderen leren zo niet alleen op gissen af te gaan.
23.95
 Goliath - 87559 - Lava
Het ei, de schil, de route, één ingang, één uitgang, geen onnodige zijpaden, geen doodlopende wegen. Op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig, maar zoals vaker is het niet zo slim om op die eerste indruk af te gaan. Wel slim is het alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd, je fantasie ruim baan te geven en elke mogelijkheid uit te proberen. Dat is bij de Smart Egg de sleutel tot succes. Bij de Smart Egg, een verslavende breinbreker die al diverse internationale prijzen won, is het de bedoeling om met een staafje het kleurrijke ei te doorboren. Probeer daarbij niet te veel na te denken, maar laat op gevoel je handen de uitweg vinden in het labyrint. Je kunt Smart Egg op diverse manieren spelen. Probeer het eerst op de eenvoudigste manier en vervolgens met gesloten ogen, achter je rug of met één hand. Je kunt Smart Egg alleen spelen, tegen vrienden of met een tijdslimiet. Het spel is eenvoudig te leren, maar de route door het labyrint is moeilijk te onthouden. Er zijn 6 verschillende Smart Eggs verkrijgbaar. Prachtige gadgets om te zien en te verzamelen. Hou je hoofd koel. De Smart Egg Lava (level 8) is voor spelers die tegen de hitte kunnen.
10.25
Goliath - 24Goliath - 50.290.012 - Rummikub (reisuitvoering)
Reisversie van het bekende spel met de stenen. Ook hier is het doel om je stenen zo snel mogelijk kwijt te raken door ze op tafel aan te leggen in rijen of series. Daarna kun je weer splitsen en schuiven om nieuwe combinaties te maken. Gebruik de joker met beleid...hij kan het spel stimuleren. Maar als je hem aan het eind van het spel nog niet kwijt bent, kost hij je juist punten! Rummikub is een spannend spel, waarin een combinatie van geluk en inzicht kan zorgen voor urenlang spelplezier! Inhoud 106 stenen 4 rekjes met steunpootjes spelregels
14.5012.40
Goliath - 24Goliath - 50.406 - Rummikub XP
Wie legt de slimste combinaties? Rummikub, het spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Deze versie is speciaal voor zes personen. Doel van het spel Zo snel mogelijk je stenen van je plankje op tafel weten te leggen. Spelverloop. Alle spelers pakken veertien stenen en zetten die op hun plankje, zoveel mogelijk gerangschikt in 'series' of 'rijtjes'. Een serie bestaat uit minimaal drie stenen van dezelfde kleur met opeenvolgende cijfers. Bijvoorbeeld een rode 8, 9 en 10. Een serie kan uit een aantal stenen bestaan (1-13). De 13 vormt de afsluiting van iedere serie. Na 13 mag geen 1 aangelegd worden. Een rijtje bestaat uit minimaal drie stenen met dezelfde cijferwaarde, maar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld de gele, rode en blauwe 13. Een rijtje kan uit maximaal vier kleuren bestaan omdat elke kleur slechts eenmaal in hetzelfde rijtje mag voorkomen. Om aan het spel te beginnen moet een speler n of meer series en/of n of meer rijtjes (van welke combinatie dan ook) op tafel leggen met een totale puntenwaarde van ten minste dertig punten. Een speler die geen beginserie op tafel kan leggen moet een steen uit de pot pakken. Daarmee is zn beurt voorbij en de volgende speler is aan de beurt. Het spel bevat twee jokers die kunnen worden gebruikt in plaats van een steen die in een serie of een rijtje ontbreekt. Een joker die in de beginserie wordt gebruikt heeft de puntenwaarde van de steen waarvoor hij in de plaats komt. Als een speler eenmaal een beginserie op tafel heeft gelegd, dan kan hij direct of later n of meer stenen aanleggen bij elke serie of rij die er al ligt. Zo kan hij deze groter maken of manipuleren. De speler kan ook een complete serie of rij van het plankje nemen en op tafel leggen. Kan of wil een speler geen steen, serie of rijtje kwijt, dan moet hij/zij een steen uit de pot nemen waarna de volgende speler aan de beurt is.
39.9532.35
 Goliath - 30511 - Snuffie Hup
Snuffie staat op zijn konijnenheuvel en waakt over de wortels.... Wie durft er een wortel uit de heuvel te trekken? Let goed op, wanneer je de verkeerde wortel pakt, dan vliegt Snuffie de lucht in! Je wilt toch niet dat Snuffie zich bezeerd, dus vang je hem gauw op. Heb je Snuffie gevangen, dan....mag je een wortel van iedere speler pakken. Tel de wortels en wie de meeste heeft is de winnaar!
27.9924.99
 Goliath - 83.221.004 - Speelset Groot
Haal het plezier van zand in huis, zonder troep! Het magische Super Sand is ultrazacht, droogt niet uit en laat zich makkelijk bewerken. Maak zandtaartjes en kastelen… Het kan allemaal met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes. Antibacterieel en gemaakt van natuurlijke materialen. Door de structuur van het zand is het in een wip opgeruimd. Super Sand stimuleert de creativiteit van kinderen.
59.90
 Goliath - - Spotography Frozen
Zie jij het verschil? Maak het je tegenstander zo lastig mogelijk door details toe te voegen aan de tekening. Maar blijf scherp, want zelf moet je ook op zoek naar de verschillen! Met exclusieve Disney platen van Frozen en Star Wars
22.95
 Goliath - 83.219.006 - Super Sand - Kasteel
Haal het plezier van zand in huis, zonder de troep! Het magische Super Sand is ultrazacht, droogt niet uit en laat zich makkelijk bewerken. Maak zandtaartjes en kastelen… Het kan allemaal met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes. Antibacterieel en gemaakt van natuurlijke materialen. Door de structuur van het zand is het in een wip opgeruimd. Super Sand stimuleert de creativiteit van kinderen.
Inhoud:
- 900 g zand
- 1 bak
- 4 grote kasteelvormpjes
- 4 kleine kasteelvormpjes
- 1 roller (steentjes of baksteen)
- 1 stempel (steentjes of baksteen)

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – Categorie 4-5 jaar

Juryrapport: Een zandbak voor de woonkamer. Heel verrassend: geen rommel met dit zand. Het zand is geen klei maar ook geen zand en voelt prettig aan. Hiermee wordt de creativiteit gestimuleerd, het prikkelt de zintuigen, waanzinnige vormen mee te maken en werkt verslavend. Dit is het nieuwe “kleien”.

Pedagoog: Met deze zandbak in huis wordt de creativiteit van het kind gestimuleerd. Door het speciale zand met sterke cohesie en de meegeleverde kasteelvormen, kan het kind de mooiste bouwwerken maken. Zelfs bij regendagen kan het kind binnen met dit zand spelen, en dat lijkt ook pedagogisch aantrekkelijk. Kinderen van deze leeftijd spelen toch graag met zand en bouwen graag.
38.5035.95
Goliath - 24Goliath - 70.509.012 - Taxi mania
Een spannend en levendig familiespel! Elke speler is een taxichauffeur die zijn klant naar een bestemming moet brengen. Als voorwaarde voor de betaling geldt het naleven van de wensen en eisen van de klant. Elke klant heeft eigenschappen en karaktertrekken die het verloop van het spel beïnvloeden en de route naar de eindbestemming bepalen. Zodra de speler zijn rit voltooid heeft, ontvangt hij het op de ritkaart vermelde bedrag. Winnaar is de eerste speler die het bedrag van 250 euro heeft bereikt.
36.45
 Goliath - 87558 - Techno
Het ei, de schil, de route, één ingang, één uitgang, geen onnodige zijpaden, geen doodlopende wegen. Op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig, maar zoals vaker is het niet zo slim om op die eerste indruk af te gaan. Wel slim is het alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd, je fantasie ruim baan te geven en elke mogelijkheid uit te proberen. Dat is bij de Smart Egg de sleutel tot succes. Bij de Smart Egg, een verslavende breinbreker die al diverse internationale prijzen won, is het de bedoeling om met een staafje het kleurrijke ei te doorboren. Probeer daarbij niet te veel na te denken, maar laat op gevoel je handen de uitweg vinden in het labyrint. Je kunt Smart Egg op diverse manieren spelen. Probeer het eerst op de eenvoudigste manier en vervolgens met gesloten ogen, achter je rug of met één hand. Je kunt Smart Egg alleen spelen, tegen vrienden of met een tijdslimiet. Het spel is eenvoudig te leren, maar de route door het labyrint is moeilijk te onthouden. Er zijn 6 verschillende Smart Eggs verkrijgbaar. Prachtige gadgets om te zien en te verzamelen. Rock hem, beweeg hem, druk hem, trek hem, wring hem, schud hem en los hem op. Simpel, die Smart Egg Techno (level 7). Of toch niet?
10.25
Goliath - 24Goliath - 70.440.006 - Tik Tak Boem
Vind de woorden met een opgelegde lettergreep, maar wel voordat de bom in je handen ontploft. Kun jij je koelbloedigheid bewaren en ben je bestand tegen het dreigende getik van de bom? Doel van het spel Verzin zo snel mogelijk de woorden voordat de bom afgaat! Spelverloop Je pakt een kaartje van de gedekte stapel. Hierop staan enkele letters van een lettergreep. Gooi de dobbelsteen. Gooi je TIK dan moet het woord dat je zegt beginnen met de lettergreep op het kaartje. Gooi je TAK, dan moet het woord dat je zegt in het midden de lettergreep hebben van het kaartje. En gooi je BOEM, dan moet het woord dat je zegt eindigen met de lettergreep op het kaartje. Start de bom en deze begint te tikken. Na tien tot zestig seconden ontploft hij. Een speler begint en krijgt de bom en noemt zo snel mogelijk een woord met de lettergreep die op zijn kaartje staat. Dan geeft hij de bom aan de volgende speler door. Wie de bom in handen heeft als hij ontploft, moet hij het kaartje houden. Wie na dertien gespeelde kaartjes de minste in handen heeft, wint het spel. Inhoud -110 kaartjes met lettergrepen -1 speciale dobbelsteen -1 Tik Tak Boem tijdbom -Handleiding
24.4518.75
Goliath - 24Goliath - 60.607 - Triominos Excel
Nu met een bijzondere dimensie: door 20 extra unieke stenen (76 stenen in totaal!) en 6 speelplanken ontstaat er een interessante variant waarbij nog meer spelers het speelplezier delen! Een echt familiespel. Een spel van inzicht, tactiek en logica, voor jong en oud.
33.9524.95
 Goliath - 60691 - Triominos Tri-balance
Een nieuwe fascinerende variant van Triominos met een driehoekig spelbord. Probeer het spelbord in balans te houden en verzamel zoveel mogelijk punten door de gewichten op een plek met een hoge waarde te plaatsen, maar.... pas op dat het bord niet uit balans raakt, want dan ben je die punten weer kwijt!
28.90
 Goliath - 70.172 - Ufo Alarm!
Help! De boeren en hun dieren worden door aliens overvallen! Doe er alles aan de dieren in jouw kleur zo snel mogelijk in veiligheid te brengen.
35.50
Goliath - 24Goliath - 70.449.006 - Woordzoeker
Het populaire woord zoeken, maar dan voor meerdere spelers waarbij je snel moet zoeken! Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. Ben je dat, grijp dan direct de totem! Heb je de totem als eerste gepakt, dan mag jij je lenzen op het bord leggen. Dwarsboom anderen door woorden van andere spelers te kruizen, zodat zij onverwacht hun woord moeten verwijderen. Spelverloop Schuif een puzzelkaart in de spelhouder en draai de ronde schijf naar een woord. Probeer dit woord zo snel mogelijk te vinden. Iedereen kan tegelijkertijd zoeken. Het woord kan horizontaal, verticaal en diagonaal verborgen zitten in de letterbrij op de puzzelkaart. Diegene die het woord op de kaart ziet grijpt de totem en knijpt hierin. De totem geeft een piep waarna diegene mag zeggen waar hij/zij het woord gevonden heeft. Als dit goed is legt deze speler plastic lenzen van zijn eigen speelkleur op het woord. Schuif de ronde schijf nu een woord verder en start het zoeken opnieuw. Enzovoort. Het spel eindigt als alle woorden op de ronde schijf aan de beurt zijn geweest. Mochten jouw lenzen bij het leggen op een door jouw gevonden woord een woord en dus de lenzen van een tegenspeler kruisen, dan moet de tegenspeler zijn/haar lenzen van dat woord terugnemen. Als alle woorden gevonden zijn tel je het aantal lenzen van jouw kleur. Degene met de meeste van zijn lenzen op het bord heeft gewonnen. Speel het spel opnieuw door de puzzelkaart om te draaien of een nieuwe kaart te gebruiken.
24.96
 Goliath - - Woordzoeker Junior
Maak kennis met klanken, letters, woorden en zinnen!! Leren wordt leuk met het Woordzoeker Junior spel van Goliath! Bouw het spel iedere keer verder uit naar mate kinderen zich ontwikkelen. De 3 verschillende gradaties maken het spel steeds moeilijker! - 3 moeilijkheids gradaties - Woorden - Afbeeldingen - Leuk&Leerzaam
24.95
 Goliath - - Ziekenhuis
Leuke uitdagende puzzel met een ludieke afbeelding van een bekende dagelijkse situatie. De puzzel bestaat uit 1.000 stuks, heeft een afmeting van 48x68 cm en is van hoge kwaliteit. Afbeelding Het Ziekenhuis!
9.94
 Nerf - A8860EU4 - Arrow refill pack
Een refill pack met speciale pijlen. Enkel geschikt voor de REBELLE Secret Agent Bow. Inclusief 3 pijlen. Vanaf 8 jaar.
19.95
 Nerf - - Diamondista
Ontrafel de geheime code met de nieuwe Nerf REBELLE Secret Agent lijn! Gebruik de decoder om de geheime boodschap te lezen. Superstrak design van de blaster met studs en glitters voor een aanval met allure! Inclusief 2 darts. Vanaf 8 jaar.
14.95
 Nerf - B3189EU4 - Doomlands Lawbringer - Blaster
NERF Doomlands Lawbringer - Blaster
49.95
 Nerf - A9317EU4 - Elite Crossbolt XD - Blaster
Blijf in beweging en op alles voorbereid met de CrossBolt Blaster! Bevestig het 12-darts magazijn en span de boog zodat je klaar bent voor de actie! Met de CrossBolt Blaster schakel je alle doelwitten razendsnel uit! Schiet tot wel 27 meter ver!

Bezoek de NERF merkpagina.

Specificaties van de Crossbolt XD blaster:


• 1 blaster
• Magazijn voor 12 darts
• Schietafstand van 27 meter
• Inclusief 12 darts

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

NERF N-Strike Elite
32.95
 Nerf - A8494EU4 - Elite Demolisher 2-in-1
De Demolisher 2-in-1 is een semi-automatische blaster die NERF'ers twee alternatieven biedt:
Schiet Elite (blauw) darts of Mega Missile raketten af met hetzelfde wapen en dat tot wel 22 meter ver! Lader, 10 Elite darts en 2 Mega Missile raketten inbegrepen. Vanaf 8 jaar.
52.95
 Nerf - A8951EU4 - Elite Demolisher Refills
De NERF Elite Demolisher heeft 2 functies: schiet met de standaard, blauwe Elite Darts of lanceer de bijhorende raketten (2 stuks inbegrepen). Dankzij deze Elite Demolisher refills heb je altijd voldoende munitie bij de hand! Vanaf 8 jaar.
9.99
 Nerf - 53378-983 - Elite Firestrike
Schiet tot wel 22 meter ver en ga nu ook in het donker op missie! De precisielichtstraal van de Firestrike blaster laat zien waar je op richt. Ideaal in donkere omstandigheden. Het rode lampje werkt op doelen tot 15 meter afstand! Inclusief 3 Elite darts. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
17.95
 Nerf - A9603EU4 - FlipFury - Blaster
Open een spervuur van zombie-vernietigende kracht met deze ijzersterke Zombie Strike FlipFury Blaster! De kantelende magazijnen van de Blaster bevatten 6 Zombie Strike darts elk, zodat je tot 12 darts achter elkaar kunt afvuren zonder herladen. Laad de magazijnen met de inbegrepen 12 Zombie Strike darts en stort je in de strijd.

Bezoek de NERF merkpagina.

Specificaties van de FlipFury blaster:


• 1 blaster
• Zombie Strike FlipFury Blaster schiet tot 12 darts achter elkaar zonder herladen
• 2 kantelende magazijnen voor elk 6 Zombie Strike darts
• Inclusief 12 Zombie Strike darts

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

NERF Zombie Strike
27.2526.95
 Nerf - A6130E27 - Heartbreaker Bow
Girl Power voor stoere meiden, dat is NERF REBELLE!

Span de boog, richt en raak het doel dat je voor ogen hebt. Met de NERF REBELLE Heartbreaker Bow schiet je de darts tot wel 20 meter ver! Compleet met 5 foam dart is leuke kleuren.

Meiden gaan de strijd aan met de NERF REBELLE Heartbreaker Bow.
Met afneembare darthouder.
Inclusief 5 foam darts. Deze pijlen zijn gemaakt van zacht foam en zijn zodoende niet gevaarlijk voor kinderen.
Schiet wel 20 meter ver!
Gemaakt van stevig kunststof.

LET OP: Deze boog is verkrijgbaar in roze en paars. Het is helaas niet mogelijk te kiezen welke kleur je ontvangt.
39.50
 Nerf - A9314EU4 - Mega BigShock - Blaster
Nu ben je klaar voor megagrote gevechten met een superhandig missieformaat! De BigShock Blaster biedt dezelfde vuurprestaties als andere N-Strike Elite Blasters, maar geeft je Mega vuurkracht in de palm van je hand!

Met de NERF N-Strike Mega BigShock win je de grootste NERF gevechten met één hand op je rug dankzij de perfecte balans van de Blaster. Er past een reservedart in het speciale compartiment en hij bevat 2 Mega Whistler Darts die fluiten als ze vliegen! Stort je met Mega-power in de strijd met de BigShock Blaster.

Bezoek de NERF merkpagina.

Specificaties van de BigShock blaster:


• 1 blaster
• Magazijn voor 1 dart
• Reservedart past bovenop
• Schietafstand van 23 meter
• Inclusief 2 darts

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

NERF N-Strike Mega
11.9510.90
 Nerf - A8768EU4 - MEGA Bow
Een NERF boog met MEGA darts! De boog-blaster beschikt over voldoende ruimte voor 5 MEGA Darts! Haal diep adem, span de boog aan, richt op je doelwit en dan.. schieten maar! 5 MEGA darts inbegrepen die je tot ruim 23m ver kunt schieten! Vanaf 8 jaar.
43.95
 Nerf - A9353EU4 - Mega CycloneShock - Blaster
Nu ben je klaar voor Megagrote gevechten! De CycloneShock Blaster biedt dezelfde vuurprestaties als andere N-Strike Elite Blasters, maar hij heeft grotere darts die gemaakt zijn om verder te vliegen dan ooit!

