Menu

Naam

Het Speelgoedplein

Kamer van Koophandel
Aantal beschikbare prijzen123
Bent u eigenaar/vertegenwoordiger van deze winkel en bent u geïnteresseerd in het (geautomatiseerd) aanleveren van prijs- en productinformatie, neem dan contact op...
OmschrijvingHuidige prijslaagste prijs
 Lego - 8639 - Big Bentley
De ontsnapping van Bentley
74.9562.95
 Lego - 8484 - Bliksem McQueen Bouwmodel
Bliksem McQueen staat klaar voor de start van de race om het Wereldkampioenschap in Tokyo. Hij laat trots zijn nieuwe, goudkleurige racewielen zien aan het publiek. Guido moedigt hem aan vanuit de pits. Gaat het Bliksem lukken?
Leeftijd: 7-12 jaar.
27.4525.45
Lego - 2Lego - 7942 - Brandweer pick-up truck
LEGO City Brandweer Pick-up. Met deze pick-up zijn ook moeilijk toegankelijke gebieden eenvoudig te bereiken. De wagen heeft een aanhanger met veel uitrusting voor het blussen van branden.
12.959.21
Lego - 2Lego - 7207 - Brandweerboot
Er is brand uitgebroken op een schip in de haven van LEGO City! Snel: opstaan en naar de controlekamer. Blus de brand met de zes waterkanonnen en stuur er de reddingssloep op af. De blusmast kan 360 graden worden gedraaid om bij alle vlammen te komen!
Leeftijd: 5-12 jaar.
44.95
Lego - 2Lego - 7208 - Brandweerstation
LEGO City brandweerstation. Beleef de wereld van een brandweerman met deze uitgebreide kazerne. Alarmeer de vier brandweermannen en laat ze langs de paal omlaag glijden. Open de garagedeuren en haast je met de brandweerauto en de ladderwagen naar de brand. Gebruik de ladder van de wagen om de mensen van LEGO City uit hun brandende woning te redden. Kijk! Er zit een katje in nood! Gelukkig kunnen de mannen het radeloze dier opvangen met het springzeil. Alle deuren van het station kunnen echt open en de ladder op de brandweerwagen kan 180 graden draaien. Deze doos bevat tevens vier LEGO City brandweerfiguren.
59.9555.95
Lego - 2Lego - 7239 - Brandweerwagen
Brand in LEGO City!! Snel! Alle brandweermannen aan boord van de brandweerwagen. Met de lange ladder en de beste uitrusting kun je zelfs in de hoogste gebouwen branden blussen.
Vanaf 5 jaar.
22.95
Lego - 2Lego - 8047 - Compacte graafmachine
Snel en handig graafklussen uitvoeren! Met de echt werkende rupsbanden komt hij overal op de bouwplaats. Gebruik de stuurknoppen om de arm en de laadschop te bedienen. De cabine kan 360 graden in 't rond draaien om overal bij te komen. Hij kan ook tot een transportvoertuig worden omgebouwd.
Leeftijd: 8-14 jaar.
18.50
 Lego - 8052 - Container Truck
Containers opladen of afzetten? Geen probleem voor deze zware container truck met motor! Gebruik de Power functies motor en de lineaire aandrijving om de container omhoog of omlaag te tillen en hem achterop de truck te zetten of hem er weer af te nemen. Hij kan tot kiepwagen worden omgebouwd.
Leeftijd: 10-16 jaar.
56.95
Lego - 2Lego - 8126 - Desert Challenge13.99
Lego - 2Lego - 8490 - Desert Hopper
Een power racer woestijnbuggy met pull-back motor . Klaar voor de wildste sprongen! Wie springt het verst? Combineer hem met 8491 tot een 4-wiel aangedreven pull-back racer met springschans.
9.50
Lego - 2Lego - 8122 - Desert Viper
Een Tiny Turbo dune buggy voor de ruigste soorten ondergrond en de zwaarste uitdagingen. Zet hem aan het werk in de 8126 Desert Challenge, of verbouw hem tot een coole racetruck samen met de 8119 Thunder Racer.
Leeftijd: 6-10 jaar.
4.99
Lego - 2Lego - 8142 - Ferrari 248 F1 (1:24)23.95
Lego - 2Lego - 8153 - Ferrari F1 Truck
Maak deel uit van een legendarisch Formule 1 team! Help het team de Ferrari F1 racewagen in de Scuderia truck te krijgen en hem weer uit te laden. Of haal de banden uit de vrachtwagen en monteer ze, om de racewagen klaar te maken. Combineer de set met 8155. Past op de andere Tiny Turbos sets.
18.99
 Lego - 8487 - Flo's V8 Café
In Radiator Springs heeft Flo zijn V8 cafe geopend. Hier kan iederen bijtanken of een lekker bad nemen in de autowasserij. Ook een lekkere lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Iedereen is van de partij: Lightning McQueen, Classic Mater, Flo, Fillmore, Sarge en Sally. De doos is zeer uitgebreid en bestaat uit heel veel losse onderdelen en bouwstenen. Zo wordt het bouwen al een plezier, nog voordat het cafe geopend is. Inhoud LEGO 8487 Flo's V8 Cafe Zes Cars auto's: Lightning McQueen, Classic Mater, Flo, Fillmore, Sarge en Sally Auto wasserij Tankstation Cafe
62.9559.90
Lego - 2Lego - 7286 - Gevangenentranspoort
De bankrover heeft weer toegeslagen! Dit keer heeft hij een rugzak vol met geld gestolen uit de bank en probeert te ontsnappen op zijn fel oranje crossmotor. Zet de achtervolging in op deze sluwe geldrover. Door een wegversperring leid je de boef in de val. Als je de crimineel gevangen hebt, sla je hem in de boeien en sluit hem op in de achterbak van de zwaar beveiligde politiebus. Inhoud De LEGO City 7286 gevangenentransport bestaat uit 173 stukjes inclusief twee LEGO Minifiguren: agent en misdadiger. De politiebus heeft fraaie details zoals uitklapbare achterdeuren, tralies en afsluitbare laadruimte. De politie-agent heeft tal van accessoires tot zijn beschikking, zoals een gele kist met daarin stopbord, walkie talkie, handboeien, megafoon en zaklamp. Inclusief motor en wegversperring.
15.9511.99
Lego - 2Lego - 8069 - Graafmachine met Laadbak
Schep super snel bergen puin weg op de bouwplaats van LEGO met deze ijzersterke graafmachine. Zorg ervoor dat dit 4-wielig ijzeren monster niet omkantelt en schuif de steunvoeten naar buiten. Even verderop zijn houthakkers druk bezig de grond vrij te maken voor de bouw. Help deze helthaftige mannen een handje en haal met het boomstammentransportvoertuig de omgekapte bomen op! Deze LEGO Technic 8069 graafmachine met laadbak set bestaat uit 609 stukjes. Hij is voorzien van een grote schep met tandwielaandrijving en een arm die naar beide kanten kan zwenken. De graafmachine met laadbak heeft twee bouwvarianten en staat garant voor uren lang technisch speelplezier op de bouwplaats van LEGO!
49.9542.95
 Lego - 8679 - Internationaal Circuit van Tokio
Het Internationaal circuit van Tokyo!
84.50
 Lego - 8486 - Mac's Teamvrachtwagen

