Menu

Naam

De Speelgoedbrink.nl

Kamer van Koophandel
Aantal beschikbare prijzen21
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
Lego - 2Lego - 5583 - Wielenpret aanbieding
Bouw een auto, een vrachtwagen, een trein of wat je ook maar kunt verzinnen aan rijdende constructies, met deze nieuwe DUPLO voertuigenset. Bouwen maar!
11.506.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99908 - 3,5 Inch Bocht / 4 Stuks

Vier houten bochten voor het houten spoorwegsysteem van Thomas de trein. De bochten hebben zowel aan de boven- als aan de onderzijde een spoor, hierdoor kun je ze de bocht zowel naar links als naar rechts maken!

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99940 - 6,5 Inch Wegbochten / 4 Stuks

Vier houten bochten van 170mm. Met speciale autoweg strepen.

Oneindig uit te breiden met diverse andere Thomas Houten Treinbaan producten

Thomas Houten treinen, rails, gebouwen en accessoires zijn gemaakt van echt hout. Alle producten van Thomas Houten Treinbaan passen op elkaar. Sluit ook aan op de meeste andere houten treinbaan systemen

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99918 - Buigbaar spoor / 2 Stuks

Maak scherpe bochten in je baan, of verbind twee banen aan elkaar. Deze uitbreiding is geschikt voor de Thomas de Trein-set. In de set zitten 2 sporen van ongeveerd 40 cm lang. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

15.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 98053 - George de Tractor
Houten oudere locomotief George,die makkelijk te combineren is met andere wagons uit de Thomas de trein serie, door middel van een magneet.
8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99019 - Harold de Helikopter

Percy daagde Harold uit voor een race. Het ging heel erg goed, alleen had Harold geen plek om te landen! Daarom had hij de race helaas verloren. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Origineel houten Thomas-voertuig naar de tv-serie Thomas en zijn vriendjes. Geschikt als verzamelobject en als speelgoed. Met verzamelkaart in de verpakking. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden.

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99904 - Houten Rails Recht

Vier houten korte rechte stukken spoor voor het houten spoorwegsysteem van Thomas de trein. De stukken zijn extra glad waardoor de trein minder wrijving ondervind en daardoor langer kan rijden op een batterij.

7.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 98021 - Locomotief: Charlie8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99002 - Locomotief: Edward blue engine

De echte Thomas van de gelijknamige serie Thomas de Trein en zijn vriendjes! De twee verschillende voertuigen zijn aan elkaar verbonden met een magneet. Toettoet!

14.99
 Learning Curve - 99004 - Locomotief: Gordon Big Express

Gordon is super trots, omdat hij de enige is die groot en sterk genoeg is om de Express te trekken! Maar, hij wil niet de brutale en vieze kolenwagons trekken. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

14.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 98018 - Locomotief: Hiro
Houten locomotief Hiro, die makkelijk te combineren is met andere wagons uit de Thomas de trein serie, door middel van een magneet.
14.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99149 - Locomotief: James the Red Engine14.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99006 - Locomotief: Percy

Deze kleine en schattige locomotief heet Percy. Percy houdt ervan om zijn vrienden voor de gek te houden, maar snapt soms niet wat dat voor problemen kan veroorzaken! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99027 - Locomotief: Toad

Toad is Oliver's vaste wagon en vindt het geweldig om met zijn vriend samen te werken. Hij was bijna afgedankt, maar is gered door Douglas.

Thomas Houten Treinen zijn gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten Treinbaan. Sluit aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99007 - Locomotief: Toby de Tram
Thomas - Toby, de tram. Houten Spoorbaan. Dit voertuig draagt zijn naam op het onderstel en heeft zijn eigen karakterkaart. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden. Lengte: ca. 9 cm.
8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99937 - Rode brugpijlers / 3 stuks

Twee stuks houten brugpijlers om omhoog en omlaag te bouwen.

Oneindig uit te breiden met diverse andere Thomas Houten Treinbaan producten

Thomas Houten treinen, rails, gebouwen en accessoires zijn gemaakt van echt hout. Alle producten van Thomas Houten Treinbaan passen op elkaar. Sluit ook aan op de meeste andere houten treinbaan systemen

13.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99961 - Spoorwegovergang Deluxe22.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99001 - Thomas
Thomas - Thomas de stoomlocomotief is een leuke, blauwe locomotief met nummer 1 op de tank. Hij probeert altijd behulpzaam te zijn, maar soms komt hij in moeilijkheden. Dit voertuig draagt zijn naam op het onderstel en heeft zijn eigen karakterkaart. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden. Lengte: ca. 9 cm.
8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99580 - Thomas & Rosie startset
Thomas and friends [Merk]
27.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99132 - Thomas's verjaardag
Vier je verjaardag met Thomas! Deze Thomas trein is speciaal versierd voor verjaardagen en heeft een mooi versierde wagon, waar een cadeautje ingestopt kan worden! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit speelgoed behoort tot de 'Wooden Railway' serie en is niet te combineren met de 'Take Along' serie.
15.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99195 - Wagons: Annie & Clarabel

Annie en Clarabel zijn twee trouwe vriendinnen van Thomas. Ze zijn aan Thomas geschonken toen hij had bewezen dat hij groot en sterk was. Annie vervoert passagiers en wordt door Thomas voortgetrokken. Clarabel vervoert zowel passagiers als bagage en zit achter Annie gekoppeld. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dit speelgoed behoort tot de 'Wooden Railway' serie en is niet te combineren met de 'Take Along' serie.

13.99