Met het draaiende magazijn vuur je 6 Mega Darts achter elkaar af, zonder herladen! Stort je in de strijd – en op doelwitten tot wel 23 meter ver – met de snel vurende Mega-power van de CycloneShock Blaster!

Bezoek de NERF merkpagina.

Specificaties van de CycloneShock blaster:


• 1 blaster
• Draaiend magazijn voor 6 darts
• Schietafstand van 23 meter
• Inclusief 6 darts

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

NERF N-Strike Mega
32.95
 Nerf - A8760EU4 - Messenger
Ontrafel de geheime code met de nieuwe Nerf REBELLE Secret Agent lijn! Met de Messenger kun je zowel geheime berichten schrijven en lezen. Gebruik de geïntegreerde decoder om de geheime boodschap te lezen of schrijf zelf een geheime boodschap die je alleen kunt lezen met de extra decoder. Inclusief 5 darts. Vanaf 8 jaar.
19.95
 Nerf - A6925-E27 - Mini Blaster
De compacte Mini Blaster is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk weg te stoppen in je zak of tasje. De blaster is voorzien van twee darts en houdt iedere vijand op een afstandje. Wees sneller en gerichter dan je tegenstander.
11.95
 Nerf - B1538EU4 - Modulus ECS-10 - Blaster
Je krijgt een heel arsenaal in één Blaster met de gemotoriseerde Modulus ECS-10 Blaster! Deze ongelooflijk flexibele Blaster heeft een doelzoekvizier, een afneembare handgreep en een loop met dubbele rail en dankzij al z’n afneembare onderdelen kun je je Blaster aanpassen in meer dan 30 combinaties. Laad de 10-dart banaanclip met de inbegrepen darts en stort je in het gevecht met de perfecte Blaster om te zorgen dat jij de winnaar wordt! Leeftijd: vanaf 8 jaar

Inhoud: Blaster, doelzoekvizier, afneembare handgreep, loop met dubbele rail, schoudersteun, banaanclip, 10 darts en handleiding.

• Bouw je eigen Blaster met de gemotoriseerde NERF Modulus ECS-10 Blaster
• Flexibele Blaster biedt meer dan 30 combinaties
• Met doelzoekvizier, afneembare handgreep en loop met dubbele rail
• De Blaster schiet de inbegrepen darts tot meer dan 27 meter ver
• Banaanclip voor 10 darts

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015De mening van de jury:


De NERF Modulus is een prachtige blaster met duizend en een mogelijkheden door de meerder pakketten die te koop zijn. Maar je kunt ook combineren met de NERF blasters die je al hebt.

Pedagogisch verslag:


Bij dit soort speelgoed, zoals de NERF Modules ECS-10 is er altijd discussie over de vraag of dit soort speelgoed wel kan? Is het pedagogisch verantwoord dit speelgoed aan je kinderen te geven of juist niet? Uiteraard zullen er steeds vóór- en tegenstanders zijn. Tegenstanders zeggen dat dit speelgoed aanleiding kan geven tot geweld. Toch is dit maar de vraag. Er zijn allerlei onderzoeken over de effecten van schietspeelgoed en de eventuele stimulatie tot geweld daarvan. Hun resultaten zijn niet eenduidig. Maar, uit onderzoek naar games en geweld is gebleken dat de spelers van games heel goed het verschil tussen het geweld in een virtuele wereld en de echte wereld kennen. Zou dat ook niet voor schietspeelgoed zo zijn?

Er bestaat in de psychologie een theorie die stelt dat kinderen in hun ontwikkeling de hele geschiedenis van de menselijke soort herhalen. Tot dat herhalen hoort ook schieten. Al heel lang spelen kinderen cowboytje, indiaantje of politieagent. Soms had men een “geheim genootschap" waarbij slechts uitverkorenen mochten deelnemen en de andere kinderen als vijand beschouwd werden die overwonnen moesten worden. Dit was geen echte strijd maar het werd gespeeld. Kinderen maakten zelf geweren van hout en sommige kinderen kregen een "klappertjespistool". In het spel kwamen ook ridders voor en die woonden in kastelen. Maar er kwamen altijd slechte lieden die gevangen genomen moesten worden. En, wie van de oudere generatie heeft er niet genoten van kinderseries als: Ivanhoe en Tarzan? Ondanks het door de eeuwen heen spelen met schiettuigen zijn de meeste van de kinderen opgegroeid tot liefhebbende volwassenen.

Maar hoe de discussie ook uitvalt, om met NERF Modules ECS-10 te kunnen spelen dien je te beschikken over een goede snelheid, nauwkeurigheid en voorspellend gevoel. Of je kunt die vaardigheden met dit speelgoed ontwikkelen en trainen. Technisch speelgoed dat om technisch gevoel vraagt. Verder erg spannend is en tot veel her-spelen nodigt.
84.99
 Nerf - B0344EU4 - Secret Agent Bow
Met deze nieuwste uitbreiding van het NERF arsenaal kunnen de meiden nu ook de strijd aangaan met de jongens. Ontrafel de geheime code met de nieuwe Nerf REBELLE Secret Agent lijn! Span de handboog en richt met het rode lampje om je doel te raken! Gebruik de bijgeleverde decoder om de geheime boodschap te lezen op de pijlen. Inclusief 3 speciale pijlen die suizend tot wel 25 meter ver komen! Dus pak snel de AGENT BOW en speel samen met bijvoorbeeld je beste vriendin spannende scenes uit The Hunger Games na! En pas op dat je broertje ze niet inpikt .... Vanaf 8 jaar.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – Categorie 8-9 jaar

Juryrapport: Een NERF voor stoere meiden. Deze spanningsboog voor meisjes appelleert aan de film rage van de Hunger Games. Leuk dat er nu ook iets is voor meisjes om mee te schieten. Een stoer jongensthema in een meisjesjasje.

Pedagoog: Een “meidenschietding” wordt er over deze NERF gezegd. De makers zeggen ook dat de ontwikkelaars zijn uitgegaan van wat meisjes aanspreekt. Het is meer een dart-boog met geheimen op de staartjes van de dart-pijltjes. Wat het van de gebruiker of gebruiksters vraagt, is accuraatheid en getrainde vaardigheid. Dus: geduld in het goed leren gebruiken. Maar, een briefje met een geheimpje oversturen is spannend en past goed bij de leeftijdscategorie van dit speelgoed. Omdat de kleurstelling en beschildering spannend is, zie je dat kinderen de pijltjes zelf in spannende kleuren en motieven bijschilderen. Een leuk en creatief idee?
41.95
 Nerf - - Star Shot
Met de nieuwe Nerf Rebelle Star Shot collectie, speciaal voor meiden, beleef je de meest waanzinnige avonturen. Ga jij de strijd aan met je stoere vriendinnen? De Star Shot set heeft alles wat je nodig hebt om je scores te verbeteren! Laad je kruisboog blaster met darts, richt met een rode lichtstraal op de target en behaal de hoogste score! Inclusief 6 darts in 2 kleuren, zodat je kunt wiens schot raak is. Excl. batterijen. Vanaf 8 jaar
31.95
 Nerf - - Starlight
Ontrafel de geheime code met de nieuwe Nerf REBELLE Secret Agent lijn! Steel de show met de Agent Starlight blaster met een afneembare zaklamp om zowel in het licht als in het donker te kunnen spelen. Gebruik de decoder om de geheime boodschap te lezen op de darts. Inclusief 6 darts. Vanaf 8 jaar.
32.95
 Nerf - A6558E24 - Zombie Crossfire - Kruisboog
Met deze stoere Nerf Zombie Crossfire - Kruisboog kun je alle zombies aan. Span de boog en wees klaar voor alles wat jouw kant op komt. Inclusief 4 darts.
31.89
 Siku - 6286 - 5-cadeauset 'Landbouw'
Siku 5-cadeauset 'Landbouw'. Een coole cadeauset met twee tractormodellen en drie aanhangwagens in orgineelgetrouw en perfect gedetailleerd design. De set bestaat uit een Claas- en een Fendt-tractor en wordt aangevuld met een aanhangkiepwagen, een balenpers en een hooilaadwagen. In een aantrekkelijke cadeauset.
14.959.99
 Siku - 6281 - Cadeauset
Siku Cadeauset. Deze set bevat vijf actuele modellen van de Siku 08-serie. Geschikt als speelgoed en als verzamelobject.
14.95
 Siku - 1839 - Dieplader met vier wiellader
Er is werk aan de winkel op de bouwplaats. De dieplader met shovel is onderweg naar de bouwplaats om de shovel af te gaan leveren voor het graafwerk.
20.7513.84
 Siku - 6282 - Geschenkdoos Auto
Breidt in één keer je wagenpark uit met de meest handige voertuigen! Deze leuke geschenkverpakking van Siku bevat 5 verschillende voertuigen die je heel goed van pas kunnen komen! De pick-up staat je bij als er een voertuig pech heeft, de helikopter brengt je supersnel bij de brand en de bulldozer vervult alle zware werkzaamheden die er voor komen! - Gele Pick-up truck - Rode Pick-up truck - Gele Bulldozer - Rode Helikopter - Rode vrachtwagen De degelijke wagens zijn gemaakt van metaal en zorgen daardoor nog voor jaren speelplezier!
14.908.28
 Siku - 6283 - Geschenkdoos vrachtauto's
Bont mengsel uit vijf actuele SIKU modellen in één set samengevoegd.
14.908.28
 Siku - 1469 - Wegenwacht hulpauto
De wegenwacht is dagelijks bezig om mede weggebruikers met pech weer op de rit te krijgen! Zet nu zelf de wegenwacht in, vervang lekke banden, plaats nieuwe distributieriemen en vul de olie bij! Je klanten zullen je dankbaar zijn! De metalen gele hulpauto van Siku heeft een handige laadruimte zodat je onderdelen gemakkelijk kan vervoeren.  - Sportvelgen - Openslaande deuren
8.903.85
 Siku - 5501 - World Stratenplan
5501 SIKU WORLD: HET STRATENPLAN MAAKT JE SPEELWERELD AF! Stimuleer de fantasie en maak je speelwereld groter met Siku World! Op het Siku stratenplan spelen kinderen met voertuigen van diverse afmetingen. Het meest perfect zijn de op schaal gemaakte voertuigen van Siku zelf. De diverse accessoires klik je eenvoudig vast op de verschillende multifunctionele bevestigingspunten waardoor je altijd kan variëren.  Eigenschappen: - Siku 5501 - Siku World - Stratenplan - Tankstation - Bomen - Straatlantaarns - Multifunctionele bevestigingspunten
58.9048.95
 Studio 100 - 0619008 - Haaienspel

Welke piraat kan zijn kanonsbal voorbij de vraatzuchtige haaien mikken en schakelt zo zijn tegenstander uit? Wie als eerste de 4 schatkaarten van de tegenspeler kan bemachtigen, wint dit spel!

13.90
 Clown Games - - Clown Ganzenbord
Clown Games Ganzenbord. Welke gans is als eerste binnen? Gooi met de dobbelsteenen tel het aantal ogen verder op het speelbord. Op het speelbord staan afbeeldingen die allemaal een opdracht hebben. Wie als eerste op veld 63 uitkomt, heeft gewonnen! Voor 2-6 spelers vanaf 4 jaar.
6.75
 Clown Games - - Clown Hoedjewip Deluxe
Een superdeluxe uitvoering van een klassiek spel! In dit Clown Games hoedjewip spel draait het erom om de hoedjes af te schieten in het speelbord, in de driehoek die het verste weg is. Elke speler heeft 9 hoedjes, en met elk hoedje in het juiste vakje verdien je een punt. Voor meerdere hoedjes in één vakje krijg je bonuspunten! Inhoud: - 1 speelbord met 3 gekleurde vlakken - 3 launchers - 27 hoedjes Voor 2 of drie spelers vanaf 4 jaar.
8.45
 Clown Games - - Clown Ludo
Het bekende ludospel, in een zomers jasje. Kun jij als eerste alle pionnen veilig in jouw thuishonk krijgen? Bij elke pion-kleur hoort een vervoermiddel: kies uit vliegtuig, auto, luchtballon of veerboot. Voor 2-4 spelers vanaf 4 jaar.
6.753.30
 999 Games - 999-SEC02 - 30 Seconds Herziene Editie
Herziene editie van dit spectaculaire partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze nieuwe editie bevat moderne begrippen, waardoor iedereen kan meedoen! 3 of meer spelers 30 min. Vanaf 12 jaar
37.9534.99
 999 Games - - 7ATE9
Chaotisch kaartspel, waarbij snel gerekend en gereageerd moet worden

Je krijgt een gedekte stapel kaarten en probeert die zo snel mogelijk kwijt te raken. Er ligt 1 kaart open op tafel. Daar staat een groot getal en een klein getal met een plusminteken op. De volgende kaart die gespeeld moet worden is het grote getal plus of min het kleine getal. Daarbij wordt om een hoekje geteld. Zo is 9+2 bijvoorbeeld 1 of 3-4=9. Iedere speler mag nu één voor één en met maar 1 hand kaarten van zijn stapel trekken en eventueel spelen. Maar doe dat snel, want als een ander je voor is, ontstaat er weer een nieuwe som! Wie nog maar 1 kaart overheeft, mag deze gedekt op de stapel leggen en wint het spel!

7ATE9 is een gezellig en spectaculair kaartspel. Voor jonge kinderen heeft het rekenelement ook een educatieve werking.
12.50
 999 Games - - Aankleden
Little Storm is een serie educatieve geheugenspelletjes voor jonge kinderen. Alle spellen van Little Storm zijn gebaseerd op de filosofie dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze niet beseffen dat ze aan het leren zijn. Daarom staat speelplezier voorop en is het educatieve gedeelte min of meer "verborgen". Draai om beurten een plaatje om en leg die op je tableau als het plaatje met dat op je tableau overeenkomt. Heb jij als eerste je tableau vol? In Little Storm: Aankleden leren kinderen wat ze wanneer en hoe moeten aantrekken. Leeftijd vanaf 2,5 jaar.
12.95
 999 Games - - Afzakker Kaartspel
Vorm gezamenlijk series van verschillende waarden op tafel. Iedere beurt speel je 1, 2 of 3 kaarten, waarmee je probeert om series compleet te maken of juist te voorkomen dat de andere spelers dat doen. De speler die aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, wint het spel!

Dit vlotte kaartspel heeft zeer eenvoudige spelregels en is daardoor een onderhoudende belevenis voor de hele familie!
8.90
 999 Games - 999-B004 - AL Caboon
Spannende variant op het bekende kaartspel Boonanza voor 1 of 2 personen. Neem het op tegen Al Caboon, Don Corleboon en Joe Boonano. Je neemt de rol van bonenhandelaar op je. Verbouw bonen op je velden en probeer deze met winst te verkopen. Tegelijkertijd moet je tegen de bonenmaffia opboksen. De bonenmaffia wordt door het spelsysteem bestuurd en heeft eigen bonenvelden. Regelmatig stelen ze bonen van je of pakken die net voor je neus weg. De rijkste speler wint het spel, als hij ten minste meer geld heeft dan de bonenmaffia. Al Caboon is een tactisch kaartspel, dat uitstekend geschikt is voor stellen en alleenstaanden! Leeftijd vanaf 12 jaar.
12.95
 999 Games - - Beasty Bar - Kaartspel
Je probeert zoveel mogelijk dieren naar het feest te sturen. Die moeten daarvoor een tijdje in een rij wachten. Omdat elk dier unieke eigenschappen heeft, verandert de volgorde in de rij nogal eens. Zo vreet een krokodil zich naar voren, pesten apen dieren weg en stapt een giraffe over het diet voor hem heen. De zebra houdt agressieve dieren tegen. Als de rij vol is, mogen de voorste 2 naar binnen, terwijl de laatste in de rij naar huis moet! Beasty Bar is een vrolijk kaartspel vol tactiek en een beetje geluk. Wie erin slaagt om de eigenschappen van zijn dieren ten volle uit te buiten, gaat het spel winnen.
15.50
 999 Games - - Bed Tijd
Little Storm is een serie educatieve geheugenspelletjes voor jonge kinderen. Alle spellen van Little Storm zijn gebaseerd op de filosofie dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze niet beseffen dat ze aan het leren zijn. Daarom staat speelplezier voorop en is het educatieve gedeelte min of meer "verborgen". Draai om beurten een plaatje om en leg die op je tableau als het plaatje met dat op je tableau overeenkomt. Heb jij als eerste je tableau vol? In Little Storm: Bedtijd leren kinderen wat er allemaal bij het naar bed gaan komt kijken. Leeftijd vanaf 2,5 jaar.
12.959.99
 999 Games - 999-BEV01 - Beverbende!
Beverbende. In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.
12.509.99
 999 Games - 999-boo06 - Boonanza: Boon to be Wild
Uitgebreide versie van het communicatieve kaartspel Boonanza. Ook nu handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld?Wat is er anders in Boon to be Wild? Ten eerste de 11 nieuwe bonensoorten, waarvan de namen zijn gebaseerd op bestaande stammen en handelsbetrekkingen. Voor deze nieuwe bonen moesten er nieuwe bonometers komen. Deze lopen tot 5 dukaten en zijn niet meer zo regelmatig. Afhankelijk van de soort groeit de opbrengst bij 3, 4 of 5 extra bonen. In de handelsfase draait de actieve speler 3 kaarten om in plaats van 2, waarvan hij er 1 op de aflegstapel mag leggen. Handelskaarten geven de spelers de mogelijkheid op een andere manier met elkaar te handelen. In de trekfase trekt iedere speler 1 kaart van de gedekte stapel, waarbij het niet van belang is wie de actieve speler is. Het spel eindigt niet direct als de gedekte trekstapel leeg is, maar er wordt doorgespeeld tot en met de rechterbuurman van de startspeler. De grootste verandering wordt veroorzaakt door de „wilde bonen“. Van elke bonensoort zijn er bonen die extra acties opleveren als ze zichtbaar op een bonenveld liggen. Tot slot zijn er ook spelregels voor 2 spelers en een solitaire versie. Boon to be Wild is hectisch en spectaculair!
14.99
 999 Games - - broodtrommel
Little Storm is een serie educatieve geheugenspelletjes voor jonge kinderen.
12.959.99
 999 Games - - Buitenspellen
Little Storm is een serie educatieve geheugenspelletjes voor jonge kinderen. Alle spellen van Little Storm zijn gebaseerd op de filosofie dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze niet beseffen dat ze aan het leren zijn. Daarom staat speelplezier voorop en is het educatieve gedeelte min of meer "verborgen". Draai om beurten een plaatje om en leg die op je tableau als het plaatje met dat op je tableau overeenkomt. Heb jij als eerste je tableau vol? In Little Storm: Buiten spelen leren kinderen wat ze nodig hebben om veilig buiten te kunnen spelen. Leeftijd vanaf 2,5 jaar.
12.959.99
 999 Games - - De Aanpassingsset
999 Games geeft al sinds 1998 ''De kolonisten van Catan'' uit. Dit spel is in juli 2012 vernieuwd voor wat betreft speelmateriaal en artwork. De houten speelstukken werden bijvoorbeeld door gedetailleerde kunststof speelstukken vervangen. De houten en kunststof edities van het basisspel en de vele uitbreidingen die het spel kent, waren helaas niet altijd goed te combineren. 999 Games komt daarom met deze aanpassingsset, zodat de grootste struikelblokken met betrekking tot het combineren van de verschillende uitgaven van ''De Kolonisten van Catan'' worden opgelost.
12.50
 999 Games - - De Hobbit Filmeditie
Coöperatief bordspel, gebaseerd op de film! Samen met de hobbit Bilbo begeven de spelers zich op een gevaarlijke reis. Onderweg komen ze stiekeme trollen, gevaarlijke orks en vraatzuchtige wargs tegen. Ze moeten voortdurend oppassen om niet door de orks gevangen genomen te worden. Het is maar goed dat de tovenaar Gandalf in de buurt is om hulp te bieden. In de Nevelbergen vindt Bilbo een ring, waarmee hij onzichtbaar alle gevaren trotseert. Alleen als iedereen goed met elkaar samenwerkt, kunnen de spelers het avontuur gezamenlijk tot een goed einde brengen. Iedere speler heeft 2 dwergen, waarmee hij Bilbo op zijn reis vergezelt. Omdat de spelers samenspelen, mogen ze voortdurend met elkaar overleggen om te bepalen wat de beste zet is. Ze kunnen hun dwergen en Bilbo verplaatsen met bewegingskaarten en andere handkaarten. Maar komen ze op een avonturenveld terecht, dan moeten ze tegen een gevaarlijke tegenstander vechten. Daarvoor gebruiken ze hun dwergen- en bondgenotenkaarten. Bij winst verdwijnt de tegenstander, bij verlies moeten de speelstukken van de spelers achteruit. Ook het gevaar van de orks moet niet worden onderschat. Soms nemen deze zelfs dwergen of Bilbo gevangen, wat zelfs een gezamenlijk verlies tot gevolg kan hebben. Bereiken Bilbo en van iedere speler 1 dwerg het doelveld, dan winnen de spelers gezamenlijk! Talrijke foto's uit de bioscoopfilm zorgen ervoor dat de spelers zich werkelijk onderdeel van het avontuur voelen!
34.95
 999 Games - - De Junior - Kinderspel
Piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert het eiland te veroveren door daar forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die je met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun je ruilen met andere spelers, havens, de bank en op de markt. De spookpiraat kan echter grondig roet in het eten gooien. Gelukkig kun je regelmatig de hulp van Coco, de papegaai inroepen! Jij wint het spel als je al jouw forten hebt gebouwd.

