Menu

Naam

De Speelgoedbrink.nl

Kamer van Koophandel
Aantal beschikbare prijzen9
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
Learning Curve - 8Learning Curve - 99908 - 3,5 Inch Bocht / 4 Stuks

Vier houten bochten voor het houten spoorwegsysteem van Thomas de trein. De bochten hebben zowel aan de boven- als aan de onderzijde een spoor, hierdoor kun je ze de bocht zowel naar links als naar rechts maken!

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99940 - 6,5 Inch Wegbochten / 4 Stuks

Vier houten bochten van 170mm. Met speciale autoweg strepen.

Oneindig uit te breiden met diverse andere Thomas Houten Treinbaan producten

Thomas Houten treinen, rails, gebouwen en accessoires zijn gemaakt van echt hout. Alle producten van Thomas Houten Treinbaan passen op elkaar. Sluit ook aan op de meeste andere houten treinbaan systemen

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 98053 - George de Tractor
Houten oudere locomotief George,die makkelijk te combineren is met andere wagons uit de Thomas de trein serie, door middel van een magneet.
8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99019 - Harold de Helikopter

Percy daagde Harold uit voor een race. Het ging heel erg goed, alleen had Harold geen plek om te landen! Daarom had hij de race helaas verloren. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Origineel houten Thomas-voertuig naar de tv-serie Thomas en zijn vriendjes. Geschikt als verzamelobject en als speelgoed. Met verzamelkaart in de verpakking. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden.

8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99904 - Houten Rails Recht

Vier houten korte rechte stukken spoor voor het houten spoorwegsysteem van Thomas de trein. De stukken zijn extra glad waardoor de trein minder wrijving ondervind en daardoor langer kan rijden op een batterij.

7.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99007 - Locomotief: Toby de Tram
Thomas - Toby, de tram. Houten Spoorbaan. Dit voertuig draagt zijn naam op het onderstel en heeft zijn eigen karakterkaart. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden. Lengte: ca. 9 cm.
8.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99937 - Rode brugpijlers / 3 stuks

Twee stuks houten brugpijlers om omhoog en omlaag te bouwen.

Oneindig uit te breiden met diverse andere Thomas Houten Treinbaan producten

Thomas Houten treinen, rails, gebouwen en accessoires zijn gemaakt van echt hout. Alle producten van Thomas Houten Treinbaan passen op elkaar. Sluit ook aan op de meeste andere houten treinbaan systemen

13.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99580 - Thomas & Rosie startset
Thomas and friends [Merk]
27.99
Learning Curve - 8Learning Curve - 99132 - Thomas's verjaardag
Vier je verjaardag met Thomas! Deze Thomas trein is speciaal versierd voor verjaardagen en heeft een mooi versierde wagon, waar een cadeautje ingestopt kan worden! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit speelgoed behoort tot de 'Wooden Railway' serie en is niet te combineren met de 'Take Along' serie.
15.99