Menu

Categorieënoverzicht voor V-Tech

Baby Baby
"De slimste start! Voor de allerkleinsten biedt de Vtech Baby Series behalve plezier ook volop leermogelijkheden. Deze producten combineren lieve Nederlandse stemmen, knipperende lichtjes, vrolijke kleuren, leuke melodietjes en grappige geluidseffecten met leeftijdsgerichte activiteiten. Deze combinatie prikkelt de nieuwsgierigheid van kinderen en zorgt tevens voor een interactieve manier van spelen die iedere speelervaring leuk, leerzaam en uniek maakt, elke dag weer!"
Disney Disney
Speel en leer samen met Winnie de Poeh en zijn vriendjes! In samenwerking met Disney heeft VTech een aantal geavanceerde producten ontwikkeld, waarin uitdagende activiteiten gecombineerd worden met spannend speelplezier. De interactieve avonturen worden begeleid door de echte stem van Winnie de Poeh! Zo maken kinderen in de wereld van Winnie kennis met o.a. letters, cijfers, spellen, tellen, kleuren, vormen, klokkijken, muziek en nog veel meer!
Flipsies Flipsies
Kidiminiz Kidiminiz
Kidipet Kidipet
Kidizoom Kidizoom
De eerste kennismaking met de digitale wereld! De Kidizoom biedt een ruime combinatie van muziek en spellen met een echte digitale camera. Overal en altijd foto’s maken en muziek luisteren! De camera is aan te sluiten op de tv en pc om foto’s te bekijken en te bewerken of spellen te spelen. Nieuw is de Kidilook, om eigen gemaakte foto’s overal mee naar toe nemen. Alles voor de jonge fotograaf in de dop!
Leercomputers Leercomputers
Pienter plezier met je eigen sprekende computer! Met de nieuwe generatie elektronische leercomputers biedt VTech een afgestemd aanbod speel- en leerplezier voor verschillende leeftijdsgroepen. Deze producten leveren een belangrijke bijdrage aan de voorbereiding en ondersteuning van de eerste schooljaren. Leuke activiteiten trainen vaardigheden zoals letters herkennen, cijfers gebruiken, woorden spellen, tellen en nog veel meer. Met geïntegreerde intelligente programma's zoals het Learning Progress System en Artificial Intelligence worden bovendien de prestaties van het kind actief geanalyseerd. Aan de hand daarvan past de computer automatisch de moeilijkheid en volgorde van vragen aan.
Little Love Little Love
MobiGo MobiGo
De Mobigo spelcomputer van Vtech brengt je de nieuwste generatie in educatieve games! De speciale portable touch technologie zorgt voor extra speelplezier tijdens het leren. Het slide-out toetsenbord voegt een andere dimensie toe aan de leerervaring. Het systeem maakt gebruik van touch-learning en wordt geleverd met een cartridge met zes wedstrijden, waaronder het tekenen van lijnen en vormen...
Ongesorteerd Ongesorteerd
Pre-School Pre-School
Maak kennis met de interactieve wereld om je heen! Speciaal ter voorbereiding en ondersteuning van de eerste schooljaren heeft VTech de Preschool Serie ontwikkeld. Al deze producten stimuleren het spelen met o.a. letters, cijfers en woorden en ontwikkelen zo belangrijke basisvaardigheden. Met de moderne vormgeving en interactieve technieken trainen kinderen bovendien geheugen, kennis en creativiteit. De vriendelijke Nederlandse stemmen in de producten helpen hierbij en moedigen het kind aan.
Smartville Smartville
Storio Storio
Storio 2 Storio 2
Storio 3 Storio 3
Studio 100 Studio 100
Spelen en leren met de bekende Studio 100 figuren! In samenwerking met Studio 100 heeft VTech een reeks interactieve producten ontwikkeld waarbij kinderen op ontdekking gaan met, Bumba en Kabouter Plop en al hun vrienden! Met de originele stemmen van de figuren uit de tv-series worden de producten levensecht! Kinderen gaan samen met Bumba en al zijn vriendjes op een muzikaal avontuur. Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden leren allerlei voorwerpen, dieren en geluiden en nemen je mee op een educatieve ontdekkingstocht.
Switch & Go Switch & Go
Toet Toet Toet Toet
V.Smile V.Smile
Leren is kinderspel! V.Smile is een interactieve en educatieve spelcomputer voor de kids. Met dit TV Learning System en de verschillende games beleven links- en rechtshandige kinderen spannende avonturen. Spelen, leren en het ontwikkelen van verschillende vaardigheden komen hierbij spelenderwijs samen. Met de nieuwe V.Smile Pocket kunnen kinderen nu altijd en overal hun favoriete V.Smile games spelen. De V.Smile Pocket, met groot LCD kleurenscherm, is de draagbare versie van de V.Smile. De uitgebreide collectie games biedt kinderen iedere keer weer spannende avonturen en ontdekkingstochten. Samen met Winnie de Poeh, Nemo, Simba, Dora, Alladin en nog veel meer andere vriendjes leren kinderen o.a. letters, kleuren, rekenen, dieren en muziek.
V.Smile Motion V.Smile Motion
Een nieuwe ervaring op het gebied van speel en leerplezier! V.Smile Motion Active Learning System laat kinderen spelen en bewegen d.m.v. leuke spellen. V.Smile Motion maakt gebruik van de nieuwste technieken en biedt kinderen van 3 tot 7 jaar een geweldige speelervaring waarbij met behulp van interactieve beweging, educatieve en leuke games gespeeld kunnen worden. De draadloze controller laat ze vrij in hun bewegingen en met de verschillende games beleven ze talloze avonturen op een slimme en sportieve manier. V.Smile Motion; beweeg je slim!
Vrolijke Vriendjes Vrolijke Vriendjes
Zoef Zoef Dieren Zoef Zoef Dieren