Deze vereenvoudigde versie van het populairste handelsspel van de laatste jaren biedt ook voldoende uitdagingen om volwassenen te boeien.
24.90
 999 Games - - De Kolonisten van Catan

Vernieuwde editie van het bekende handelsspel de Kolonisten van Catan. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!

In 2000 werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden.

Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Daarna mag je handelen met de bank of met je medespelers. Je krijgt namelijk niet alle soorten grondstoffen binnen. En die heb je wel nodig om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen. Je kunt ook ontwikkelingskaarten kopen om speciale acties te kunnen doen. Verder loopt er een struikrover rond die sommige landschappen leegrooft.

Dorpen en steden leveren niet alleen grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel direct!

33.90
 999 Games - - De Kooplieden & Barbaren

De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Kooplieden & Barbaren bevat 4 varianten op De Kolonisten van Catan én 5 extra uitdagende scenario's, die in meer of mindere mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden en Ridders gecombineerd kunnen worden.

Zo vinden we een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die à la Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant 'Gebeurtenissen op Catan', waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen. Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen. Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vijf compleet nieuwe scenario's, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het eenvoudige 'Vissers van Catan', via 'De Trektocht' naar het slotscenario 'Kooplieden & Barbaren', dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige 'Steden & Ridders'. Kooplieden & Barbaren biedt een verzameling nieuwe elementen om van De Kolonisten van Catan weer een geheel nieuwe spelervaring te maken.

27.15
 999 Games - - De Kooplieden & Barbaren Uitbreidingset voor 5 of 6 Spelers

Extra speelmateriaal en spelregels om Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan, met 5 en 6 spelers te spelen.

18.75
 999 Games - 999-lva01 - De Legende van Andor
Spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin. De spelers zijn helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud, edelstenen en allerlei voorwerpen, die hun kracht en wilskracht verbeteren. Zo kunnen ze hun tegenstanders beter aan. Onvoorziene gebeurtenissen maken het de spelers echter voortdurend lastig. Alleen door goed overleg en gezamenlijke gevechten kunnen de helden overleven! Het spel bevat 5 verschillende, uitdagende legenden, waaronder een introductiespel. Met behulp van een speciale bijlage en legendekaarten kunnen de spelers direct beginnen met spelen!
45.5044.99
 999 Games - LVA05 - De Legenden van Andor Chada en Thorn Bordspel
In dit coöperatieve avontuur voor 2 spelers, dat zich afspeelt in de wereld van Andor, proberen jullie steeds jullie doelvelden eerder te bereiken dan de vloekfiguur. Daarbij moeten jullie voortdurend moeilijke keuzes maken. Een gespeelde kaart gaat namelijk weer achter in de kaartenrij en een volgende kaart zou wel eens minder gunstig kunnen zijn. Het spel bevat 4 avonturen, die elk uit verschillende kaarten worden samengesteld. Daardoor zijn er maar liefst 92 verschillende reisschema''s mogelijk. Zo verveelt dit spel dus nooit. En, blijkt het spel iets te moeilijk of juist te eenvoudig, dan kunnen jullie er voor kiezen om vrienden aan jullie mogelijkheden toe te voegen of juist uit het spel te verwijderen.
21.95
 999 Games - LVA04 - De Legenden van Andor Uitbreiding: De Reis naar het Noorden
Grote uitbreiding op het Speelgoed van het Jaar 2014

Zeil met een aftands schip naar het noorden en beleef in 4 nieuwe legenden fantastische cooperatieve avonturen. De Reis naar het Noorden bevat een dubbelzijdig speelbord en veel nieuw speelmateriaal, waaronder nieuwe monsters en zelfs een nieuwe held: de zeekrijger!

Je kunt De Reis naar het Noorden uitsluitend in combinatie met het basisspel te spelen. Heb je ook de uitbreiding Nieuwe Helden, dan kun je deze uitbreiding ook met 5 of 6 helden spelen.

De Reis naar het Noorden is deel 2 van de Andor-trilogie. Ook in deze uitbreiding leer je de spelregels tijdens het spel kennen. Meer vertellen we hier niet, want dan is de verrassing er af. Beleef het zelf in De Reis naar het Noorden!
44.90
 999 Games - LVA03 - De Legenden van Andor Uitbreiding: Nieuwe Helden - 5/6 Personen
Uitbreiding voor 5 en 6 spelers van het bordspel Legenden van Andor.

Met deze uitbreiding op het Speelgoed van het Jaar 2014 bordspel, kun je het spel nu ook met 5 of 6 helden spelen of het basisspel met andere helden proberen.

Nieuwe Helden bevat 4 heldentableaus met bijbehorend speelmateriaal en interessante speciale eigenschappen. Zo heeft de ene held al allerlei bijzondere voorwerpen, maar niet zoveel kracht- en wilskracht, terwijl een andere juist wel heel sterk is, maar geen groot voorwerp kan dragen. Verder kun je kiezen voor een aantal varianten, zoals "het broederschild" en "de zwarte heraut" om het spel iets eenvoudiger of juist moeilijker te maken.
19.95
 999 Games - - De Steden en Ridders

Pittige uitbreiding op De Kolonisten van Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te beschermen en hun steden tot metropolen uitbouwen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Het is ook mogelijk om Steden en Ridders met De Zeevaarders van Catan te combineren.

Steden en Ridders heeft nu ook vernieuwd artwork en speelstukjes voor nog meer spelbeleving!

In Steden en Ridders begin je met een stad in plaats van een dorp. Het spel bevat handelswaren zoals munten en papier, die je krijgt als een getal aan je stad wordt geworpen. Deze handelswaren heb je nodig om je steden op drie gebieden naar hogere niveaus uit te bouwen met als ultieme doel het creëren van een metropool, die liefst 4 punten waard is. Net als in het basisspel dobbel je aan het begin van je beurt, maar nu komt er een symbooldobbelsteen bij. Deze bepaalt of je een ontwikkelingskaart verdient of dat het barbarenschip dichterbij komt.

Als het barbarenschip op het eiland arriveert, moeten de spelers zich met ridders verdedigen. Ridders kosten 1 erts en 1 wol en moeten met een graan geactiveerd worden. Wie zich niet goed wapent, kan zomaar een stad aan de barbaren verliezen. Heb jij echter de meeste geactiveerde ridders, dan wordt je tot redder van Catan uitgeroepen en met een punt beloond. Om Steden & Ridders te winnen, moet je 13 punten bij elkaar zien te sprokkelen.

Steden & Ridders is een spannende uitbreiding op het basisspel, dat meer strategie en planning vereist. Het spel wordt er iets complexer door, maar daar krijg je een grote dosis speelplezier voor terug.

24.90
 999 Games - - De Steden en Ridders - Uitbreidingset voor 5 of 6 Spelers

Uitbreidingsset voor Steden en Ridders zodat je het spel ook met 5 of 6 spelers kunt spelen.

22.9019.99
 999 Games - - De Volgeling
Speciale mini-uitbreiding ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Carcassonne. Dit kleine doosje bevat 6 transparante "volgelingen" in verschillende kleuren en kan met alle Carcassonne-spellen en uitbreidingen gecombineerd worden. Je mag in je beurt na het leggen van een tegel een volgeling samen met een andere horige op deze tegel zetten. Zo kun je met het leggen van 1 tegel je invloed op meerdere gebieden tegelijk uitbreiden. Carcassonne: De Volgeling is niet alleen leuk voor jezelf, maar is ook een origineel idee om cadeau te geven! Leeftijd vanaf 10 jaar.
7.50
 999 Games - - De Vorsten van Catan: Uitbreiding Gouden Tijden - kaartspel
Tweede uitbreiding van "De Vorsten van Catan". Met de 3 themasets in deze uitbreiding zetten we onze zwerftocht door de geschiedenis van Catan voort. "Een tijd van ontdekkers" speelt zich af tussen "De grote vooruitgang" en "Een tijd van barbaren". In deze themaset verkennen de bewoners van Catan het eilandenrijk binnen het bereik van hun nieuwe schepen. In "Een tijd van de wijzen" komen andere aspecten uit de tijd van "De grote vooruitgang" aan bod. De geschiedenis van Catan eindigt chronologisch met "Een tijd van welvaart": de barbaren zijn verslagen en de onafhankelijkheid van Catan is verzekerd. Tijd om de belangen van de bewoners van Catan te behartigen en deze naar gouden tijden te leiden. Deze uitbreiding bevat verder nog een verwijzing naar de spelregels van het "toernooispel", die je van de website kun downloaden. Veel plezier bij het ontdekken van de nieuwe themasets!
21.90
 999 Games - - De Weerwolven - Volle Maan in Wakkerdam
Volle Maan in Wakkerdam. Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel “De Weerwolven van Wakkerdam” bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt.

Zo vind je bijvoorbeeld de variant Maneschijn, waarbij je buiten in een magische ambiance speelt. In Dorpen spannen samen kun je zelfs met 200 personen tegelijk spelen. “Hij is het zeker niet!” verandert het kiessysteem en bij de variant Dubbele “ik” heeft iedereen een tweede persoonlijkheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over De sprekende muur, Oogstfeest, De zwarte pest, Lycantropische besmetting en Volle Maan

Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden. Zo wordt de dorpsgek gedoogd, maar niet serieus genomen en wordt de zondebok bij onduidelijkheid geëlimineerd. De dorpsoudste wordt pas uitgeschakeld als de weerwolven hem twee keer te grazen hebben genomen.

Let op: Volle Maan in Wakkerdam kun je uitsluitend spelen in combinatie met het basisspel “De Weerwolven van Wakkerdam”!
12.95
 999 Games - - De Zeevaarders van Catan - Uitbreidingset voor 5 of 6 Spelers

Met deze uitbreiding speel je De Kolonisten van Catan en de uitbreiding De Zeevaarders van Catan nu ook met 5 of 6 spelers!

19.90
 999 Games - - Dierentuin het Dobbelspel

Vlot, uitdagend dobbelspel voor jong en oud!

Dobbel je eigen dierentuin bij elkaar. Je krijgt een lege dierentuin, die plaats biedt aan een beperkt aantal dieren. Als je aan de beurt bent, kies je voor het dobbelen van dieren. Die leg je op transportwagens naar keuze. Je mag echter ook een transportwagen nemen in plaats van te dobbelen en zo je dierentuin vullen. Wie als eerste een verblijf met een bepaalde diersoort vol heeft, krijgt bonuspunten. Maar pas op, heb je teveel dieren van een soort, dan krijg je minpunten!

Het Dierentuin dobbelspel heeft een vrij lage geluksfactor en is daardoor leuk voor gezinnen met kinderen én gevorderde spelers!

17.509.99
 999 Games - 999-CAR21 - Dobbel
Eenvoudig vlot dobbelspel, gebaseerd op het bekende legspel Carcassonne. De spelers dobbelen om beurten maximaal 3 keer. Met de geworpen stadsdelen probeer je een zo groot mogelijke stad te bouwen. Hoe groter je stad, des te meer punten krijg je. Een katapult moet je direct aan de volgende speler doorgeven, die kun je in je beurt niet meer gebruiken. Gooi je ten minste 3 ridders, dan mag je er 1 voor je leggen. In dat geval krijg je nu geen punten, maar telt je volgende beurt dubbel. Wie als eerste 42 punten heeft, wint het spel. Als je in je beurt alleen maar katapulten gooit, heb je ook automatisch gewonnen. Het Carcassonne dobbelspel is erg leuk voor tussendoor en geschikt voor jong en oud. Leeftijd vanaf 10 jaar.
11.90
 999 Games - 999-MSD01 - Dobbelduel
Uitdagend spel voor 2 spelers. Een van jullie dobbelt een code, de ander probeert deze te breken. Ben jij de codebreker, dan heb je een aantal dobbelstenen tot je beschikking. Je werpt er 4 en zet die naar keuze in. Daarna krijg je informatie over de ingezette dobbelstenen. Zijn de gegooide ogen lager, hoger of misschien wel precies goed? Het probleem is dat je niet te weten krijgt welke informatie bij welke dobbelsteen hoort. In totaal krijg je maximaal 7 pogingen, maar hoe minder dobbelstenen en pogingen je nodig hebt, des te meer punten krijg je. Daarna draaien jullie de rollen om. Wie scoort de meeste punten? Leeftijd vanaf 8 jaar.
22.959.99
 999 Games - - Europa Ontwaakt

Bij het uitgaan van de Middeleeuwen bloeide de handel in Europa als nooit tevoren. Handelsondernemingen zoals die van de familie Welser, het Hanzeverbond en die van Noord-Italiaanse kooplieden bouwden fabrieken en pakhuizen in alle belangrijke steden van Europa en leverden alle soorten goederen aan de bevolking, zoals bont uit het Noorden, doek uit Vlaanderen, wijn uit het Zuiden en specerijen uit India. Het belangrijkste handelsproduct was echter zout, dat in de Middeleeuwen vooral als conserveringsmiddel diende. Neem de rol aan van een machtige koopman!

Je begint met pakhuizen in 3 steden. Van daaruit werf je nieuwe handelaren, die je naar verre steden stuurt om daar nieuwe pakhuizen te bouwen. Hoe meer pakhuizen je onderhoudt, des te meer goederen je tot je beschikking hebt om in vreemde steden met winst te verkopen. Om je goederen veilig naar hun doel te transporteren, creëer je handelsroutes over water en land, en rust je de huifkar van jouw handelaren uit. In je beurt werp je 2 dobbelstenen! Bij een 7 verplaats je de rover. Elk ander dobbelresultaat bepaalt welke landschappen geoogst worden en hoeveel grondstoffenkaarten iedere speler krijgt. Daarna mag je acties uitvoeren, zoals handelen, bouwen, handelaren werven, huifkarren aanschaffen, handelaren verplaatsen, pakhuizen bouwen, huifkarren verplaatsen en goederenfiches afleveren. Dit alles met als doel om zo snel mogelijk al je goederenfiches kwijt te raken. Omdat je die uitsluitend naar de steden van andere spelers mag transporteren, is het zaak om er handige routes naartoe te bouwen. Een bijkomend voordeel is dat andere spelers geld moeten betalen om over jouw routes te mogen rijden. Lukt het jou om als eerste al je goederen aan vreemde steden te leveren?

Europa ontwaakt is een zelfstandige versie van De Kolonisten van Catan. Alle bekende elementen van het basisspel zijn ook hier aanwezig. De toegevoegde spelregels zorgen voor nog meer tactische mogelijkheden.

40.90
 999 Games - - Five Crowns

Een kaartspel voor jong en oud. Spannend tot de laatste ronde!

Spaar setjes en straten en ga als eerste uit. Zo zorg je ervoor dat de andere spelers strafpunten krijgen. Handig ruilen en combineren leiden tot de meeste kans op succes.

Het spel duurt 11 ronden. In elke ronde krijgen de spelers 1 kaart meer. Wie aan de beurt is, trekt een kaart, legt er 1 af en mag uitgaan als hij dat kan. Om uit te gaan moet een speler allemaal setjes hebben van 3 of meer kaarten. Een setje kan bestaan uit kaarten van dezelfde waarde of een straat in dezelfde kleur. Vaste en variabele jokers kunnen daarbij helpen. Daarna komt iedere andere speler nog 1 keer aan de beurt. Ook zij mogen hun setjes op tafel leggen, maar voor de kaarten die daarna nog in hun hand zitten krijgen ze strafpunten.

Five Crowns is een toegankelijk kaartspel voor het hele gezin. Geschikt voor 1 tot 7 spelers vanaf 8 jaar.

15.50
 999 Games - - Foodie
De koning heeft je uitgenodigd voor het ontbijt in zijn kasteel. Gedurende het feest scheppen de hongerige meeëters porties van de verschillende spijzen op hun bord. Zoals een goede gastheer betaamt, serveert de koning allereerst zijn gasten, voordat hij voor zichzelf een portie opschept. Af en toe steelt zijn lievelingsdraak Emerald wat eten van het bord van zijn baasje. Natuurlijk is het ongepast als een gast meer van een spijs opschept dan de koning. Ze passen dus goed op niet te gulzig te zijn, maar proberen wel zoveel mogelijk naar binnen te krijgen.