Mack en Bliksem McQueen willen hun vrienden bezoeken in Radiator Springs. Maar ze zijn vergeten naar welke kant ze moeten draaien op het kruispunt. Wie kan onze vrienden helpen de weg te vinden?

37.4532.39
Lego - 2Lego - 7279 - Miniatuur Verzameling
Twee boeven plunderen met een breekijzer de geldmachine en proberen met een rugzak vol geld te ontkomen. Maar ze kunnen zich niet verbergen voor het politie opsporingsteam, want de speurhond ruikt ieder spoor. Zet met de terreinwagen de achtervolging in. Sla de boeven in de boeien en breng het geld terug naar de bank! Inhoud Deze LEGO City Politie minifiguur verzameling bestaat uit 57 stukjes inclusief: Twee agenten Twee boeven Politie quad Geldmachine
8.457.42
Lego - 2Lego - 7288 - Mobiel commandocentrum

De agenten van het LEGO City politieteam kunnen overal vandaan werken! Vanuit de commandocentrale kan de rechercheur de agenten laten weten dat de boef er in zijn sportwagen vandoor gaat met een gestolen goudstaaf. Ga er achteraan met je politiemotor, arresteer hem en breng hem naar je mobiele politiepost!

37.9532.62
Lego - 2Lego - 4643 - Motorboot Transport

Klaar voor de tewaterlating! De trailer met de motorboot staat op de kade, klaar om de krachtige motorboot in het water te laten. Als de boot in het water ligt, doen de bemanningsleden hun zwemvesten aan en varen met volle snelheid weg!

 • Inclusief 2 minifiguren: vrachtwagenchauffeur en zeiler
 • Open de deuren en cabine!
 • Accessoires zoals kopje koffie, zwemvesten en helm
 • Afmetingen vrachtwagen: 30 x7cm
 • Afmetingen boot: 20 x 5cm breed
18.9515.69
Lego - 2Lego - 8066 - Off-Roader
Geen terrein is te ruig voor deze oersterke off-roader. Met zijn realistische tandwielbesturing en echt werkende wielophanging komt hij door de diepste greppels en over de steilste heuvels. Voor een race door de duinen bouw de jeep om tot een coole buggy. Deze LEGO Technic 8066 off-roader set bestaat uit 141 stukjes. De stoere zwarte jeep heeft twee bouwvarianten en staat garant voor urenlang technisch speelplezier.
13.9912.49
Lego - 2Lego - 7213 - Offroad Brandweerwagen en Brandweerboot

Er staat een kleine boot in brand in de haven! Met de quad bike spoor je de brand op en stuurt er dan de enorme off-road brandweerwagen op af - met de brandweerboot op de laadbak. Zet de boot met zijn twee sterke motoren in het water en schiet op de brand af!

34.9534.90
 Lego - 8426 - Ontsnapping op Zee
De Engelse superspion Finn McMissile wordt op volle zee achtervolgd door de zwaar bewapende boot van de meedogenloze Professor Z. Kan Finn op tijd onderduiken en aan het gevaar ontsnappen?
Leeftijd: 5-12 jaar
16.95
Lego - 2Lego - 7287 - Politieboot
Hou het water in en rond LEGO City in de gaten! De bankrover gaat ervandoor in zijn eigen vaartuig. Met de razendsnelle politieboot ga je hem achterna en je slaat hem in de boeien!
Leeftijd: 5-12 jaar.
22.50
Lego - 2Lego - 7498 - Politiebureau
Groot alarm! Het politiebureau van LEGO City wordt opgeschrikt door een uitbraak. Er is een gevangene uit het cellencomplex ontsnapt en hij is via de regenpijp naar beneden geklommen. Stuur een noodsignaal uit naar alle agenten en ga de gevangene achterna. De crimineel probeert met een gestolen fiets te ontkomen maar hij maakt geen schijn van kans. Laat de speurhond los, haal de politieautos uit de garage en zet de achtervolging in! Als je de boef te pakken hebt breng je hem terug naar het politiekantoor. In de verhoorkamer voel je de crimineel stevig aan de tand over de vluchtpoging en hierna gooi je hem terug in de cel. Gelukkig heeft de politie de ontsnapping van deze crimineel weten te voorkomen maar ze zijn gewaarschuwd en moeten voortaan beter op hun hoede zijn! Het LEGO City 7498 politiebureau bestaat uit maar liefst 783 stukjes inclusief 7 LEGO Minifiguren (vier agenten, twee boeven en politiehond), 3 voertuigen (twee politieautos en fiets) en accessoires waaronder handboeien, zaklampen en een koevoet. Het politiebureau is drie etages hoog (25 cm hoogte) en 38 cm breed en is uitgerust met: Een verhoorkamer Een controlekamer Twee gevangeniscellen met traliesdeuren Een geheime opslagplaats voor handelswaar Twee garages met doorzichtige roldeuren Een hondenkennel voor de politiehond Radarschotel en helikopter landingsplatform op het dak Twee verschillende politiewagens maken deze set compleet. Het LEGO City politiebureau biedt urenlang speel- en bouwplezier met LEGO City!
79.9571.74
Lego - 2Lego - 3658 - Politiehelikopter

De bankrover probeert te ontsnappen in zijn bestelwagen met zijn rugzak vol geld - alleen de politiehelikopter kan hem inhalen! Een dappere politieagent laat zich aan een touw uit de helikopter zakken en arresteert de boef!

24.95
Lego - 2Lego - 7235 - Politiemotor
LEGO City Politiemotor. Met de snelste motor van LEGO City haal je iedereen in. Houdt het verkeer in de stad veilig en bekeur de snelheidsovertreders.
4.993.23
 Lego - 8491 - Ram Rod
No warning sign keeps this hot rod Power Racer from jumping! Pull back, let go, and watch the Ram Rod speed up the ramp, through the blockade and into the air. * Combine with #8490 Desert Hopper to make a 4-wheel-drive pull-back racer and ramp! * Includes jump ramp, gate and racer with a pull-back motor! * Measures 5'' (13cm) long!
9.50
Lego - 2Lego - 8068 - Reddingshelikopter
Voer reddingsacties uit vanuit de lucht met deze superrealistische reddingshelikopter. Draai het tandwiel om de twee rotors tegelijk te laten draaien, open de deur en laat de kabel zakken om reddingen uit te voeren. Laat het intrekbare landingsgestel naar buiten komen voor de landing. Hij kan tot een eerste hulp helikopter worden omgebouwd. Deze LEGO Technic 8068 reddingshelikopter set bestaat uit 408 stukjes en bevat veel realistische details. De wieken van de helikopter kunnen echt draaien en de cockpit kan echt open! De rood-witte reddingshelikopter heeft twee bouwvarianten en staat garant voor urenlang technisch speelplezier.
26.9518.47
 Lego - 8638 - Spionnen Straaljager
Agent Takel, Finn McMissile en Holley Shiftwell proberen te ontsnappen in de spionnenstraaljager. De jet rolt over de startbaan ? maar Professor Z z'n citroenhandlangers zitten hen op de hielen!
Leeftijd: 7-12 jaar.
41.95
 Lego - 8201 - Takel
In de pits of op spionnenjacht: Takel is altijd klaar voor actie. Maar kun jij hem helpen bij zijn volgende grote uitdaging?
6.95
Lego - 2Lego - 8119 - Thunder racer4.99
 Lego - 8206 - Tokio Pitstop
Het team van Bliksem McQueen staat klaar voor de eerste race van het Wereldkampioenschap in Tokyo, Japan. Gaat het Luigi and Guido lukken om sneller te werken dan de andere pitsploegen?
Leeftijd: 5-12 jaar.
13.99
Lego - 2Lego - 8049 - Tractor met boomstammentrailer
Deze indrukwekkende, pneumatische boomstammenlader kan de zwaarste klussen aan. Met de stuurknop kun je de tractor laten draaien en de trailer loskoppelen. Twee pneumatische cilinders zorgen voor de bediening van de kraanmast (die uit verschillende bewegende delen bestaat) en de machine heeft een echt werkende grijper. Hij kan ook tot een prachtige boomstammenkraan worden omgebouwd.
Leeftijd: 9-16 jaar.
47.95
Lego - 2Lego - 4644 - Watersport
Geniet van een lekkere zomerdag en trek er op uit. De strandwacht houdt alles in de gaten vanuit de uitkijktoren terwijl jij lekker gaat windsurfen, met een quad over de duinen gaat rijden of lekker een drankje doet in het cafe, met naastgelegen surfwinkel. De doos bevat meer dan 250 stukjes, dus goed voor urenlang plezier!
47.9541.42
Megabloks - 11Megabloks - 8468 - Large Bag Classic Colors21.95
Megabloks - 11Megabloks - 7767 - Piston Cup Pit Stop10.995.75
Megabloks - 11Megabloks - 8285 - Recycle Truck 2-in-1
Bestaat uit twee delen het is als vuilnis of vrachtwagen te gebruiken en door de bak er af te halen ook als bedrijfspand te gebruiken. Inclusief een vuilnisman, hond, kat en diverse blokken.
19.95
Megabloks - 11Megabloks - 7791 - Super Bouwset44.99
Jumbo - 13Jumbo - 00944 - Cars Race Game
Een autorace gebaseerd op Disney Cars! Timmer aan de weg in dit spel gebaseerd op Disney's Cars. Cars is een populaire animatiefilm van Pixar.
5.95
Jumbo - 13Jumbo - 00265 - Het Magische Spiegelspel - Disney Princess

Wie verschijnt er in de Magische Spiegel, jouw droomprins of de boze stiefmoeder?

Met dit spel komt de droom van ieder klein meisje dat haar sprookjesprins wil ontmoeten, een klein beetje uit. Verzamel de 4 kaarten van jouw prinses om de eerste te zijn die in de ogen van haar sprookjesprins door de magische spiegel mag kijken. Het spel bevat 1 prinsessendiadeem om zelf te dragen.

 • Leeftijd: vanaf 4 jaar
 • Aantal spelers : 2 - 4
 • TV-item
 • Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2008
24.99
Jumbo - 13Jumbo - 12208 - Het spel van Sneeuwwitje en de 7 dwergen

Maak een boswandeling naar Sneeuwwitje. De route naar Sneeuwwitje is niet gemakkelijk en bevat veel kuilen. Probeer zoveel mogelijk de dobbelsteen bij Sneeuwwitje te gooien en let dus goed op de kuilen. Degene die als eerst bij Sneeuwwitje aankomt heeft gewonnen.