Voorbereiding:
Plaats de doos aan één van de zijden van de tafel. De porties van de koning worden hierin opgeschept. De chefkok schudt de kaarten en plaatst deze als gedekte trekstapel op tafel.
Spelverloop:
Het spel bestaat uit een aantal gangen. Iedere gang bestaat uit de volgende fasen:

1. Dek de tafel
2. Schep porties op
3. Serveer de koning
1. Dek de tafel
De chefkok trekt twee keer zoveel kaarten (porties voedsel of Emerald) als er deelnemende spelers zijn. Hij plaatst de kaarten open in het midden van de tafel en creëert hiermee de tafel voor de gang.

2. Schep porties op
De chefkok begint en voert een actie uit. Daarna volgen de andere spelers met de wijzers van de klok mee tot alle spelers een actie hebben uitgevoerd.

Mogelijke acties:

a. Schep één van de spijzen op
De speler pakt alle porties voedsel van één spijs van de tafel en neemt deze op handen.

b. Schep een verrassingsportie op
De speler trekt 1 portie voedsel van de trekstapel en neemt deze op handen zonder de kaart aan de andere spelers te laten zien.

c. Hits Emerald op
om 2 porties van de koning te stelen

3. Serveer de koning
Als iedere speler een actie heeft uitgevoerd en er bevinden zich nog spijzen op tafel, wordt de koning geserveerd.

Einde van het spel:
Het spel is onmiddellijk afgelopen als er niet meer genoeg kaarten in de trekstapel zijn om de tafel te dekken voor de gang.
Puntentelling:
Als een speler van een spijs meer heeft opeschept dan de koning , krijgt hij daarvoor geen punten. Voor spijzen waarvan hij minder of evenveel heeft opgeschept als de koning, ontvangt hij wel punten.

11.758.99
 999 Games - - Funny Farm
Geheugen- en reactiespel voor kinderen. Elke ronde wordt er met de dobbelstenen gegooid. De symbolen geven aan welk dier je zo snel mogelijk moet zoeken. Maar pas op, want sommige dieren mag je niet zeggen. Daardoor wordt het toch nog lastig. Omdat de symbolen op de dobbelsteen erg op elkaar lijken, ontstaat er snel gezellige verwarring. Funny Farm is een lekker kort spelletje, dat je overal kunt spelen! Scherpe concentratie en een goed geheugen zijn vereist. Daardoor kunnen jongere kinderen het uitstekend opnemen tegen oudere spelers.
15.50
 999 Games - - Habemus Papam 1655

Spannend kaartspel voor 3 tot 4 spelers over de verkiezing van een nieuwe paus. Bied op acties en palm kardinalen in. Wie de meeste invloed heeft verzameld als de witte rook verschijnt, levert de nieuwe paus!

Je begint met een aantal edelstenen in verschillende kleuren. Op tafel liggen actiekaarten, politieke kaarten en kardinalenkaarten. Van elke stapel is er steeds 1 beschikbaar. De Camerlengokaart, die edelstenen oplevert, ligt elke ronde open. Alle spelers bieden een bedrag in edelstenen. Bied je het meest, dan mag je als eerste een kaart kiezen. Daarna mag de speler die op een na de meeste edelstenen heeft geboden een kaart kiezen, enzovoort. Elke kaart heeft andere eigenschappen. Kaarten kunnen stemmen, edelstenen en/of acties opleveren. Zo kun je je eigen situatie verbeteren en/of die van de andere spelers verslechteren. Als de kaart "e;Witte rook"e; verschijnt, is het spel afgelopen. De speler met de meeste stemmen wint het spel!

Habemus Papam 1655 is een kaartspel voor gevorderde spelers, dat niet langer duurt dan 45 minuten. Ideaal voor 's avonds na het werk of als tussendoortje op een lange spellendag.

Leeftijd vanaf 10 jaar.

19.50
 999 Games - 999-GAL04 - Halli Galli Extreme

Spectaculair vervolg op het populaire spel met de bel!

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten of een dier. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. De spelers proberen op de bel te drukken als:

 • er twee gelijke vruchtenkaarten zichtbaar zijn
 • er een olifant zichtbaar is, maar geen aardbeien
 • er een aap zichtbaar is, maar geen citroenen
 • er een varken zichtbaar is

Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli Extreme maakt het bekende spel met de bel nog chaotischer en hilarischer. Wanneer moet je bellen en wanneer juist niet? Opletten geblazen dus!

15.5014.99
 999 Games - 999-GAL03 - Halli Galli Junior

Spectaculair reactiespel voor kinderen vanaf 4 jaar!

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staat een vrolijke of een verdrietige clown. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde clown precies 2 lachende exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Maar als er een verdrietige clown op tafel ligt, moet je juist niet op de bel drukken! Wie als eerste correct op de bel drukt, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli Junior is een vereenvoudigde variant van het bekende spel met de bel Halli Galli en is daardoor al geschikt voor hele jonge kinderen.

14.50
 999 Games - 999-KOL29 - Het Snelle Kaartspel
Vlot kaartspel voor 2-4 spelers, gebaseerd op het populaire bordspel De Kolonisten van Catan. Ook in dit kaartspel bouwen de spelers straten, dorpen en steden en zetten ze ridders in. Steden kunnen op verschillende manieren uitgebreid worden. Verder kunnen de spelers met elkaar of met de markt en de gedekte stapel grondstoffen ruilen. Maar pas op: straten en ridders kunnen zomaar verloren gaan aan de andere spelers. Zo zijn ook behaalde overwinningspunten niet altijd zeker. Het bouwen van een kerk of een stadsmuur kan echter bescherming bieden! Door de relatief eenvoudige spelregels kunnen kinderen vanaf 8 jaar al meedoen!
13.9010.99
 999 Games - - Historische Scenarios II: Troje en de Grote Muur
26.50
 999 Games - - In Bad
Little Storm is een serie educatieve geheugenspelletjes voor jonge kinderen. Alle spellen van Little Storm zijn gebaseerd op de filosofie dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze niet beseffen dat ze aan het leren zijn. Daarom staat speelplezier voorop en is het educatieve gedeelte min of meer "verborgen". Draai om beurten een plaatje om en leg die op je tableau als het plaatje met dat op je tableau overeenkomt. Heb jij als eerste je tableau vol? In Little Storm: In bad komen kinderen erachter wat ze nodig hebben om in bad te spelen en zich te wassen. Leeftijd vanaf 2,5 jaar.
12.959.99
 999 Games - 999-CAR20 - Jubileum
Carcassonne bestaat 10 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum verschijnt deze speciale editie van dit populaire legspel.

De doos heeft de vorm van een horige en bevat naast het basisspel een exclusieve speciale uitbreiding "e;Het Feest"e;. De extra landschapstegels van deze uitbreiding geven je de mogelijkheid om jouw horigen van het speelveld terug te halen.

In dit bekende legspel bouwen de spelers gezamenlijk de Franse stad Carcassonne op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen scoren ze punten voor afgebouwde projecten.

Elke beurt leg je één landschapstegel neer en mag je een horige opzetten. Welk soort dat is hangt van de tegel af. Zo zijn er tegels met wegdelen, met kloosters, met stadsdelen en/of met stukken weide. In principe mag er niet meer dan één horige op een project staan, maar als twee onafgebouwde delen aan elkaar worden gebouwd, kan het toch voorkomen dat er meer horigen op terecht komen. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt daar direct punten voor. Voor elk soort project gelden verschillende spelregels voor het aantal te ontvangen punten. Het spel is afgelopen als alle tegels zijn gelegd. Wie de meeste punten heeft, wint.

Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen.

Leeftijd vanaf 10 jaar.
23.85
 999 Games - 999-CAR15 - Junior
Winnaar spel van het jaar 2012 in de categorie 3-6 jaar Carcassonne Junior is een bewerking van het bekende basisspel "Carcassonne". Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je krijgt 8 houten speelstukken, de zogenaamde kinderen van Carcassonne. Je legt landschapstegels aan elkaar. Als een weg is afgebouwd, mag je een van je speelstukken op die weg zetten als jouw kleur erbij staat. Als jij als eerste al jouw speelstukken op het landschap hebt gezet, heb je gewonnen. In de Carcassonne spelfamilie zitten ook nog: Carcassonne, Carcassonne De Burcht, Carcassonne De Stad, Carcassonne Jagers & Verzamelaars, Carcassonne Overzee en Carcassonne Reiseditie
21.5018.47
 999 Games - - Kakkerlakkensalade
In het chaotische kaartspel geld de regel: 'Versproken is Versproken'! De spelers stellen allemaal een lekkere salade samen, terwijl ze 1 voor 1 kaarten afleggen. Onder het spel moeten de groenten in de juiste volgorde benoemt worden, of de spelers mogen 'Kakkerlak!' roepen.  Het spel Kakkerlakkensalade is een spel uit de Drie Magiërs Spellen reeks van 999 Games. Heb jij een sterke concentratie? Dan zal jij je niet snel verspreken en als winnaar uit de salade komen!
12.959.25
 999 Games - - Klik!

De tafel ligt vol met magnetische schijven met symbolen in verschillende kleuren. Een van de spelers werpt 2 dobbelstenen. Alle spelers proberen nu tegelijk zo snel mogelijk alle schijven met de gedobbelde kleuren en symbolen te pakken. Soms is een dobbelsteen wit, waardoor het symbool en/of de kleur niet uitmaakt. Door de magneten klikken de schijven bij het pakken eenvoudigweg aan elkaar. Heb jij aan het einde van het spel de meeste schijven, dan heb je gewonnen!

Klik! is binnen een minuut uitgelegd en daardoor geschikt voor spelers van alle leeftijden.

22.50
 999 Games - 999-KOL20 - Kolonisten Van Catan - Kooplieden En Barbaren
De langverwachtte nieuwste uitbreiding van het meest gespeelde spel van Nederland!
Kolonisten van Catan: Kooplieden en Barbaren. Eindelijk is de derde grote uitbreiding op het De Kolonisten van Catan gearriveerd. Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten van Catan te spelen samen met een aantal nieuwe uitdagende scenario's. De handleiding beschrijft 4 varianten en 5 scenario's, die in meer of mindere mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden & Ridders gecombineerd kunnen worden. Zo vinden we een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die à la Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant "e;Gebeurtenissen op Catan"e;, waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen. Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen.
Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vier compleet nieuwe scenario's, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het eenvoudige "e;Vissers van Catan"e;, via "e;De Trektocht"e; naar het slotscenario "e;Kooplieden & Barbaren"e;, dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige "e;Steden & Ridders"e;.
Kooplieden en Barbaren biedt een verzameling nieuwe elementen om De Kolonisten van Catan met een geheel nieuwe spelervaring uit te breiden.
Inhoud:
 • 120 speelkaarten
 • 138 speelstukken
 • 1 dobbelsteen
 • 3 stanstableaus
 • 1 spelregels
33.90
 999 Games - - Kolonisten van Catan: Het Dobbelspel
In dit spannende spel bouwen de spelers Catan worp na worp op. Elke straat en elke nederzetting levert punten op. Een gelukkige hand en tactisch vernuft bepalen wie de beste kolonist is. Je krijgt een velletje papier waar de uit De Kolonisten van Catan bekende straten, dorpen en steden op staan. Als je aan de beurt bent, mag je drie keer met de dobbelstenen gooien om een combinatie samen te stellen waar je wat aan hebt. Gooi je geen enkele combinatie, dan krijg je strafpunten. Dat kun je voorkomen door ridders te kopen, die je de mogelijkheid geven om een dobbelsteen naar een bepaalde grondstof toe te draaien. Dit vlotte dobbelspelletje speel je weg in een klein half uurtje en past prima in je reisbagage.
12.75
 999 Games - 999-KOL24 - Kooplieden en Barbaren - Uitbreidingset voor 5 of 6 Spelers
Extra speelmateriaal en spelregels om Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan, met 5 en 6 spelers te spelen.
21.95
 999 Games - - Machiavelli
Iedere speler wil als eerste acht gebouwen bezitten. Die kunnen de spelers in de loop van dit kaartspel kopen. Het unieke zit hem in de rollen die de spelers iedere beurt heimelijk mogen uitkiezen om van hun speciale eigenschap gebruik te maken. De ene beurt ben je koning, dan weer moordenaar, predikant, dief of bouwmeester. Kenmerken Uniek systeem met steeds wisselende karakters Sterk interactief spel vol bluf, list en bedrog
17.25
 999 Games - - Machiavelli: De Donkere Landen
Alleen te spelen met het basisspel Machiavelli.
15.50
 999 Games - - Nada! - Bordspel
Chaotisch zoekspel met dobbelstenen. Dobbel witte en oranje stenen en zoek zo snel mogelijk naar overeenkomende symbolen. De snelste wint de geroepen stenen. Zo wordt doorgespeeld totdat er geen dobbelstenen met gelijke symbolen meer zijn en iemand "Nada!" roept. Hij krijgt de resterende stenen. Wie wint de meeste dobbelstenen? Naast het basisspel beschrijft de handleiding een drietal varianten. Nada garandeert eenvoudig dobbel- en zoekplezier voor alle leeftijden.
9.95
 999 Games - 999-LUT01 - Op Zoek Naar Lutjebroek

Weet jij waar Lutjebroek ligt? Ligt dat ten zuiden van Arnhem? Of misschien ten westen van Utrecht? Maar toch zeker ten noorden van Maastricht! Wie zoveel van de Nederlandse topografie weet, dat hij deze vragen zonder na te denken beantwoordt, heeft goede kansen om dit spel te winnen. Wie die kennis niet heeft, moet hopen dat de anderen dat niet in de gaten hebben of dat de door hem getrokken kaart een plaats uit zijn geboortestreek toont.

Iedere speler begint met vier fiches (punten). Aan het begin van het spel ligt er één kaart met een plaatsnaam op tafel. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart van de stapel en heb je twee mogelijkheden. Je kunt de kaart in de verticale rij leggen, waarbij je ervoor zorgt dat de plaats op de kaart ten noorden ligt van de plaats eronder en ten zuiden van de plaats erboven. Je mag de kaart ook in de horizontale rij leggen, maar dan moet de plaats ten oosten van de plaats links ervan en ten westen van de plaats rechts ervan.

De andere spelers kunnen jouw beslissing betwisten. In dat geval worden de betreffende kaarten omgedraaid. Wie gelijk heeft, krijgt een fiche van de speler die ongelijk had. Na 15 kaarten volgt er een tussentelling. Alle spelers schatten nu hoeveel kaarten er verkeerd liggen. Wie dat het beste doet, krijgt 2 fiches. Je wint als jij aan het einde van het spel de meeste fiches hebt.

16.95
 999 Games - PPP-PAR01 - Party Animals
Eenden, leeuwen, kikkers en koeien en nog veel meer dieren bouwen een feestje! De raarste geluiden worden ten gehore gebracht. De verschillende beesten produceren namelijk niet alleen hun eigen specifieke geluid, maar imiteren ook die van de anderen. Een hilarisch tafereel is het gevolg.

Party Animals, het komische kaartspel, waarin je vrienden en familie zich van een verrassende zijde zullen laten zien!

Doel van het spel:
De speler die als eerste zijn kaarten heeft uitgespeeld, wint de ronde. De anderen ontvangen strafpunten. De speler met de minste strafpunten na drie ronden wint het spel.
De voorbereiding:
Iedere speler trekt een kaart die bepaalt welk dier de speler voorstelt en bepaalt welk geluid daarbij hoort. Daarna ontvangt elke speler evenveel kaarten die als gedekte stapel voor hem wordt gelegd.

Verloop van het spel:
Om beurten draaien de spelers de bovenste kaart van hun stapel om. Op het moment dat twee dezelfde kaarten zichtbaar zijn, dienen de betreffende spelers zo snel mogelijk het geluid van de ander te produceren. De speler die dat het snelst doet mag zijn open stapel aan die van de tegenstander geven die deze samen met zijn eigen open kaarten weer gedekt onder zijn gedekte stapel schuift.

Speciale kaarten:
Naast kaarten met afbeeldingen van dieren zijn er ook actiekaarten, zoals de kaart handen ¿Handen Schudden¿. Wanneer een speler een speciale kaart Handen Schudden draait en op zijn aflegstapel legt,moeten alle spelers direct de hand schudden van één andere speler de speler(s),die als laatste de handen schudden, krijgen alle op tafel liggende kaarten
Einde van een ronde
Als één speler alle kaarten van zijn gedekte stapel heeft omgedraaid is de ronde afgelopen en krijgen alle spelers met kaarten strafpunten: 10 strafpunten per speciale kaart en 5 voor ieder dier.

Eenvoudige variant voor jonge kinderen

De spelers stellen nu zelf geen dier voor, maar maken het geluid van het betreffende dier op de twee opengedraaide identieke kaarten.
12.5010.99
 999 Games - PAT01 - Patchwork
Toegankelijk, tactisch tweepersoonsspel.

Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als het aantal knopen dat je hebt minus tweemaal de onbebouwde velden op je speelbord. Bouw je als eerste een deken van 7 x 7, dan scoor je bonuspunten!

In Patchwork zijn jullie niet persé afwisselend aan de beurt. Wie in tijd achterloopt, is zolang aan de beurt tot zijn tijdsteen de ander heeft ingehaald. Dit kan leiden tot interessante dilemma's. Omdat de lapjes altijd in een andere volgorde om het speelbord liggen, is geen spel gelijk.

Door de eenvoudige spelregels in combinatie met tactische uitdaging is Patchwork leuk voor iedereen!!

Tactische speeltips:
 • Let goed op de tijd. Die kan je extra beurten opleveren.

 • Beslis op tijd of je voor de "perfecte deken" gaat of niet. Daar kun je het inpassen van je lapjes op afstemmen.

 • Kijk goed naar het dekentableau en de knopen van de andere speler. Daar kun je vaak al uit afleiden wat zijn volgende zet wordt.
15.50
 999 Games - PIC01 - Pick-a-Dog - Kaartspel
In dit verslavende zoekspel krijgen jullie allemaal een startkaart en zoeken jullie tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop jullie stapel ligt. Zo zijn er kleine en grote honden, honden met 1 of 2 poten, en honden met of zonder popcorn. Denk je dat er geen kaart meer ligt die je kunt pakken, roep dan “Stop!”. Iedere speler die een correcte stapel heeft, mag deze als punten houden. Wie een fout maakt, is zijn hele stapel kwijt! Wie heeft aan het einde de meeste kaarten? Pick-a-Dog is uitstekend met Pick-a-Pig te combineren.
9.99
 999 Games - PIC02 - Pick-a-Pig - Kaartspel
In dit verslavende zoekspel krijgen jullie allemaal een startkaart en zoeken jullie tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop jullie stapel ligt. Zo zijn er kleine en grote biggen, biggen met 1 of 2 poten, en biggen met of zonder popcorn. Denk je dat er geen kaart meer ligt die je kunt pakken, roep dan “Stop!”. Iedere speler die een correcte stapel heeft, mag deze als punten houden. Wie een fout maakt, is zijn hele stapel kwijt! Wie heeft aan het einde de meeste kaarten? Pick-a-Pig is uitstekend met Pick-a-Dog te combineren.
11.95
 999 Games - POT01 - Potion Explosion
Spectaculair, tactisch spel over knikkerbotsingen en toverdranken. In een grote bak liggen 80 knikkers verspreid over verschillende banen. Je neemt er steeds 1 knikker uit en mag daarna ook knikkers van een gelijke kleur nemen als die door jouw actie op elkaar botsen, een zogenaamde explosie.