14.9914.95
Jumbo - 13Jumbo - 00405 - Magische Muiltjespel
In dit spel draait alles om tovenarij!
De vier Assepoesters gooien
24.99
Mattel - 18Mattel - R1802 - Battle Force 5 - Battlekey Blast
Het lot van de Aarde rust op hen! Kan Battle Force 5 en hun ontzagwekkende voertuigen de BattleKeys veroveren? Kunnen zij hun vijanden bestrijden - De Sark en de Vandals - om de wereld te redden van het kwaad? Beleef de strijd en kom er achter!
32.95
Mattel - 18Mattel - P3471 - Battle Force 5 Commandocentrum
Red de wereld! De aktie begint in het mobiele commando centrum van de Battleforce 5.Inclusief een speciaal model van de Battleforce 5. Leeftijd vanaf 4 jaar.
39.99
 Mattel - N4946 - Beach Ken
Het is zomer en Barbie en haar vrienden zijn klaar voor een avontuur in de zon! Verzamel Barbie en haar vriendinnen in hun zomerse bikini's en surfer Ken in zijn korte broek en strandshirt. Elke pop wordt apart verkocht. Doos in de vorm van een surfplank met doorzichtig venster. Vanaf 3 jaar
9.95
 Mattel - N8412 - Dierenarts
Ontdek je droombaan met Barbie en allerlei accessoires om verschillende beroepen uit te proberen.Vanaf 3 jaar.
24.50
Mattel - 18Mattel - R1164 - Hot Weels Octopus Strijd
Versla de knotsgekke octopus door zijn hoofd er af te blazen met je heldhaftige raceauto! Vul de dompeltank en verhoog het vermogen van je bolide tot je de Battle-modus hebt bereikt. Lanceer je auto op de helling en raak de octopus op zijn zwakke plek om zijn hoofd te doen ontploffen. Pas op dat je niet te langzaam gaat, want de octopus zal je in de draaikolk-tank met zijn tentakels verstrikken en je met water besproeien totdat je al je krachten kwijt bent! Inclusief Hot Wheels Color Shifter auto De auto verandert van kleur als hij nat wordt De tentakels van de octopus spuiten water
34.95
Mattel - 18Mattel - N4483 - Stuntbaan
Hot wheel kleur shift, een spel waarbij je je nauwkeurigheid kan testen door het plegen van een bepaalde handeling.
14.95
 Mattel - R8366 - Toy Story 3 Action links stuntset (met 1 figuur)

Help jij Woody ontsnappen? Bouw de set op en zet de kettingreactie in gang! De opbouw is makkelijk en snel en je kunt zelf bepalen welk deel je op welke plaats wilt plaatsen.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

32.9916.99
 Mattel - R4241 - Toy Story 3 Great Shape Barbie
Ze ziet er fit en fantastisch uit! In de Disney/Pixar film Toy Story 3 is Barbie altijd aan het fitnessen om in vorm te blijven. Deze schattige pop, gekleed in sportieve mode, is klaar voor een lekkere workout en wordt geleverd met 'waterfles' en handig gymboekje.
19.99
 Mattel - R2387 - Toy Story 3 Vuilnisbelt Speelset
Herbeleef de uiteindelijke climax scène in de Disney Pixar-film, Toy Story 3! Gegarandeerd veel actie en avontuur! Deze set bevat veel stunts zoals de transportband en de klauw! Je kan springen, spinnen, flippen en klimmen. Iedereen kan zijn eigen stunts creeren. Deze set kan worden gecombineerd met andere actie sets voor uren speelplezier! Inclusief 3 figuren.
49.99
Mattel - 18Mattel - P8833 - Wreck 'n Roll
Deze racebaan heeft 2 loopings en 2 schansen! Klaar voor de start; af! Voor kinderen vanaf 5 jaar.
14.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 808474 - 3-in-1 Draagstoeltje
Baby Born 3-in-1 draagstoeltje. Vanaf nu gaat Baby Born overal mee naartoe in haar nieuwe, zacht beklede draagstoeltje. De verstelbare riem en het lichte gewicht zorgen voor aangenaam draagcomfort voor zowel poppenmoeder als baby. Er zijn drie verschillende draagmogelijkheden: Baby Born kan naar voren kijken, naar haar poppenmoeder gericht zijn of op de rug worden gedragen.
14.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 809877 - 3-in-1 Hobbelpaard
Laat je pop lekker rijden op dit drie-in-een hobbelpaard van Baby Born. Je kunt het paard gebruiken als hobbelpaard, of als driewieler met duwstang. Met de accessoires, borstel en haarclip, heb je uren plezier om je paard zo mooi mogelijk te maken.
18.95
 Zapf Creation - 791622 - 3-in-1 Sweetdreams Deluxe Set
In dit schattig Sweetdreams pakje slaapt je pop als een roosje. Het pakje is speciaal voor Baby Annabell. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.
16.99
 Zapf Creation - 764152 - Annabell Autostoeltje
Annabell Autostoeltje. Met dit comfortabele en handige autostoeltje met verstelbaar handvat kan baby Annabell altijd mee en zit ze ook in de auto veilig.
24.95
 Zapf Creation - 791578 - Baby Annabell
Baby Annabell lijkt net op een echte baby met realistische babygeluiden en gezichtsuitdrukkingen. Ze wordt wakker van harde geluiden en gaat dan huilen (met echte tranen). Geef haar dan haar flesje of haar speentje, dan kalmeert ze weer en sluit ze haar oogjes. Als je haar wangetjes aait, dan geeuwt ze en valt ze in slaap. Als je haar knuffelt en haar wangetjes aait, dan zucht ze tevreden of giechelt ze. Vertroetel haar en zing zacht liedjes voor haar, daar wordt ze rustig van.
43.75
 Zapf Creation - 876015 - Ballerina
Jolina is een prima ballerina. Deze 34 cm hoge, volledig beweegbare pop draagt een prachtige ballerina outfit. Dankzij haar 14 beweegbare gewrichten kan ze alle posities van een echte ballerina aannemen. Incl. cd met balletmuziek voor jouw en Jolina.
24.95
 Zapf Creation - 815557 - Basis Voedingset
Mmm, wat lekker! Een set voor de kleintjes met grote eetlust. Een drinkflesje, lekker eten en vijf luiers.
8.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 808290 - Basisset Girl
Met deze meisjes set voor de Baby Born heb je altijd alles bij de hand om de baby te verzorgen.
14.50
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 808504 - Boy Fahrradtour De Luxe Set
Baby Born Fietstocht de luxe set (blauw). Helemaal in de stijl van zijn nieuwe fiets krijgt Baby Born Boy zijn blauwe Fietstocht de luxe set, die uit een sweatshirt, een korte broek en schoenen bestaat. Een fietsstoeltje voor op de Baby Born-fiets mag voor een echte fietstocht natuurlijk niet ontbreken. Met dit fietsstoeltje rijdt Baby Born Boy graag rond met zijn Mini Baby Born Boy in bijpassend outfit.
12.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 807422 - Boy Fiets
Baby Born Boy Fiets. Baby Born Boy leert fietsen. De nieuwe felblauwe fiets is stevig en je kunt ermee blijven rijden zolang je het zelf volhoudt. Met de zijwieltjes, de toeter en een veiligheidsclip is voor veiligheid gezorgd. In het handige fietsmandje kunnen allerlei kleine accessoires worden opgeborgen. Het leukste is dat je de fiets eenvoudig aan een koord kunt meetrekken. Afmetingen: ca. L 35 x B 21 x H 27 cm.
28.99
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813928 - Buggy

Poppen buggy met een mooi nieuw Baby Born design. De buggy is volledig inklapbaar, dus handig op te bergen of mee te nemen. De buggy is ongeveer 62 cm hoog. Incl. boodschappentas. Leeftijd vanaf 3 jaar.

16.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 809303 - Buggy Basis
Ga samen met je pop een lekker stukje wandelen. Deze leuke buggy van Baby Born is uitgevoerd in schattige roze kleuren. Exclusief pop.
12.95
 Zapf Creation - 876763 - Dance Academy
Let's Dance! Jolina kan maar liefst op 14 punten bewegen en voert elk ballet positie met precisie en elegantie uit. Maar haar geheime liefde is de moderne dans. Ze draagt ?? ballerina's, een tutu, leggings en ??comfortabele been en arm warmers. Na de training trekt Jolina haar casual outfit aan. Inclusief een stijlvolle rugzak.
24.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813720 - Draagstoel
Met deze draagstoel van Zapf Creation kan je je lievelingspop overal veilig mee naartoe nemen. Je Baby Born pop zal comfortabel liggen in deze draagstoel. De draagstoel heeft een mooie print.
24.95
 Zapf Creation - 816622 - Draagzitje
De moderne mama draagt ??haar BABY born in deze stijlvolle draagzak.
15.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813607 - Driewieler

Baby Born houdt van ritjes maken, en dan het liefst op haar driewieler. Die kan namelijk door haar poppenmoeder aangeduwd worden om zo samen de wijde wereld te ontdekken.

Exclusief pop. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

27.50
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813812 - Driewieler Accessoire Set

Heb je zin in een tochtje met de driewieler? Met haar outfit die bij haar driewier past is Baby Born helemaal gekleed voor een fijn ritje.

Inhoud:

 • Outfit voor Baby Born poppen van 43 cm
 • Helm
 • Zonnebril
 • Speen

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

19.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 804612 - Fietsstoeltje
Het is mooi weer en je gaat lekker een stukje fietsen. Gelukkig kan je favoriete Baby Born pop ook mee in dit mooie fietsstoeltje. Het handige fietsstoeltje van Zapf Creation is eenvoudig vast te klikken aan het stuur van je fiets. Onderweg kan je babypop met het bijgeleverde knuffeltje spelen.
15.95
 Zapf Creation - 816417 - Interactief Paard
Als BABY born Interactive het paard van voren nadert, dan hoor je het paard (een wortel) eten. Als de pop het paard van de rechterkant nadert, dan hoor je een hinnik geluidje. Zet je BABY born op de pony, dan hoor je een draf geluidje. Het paard kan echt lopen. Veel plezier met paardrijden!
37.95
 Zapf Creation - 815656 - Interactieve Limited Edition
Met BABY born Interactive is het net of je een echte baby hebt. Deze nieuwe Limited Edition STAR uitvoering heeft 8 levensechte functies, waardoor ze nog realistischer is! Ze wordt geleverd met verschillende accessoires waarmee je deze lieve pop kunt verzorgen. Geef haar eten en drinken en verschoon haar luier. Is het tijd voor bed? Leg haar in bed en ze sluit haar oogjes. BABY born Interactive werkt zonder batterijen en mag dus gewoon in bad. Inclusief geboorte certificaat, potje, lepel, speentje, luier en nog veel meer leuke accessoires. BABY born Interactive is te combineren met een hele nieuwe lijn producten en voertuigen die reageren op haar aanwezigheid.
47.95
 Zapf Creation - 815793 - Interactieve Pop
BABY born Interactive heeft naast haar huidige functies als huilen, eten, plassen, slapen of baden nu een ingebouwde chip die de interactieve accessoires activeert om op BABY born Interactive te reageren. De accessoires maken verschillende geluiden, of geven licht.
37.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813935 - Jubileum Pakket
Het Baby Born Jubileum pakket is een leuke set met allerlei accessoires voor jouw Baby Born. Inclusief baby gym, wipstoeltje, reiswieg, verschoningskussen en buggy. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Exclusief poppen.
55.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813874 - Klap Eens In Je Handjes

Zing nu samen met BABY born 'Klap eens in je handjes' en BABY born klapt vrolijk mee met het ritme van de muziek.