Op die manier verzamel je verschillende kleuren knikkers, die ingrediënten van toverdranken voorstellen. Door ze op je toverdranktegels te leggen, kun je deze voltooien en gebruiken. Voltooide toverdranken leveren punten op. Daarnaast krijg je punten voor het voltooien van een aantal gelijke of juist verschillende toverdranken.

Wie heeft aan het einde de meeste punten? Potion Explosion is een toegankelijk maar uitdagend spel, waardoor het geschikt is voor gezinnen met oudere kinderen en gevorderde spelers.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016De mening van de jury:


Een heel rijk spel waarbij “getoverd” wordt met knikkers. Kleurrijk in meerdere opzichten. Knikkers zijn altijd leuk voor kinderen. Een spel dat goed met de ouders samen gespeeld kan worden.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:


Potion Explosion is een leuk spel met gevarieerde materialen: verschillende kleuren knikkers die op een kastje met parallelle knikkerbanen liggen, kleurige kaartjes in de vorm van flessen met toverdrank en allerlei fiches. Spelers verzamelen knikkers van bepaalde kleuren om daarmee flessen toverdrank te kunnen vullen en punten te verdienen. Knikkers worden verzameld doordat elke speler in zijn beurt een knikker uit een van de banen pakt. Wanneer daarbij andere knikkers van dezelfde kleur op elkaar botsen ontstaat een "explosie" en mag de speler alle knikkers van dezelfde kleur die op elkaar botsen oppakken.

De kunst is om een afweging te maken tussen de knikkers die nodig zijn om de toverdrankflessen te vullen en het aantal knikkers dat in één keer uit de knikkerbaan gepakt kan worden. Potion Explosion vraagt daarom om strategisch inzicht, probleemoplossend vermogen en planning. Vooral het "knikker-element" zorgt voor veel plezier en betrokkenheid van alle spelers, ook als ze niet zelf aan de beurt zijn: gaat een ander de combinatie van knikkers die ik nodig heb vóór mij weg pakken? Dat maakt het spel behoorlijk spannend en competitief. Kinderen leren hierdoor om beter met spanning en competitie om te gaan. De gevarieerdheid in het spel zorgt ervoor dat het spel langere tijd leuk blijft.
39.99
 999 Games - 999-KOO02 - Puzzel Kookoo Dansen
Knotsgekke puzzels voor het hele gezin! Leg de kaarten zo op elkaar dat de verschillende delen op elkaar passen en er 1 grote afbeelding ontstaat. Om een puzzel met succes in elkaar te zetten, zijn visuele waarneming en vaardige vingers vereist. Leeftijd vanaf 7 jaar.
11.95
 999 Games - 999-REC01 - Recycle
Verdien het meeste geld met je afval! Scheid flessen, blikjes, bekers en papier van elkaar en verwerk ze tot bruikbaar materiaal. Pas er wel op dat je tijdens het proces niet teveel afval produceert, zodat je deze ook niet op illegale wijze hoeft te vernietigen. Als je aan de beurt bent leg je 1 of meer kaarten van dezelfde soort bij een fabriek. Er liggen 4 fabrieken op tafel. Liggen er 4 of meer kaarten bij een fabriek, dan worden de kaarten verwerkt en krijg je een fabriekskaart die geld waard is. Heb je teveel afval dan levert dat strafpunten op. De speler met het meeste geld wint. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
11.75
 999 Games - 999-RGW01 - Regenwormen
Verzamel zoveel mogelijk regenwormen in dit snelle dobbelspel. In eerste instantie gaat dat er vriendelijk aan toe. Maar naarmate het spel vordert, worden regenwormen steeds schaarser. De spelers schamen zich er dan ook niet voor om regenwormen van hun tegenstanders af te pakken. Wie eenmaal aan het spelen is, kan niet meer stoppen! Inhoud: 16 tegels 8 dobbelstenen de spelregels
13.9510.14
 999 Games - 999-RUP01 - Rupsen Race
Rupsen Race. In dit snelle biedspel kronkelen de spelers hun rupsen van start tot finish. Rechtdoor lijkt de kortste weg, maar wie niet snel is, moet slim zijn. Zo kunnen trage rupsen de weg voor hun snellere opponenten blokkeren en soms zelfs de finishlijn verplaatsen.De spelers bieden elke beurt hoeveel stappen ze met hun rups vooruit mogen, maar als twee of meer spelers hetzelfde bieden, mogen ze helemaal niet vooruit! Rupsen mogen van richting veranderen en kunnen daardoor de weg voor andere rupsen versperren. Welke rups passeert als eerste de finishlijn?
15.50
 999 Games - 999-SAB01 - Saboteur
In dit Saboteur kaartspel voor 3-10 spelers leggen de spelers met speelkaarten een mijnenstelsel met gangen aan. De spelers krijgen in het geheim een rol toegewezen. De dwergen proberen via de gangen een route naar een kaart met een verborgen edelsteen aan te leggen. De saboteurs proberen dit te verhinderen. Afhankelijk van jouw rol verdien je winstpunten (goudklompjes) met succes of een mislukking. Het Saboteur spel bevat ook nog actiekaartjes, waarmee je andere spelers kunt hinderen of informatie over de locatie van de edelsteen kunt verzamelen. 999 Games distribueerde tot voor kort de meertalige editie van Amigo. Het commerciële succes heeft geleid tot deze eigen uitgave. Aantal spelers: 3-10
12.508.28
 999 Games - 999-SAB02 - Saboteur - De Uitbreiding
Uitbreiding op het populaire rollenkaartspel Saboteur. Met nieuwe rollen en actie- en gangenkaarten. Daarmee wordt Saboteur nog hectischer en spannender. Ideaal voor grote groepen tot 12 spelers! Leeftijd vanaf 8 jaar.
12.509.99
 999 Games - 999-SET02 - Set - Het Dobbelspel
Set - Het Dobbelspel is ideaal voor spelers die combineren en puzzelen leuk vinden. Werp een aantal dobbelstenen en vorm je sets op het speelbord. Hoe meer Sets je maakt , hoe meer punten je scoort. Een set is simpelweg een combinatie van drie symbolen, waarbij de eigenschappen compleet verschillend of wel volledig gelijk zijn. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
21.95
 999 Games - 999-SET01 - Set! Kaartspel

Combineer en reageer snel in dit spectaculaire familiespel!

Er liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: een kleur, een hoeveelheid, een vulling en een vorm. Alle spelers zoeken nu tegelijkertijd naar een set. Een set bestaat uit drie kaarten, waarvan de variatie van de eigenschappen volledig gelijk is of helemaal verschillend.

Als je een set ziet, roep je "e;SET!"e;. Het spel stopt even en je laat zien welke drie kaarten volgens jou een set vormen. Heb je gelijk, dan mag je de kaarten houden. Zo niet, dan leg je ze weer terug en mag je pas weer meedoen nadat een andere speler een correcte set heeft gevonden. Na het pakken van een set worden de kaarten op tafel weer aangevuld.

Wie heeft aan het einde van het spel de meeste kaarten?

15.5011.99
 999 Games - 999-cra01 - Speed Cups
Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders!
15.95
 999 Games - - Spel 30 Seconds Junior
Speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen.Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?
27.95
 999 Games - - Spel 30 Seconds Uitbreiding
Deze set bevat 240 kaarten en 2400 begrippen, waaronder meer dan 1000 nieuwe. Oude begrippen zijn met andere gecombineerd, waardoor spelers die het basisspel vaker hebben gespeeld geen voordeel meer hebben.
19.9518.99
 999 Games - - Spuzzle

Eenvoudig puzzelspel voor jonge kinderen.

Je kiest een project, dat uit 5 puzzels bestaat. Om beurten draai je een kaart om. Deze bepaalt welk stukje je mag meerleggen. Maar draai je een aap om, dan moet je een stukje inleveren. Trek je een joker, dan mag iedereen een stukje naar keuze leggen. Wie als eerste 5 puzzels van 4 stukjes compleet heeft, wint het spel. Je kunt het spel ook in je eentje spelen!

Met Spuzzle leren kinderen met anderen samen te spelen en te puzzelen!

22.9519.99
 999 Games - - Uitbreidingset voor 5 of 6 Spelers

Uitbreidingsset om De Kolonisten van Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met vernieuwde speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving!

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om het speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en extra bouwkostenkaarten. Om te voorkomen dat een speler te snel grondstoffen aan de struikrover kwijt is, mag een speler nu na elke beurt (ook die van een andere speler) bouwen, maar daarbij mag hij niet met de bank of met havens ruilen. Verder zijn alle spelregels gelijk aan die van het basisspel.

Heb je een groot gezin of een uitgebreide spellengroep, dan is De Kolonisten van Catan voor 5 en 6 spelers een prima manier om dit populaire handelsspel met meer dan 4 spelers te kunnen spelen.

23.9020.99
 999 Games - 999-VLO01 - Vlotte Geesten

Het huisspook heeft in de kelder van de burcht een oud fotoapparaat gevonden. Daarbij heeft hij alles op de gevoelige plaat gezet wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen... en ook zichzelf natuurlijk. Helaas maakt de betoverde camera veel foto's in de verkeerde kleur. Soms is de groene fles wit, dan weer blauw. Als hij de foto's bekijkt, raakt hij zo in de war dat hij niet meer weet wat hij moet wegtoveren. Kun jij hem helpen en het juiste voorwerp noemen of zelfs voor hem laten verdwijnen?

Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelers moeten nu zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?

Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te grijpen dat op deze kaart in de juiste kleur is afgebeeld. Als er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur is afgebeeld, moeten de spelers het voorwerp grijpen dat niet op de kaart is afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is. Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om.

Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel. Leeftijd vanaf 6 jaar.

15.2513.99
 999 Games - VLO03 - Vlotte Geesten XL
Luxe versie van het bliksemsnelle reactiespel

Deze grotere versie van Vlotte Geesten bevat 9 in plaats van 5 voorwerpen, waardoor de spelers voor nog grotere uitdagingen komen te staan.

Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelers moeten nu zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?

Negen voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te grijpen dat op deze kaart in de juiste kleur is afgebeeld. Als er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur is afgebeeld, moeten de spelers het voorwerp grijpen dat niet op de kaart is afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is. Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om.

Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

De spelregels bevatten 4 varianten die het de spelers nog moeilijker maken. Zo moet er bijvoorbeeld op spiegels, klokken of uilen worden gelet.

Tactische speeltips
 • Probeer de speelstukken uit je hoofd te leren. Dat maakt het combineren makkelijker.

 • Grijp niet in het wilde weg. Dat kost je kaarten.

 • Introduceer pas varianten als iedereen de basisspelregels beheerst.
29.50
 999 Games - - Vrijdag

Je bent Vrijdag en je brengt je dagen door op een onbewoond eiland. Als Robinson plotseling kapseist met zijn boot en aan wal komt op jouw strand, wordt je rust verstoord. Om Robinson een kans te geven het eiland weer te verlaten, leer jij hem nieuwe vaardigheden zodat zijn overlevingskansen tegen de gevaren van het eiland toenemen.

Als Robinson er aan het einde van het spel in slaagt om twee piraten te verslaan, zal hij het eiland succesvol verlaten en heb jij je geliefde rust terug¿

Vrijdag is een soloavontuur. Als speler probeer je Robinson door het spel heen te leiden. Hij zal zonder te sterven van twee piraten moeten winnen om het eiland uiteindelijk te kunnen verlaten. De stapel gevechtskaarten stelt zijn vaardigheden voor. Aan het begin van het spel is Robinson nog niet zo handig. In verhouding is Robinson wel erg gezond en hij begint dan ook met veel levens. Je hebt twee manieren om Robinson te helpen: Je kunt de gevaren van het eiland bestrijden en zo extra gevechtskaarten krijgen om Robinsons kansen te verbeteren. Of je verliest bewust van sommige gevaren en betaalt daarvoor met Robinsons levenspunten om ongewenste gevechtskaarten uit het spel te verwijderen.

Tijdens het spel verbeter je dankzij beide mogelijkheden de kwaliteit en de kwantiteit van je gevechtskaarten en helpt daarmee Robinson, die met zijn nieuw verworven vaardigheden en wijsheid ook van grotere gevaren kan winnen. Het leven op het eiland is echter energieverslindend en daarom moet Robinson steeds verouderingskaarten aan zijn stapel gevechtskaarten toevoegen. Deze kaarten zijn vaak erg vervelend, dus houd hier rekening mee bij het maken van je plannen. Het is dus aan jou: gebruik Robinsons levenspunten slim en kies de juiste gevaren om Robinson sterk en gezond te houden voor het eindgevecht tegen beide piraten.

Vrijdag kan op verschillende moeilijkheidsgradaties gespeeld worden. Lukt het je uiteindelijk in moeilijkheidsgraad 4 om het spel te verslaan?

Geschikt voor 1 speler vanaf 10 jaar.

15.50
 999 Games - 999-WEE01 - Weerwolven
Het dorpje Wakkerdam wordt door weerwolven geteisterd. Elke nacht wordt één van de burgers verslonden. De burgers besluiten hier wat aan te doen en komen dagelijks bij elkaar om de weerwolven te ontmaskeren. Het overleg zindert van spanning, want het is zeker dat de weerwolven zich tussen de aanwezigen bevinden! Niemand is te vertrouwen, dus pas op met het bekendmaken van je verdenkingen. Voordat je het weet leg je zelf het loodje'
12.758.28
 999 Games - - Wizard

Fascinerend kaartspel voor jong en oud!

In dit spannende spel krijg je elke ronde 1 kaart meer. Je probeert steeds precies te voorspellen hoeveel slagen je maakt, niet meer en niet minder. Is je voorspelling correct, dan krijg je 20 punten plus 10 punten per slag. Heb je het niet goed, dan krijg je 10 minpunten voor elke slag die je van je voorspelling af zit. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft wint.

Het spel bevat naast 52 kaarten in 4 kleuren 4 tovenaars en 4 narren. Tovenaars winnen gegarandeerd een slag, narren verliezen een slag. Verder bepaalt de bovenste kaart van de gedekte stapel de troef in de betreffende ronde. Zo blijft het spel steeds weer verrassend.

Wizard is al ruim 20 jaar lang één van de best verkopende kaartspellen in Duitsland, er worden zelfs Wereldkampioenschappen in georganiseerd. Door de combinatie van eenvoud en diepgang is dit enerverende kaartspel populair bij iedereen!

Geschikt voor 3 tot 6 spelers vanaf 10 jaar.

13.95
 999 Games - - Zeevaarders

Verschillende extra scenario's voor De Kolonisten van Catan. Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel. De scenario's in deze nieuwe editie verschillen van die in de oorspronkelijke versie. Met vernieuwde speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving!

De handleiding bevat een keur aan scenario's, waarin het bouwen van scheepsroutes naar verschillende eilanden een grote rol speelt. Schepen kosten 1 hout en 1 wol per stuk, en de spelregels ervoor hebben veel weg van het bouwen van straten. In de meeste scenario's krijgen de spelers bonuspunten voor het bouwen van nederzettingen op andere eilanden, waardoor ze erg gemotiveerd zijn om scheepsroutes te formeren. Scenario's variëren van vaste speelvelden tot ontdekkingsreizen waarbij de spelers er tijdens het spel pas achter komen waar de verschillende eilanden liggen. Verder wordt de rivierbedding geïntroduceerd, waar goud te vinden is. Spelers met een nederzetting aan deze tegel krijgen een grondstoffenkaart naar keuze.

De spelregels zijn zo goed als gelijk aan die van het basisspel met extra regels voor scheepsroutes, overwinningspuntenfiches, goudtegels en de zeerover.

De Zeevaarders van Catan geeft het basisspel een compleet nieuwe dimensie en biedt oneindige variatie. Een must voor spelers die een nieuwe uitdaging op Catan zoeken!

29.95
 Spinmaster - - Micro Spy Assortment
Spioneer als een echte spion met deze spionage gereedschappen. gebruik tijdens missies de spionagezaklamp. geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
10.75
 Ravensburger - 297429 - 2-in-1 Designer - Horses
Je kunt nu de mooiste mini mandala's ontwerpen. Gewoon papier inleggen en de sjabloon van pijl naar pijl verder draaien - tot slot nog mooi inkleuren en klaar is je zelf ontworpen mandala!
15.50
 Ravensburger - 125562 - 3D Eiffeltoren
Wie aan Parijs denkt denkt natuurlijk aan haar bekendste bezienswaardigheid: de Eiffeltoren. Puzzel nu zelf een 44cm hoge Eiffeltoren in elkaar met de speciale geknikte puzzelstukjes. En dat allemaal zonder lijm!
23.5022.99
 Ravensburger - 125777 - 3D Vuurtoren Night Edition - 216 Stukjes
Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw je een vuurtoren na. De licht gebogen, knikkende of gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm.

Puzzel de Vuurtoren en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! De 3D puzzel is zeer gedetailleerd en bestaat uit 216 stukjes.

Exclusief 3 AA batterijen.
31.50
 Ravensburger - - Auto vd Toekomst
Maak zelf een elektrische auto met een zonne-energie oplaadstation en een super condensator. Ontdek aan de hand van eenvoudige experimenten, de wereld van de elektrische auto’s!
34.9528.99
 Ravensburger - 232994 - Bunny Hop
Onze kleine konijnen doen een wedstrijd om de sappige wortel bovenop de berg. Maar de weg daar naar toe is vol verrassingen: de ene keer vallen er gaten in de weg en – plop – valt één van de konijnen erin, de andere keer worden ze door een betweterige mol brutaal van het bord gegooid. Ook een ophaalbrug en een hek versperren de konijnen de weg naar het doel.
29.508.28
 Ravensburger - 186860 - Deco Designer
Deze elektrische tekenmachine biedt oneindig veel mogelijkheden. Met een druk op de knop beweegt de grote sjabloon pijl voor pijl naar voren maar ook terug - nauwkeurig en zonder te verschuiven. Romantische afbeeldingen op stempels nodigen uit complete mandala's te maken of mandala's te decoreren. Met glitter versierd en met je naam erop worden het hele persoonlijke cadeaus!
56.9544.99
 Ravensburger - - Disney Frozen
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. De 2x 24 stukjes puzzels zijn ook een uitdaging voor de wat oudere kinderen. Vanwege het toenemende aantal stukjes blijven ze aanspraak doen op de concentratie en het geduld. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 3 jaar zullen genieten van de Disney Frozen puzzels met 24 stukjes. Ravensburger puzzels met 24 stukjes met als thema Disney Frozen.
10.957.64
 Ravensburger - - Disney Frozen
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 9 jaar zullen genieten van de Disney Frozen puzzel met 300 stukjes. Ravensburger puzzel met 300 stukjes met als thema Disney Frozen.
11.95
 Ravensburger - - Disney Frozen
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 8 jaar zullen genieten van de Disney Frozen puzzel met 200 stukjes. Ravensburger puzzel met 200 stukjes met als thema Disney Frozen.
11.95
 Ravensburger - 105168 - Disney Frozen - Kinder100 Stukjes
Puzzel van Disney Frozen, de puzzel bestaat uit 100 stukjes
11.759.99
 Ravensburger - - Disney Frozen - Leg100 Stukjes
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 6 jaar zullen genieten van de Disney Frozen puzzel met 100 stukjes.