 • Leeftijd: 3+
 • Batterijen: 3x AA (niet inclusief )
37.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 808238 - Kleding Prins Wonderland Deluxe
Een pakje, een mutsje, schoentjes en een fluitje. Met deze kleding set voor de kleine heer ziet hij er helemaal koninklijk uit.
9.95
 Zapf Creation - 760246 - Luiers '5 Stuks'
Annabell Luiers. Bij een goede babyverzorging horen natuurlijk ook luiers. En baby Annabell heeft haar eigen luiers, met schaapjesmotief. Inhoud: 5 stuks.
3.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 812808 - Magische Bloemen pop
Baby Born pop van 43 cm. Help haar in de tuin en zie de bloemen groeien. Geef de bloem water met de bijgevoegde gieter en zie wat er gebeurd!
34.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 809853 - Mini Paardenraceset
Op de plaats, klaar, af! Mijn Mini Baby Born stapt in de paardenrensport. Ze spant haar supersnelle paard voor haar Sulky rentuig. De ren-outfit en de helm worden aangetrokken en daar gaan we! De gelukkige winnaar ontvangt een gouden trofee!
16.75
 Zapf Creation - 791547 - My First Baby Annabell
Tijd om te knuffelen! Als je My first Baby Annabell in bed legt om te gaan slapen, sluit ze haar ogen. My first Baby Annabell draagt ??een schattig mutsje, en een rompertje in zacht roze.
18.99
 Zapf Creation - 816639 - My Little Buiten Set
Voor kleine fashionista's! Deze schattige outfit maakt elke zomer garderobe compleet.
15.95
 Zapf Creation - 817087 - My Little Zindelijkheidstraining - Jongen
Leer nu My Little BABY born naar het potje gaan! Geef hem de fles en zet hem dan op het potje. Druk dan zacht op het buikje en hij plast. Als je dit niet doet dan kan het zijn dat hij in zijn luier plast. Pop inclusief luiers, flesje en potje.
26.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 808061 - My Mini 'Auto met Paardentrailer'
Met deze auto met trailer kan My Mini Baby Born haar paard overal mee naar toe nemen. My Mini Baby Born heeft een casual paardrij-outfit aan met jeans, een sweater en laarzen. De auto met trailer is ongeveer 32 cm lang en de pop is ongeveer 14 cm hoog. Geschikt voor kinderen vanaf de 3 jaar.
28.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 812761 - My Mini Boerderij

Op de grote Baby Born Farm is zo veel aan de hand. De boer heeft zijn handen vol aan de dieren op de boerderij. Alles wat hij nodig heeft is inbegrepen in de uitgebreide accessoireset. Vanaf 3 jaar.

24.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 812891 - My Mini boerderijhulp

Ben jij klaar om op de boerderij te werken? De boer kan wel wat hulp gebruiken. Met de Baby Born Boerderij set is dit je kans! Leeftijd vanaf 3 jaar.

14.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813553 - Paardrij Kleding

Baby born gaat paardrijden. Deze set bevat een paardrijbroek, laarzen, rij-jasje en cap.

19.95
 Zapf Creation - 876602 - Paardrij Pop
Iedereen kent Jolina als prachtige balletdanseres, maar wist je dat ze ook heel goed kan paardrijden? Ze heeft haar paardrijkleding al aan en is klaar om uit rijden te gaan.
24.95
 Zapf Creation - 940204 - Patchy Dolly
Patchy Dolly is de pop waar je van gaat houden. Ze ziet er iedere dag weer anders uit. Haar hoofd is magnetisch zodat je Patchy's uitdrukking aan kunt passen aan haar humeur. In deze set zitten verschillende oogjes en mondjes die je met elkaar kunt combineren. Patchy draagt een mooie roze patchwork jurk met schattige verwisselbare applicaties. Op haar hoofd heeft ze een oranje hoedje. Kom..! we veranderen haar uitdrukking en outfit! Patchy is 34 cm groot. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
29.95
 Zapf Creation - 876633 - Pop met Lopend Paard
Laten we paardrijden! Voor haar dagelijkse ritje draagt Jolina ??een T-shirt met paardenprint, roze vest, rijbroek met laarzen en helm. De schattige merrie kan zelfs lopen! Het hoofd met de mooie manen en staart waait in de wind. In het zadel, en daar ga je!
45.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813829 - Quad Adventure Set

Complete outfit voor Baby Born, voor de veilige ritjes op haar Quad. Set bestaat uit 1 pakje, bril, speen, helm en een zonnebril. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Exclusief Baby Born pop.

22.50
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813706 - R/C Quad

Baby Born heeft veel plezier op haar RC Quad! Door de veiligheidsclip zit ze stevig vast en zal ze tijdens een snelle rit niet van de quad afvallen. Geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Zowel Baby Born als haar poppenmama zullen veel lol hebben aan deze op afstand te besturen quad!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

49.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 779170 - Speciale Voeding
Baby Born Speciale voeding. In een kartonnen doosje. De voeding moet met water worden gemengd en is uitwasbaar.
4.504.45
 Zapf Creation - 790823 - Stroller
Het is tijd voor een wandeling! Deze klassieke kinderwagen wordt geleverd in een fris design, zodat je een wandeling kunt maken in stijl.
16.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 807927 - Trekkersrugzak
Baby Born Trekkingrugzak. Baby Born is dol op lange wandelingen, vooral in de nieuwe trekkingrugzak. De zachte heup- en draagriem zorgen voor een aangenaam draagcomfort. Verder beschermt een regenkap tegen de regen. Eenmaal thuis kan de trekkingrugzak eenvoudig worden ingeklapt en plaatsbesparend worden opgeborgen, of als stoel worden gebruikt.
23.95
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813331 - Winter Outfit
In haar sprookjesachtige winteroutfit zal Baby Born het zelfs op de koudste dagen niet koud hebben. Inhoud: Outfit Knuffelpoesje Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
17.50
 Zapf Creation - 789179 - Zaph Creation Poppenwagen 2-in-1 Jogger
Stijlvolle , moderne poppenwagen met een afneembaar zitje welke kan worden gebruikt als maxi-cosi.
44.50
Zapf Creation - 22Zapf Creation - 813188 - Zwemplezier

Kleed je Baby Born aan met deze zwemspullen. Bevat: zwemvest, zwembroek, flippers en een pet. Grootte 32 cm. Leeftijd vanaf 4 jaar.

19.95
 Carrera - 61170 - BMW X3 CC Rally Dakar 200916.95
Carrera - 23Carrera - 61147 - Disney Cars Lightning Mcqueen
Disney Cars Lightning McQueen
Vanaf 6 jaar.
14.95
 Carrera - 25174 - Evo Gt Performance
Race iedereen eruit op deze stoere racebaan! Inclusief een Nissan GT-R en een Mercedes Benz SLR McLaren. Snelheidcontrollers, rechte stukken, bochten en veiligheidsborden.Let op: de Carrera Go serie en de Carrera Evolution serie passen niet op elkaar!
154.50
 Carrera - 30147 - Ferrari Competition 6,9m

Nu kun je Ferrari's creatie van het jaar 2010, de 599XX, eens echt goed onder de loep nemen. Ontwikkeld tot in de perfectie en ongelofelijk snel - deze raceauto is een echte blikvanger op je Carrera-racebaan. Het model van het origineel op schaal 1:32 is vooral populair door de ongelofelijke liefde voor detail en een paar extra's die niet mogen worden vergeten. De diffuser voor is van schuimmateriaal gemaakt. Met behulp van deze gimmick wordt de lucht aërodynamisch onder het voertuig afgevoerd. Achter wordt een Amerikaans idee gebruikt. Met behulp van ventilatoren wordt de lucht onder de wagen weggezogen en door de achterlichtopeningen naar achteren geblazen. Dat zorgt voor meer aandrijving. De luchtweerstand is bij deze raceauto steeds zeer gering. De set heet niet voor niets Ferrari Competition als deze slechts één van deze kwalitatief hoogwaardige wagens zou bevatten. De set bestaat uit een rode en een blauwe Ferrari. Beide zijn met de beste Xenon voor- en achterlichten en een remlichtfunctie uitgerust. Bovendien leveren wij 6,9 m baan, bestaande uit rails en digitale wissels die perfect zijn voor riskante inhaalmanoeuvres, eveneens op schaal 1:24.

Details van Stadlbauers digitale 132 Ferrari Competition:

 • Opbouw noodzakelijk
 • Leerdoel: behendigheid
 • Gedetailleerd nagebouwde 599XX
 • Aërodynamische vorm voor nog meer snelheid

Details:
 • Afmeting (lxbxh): 66,8 x 18,5 x 61,4 cm
 • Gewicht: 6 Kg
 • Materiaal: kunststof
 • Aantal spelers: 1 - 6 spelers
 • Leeftijdsadvies: vanaf 8 jaar
245.00
Carrera - 23Carrera - 61079 - Ferrari F2007 'No.5'
Ferrari F2007 No.5
Vanaf 6 jaar.
14.95
Carrera - 23Carrera - 61129 - Fiat 500, Rood
Fiat 500, rood
Vanaf 6 jaar.
14.95
Carrera - 23Carrera - 62115 - Go!!! set Retro Racers
Door de schaal 1:43 is het eenvoudig om een grote baan te maken. De snelheidsregelaars zijn voorzien van een "turbo" functie, waardoor de auto een enorme boost krijgt en vooruit schiet. Een garantie voor veel speelplezier!!

De set wordt geleverd in een mooie verpakking.

Kenmerken Carrera Go!!! serie:
Simpel in elkaar te zetten baandelen.
Mooi gedetailleerde auto's met dubbele sleepcontacten.
Snelheidsregelaars met "turbo" knop.
Deze set bevat:

1 Mini Cooper S British Racing Green
1 Fiat 500
5 rechte stukken 342 mm
1 rechte stukken 114 mm
6 bochten 1/90
47.95
Carrera - 23Carrera - 62213 - Go!!! Sets Ferrari challenge
Door de schaal 1:43 is het eenvoudig om een grote baan te maken. De snelheidsregelaars zijn voorzien van een "turbo" functie, waardoor de auto een enorme boost krijgt en vooruit schiet. Een garantie voor veel speelplezier!!

De set wordt geleverd in een mooie verpakking.

Kenmerken Carrera Go!!! serie:
Simpel in elkaar te zetten baandelen.
Mooi gedetailleerde auto's met dubbele sleepcontacten.
Snelheidsregelaars met "turbo" knop.
Deze set bevat oa :
? 1 Ferrari 599XX ?Homestead 2010?
? 1 Ferrari 599XX ?As seen at Geneva Motorshow?

Afmeting: 75 x 195 cm
Baanlengte: 5,6 m

Vanaf 6 jaar.
57.75
 Carrera - 61175 - McLaren-Mercedes MP4-24 Nr.1 .
McLaren-Mercedes MP4-24 No.1
Vanaf 6 jaar.
16.95
Carrera - 23Carrera - 61148 - Raceauto Cars The King
Disney Cars The King
Vanaf 6 jaar.
14.95
Carrera - 23Carrera - 61617 - Racebaan Bocht 2/45
Het merk Carrera staat al jaren garant voor de hoogste kwaliteit racebanen en levensechte schaalmodellen. Deze vier bochten 1/90° maken jouw racebaan nog spannender. Probeer op de weg te blijven maar ook je tegenstanders achter je te laten.
16.95
 Carrera - 61643 - Rally Uitbreidingsset
Door de schaal 1:43 is het eenvoudig om een grote baan te maken. De snelheidsregelaars zijn voorzien van een "turbo" functie, waardoor de auto een enorme boost krijgt en vooruit schiet. Een garantie voor veel speelplezier!!

De set wordt geleverd in een mooie verpakking.

Kenmerken Carrera Go!!! serie:
Simpel in elkaar te zetten baandelen.
Mooi gedetailleerde auto's met dubbele sleepcontacten.
Snelheidsregelaars met "turbo" knop.
Deze set bevat:

2 Rallye bochten 1/90
22.75
 Carrera - 61641 - Schans

Het merk Carrera staat al jaren garant voor de hoogste kwaliteit racebanen en levensechte schaalmodellen. Deze springschans maakt jouw racebaan nog spannender. Probeer op de weg te blijven maar ook je tegenstanders achter je te laten.