Ravensburger puzzel met 100 stukjes met als thema Disney Frozen.
11.958.45
 Ravensburger - - Disney Frozen Atelier - Schilderen op nummer
Met het Schilderen op nummer atelier is schilderen nog leuker! Dankzij het draaibare en in hoogte verstelbare werkvlak kun je met deze schildersezel jouw motieven optimaal neerzetten en perfect schilderen. Afhankelijk van de moeilijkheid en plaatsing van de afzonderlijke in te kleuren velden, kun je je atelier helemaal naar eigen wens inrichten. Draai en verzet je schildersezel gewoon zoals jij wilt, om jouw ideale schilderpositie te vinden!

Het Schilderen op nummer atelier is een complete set en bevat alle materialen om direct te kunnen beginnen. Daarbij is het opzetten heel eenvoudig en duurt minder dan 10 seconden. Zo praktisch: alle materialen kunnen binnenin het atelier worden opgeborgen!

Inhoud
 • Schildersezel

 • Waterbakje

 • Verfpalet

 • Schilderpaneel

 • Acrylverf in 11 kleuren

 • Penseel

 • Lijst

 • Sticker

 • 8 rubberen voetjes

 • Controlevel

 • Gedetailleerde handleiding
44.50
 Ravensburger - - Disney Frozen Fever - - 100 Stukjes
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 6 jaar zullen genieten van de Disney Frozen Fever puzzel met 100 stukjes. Ravensburger puzzel met 100 stukjes met als thema Disney Frozen Fever.
11.25
 Ravensburger - - Disney Frozen mini - Knutselset Tekenen
De Ravensburger Mandala-Designer® voor onderweg! Met de Mandala-Designer® Disney Frozen in Mini-formaat kan je onderweg de mooiste minimandala's ontwerpen. Gewoon het papier inleggen en het sjabloon van pijl naar pijl draaien. Kleur je mandela tot slot mooi in en je zelfontworpen mandala is klaar!
8.757.99
 Ravensburger - - Disney Frozen Suprise Slides Game
Mijn magische wedstrijdspel! Vergezel Elsa, Anna, Olaf en Kristoff op hun spannende tocht door het ijzige koninkrijk Arendelle. Maar pas op, op het speelbord veranderen de wegen: wat eerst nog een kortere weg was, wordt ineens een omweg en omgekeerd! Wie lukt het, als eerste het ijspaleis hoog boven in de bergen te bereiken?
17.75
 Ravensburger - - Frozen memory®
memory® van Ravensburger is al 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan. . . en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefent het kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden zoals concentratie en uithoudingsvermogen. Door de grote kaarten van extra dik karton is deze memory® met afbeeldingen van Disney Frozen al geschikt voor de allerkleinsten.
18.75
 Ravensburger - 005451 - Het mysterie van het Getalleneiland
Op schattenjacht! De kinderen lossen rekenopgaven op en verdienen daar waardevolle schatten mee. Door vrolijke minispellen oefenen ze bovendien spelenderwijs het hoofdrekenen en eenvoudige sommen. Eigenschappen: Rekenen in 4 verschillende moeilijkheidsgraden Afgestemd op de leerinhoud van de basisschool Eenvoudige zelfcontrole door de intelligente stift Inhoud: 1 spelbord, 4 karakterfiches, 4 speelfiguren, 90 schatfiches.
24.99
 Ravensburger - - Koehandel bordspel
Koehandel bordspel, de doldwaze veemarkt!

Boer zoekt koe! Hier vind je alles wat het onstuimige boerenhart begeert: dieren, veilingen en wat al niet meer! Haal je medespelers bij de koehandel flink het vel over de neus! Manipuleer de marktprijs van de dieren en beproef je geluk in de loterij! In het spel voor beginners is het met een beetje boerenverstand al meteen goed boeren. Maar in het spel voor gevorderden breekt bij kenners van de koehandel pas echt het beest los. 10 verschillende veilingen én de jonge dieren die voor het eerst van de partij zijn zorgen voor de nodige afwisseling. Dus, spring in je klompen en op naar de veemarkt!
28.95
 Ravensburger - 222285 - La Cucaracha
Soms geluk, soms pech, kriebel-krabbel, kakkerlak weg! Daar zijn de kakkerlakken weer! Snel, laat ze met behulp van het uitliggende bestek in de val lopen. De dobbelsteen beslist of je een vork, mes of lepel draaien mag. Wie wint deze spannende jacht? Met de originele Hexbug nano.
31.95
 Ravensburger - - La Cucaracha loop
Ravensburger La Cucaracha Loop: Let op, de kakkerlak komt uit het gat! Rennen tot de kakkerlak komt! De kevers dobbelen zich vooruit, tot de kakkerlak via één van de loopings naar boven klimt en over de binnenplaats flitst. Heeft hij jullie van het veld geduwd? Zo niet, geluk gehad en snel naar het doel!
33.95
 Ravensburger - 216857 - Nijntje Memory
Voor 2-4 spelers vanaf 2,5 jaar. Inhoud: 24 kaartjes Zelfs de allerkleinsten kunnen met deze spannende zoektocht naar bij elkaar passende kaartjes meedoen! Door de grote kaarten van extra dik karton is deze memory® zelfs al geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Bij memory® winnen de kleintjes het vaak gemakkelijk van volwassenen!
16.95
 Ravensburger - 297818 - Outdoor Designer Fairy Dreams
Wat is er nu leuker dan met mooi weer buiten te tekenen? Met het unieke Mandala-Designer principe wordt je kind een echte straatkunstenaar! Op de stoep, de straat of op de binnenplaats kunnen de mooiste mandala's gemaakt worden! De kindvriendelijke samenstelling van het tekengerei wekt nieuwsgierigheid en creativiteit op. De ontwikkeling van concentratie en fijne motoriek worden spelenderwijs bevorderd. Gewoon de sjabloon neerleggen, de juiste krijtjes kiezen en je kunt beginnen! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
14.95
 Ravensburger - - Roll your puzzle t/m 1.500 st. - opbergsysteem - Stukjes
Roll your puzzle t/m 1.500 stukjes Het ideale opruimsysteem voor gemaakte en niet vervolledigde Ravensburger puzzels tot 1500 stukjes.
21.95
 Ravensburger - 005413 - Tiptoi Starterset Stift + Spel

Zo levendig is leren is nog nooit geweest! Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels. Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven. Tiptoi motiveert tot spelen en leren!.

Eigenschappen:

 • Kinderen leren hun eerste Engelse woordjes
 • De belangrijkste dagelijkse begrippen worden door mini spellen getraind
 • De tiptoi stift geeft voor elk woord de juiste uitspraak

Wie vangt de gekke Professor Mad! Als Engelse detectives proberen de spelers gezamenlijk de chaos die professor Mad probeert te creëren tegen te houden terwijl ze een nieuwe taal leren. Inhoud: tiptoi stift, usb kabel, spel De Engelse detective.

59.9544.99
 Ravensburger - - XL memory
memory– Het wereldberoemde spel dat nooit verveelt in XL formaat voor kinderen vanaf 2 1/2 jaar.
16.95
 Ravensburger - - Xoomy
De nieuwe Xoomy heeft de vorm van een praktische koffer waar al het materiaal in opgeborgen en meegenomen kan worden. De machine voor de kleine tekenaar. Met de films kun je meer dan 200 afbeeldingen naar keuze combineren en grappige tafereeltjes maken. Het leuke is dat met behulp van de LED-zoomlamp alle elementen tot twee keer toe vergroot kunnen worden, zo leer je heel eenvoudig om te gaan met schaal en perspectief! Of je nu de bijgevoegde themablaadjes invult, leuke figuren natekent of eigen stripverhalen maakt? Laat je fantasie de vrije loop! Xoomy is heel eenvoudig te bedienen en laat je droom om striptekenaar te worden uitkomen. Inhoud: Tekenkoffer bestaand uit, tekentafel en deksel met handvat, LED-zoomlamp, afschermkap, 60 films, 12 bedrukte themabladen, 10 witte tekenbladen, 1 zwarte viltstift en een handleiding.
57.95
 Identity Games - 02258 - Dino Weetjeskwartet
Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! Nu over dino's, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto's en ook nog eens interessante weetjes! Inclusief een superkwartet van 5 kaarten. In de doos: 38 extra grote speelkaarten, spelregels. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.
8.893.90
 Identity Games - - Escape Room The Game
Voel de spanning en beleef nu het mysterie van een escape room als spel gewoon bij jou thuis!

In dit uitdagende en onvoorspelbare bordspel los je samen een mysterie op door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Je hebt hiervoor slechts 1 uur de tijd, gebruik die tijd goed! De Chrono Decoder telt af van 60 naar 0, zorgt voor de benodigde sfeer en geeft af en toe cryptische aanwijzingen. Hebben jullie binnen 60 minuten de juiste code gevonden om bijvoorbeeld te ontsnappen uit de gevangenis, de atoombom te ontmantelen of het virus te stoppen, dan win je gezamenlijk het spel! Dit vereist echt teamwork en goede communicatie maar ook vindingrijkheid, creativiteit, logisch nadenken en aandacht voor details. Want niet elk raadsel, code of aanwijzing is zomaar eenvoudig te vinden en te interpreteren...

Je start met het openen van een envelop en het lezen van de introductie van het mysterie. Het oplossen van het mysterie wijst zich vanzelf. In de envelop zitten daarnaast verschillende attributen die nodig zijn voor het vinden van delen van de uiteindelijke code. En voor elke speler is er een persoonlijke puzzel waarmee direct gestart kan worden. Elke beurt onderzoek je 1 van de elementen in de kamer op het speelbord. Hier vind je waarschijnlijk een of meerdere verborgen aanwijzingen om een deel van de opdracht mee te kunnen vervullen. Wacht niet op je beurt maar gebruik elke minuut om de gevonden aanwijzingen te begrijpen en te combineren. Zodra de cijfer of kleurcode gevonden is zoek je bijbehorende kaarten en doe je deze in de Escape Room Unit. De Unit geeft aan of de code correct is of niet. Is de code niet correct dan gaan er 4 minuten van de tijd af en mag je opnieuw puzzelen. Is de code correct dan klinkt de overwinningsmuziek!

Are you up for the Challenge?

Inhoud: Chrono Decoder, Hint Decoder, 16 sleutels, 4 x 8 hintkaarten, 4 verschillende Escape Rooms.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016De mening van de jury:


Een eigentijds en modern spel met spanning en sensatie. Dit is escape room op eigen locatie / in je eigen huiskamer. Een uitdaging om het op tijd te redden.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:


De "echte" escape rooms, waarbij je binnen een uur via het oplossen van raadsels kunt ontsnappen, zijn razend populair. Met Escape Room The Game kun je dit nu in vier scenario's met verschillende moeilijkheidsgraad thuis met vrienden of familie doen. Centraal staat de Chrono Decoder die de tijd aftelt, aangeeft wanneer een nieuwe aanwijzing geraadpleegd mag worden en die gebruikt moet worden om codes te decoderen. De tijdsdruk maakt het spannend en wanneer deelnemers verschillende kanten uit willen kunnen de emoties oplopen. Het bevordert het realisme van het oplossen van een crisissituatie onder tijdsdruk en maakt elk avontuur tot een ware belevenis.

Wanneer jongeren hieraan meedoen, is het wenselijk om ruimte voor ze te creëren om ook hun inbreng te kunnen hebben, anders kunnen ze ondergesneeuwd of gefrustreerd raken.

Het spel vraagt een heel breed assortiment aan oplossings- en communicatievaardigheden. Het is een sociaal spel bij uitstek, waarbij de deelnemers elk op hun eigen manier meespelen. Sommige spelers zijn meer leidend, anderen meer volgend. Anderen zijn doeners of juist denkers. De "vragen" die moeten worden opgelost zijn divers en vragen om goed waarnemen en probleemoplossend vermogen op allerlei terreinen. De tijdsdruk vraagt time-management, doelgerichte actie en wanneer het spel vastloopt emotieregulatie, flexibiliteit en out of the box denken. Hiermee worden de executieve hersenfuncties van de deelnemers aangesproken.

De executieve functies zijn nodig voor de aansturing van doelgericht gedrag en omvatten functies als aandacht, werkgeheugen, het onderdrukken van gedragsimpulsen, verstandelijke flexibiliteit en planning.

Het oplossen moet gebeuren door zo veel mogelijk gebruik te maken van ieders talenten. Hiervoor is samenwerking en communicatie onontbeerlijk. Escape Room is een boeiende manier om te kijken wat voor "personality" je bent wanneer je in een groep een probleem onder tijdsdruk moet oplossen of om te experimenteren met andere rollen.
37.9026.95
 Identity Games - - Kwartet Menselijk Lichaam
Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Op de kaarten staan de mooiste plaatjes en leukste weetjes. Hoe komt het bijvoorbeeld dat je moet plassen wanneer je water hoort? Inhoud 38 extra grote, gelamineerde speelkaarten+ spelregels. Speelduur 20 min. Aantal spelers 2-4. Leeftijd 6+.
8.953.90
 Identity Games - - Kwartet Woezel & Pip - Junior
Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Op de kaarten staan de mooiste plaatjes en leukste weetjes betreffende Woezel en Pip. Speelduur 20 min.Aantal spelers 2-4.
7.903.90
 Identity Games - - Nijntje Speelt Tikkertje - Kinderspel
Speel tikkertje met Nijntje en haar vriendjes Knorretje, Snuffie, Boris en Barbara. Wie is snel en tikt de meeste dieren? Wie is slim en wordt niet getikt?

Gebruik het speelveld buiten of binnen.