19.9516.95
 Carrera - 62265 - Sets Champions!42.75
Carrera - 23Carrera - 25171 - sets Ferrari Racing
Kenmerk van de Evolution set is dat de baan extra breed is uitgevoerd en voorzien is van roestvrijstalen geleidestrips. Hierdoor is de baan nagenoeg onderhoudsvrij. Het baanoppervlak is gemaakt van een sterk soort kunststof en de baanstukken worden d.m.v. deugdelijke contacten met elkaar verbonden.
Deze set bestaat uit:

? 1 Ferrari 599XX "Homestead 2010"
? 1 Ferrari 599XX "As seen at Geneva Motorshow"
? 1 Aansluitstuk
? 7 Standaard stukken
? 8 Bochten 1/60
114.50104.90
Carrera - 23Carrera - 62206 - Sets Mario Kart DS
Door de schaal 1:43 is het eenvoudig om een grote baan te maken. De snelheidsregelaars zijn voorzien van een "turbo" functie, waardoor de auto een enorme boost krijgt en vooruit schiet. Een garantie voor veel speelplezier!!

De set wordt geleverd in een mooie verpakking.

Kenmerken Carrera Go!!! serie:
Simpel in elkaar te zetten baandelen.
Mooi gedetailleerde auto's met dubbele sleepcontacten.
Snelheidsregelaars met "turbo" knop.
Deze set bevat oa :
? 1 Mario Kart DS ?Mario B Dasher?
? 1 Mario Kart DS ?Peach Royale?

Afmeting: 188 x 122 cm
Baanlengte: 6,3 m

Vanaf 6 jaar.
62.75
Carrera - 23Carrera - 62203 - Sets Rally Raid
Door de schaal 1:43 is het eenvoudig om een grote baan te maken. De snelheidsregelaars zijn voorzien van een "turbo" functie, waardoor de auto een enorme boost krijgt en vooruit schiet. Een garantie voor veel speelplezier!!

De set wordt geleverd in een mooie verpakking.

Kenmerken Carrera Go!!! serie:
Simpel in elkaar te zetten baandelen.
Mooi gedetailleerde auto's met dubbele sleepcontacten.
Snelheidsregelaars met "turbo" knop.
Deze set bevat oa :
? 1 VW Race Tuareg 2 ?Rally Dakar 2009?
? 1 BMW X3 CC ?Rally Dakar 2009?

Afmeting: 286 x 69 cm
Baanlengte: 7,2 m

Vanaf 6 jaar.
62.7558.90
Carrera - 23Carrera - 62248 - Spongebob racebaan

DOLLE RACEPRET IN BIKINI BOTTOM!
Aangezien SpongeBob Squarepants maar niet slaagt voor het praktische examen en zijn vaarbewijs nog niet heeft gehaald, probeert de vrolijke zeespons het nu met auto's! Samen met zijn beste vriend Patrick Star neemt hij plaats in bliksemsnelle raceauto's op een schaal van 1:43 en suizen ze over de 5,6 meter lange racebaan van Carrera (opgebouwd 1,83 x 0,80 m), met rechte baandelen, bochten en zelfs een looping! Dolle racepret met Spongebob! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Inhoud:

 • 1 Spongebob Squarepants raceauto
 • 1 Spongebob Patrick raceauto
 • 6 rechte baandelen 342 mm
 • 5 rechte baandelen 114 mm
 • 8 loopingelementen met voetsteunen
 • 6 bochten 1/90°
 • 1 aansluitbaan
 • 1 recht baandeel met teller voor de rondes
 • 2 snelheidsregelaars
 • 1 transformator
 • Baanstutten, baandeelcontacten, vangrails, extra sleepcontacten, extra geleidepinnetjes, decoratie-elementen
 • Gebruiksaanwijzing
57.75
 Carrera - 61162 - Subaru Impreza Wrx "Kanji"
Dit levensechte schaalmodel van de Subaru Impreza Wrx "Kanji" is speciaal gemaakt voor Carrera racebanen. Deze Subaru is vervaardigd op schaal 1:43. De hoogwaardige auto's van Carrera zijn een aanwinst voor iedere liefhebber van raceauto's!
16.95
Carrera - 23Carrera - 61601 - Uitbreidingsset 'Groot'
Het merk Carrera staat al jaren garant voor de hoogste kwaliteit racebanen en levensechte schaalmodellen. Deze uitbreidingen maken jouw racebaan nog spannender. Probeer op de weg te blijven maar ook je tegenstanders achter je te laten. De Carrera uitbreidingsset 2 bevat vier lange rechte stukken, twee korte rechte stukken, twee fly-overs, twee spoorwissels en een wegversmalling.
29.99
Carrera - 23Carrera - 21120 - Voetgangersbrug uitbreiding18.50
Carrera - 23Carrera - 61169 - VW Race Tuareg 2 Rally Dakar 200916.95
 Bruder - 2770 - Man Brandweerkraan met Licht en Geluid

De cabine van de brandweerwagen kan open gekanteld worden waar door je een afgebeeld motorblok kunt zien. De spiegels van de cabine kunnen worden dicht geklapt. De kraan kan 360 ° draaien en door middel van de draaiknop in hoogte aangepast worden door hydraulische motoren. De lier is volledig functioneel. Een ontgrendelingsknop versneld laten dalen van de goederen. Vier ondersteuningsbenen zorgen voor stabiliteit.

33.25
 Bruder - 20105 - Roadmax Baggerlader

Dit ruige speelgoed voor het kleine kind is een mooi ontwerp. Realistische speelfuncties geven deze voertuigen een hoge speelwaarde. kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Robuustheid en kwaliteit; seriespeelgoed. Maten: ca. L 58,5 x B 18,3 x H 18,5 cm.

20.95