Inhoud:
• 10 buttons
• 5 speelfiguren
• Speelveld voor binnen en buiten gebruik
• Zachte dobbelsteen
17.95
 Identity Games - 04337 - Peppa verstoppertje spelen
Een leuk en leerzaam spel waarmee kinderen vanaf 1 jaar, door goed te kijken en te luisteren, uit kunnen vinden waar Peppa verstopt zit!
14.99
 Identity Games - - Poepspel
Het spel waarbij iedereen windt! Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd!
16.7512.90
 SES - 14807 - Dieren Vouwen
Deze velletjes zijn voorbedrukt, en als je ze op de juiste manier in elkaar vouwt, heb je een leuk diertje gemaakt! Geen schaar of lijm nodig.
6.95
 SES - 06125 - Dino's
Met strijkkralen van SES maak je de mooiste figuren door het leggen van de kraaltjes, die je vervolgens met een strijkbout aan elkaar vast smelt.Er kunnen gave dino's gemaakt worden met deze strijkkralenset. Met de 2 legborden maak je gemakkelijk een enge T-Rex of Triceratops. Op het zelfklevende papier met instructies kun je nog vele andere dino's maken. Laat je dinosaurus door een volwassene strijken.
11.50
 SES - 06115 - Fantasy paard
Met strijkkralen van SES maak je de mooiste figuren door het leggen van de kraaltjes, die je vervolgens met een strijkbout aan elkaar vast smelt. Maak prachtige fantasy paarden met strijkkralen. Kies je eigen kleuren. Sommige kralen geven licht in het donker. Laat je creatie door een volwassene strijken.
8.90
 SES - 24997 - Funmais Planes
Met Fun Maïs van Ses creëer je de mooiste figuren. Door de bouwsteentjes nat te maken kun je ze aan elkaar plakken. Met deze doos maak je van Funmais 3D modellen van jouw Disney Planes helden.In deze doos zitten 400 Funmais bouwsteentjes in verschillende kleuren, verschillende kaarten met extra details van de Disney Planes, een mesje (ook van mais gemaakt), een sponsje en een instructieboekje.
10.50
 SES - 01273 - Gips Gieten - Paard
SES Gips gieten, paard. Meng het gips, giet het in de mall, hang hem op de kop en laat het gips drogen. Haal het paard uit de mall en schilderen maar! Incl penceel, verf en instructies.
5.454.71
 SES - 01406 - Gips Gieten Dino's
Gips giet set Dinos, met drie mallen verf en penseel. Leeftijd vanaf 5 jaar.
13.5011.99
 SES - 01153 - Gips Gieten Enge Beesten
Deze enge beesten maak je van gips. Door ze te beschilderen met de "glow in the dark" verf gaan de beesten licht geven in het donker. Dit geeft een extra spannend effect.
10.95
 SES - - Gips Gieten Hond/Kat
Figuren gieten honden en katte
10.95
 SES - - Gips Gieten T-Rex
Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Wil jij een enge T-Rex in je kamer? Met deze set kun je 3 gipsen figuren maken en ze in de kleuren beschilderen die jij wilt. Maar welke kleur had hij in het echt? We zullen het nooit weten!
8.956.99
 SES - 01131 - Gips Gieten Vlinders
Maak met de reliëfgietvorm vlinders en libelles, versier ze met verf en glitter! inhoud: 6 kleuren verf, penseel, glitter en gips. leeftijd: 5–10 jaar.
10.508.99
 SES - 00926 - Hamertje Tik 'Fantasie'
Klassieke hamertje tik set. Bevat een houten hamertje en veel gekleurde onderdelen en figuren om leuke collages mee te maken. Voor kinderen vanaf 4 jaar.
12.9010.99
 SES - 14809 - Ik Leer Knippen
Deze SES set helpt de fijne motoriek van je kindje te ontwikkelen, door de 16 leuke platen uit te knippen met de veilige SES schaar.
8.956.99
 SES - 14810 - Ik Leer Plakken
Ses Ik Leer Plakken is een grappige en creatieve manier om de kunst van het plakken onder de knie te krijgen. De set wordt geleverd met 16 vrolijke voorbedrukte afbeeldingen en 5 kleuren plaklint. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
8.95
 SES - - Ik Leer Prikken
Ik leer prikken
7.505.49
 SES - 14808 - Ik Leer Rijgen
Leer kralen rijgen met deze leuke set. Met de 18 grote gekleurde kralen die in de set zitten, in verschillende vormen, maak je de mooiste ketting! Geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar.
8.956.99
 SES - - Ik Leer Verven
Ik leer verven
8.95
 SES - 00498 - Klei Actie 40 jaar
Deze exclusieve SES set bevat acht soorten klei en twaalf verschillende uitsteekvormen. De klei varianten zijn confettiklei, geurklei en glitterklei. De klei droogt niet uit, is super zacht, uitwasbaar en glutenvrij. Na gebruik in de pot bewaren.
12.9510.99
 SES - - Klei Pizza Maken
Klei pizza's maken
11.95
 SES - 87886 - Klei Superdough cupcakes
Deze cupcakes zijn niet om te eten, maar om mee te spelen. De SES Superdough cupcakes bestaat uit 4 kleuren klei, diverse cupcakevormpjes, een roller en een mesje en hiermee maak en versier je de leukste en meest creatieve cupcakes.  • Leeftijd: 3 - 6 jaar • 4 kleuren klei • 5 cupcakevormpjes • Geeft creativiteit alle ruimte • Goede kwalitatieve klei Op voorraad. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
12.9510.99
 SES - - Kussensloop Maken
Kussensloop
13.55
 SES - 01155 - Mozaiek Lijstjes
Als je zelf een prachtig kunstwerkje hebt geschildert, wil je het natuurlijk ook in een mooi lijstje hangen! Met deze set maak je met mozaiek het perfecte lijstje!
11.509.49
 SES - 06127 - Paard/Vlinder/Dolfijnen
Met strijkkralen van SES maak je de mooiste figuren door het leggen van de kraaltjes, die je vervolgens met een strijkbout aan elkaar vast smelt. Al je favoriete dieren in één doos! Maak paarden, vlinders en dolfijnen met strijkkralen. Laat je creatie door een volwassene strijken.
14.95
 SES - 00311 - Plakkaatverf 6 Kleuren
De beginnende kunstenaar maakt de mooiste schilderijen met deze plakkaatverf. Zes kleuren, in potjes van 50 ml.
9.957.99
 SES - 00862 - Punnikset
Maak de mooiste dingen met deze punnikset. Inclusief verschillende kleuren wol.
8.504.16
 SES - 14671 - Strijkkralen prinses
Maak de mooiste prinsessen met deze leuke set strijkkralen van SES. Geef de sprookjesfiguren de mooiste jurken aan en zet ze de mooiste kroontjes op. In deze set zetten 1400 kralen en 1 prinsessen figuur. Zet de kralen op de vorm, even strijken, goed aandrukken en klaar is je kunstwerk!
7.954.99
 SES - 06107 - Strijkkralen vlinders
Met deze set kun je vlindervormige kunstwerken van strijkkralen maken. In de set zitten veel verschillende kleuren kralen. Bovendien geuren ze heerlijk! Doe de kralen op de vorm, even strijken, goed aandrukken en je vlinderkunstwerk is klaar! Inhoud Strijkkralenbord Geparfumeerde strijkkralen Strijkpapier
7.955.99
 SES - 00943 - Timmerset
Deze timmerset is ideaal voor je kind om zijn motoriek te ontwikkelen. Wil je later een handige zoon hebben die je met al je klusjes kan helpen, geef hem dan nu alvast een snelstart met deze leuke timmerset!
14.95
 SES - 13035 - Verven in Bad
Met deze verf van SES wordt het voor iedern kind een feest om in bad te gaan. Maak de mooiste tekeningen op de rand van het bad, spoel ze af met water en je hebt meteen een bad vol schuim!
9.50
 SES - 00305 - Vingerverf 4 Kleuren 150 ml
Super uitwasbare vingerverf in 4 kleuren.
9.505.73
 SES - 00852 - Vliegtuigjes vouwen
Stort je papieren vliegtuig direct neer? Met deze SES set kun je vliegtuigjes vouwen die in de lucht blijven. Er zitten instructies bij die je precies uitleggen hoe de vliegtuigjes gevouwen moeten worden. Maak ze nog mooier met de bijgesloten stickers. Er zijn 16 verschillende.
6.954.99
 SES - 14903 - Wasknijperfiguren
Met wasknijpers kun je niet alleen je was ophangen. je kunt er ook leuke figuren van maken. Met deze set Wasknijperfiguren van SES maak je bijvoorbeeld een dino, een giraffe en een bloem. Inhoud 13 wasknijpers 6 potjes gekleurde verf 1 penseel stickers
8.95
 Feber - 800006961 - Acitivity Centre
Kruip door, sluip door, van beneden naar boven en dan weer omlaag met de glijbaan! Dit zijn enkele van de vele activiteiten die de allerkleinsten kunnen beleven met deze complete activiteitenobject. Eenvoudig te monteren. Heldere kleuren en bestand tegen zonlicht en temperatuurverschillen.
158.95119.99
 Feber - 800003096 - Disney Princess: Scooty 6 Volt
Deze mooie trike met rug-, en zitkussen is voor echte prinsessen! De scooter is 76,5 bij 53,5 bij 49,5 cm groot , heeft een 6 volt motor en een electrische voetschakelaar voor rijden en remmen. Inclusief accu en oplader. De scooter is geschikt voor prinsesjes van 1 tot en met 4 Jaar.
154.95
 Feber - - Ferrari California 12V
Rijd rond in een tweepersoons Ferrari! De 2-zits is afgewerkt in helder rood en heeft een motor met een 12V batterij. De prestigieuze auto heeft twee versnelling: vooruit en achteruit. Een elektronisch gaspedaal is te vinden in de voetenruimte. De rem wordt automatisch geactiveerd wanneer het gaspedaal wordt losgelaten. Voor de veiligheid van de jonge bestuurders zijn de twee stoelen voorzien van een veiligheidsfunctie.
402.95
 Feber - 800007680 - Ferrari Ff 6v
Lekker scheuren in deze Ferrari! Stoer toch?Leeftijd: 3+, LxBxH = 135x68x52 cm, snelheid 4 km/u.Motor werkt op 6V oplaadbare accu. Voetgaspedaal en elektrische rem. Vooruit en achteruitversnelling. Inclusief accu en oplader.
321.95289.99
 Feber - - Huis 131 x 110 x 121 Cm
Deur met sleutel, raam om open en dicht te doen. Telefoon en uitklapbare spiegel die je ook als tafel kunt gebruiken. Eenvoudig te monteren en demonteren. Heldere kleuren en bestand tegen zonlicht en temperatuurwisselingen.
270.90
 Feber - 800004888 - Loopauto - Ferrari F1
Maak al je vriendjes jaloers met deze Ferrari F1 loopauto! Voorzien van knoppen op het stuur die een klikkend geluid maken en aan de achterkant een hendel om de auto voort te duwen. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
61.9053.90
 Feber - - Met fantastische bocht
Nieuwste model glijbaan van Feber met fantasche bocht. Glijbaan heeft ook nog een wateraansluiting en is zeer stabiel. Het geheel is dubbelwandig uitgevoerd voor jarenlang speelplezier.
126.95
 Feber - 800002889 - Wood House
Aan het Wood House ziten ladders aan twee kanten om op het platform te klimmen en daarna van de aparte slalom glijbaan te glijden. Met een kantelbare bank om aan de tafel te spelen of om op te zitten. Het blad kan worden omgekeerd en als zandspeelbak gebruikt worden. Gereedschap is niet nodig. De heldere kleuren zijn bestand tegen zonlicht en temperatuurverschillen.
339.95249.99
 Feber - - zand- en waterspeeltafel
Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en speel de hele zomer met water en met zand met deze speciale speeltafel van Feber. Je kunt heel gemakkelijk met water en zand samen spelen door de twee helften waarin de tafel is opgedeeld. Door de deksel krijg je bijzonder veel speelmogelijkheden. Speel bijvoorbeeld allerlei leuke spelletjes op de tafel! * De speeltafel is vrolijk van kleur. * Door heel gemakkelijk de deksel op de tafel te leggen krijg je een soort van bureau waar je aan kunt tekenen. * De speeltafel is gemaakt van stevig kunststof. * De speeltafel wordt compleet geleverd met: zandmolen, schepje, harkje, 2 bootjes, een bakvorm en een deksel. * Afmetingen: 46 x 71 x 71 cm.
74.95
 Famosa - 800003254 - Feber Super Paleis - Speelhuis
Dit Feber Super Paleis speelhuis heeft net echt lijkende kasteeldeuren met een deurbel met verschillende geluiden. Er zit zelfs een immitatie-klok in de wand. Dit enorme speelhuis is zeer geschikt voor aankomende princesjes. Het Feber Super Paleis speelhuis heeft verder 9 torens waarvan 2 met vlaggen. Er bevinden zich 5 ramen in het speelhuisje. Kortom een speelhuis van grote omvang waar uw kind(eren) een lange tijd plezier van zullen hebben! Feber is fabrikant van A-kwaliteit speelgoed welke in Spanje wordt geproduceerd. Feber is toonaangevend als het gaat om design, kwaliteit en prijs. De geleverde prestatie heeft een zeer goede balans wanneer je prijs afzet tegen de geleverde kwaliteit en hoeveelheid. Feber.., als het om KWALITEIT gaat!
619.95
 KidKraft - 65093 - Amelia Poppenhuis
Haal je creditcard maar boven want het is tijd om te gaan winkelen! Ons schattige Dolls Shopping Centre laat poppen winkelen in stijl. Kleine meisjes zijn vast gek op de gedetailleerde meubeltjes en de mooie pastelkleuren. 15 meubelstukken, inclusief een pinautomaat voor lastminute aankopen Pashokje met stoffen gordijn Lift met glijsysteem Roltrap van gegoten kunststof Groot genoeg om verschillende kinderen samen te laten spelen Uit composiethoutproducten gemaakt Geschikt voor modepoppen tot 30 cm Handig en stevig gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies 83 cm L x 30 cm W x 109 cm H
164.95
 KidKraft - 21201 - Aspen Tafel Met 2 Stoelen - Wit
Met twee bijpassende stoelen Uit composiethoutproducten gemaakt Handig en stevig gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies
109.95
 KidKraft - 14959 - Austin Speelgoedkist – Diepblauw
Klep met veiligheidsscharnieren beschermt kleine vingers tegen beklemming Kan als bank worden gebruikt voor extra zitplaatsen Houdt slaapkamers netjes en opgeruimd
109.90
 KidKraft - 14957 - Austin Speelgoedkist – Roze
Klep met veiligheidsscharnieren beschermt kleine vingers tegen beklemming Kan als bank worden gebruikt voor extra zitplaatsen Houdt slaapkamers netjes en opgeruimd
102.95
 KidKraft - 14958 - Austin Speelgoedkist – Vanille
Klep met veiligheidsscharnieren beschermt kleine vingers tegen beklemming Kan als bank worden gebruikt voor extra zitplaatsen Houdt slaapkamers netjes en opgeruimd
102.95
 KidKraft - 17826 - Bergtreinset Met Emmertop
Met onze bergtreinset met emmer kunnen kinderen een hele wereld verkennen zonder dat ze de deur uit hoeven. Leuke details zoals de driedelige vertrekbaan en de berg zorgen ervoor dat deze set er nóg realistischer uitziet! En na het spelen is de treinset zó opgeborgen - alles past in een de handige plastic emmer. Inhoud: 61 onderdelen
56.95
 KidKraft - 53181 - Grote Keuken
Koelvriescombinatie, oven en vaatwasser, alle met open- en dichtgaande deuren. Oven- en magnetrondeur met kijkvenster Verwijderbare gootsteen voor snel en gemakkelijk reinigen Knoppen aan oven en gootsteen Groot genoeg om verschillende kinderen tegelijkertijd te laten spelen 107 cm x 41 cm x 109 cm Multiplex en PVC T-profiel
215.90149.99
 KidKraft - 53100 - Grote Vrolijke Luxe Keuken
Koelvriescombinatie, oven en magnetron, alle met open- en dichtgaande deuren Oven- en magnetrondeur met kijkvenster Verwijderbare gootsteen voor snelle en gemakkelijke reiniging Knoppen aan oven en gootsteen draaien en klikken Handige bewaarruimte boven en onder de gootsteen Groot genoeg om verschillende kinderen tegelijkertijd te laten spelen Waterdruppelmotief op vaatwasser Uit composiethout vervaardigd Handig en stevig gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies 107 cm L x 41 cm W x 109 cm D
278.50
 KidKraft - 16774 - Kast Met Opslagbakken In Primaire Kleuren
12 plastic opbergbakken: drie rode, drie blauwe, drie gele en drie groene Alle bakken kunnen onderling worden verwisseld Handig en stevig gemaakt
99.95
 KidKraft - 13018 - Luxe Kaptafel Met Stoel
Een grote spiegel en twee verstelbare zijspiegels Vier legplanken om make-up, kleding, speelgoed en nog veel meer in op te bergen Bijpassende witte stoel past gemakkelijk onder de kaptafel Uit hout gemaakt Stevig gebouwd 104 cm x 40 cm x 117 cm Stoel - 36 cm x 36 cm x 17 cm Zitting - 36 cm Multiplex, rubberhout
219.95
 KidKraft - - Luxe Tasty Treats Namaak Etenswaren
Tijd om te eten! Ons Tasty Treat-speelgoedvoedsel bevat alle namaaklekkernijen die kinderen nodig kunnen hebben. Gebruik de set bij een authentieke houten keuken van KidKraft en je hebt alles wat je nodig hebt! Kenmerken zijn: • 105 onderdelen, waaronder fruit, groenten, snacks, pizza’s, wafels en meer
39.9534.99
 KidKraft - 14322 - Medium Kluisje - Rood
Twee afzonderlijke opbergvakken Gemakkelijk te verplaatsen op meegeleverde wielen 35 cm x 38 cm x 75 cm Multiplex en PVC T-profiel
69.95
 KidKraft - 14321 - Medium Kluisje - Wit
Twee afzonderlijke opbergvakken Gemakkelijk te verplaatsen op meegeleverde wielen 35 cm x 38 cm x 75 cm Multiplex en PVC T-profiel
62.95
 KidKraft - 53222 - Moderne Countrykeuken
Oven, magnetron en twee kastjes met open- en dichtgaande deuren Stoffen gordijn boven gootsteen Aanrecht met pitten van gegoten plastic en een snijplank Knoppen draaien en klikken Tissuehouder 7 extra opbergvakken Verwijderbare gootsteen voor snelle en gemakkelijke reiniging Groot genoeg om verschillende kinderen samen te laten spelen Uit hout gemaakt Handig en stevig gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies
189.95
 KidKraft - 14565 - Nantucket Bank Met Opbergruimte - Pastel
De bovenkant van de bank kan als zitbank of extra opbergruimte worden gebruikt De drie opslagbakken zijn perfect voor sportmateriaal, schoenen, speelgoed en nog veel meer Bakken schuiven in en uit de bank voor gemakkelijke toegang Perfect om aan het voeteneinde van een kinderbed te plaatsen Uit hout gemaakt Stevig gebouwd
129.95
 KidKraft - 60101 - Poppenwiegje
Ons poppenwiegje is de perfecte plek om kleine meisjes hun babypoppen in te laten leggen. Meisjes zijn vast gek op de rustige schommelbewegingen en het elegante design van de wieg. Inhoud en kenmerken: Tweezijdig dekbed Kussen Matras Voor poppen tot 48 cm Uit composiethoutproducten gemaakt Handig en stevig gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies 54 cm x 33 cm x 30 cm
44.95
 KidKraft - 76123 - Prinses Kaptafel & Stoel
Geschikt voor de meeste wiegmatrassen (10 cm H x 140 cm W x 70 cm D) Laag genoeg zodat kinderen er makkelijk in kunnen stappen Kussens, lakens en matras niet inbegrepen Uit hout gemaakt Stevig gebouwd 54 cm H x 157 cm W x 73 cm D
169.95149.99
 KidKraft - 53179 - Roze Vintage Keuken
Jonge chef-koks kunnen ongetwijfeld hun hartje ophalen wanneer ze met deze schattige houten keuken feestmaaltijden bereiden voor de hele familie. Deuren gaan open en dicht Ovenknoppen draaien en klikken Draadloze telefoon Verwijderbare gootsteen voor snelle reiniging Multiplex 84 cm x 30 cm x 91 cm
169.95
 KidKraft - 65023 - Savannah-Poppenhuis
Lift met nieuw glijsysteem Uitvoerige balustrades 14 kleurrijke meubelstukken Kroonluchter aan plafond Brede vensters zodat kinderen hun poppen vanuit verschillende hoeken kunnen bekijken Handig en stevig gemaakt Voor modepoppen tot 30,5 cm Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies
159.95
 KidKraft - 14221 - Schuin Boekenrek - Naturel
Geen beschadigde boeken dankzij de zachte stof van de legplanken . Boeken kunnen zo geplaatst worden dat de voor- of achterkant zichtbaar is in plaats van de rug. Stevig gebouwd 61 cm x 31 cm x 71 cm Multiplex, katoen, stof
69.90
 KidKraft - 14225 - Schuin Boekenrek - Pastel
Geen beschadigde boeken dankzij de zachte stof van de legplanken. Boeken kunnen zo geplaatst worden dat de voor- of achterkant zichtbaar is in plaats van de rug. Stevig gebouwd 61 cm x 31 cm x 71 cm Multiplex, katoen, stof
59.95
 KidKraft - 14226 - Schuin Boekenrek In Primaire Kleuren
Op onderste insteekvak kan persoonlijke tekst worden geborduurd. Boeken kunnen zo geplaatst worden dat de voor- of achterkant zichtbaar is in plaats van de rug. Stevig gebouwd 61 cm x 30 cm x 71 cm Multiplex, katoen, stof
58.95
 KidKraft - 63186 - Set Metalen Accessoires
Met deze gedetailleerde speelset kunnen kinderen zich echte helden wanen die dringende oproepen beantwoorden en iedereen veilig houden. 3 verdiepingen en 12 kamers met open ruimte voor creatief speelplezier 3 reddingsvoertuigen - brandweerwagen, motor en helikopter Kan snel en gemakkelijk ingeklapt worden Plooibare brandweerman en politieagent met verschillende poses Twee honden Brandweerpaal om vanuit de boven- naar de benedenverdieping te glijden Brede vensters om naar binnen te kijken en vanuit verschillende gezichtshoeken te zien Groot genoeg om verschillende kinderen tegelijkertijd te laten spelen Uit composiethoutproducten gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies Op enkele minuten in een paar stappen opgesteld! 89 cm L x 30 cm W x 62 cm H
29.95
 KidKraft - 65078 - So Chic Poppenhuis
27 meubelstukken in totaal Tv-tafel met laden die open en dicht schuiven Koelkast met open- en dichtgaande deuren Alle delen zijn geschikt voor alle poppenhuizen van KidKraft Uit composiethoutproducten gemaakt Reeds gemonteerd
249.95
 KidKraft - 63267 - Super-Schans Raceset
Het bevat zelfs een lanceerplatform dat kinderen moeten laten zakken om hun auto's te lanceren, waardoor ze gegarandeerd tegelijkertijd van start gaan. Spiraalschans met 3 niveaus. Zwevende lift die passagier vervoert naar het hoogste deel van de parkeergarage
109.95
 KidKraft - 26913 - Tafel En 2 Stoelen Met Hartjes
Perfect op maat van kinderen Twee handige opbergbakken Bakken zijn toegankelijk aan elke kant van de tafel Hartvormige openingen in tafel en stoelen Handig en stevig gemaakt Uit composiethoutproducten gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies Table: 77 cm x 57cm x 52 cm Chair: 30 cm x 30 cm x 51 cm
124.95
 KidKraft - 17850 - Tafel Met Waterval En Bergtrein
Drie duurzame rode plastic bakken die onder de tafel schuiven als handige bergruimte Speciale randen in T-profiel tegen spaanders Speelbord met landschap in zeefdruk 3,8 cm hoge rand houdt speelgoed op speeltafel Stevig gemaakt 124 cm x 87 cm x 41 cm Multiplex, T-profielen en melamine
189.95
 KidKraft - 53260 - Uptown Espresso Keuken
Onze Uptown Espresso keuken heeft een hippe en moderne look die jonge chef-koks vast weten te waarderen. Deze houten keuken zit vol leuke details zoals een draadloze telefoon en een krijtbord om de dagschotels op te noteren. Inhoud en kenmerken: Groot genoeg om verschillende kinderen samen te laten spelen Koelvriescombinatie, oven en vaatwasser, alle met open- en dichtgaande deuren Draadloze telefoon Tissuehouder Krijtbordoppervlak op koelkast Verwijderbare gootsteen voor snelle en gemakkelijke reiniging Aanrecht met innovatief gespikkeld design Handige bewaarruimte boven de gootsteen Uit composiethoutproducten gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies
203.95159.00
 KidKraft - 53208 - Witte Vintage Keuken
Deuren gaan open en dicht Knoppen klikken en draaien Extra bewaarruimte boven en onder de gootsteen Gootsteen kan worden uitgenomen voor gemakkelijke reiniging Magnetron- en ovendeuren Draadloze telefoon Handig en stevig gemaakt Uit composiethoutproducten gemaakt Verpakt met gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies 83 cm x 29 cm x 90 cm
269.95139.99
 Meccano - 6027038 - Ducati Motorcycle - Bouwset
Bouw met deze Meccano set je eigen Ducati Motorcycle! Deze iconische Ducatti motor heeft wielen die uit meerdere onderdelen zijn opgebouwd, achtervering en hij kan echt sturen.
33.90
 Meccano - 6028974 - Ferrari GTB 488 Roadster
Altijd gedroomd van je eigen Ferrari GTB 488 Roadster? Bouw m nu zelf met Meccano! Deze set laat je deze iconische Ferrari na bouwen en heeft echt werkende stuur mechanica en echte Ferrari wielen. Eenmaal gebouwd, is hij eigenlijk te mooi om uit elkaar te halen. Je kan met de onderdelen je eigen iconische sportwagen bouwen. de set beval 341 kwalitatieve plastic en metalen onderdelen een stap voor stap instructie en 2 stuks echt gereedschap voor heel veel bouw plezier. Meccano maakt de wereld van techniek een stuk stoerder en leuker!
37.90
 Meccano - 6028405 - Lamborghini Huracan RC - Bouwset
Bouw met Meccano deze replica van deze iconische Lamborghini! Inhoud: 162 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een handleiding. Exclusief 4 AA-batterijen en3 AAA-batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
93.95
 Meccano - 760262 - Motorized Box
Constructieset voor kleine kinderhanden, 100-delig in opbergbox. 10 verschillende voorbeelden. Met 6V motor. Niveau 3.
27.75
 Meccano - 6026713 - Starter 1 model set
5 verschillende starterssets waarmee je 1 model kunt bouwen.
9.255.99
 Smoby - 310141 - Dual Garden Slide
Dual Garden slide, glijvlak 190CM., voet 87CM. breed, hoogte 115CM., metaal/kunstof, met waterfunctie, ANTI-UV
163.95
 Smoby - - Mijn speelhuis
Je beleeft een hele zomer speelplezier in je eigen schitterende speelhuis! Het huis is uitgevoerd in vrolijke kleuren en gemaakt van stevig, weerbestendig kunststof.
325.95
 Rolly Toys - 121700 - Rolly Kid Aanhanger - Rood
Enkelwandige eenassige aanhanger. - Afmeting artikel 64*47*28 cm. - Afmeting verpakking 64*47*28 cm. - Verpakkingsgewicht 8,3 kg.- Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar.
19.9513.95
 Rolly Toys - - Rolly Kid New Holland T 7040 Tractor
Robuuste Tractor van Rolly Toys met aanhanger en motorkap die open kan. Afmetingen: 142 x 47 x 52 cm.


 • Pedaal tractor voor kinderen vanaf 2 1/2 tot 5 jaar

 • Overdekte integrale keten-station met verstelbare crank

 • Scharnierende kap

 • Stabiele besturing

 • RollyKid-loader retrofit
74.9557.15
 Rolly Toys - 052769 - Rolly MiniTrac tractor met Aanhanger John Deere
Stuurwiel met geluid. - Afmeting artikel 110*38*56 cm. - Afmeting verpakking 65*39*36 cm. - Verpakkingsgewicht 6,0 kg.- Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
69.5051.75
 Rolly Toys - - Rollytoys Jd 6150 R
•Opslag plaats onder de motorkap •Ergonomisch vormgegeven •Fluisterwielen •Kniesteun aan de achterzijde •Robuust stuurmechanisme •Claxon •Kleur John Deere groen •Afmeting 61 x 30 x 41 cm •Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
60.5041.90
 Rolly Toys - 12190 - Tractor - John Deere Met Aanhanger
Voor veel kinderen komt er een droom uit! Het rijden op een traktor! De Traptractor Rollykid John Deere met aanhanger is een lust voor het oog. De motorkap kan geopend worden. Afm. 142x47x52cm. Leeftijd vanaf 3 jaar.
77.5069.99
 Nikko - 94126 - Alien Panic - Blauw
Nikko Alien Panic; de buitenaardse wezens zijn geland en ze rijden in een radiografisch bestuurbare buggy!

Spectaculaire radiografische buggy met uniek verlicht chassis! Zie het spookachtige blauwe licht uit het chassis komen terwijl je met deze buggy's door het donker scheurt!

Deze off–road superster heeft verlichte Turbojets die oplichten in het donker. Volledige rijfuncties en een snelheid van 7,5 km per uur.

Schaal 1:18. Rijdt op 4 AA en 3 AAA batterijen (niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
31.50
 Nikko - 94104 - Evo Mini Countryman 1:14
NIKKO RC Mini Countryman. Super snelle 1:14 schaal radiografische NIKKO RC wagenvoorzien van professionele 2.4 Ghz techniek! Tot wel 100 meter bereik, en racen met wel 40 coureurs! Duurzame lexaan body met differentieel en vering. Servo gestuurd en digitaal proportioneel voor exact sturen en gecontroleerd gas geven.Topsnelheid van maar liefst 24 km/u! Inclusief 9.6V accupack, 1uur snel–lader en3 AAA–batterijen voor de zender ! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
106.90
 Nikko - 94151 - Ford F-150 SVT Raptor Ford
Nikko RC Ford F-150 SVT Raptor. Radiografisch bestuurbare truck, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder; heeft een schaal van 1:16. Rijdt op: 4x AA batterijen voor de auto en 3 AAA-batterijen voor de zender (niet inbegrepen).
37.79
 Nikko - - Giga Pack Ni-Mh 6,0v
Nikko Giga Pack Ni-MH batterij 6.0 Volt. Zo heb je altijd een extra opgeladen batterij bij de hand! Wordt geleverd op blisterkaart.
17.95
 Nikko - B03295 - Giga Pack Nimh 9,6v
Nikko Giga Pack Ni-MH batterij 9.6 Volt. Zo heb je altijd een extra opgeladen batterij bij de hand! Wordt geleverd op blisterkaart.
25.95
 Nikko - - Jeep Wrangler 1:18
Nikko RC Jeep Wrangler. Deze Jeep is helemaal klaar om Off-road te gaan! De Nikko RC Jeep is een echte off-roader met de extra grote wielen. Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Rijdt op: 4x AA-batterijen voor de auto en 3 AAA-batterijen voor de zender (niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
31.10
 Nikko - - Lamborghini Huracán Lp 620-12 Oranje
Nikko Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeo

Deze Nikko radiografisch bestuurbare auto haalt een snelheid van 8,5 km per uur en heeft professionele 2.4 Ghz techniek! De auto heeft tot wel 40 meter bereik! De auto wordt geleverd inclusief een 6,4V Lifepo4 batterij voor de auto, die via de meegeleverde USB-kabel wordt opgeladen.

Specificaties:
Kleur: oranje
Materiaal: oranje
Geslacht: jongens
Leeftijd: 8+
Inclusief 3 AAA-batterijen voor de zender
65.95
 Nikko - 94902 - Mega pack nimh 9,6v
Nikko Mega Pack Ni-MH accupack 9.6 Volt. Zo heb je altijd een extra opgeladen batterij bij de hand! Wordt geleverd op blisterkaart.
20.95
 Nikko - - Porsche 911 GT3RS
Nikko RC Porsche 911 GT3RS. Super snelle 1:14 schaal radiografische NIKKO RC wagen voorzien van professionele 2.4 Ghz techniek! Tot wel 100 meter bereik, en racen met wel 40 coureurs! Duurzame lexaan body met differentieel en vering. Servo gestuurd en digitaal proportioneel voor exact sturen en gecontroleerd gas geven. Topsnelheid van maar liefst 24 km/u! Inclusief 9.6V accupack, 1 uur snel-lader en 3XAAA batterij voor de zender! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
114.90
 Nikko - 20098 - Porsche 911 Politie
Nikko Porsche 911 Politie; help de politie en maakt de straten veilig met je eigen Politie Porsche. Via de zender activeer je met 1 druk op de knop de sirene (licht en geluid)! Hulp is onderweg!

Deze radiografisch bestuurbare race bolide in schaal 1:16, haalt een snelheid van 8,5 kilometer per uur en is voorzien van professionele 2.4 GHz techniek! Tot wel 40 meter bereik en racen met wel 10 coureurs tegelijk!

Werkt op 3 AAA batterijen voor de zender en 4 AA batterijen voor de auto (niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
34.9529.99
 Nikko - 160167A2 - Rc 1:16 Citroen Ds3
Rijdt 24 k/m per uur.
34.90
 Nikko - - Rc mini countryman 1:16
Nikko Mini Countryman WRC Radiografisch bestuurbaar in schaal 1:16, haalt een snelheid van 8,5 km per uur). Volledige 3 band functiebesturing (27 MHz). Je kunt dus met 3 wagens tegelijk racen! Rijdt op 3x AAA batterijen voor de zender en 4 AA batterijen voor de auto. (niet meegeleverd). Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
36.9026.95
 Nikko - - Rc Off-Road Ford 1:18
Nikko RC Ford F-150. De Nikko RC Ford is een echte off-roader met de extra grotewielen, groot onderstel en een enorme bullbar aan de voorkant! De radiografisch bestuurbare truck geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder, schaal van 1:16. Rijdt op: 4x AA batterijen voor de auto en 3XAAA batterijen voor de zender(niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
29.50
 Nikko - - Rc Off-Road Trophy 1:16
Nikko RC Trophy Truck. Radiografisch bestuurbare truck, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder; heeft een schaal van 1:16. Rijdt op: 4 AA-batterijen voor de auto en 3 AAA-batterijen voor de zender (niet inbegrepen).
46.50
 Nikko - 94172 - Red Bull Peugeot 2008 DKR
De Nikko Red Bull Peugeot 2008 DKR is een echte off-roader met de extra grote wielen, groot onderstel en een enorme bullbar aan de voorkant! Een RC auto met extra grote wielen, groot onderstel en een enorme bullbar aan de voorkant!

De radiografisch bestuurbare truck haalt een snelheid van 7,5 kilometer per uur en is voorzien van professionele 2.4 Ghz techniek! Tot wel 40 meter bereik en racen met wel 10 coureurs tegelijk!

Werkt op 3 AAA batterijen voor de zender en 4 AA batterijen voor de auto (niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
28.95
 Nikko - - Subaru WRX STI
Nikko RC Subaru WRX STI. Nikko RC street car met schaalsnelheid van 136 km per uur (werkelijke snelheid 8,5 km per uur). Volledige functiebesturing. Schaal 1:16. Werkt op 3 AAA-batterijen voor de zender en 4 AA batterijen voor de auto (niet meegeleverd). Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
32.90
 Nikko - - Vaporizr 2 - Blauw
Met deze stoere Nikko Vaporizr 2 kun je op land en in het water racen! Op het water functioneert hij als een boot. Met volledige four-wheel drivefunctiebesturing.

Kan een snelheid halen van 15 kilometer per uur. Met Quick Charger om binnen een uur de accu weer op te laden. Verpakt in fraaie windowbox.

Geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Inclusief 1 6V batterij.
66.50
 Nikko - - Vaporizr 2 - Rood
Met deze stoere Nikko Vaporizr 2 kun je op land en in het water racen! Op het water functioneert hij als een boot. Met volledige four-wheel drivefunctiebesturing.

Kan een snelheid halen van 15 kilometer per uur. Met Quick Charger om binnen een uur de accu weer op te laden. Verpakt in fraaie windowbox.

Geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Inclusief 1 6V batterij.
65.5054.99
 Nikko - 90222 - VelociTrax Groen
De Nikko VelociTrax is een full-function op afstandsbestuurbaar actievoertuig met ultieme wendbaarheid en 360 graden spins, race over elk terrein en obstakel! Kan een snelheid halen van 14 kilometer per uur.

Tot wel 40 meter bereik en racen met tot wel 10 voertuigen tegelijk zonder onderlinge storing; allemaal dankzij de 2.4 GHz frequentie! Ready to Run, dus inclusief 7,2V Ni-MH accu pack, 1-uur snellader en 3 AAA batterijen voor de zender!

Verkrijgbaar in de kleuren groen en oranje. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016De mening van de jury:


Een supersnelle en super stoere auto waarmee je op elke ondergrond, zelfs zand, kunt racen. Alleen of samen met je vrienden zonder last te hebben van storingen. Geen paniek als de auto ergens tegenaan botst: hij kan ertegen. De rupsbanden zijn heel vernieuwend.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:


De Nikko VelociTrax is een superstoere, aerodynamische raceauto met rupsbanden, die tot op 40m afstand bestuurd kan worden. De raceauto kan tegen een stootje en doet het op elk terrein. Echt een spelactiviteit om buiten te doen met je vrienden, en liefst met meer dan één raceauto. Als er maar één raceauto is zullen kinderen er bij toerbeurt mee moeten spelen: goed om te leren delen met elkaar.

De VelociTrax is er vooral om gezamenlijk veel lol aan te beleven en je te verbazen over de snelheid en de capriolen die dit voertuig uithaalt op ruw terrein. Voor zover kinderen de VelociTrax gecontroleerd willen besturen komt er fijne motoriek en oog-handcoördinatie bij dit speelgoed kijken, maar de meeste kinderen zullen waarschijnlijk voor het ruwe werk gaan.
51.9544.99
 Johntoy - 27520 - Home and Kitchen chef speelset deluxe
Met deze Home and Kitchen chef speelset kun je als echte bakker aan de slag. Mix het deeg met de garde, kneed het deeg en rol het uit met de deegroller. Vergeet trouwens niet om je schort om te doen, anders zit je onder de meel. Als je de deeg helemaal klaar hebt kun je dit met de spatel in de vorm doen en met de ovenhandschoen kun je dit in de oven doen en eruit halen. Veel kookplezier!
7.90
 Johntoy - - Magic speelgoedijsjes
Schep heerlijke ijsjes met de speelgoed ijsjes set. De 16-delige set bevat alle ingredienten om een heerlijk ijsje te maken. Door de klittebandbevestiging blijft alles goed zitten.
5.95
 Johntoy - 267830 - Pijl en boog set
Laat je kunsten met deze pijl en boog en probeer de roos te raken.
7.49
 Johntoy - 20214 - Scooter - Step
Met deze stoere scooter scheur over de straten, maar pas op voor de voetgangers
24.95
 Johntoy - - Snijfruit
In de fruitmand ligt het heerlijkste fruit, nu nog allen snijden en het is klaar.
6.95
 Johntoy - - Strijkplank
Met deze stalen strijkplank kan je alle kleding heerlijk strijken en opvouwen in de kast.
17.75
 Clementoni - - Baby Memo Nijntje
Een memo set met afbeeldingen van Nijntje en haar vriendjes. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
9.95
 Clementoni - - Bouw zelf jouw eerste microscoop
Met deze Clementoni Bouw zelf jouw eerste microscoop leer je hoe een echte optische microscoop is gemaakt en functioneert! De geïllustreerde handleiding begeleidt je tijdens de activiteiten en proeven. Geschikt vanaf 8 jaar.
10.756.90
 Clementoni - - Interactieve Quiz Encyclopedie
Deze Clementoni Interactieve Quiz Encyclopedie stelt meer dan 250 geïllustreerde vragen over een heleboel onderwerpen zoals het menselijk lichaam, geschiedenis, sterrenkunde en nog véél meer!
17.95
 Clementoni - - Kweek Je Eigen Triops Wetenschapsspel
Kweek je eigen triops met dit wetenschapsspel van Clementoni. Ontdek zo eeuwenoude waterdiertjes. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
10.75
 Clementoni - - Maak Zelf Snoep
Maak zelf snoep met dit wetenschapsspel van Clementoni. Tover de keuken om in een echt snoeplaboratorium. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
10.757.99
 Stabilo - - Power Viltstiften 24 stuks in Etui
Zo druk bezig, dat je vergeet de dop erop te doen? Geen ramp. De STABILO power droogt niet uit en kan tot wel 5 weken zonder dop.


 • Heldere kleuren

 • Uitwasbaar

 • Geventileerde dop

 • Viltstift met robuuste punt, schrijfbreedte ca. 2 mm

 • 24 kleuren
9.50
 Stabilo - - Vulpotlood Easyergo Links Groen/D-Groen
Stabilo Easyergo Vulpotlood Links Groen/Donkergroen
eenheid (Per stuk verpakt)
10.15
 Tactic - - Mexican Train - Domino
Mexican Train Domino is een van de meest gespeelde domino varianten ter wereld. Elke speler probeert vanuit het midden een rij van dominostenen aan te leggen. Je mag ook aanleggen aan de gezamenlijke rij, dat is de Mexican Train. Na elke beurt wordt je treintje op de laatst gelegde dominosteen gezet.

Het doel is om zo snel mogelijk alle dominostenen weg te spelen of zoveel mogelijk stenen met een hoge waarde. De speler met de laagste totaalscore aan het eind van het spel is de winnaar. Eenvoudig te leren en blijft heel lang leuk door de snelheid van het spel en de strategie die je ontwikkelt.

Inhoud:
• 91 dominostenen
• 8 gekleurde markeertreintjes
• 1 centrumstuk

Geschikt voor 2 tot 8 spelers vanaf 7 jaar.
30.95