Home Identity Games Ongesorteerd Het Grote Sudoku Spel
productafbeelding klein

Identity Games Ongesorteerd: Het Grote Sudoku Spel

Leeftijdsgroep: 8 - 99 jaar, EAN: 8714649001138

Geen shops bekend

Omschrijving

Het Sudoku spel is in allerlei varianten te spelen. Voor iedere variant geldt dat je de basisregels van een Sudoku puzzel moet kennen. Een Sudoku bestaat dikwijls uit een grid van 9x9 vakjes. Iedere rij, kolom en blokje van 3x3 moet gevuld worden met een getal uit de reeks 1-9. Maar een getal mag slechts één keer voorkomen in een rij, kolom of blokje. Hierin ligt de uitdaging van Sudoku. Het Sudoku spel is te spelen in 4 varianten:
  • 1. TOKEI - Los een Sudoku puzzel op en noteer je de tijd die je hiervoor nodig had op de puzzel. Elke puzzel is in viervoud aanwezig, dus wanneer je beter bent geworden in het oplossen van Sudoku puzzels, kun je dezelfde puzzel nogmaals spelen. kijken of je sneller bent geworden!
  • 2. ICHIBAN -Probeer als eerste de Sudoku-puzzel op te lossen. Zodra je denkt dat je de puzzel goed hebt opgelost, roep je 'Sudoku!' en stopt het spel. De andere spelers moeten nu stoppen en hun potloden neerleggen. Spelers controleren nu hun puzzel. Een volledig ingevulde puzzel is 81 punten waard (81 vakjes). Maar elke fout levert 9(!) strafpunten op. Tel je score en de winnaar is de speler met de hoogste score.
  • 3. TAIMU - Deze variant houdt in dat spelers tijdens een door de zandloper bepaalde tijd hun Sudoku puzzel zo goed mogelijk invullen. De winnaar is de speler die binnen de tijd de meeste vakken goed heeft ingevuld. Elke fout levert 9 strafpunten op.
  • 4. HINTO - Bij deze variant kun je tijdens het oplossen van de puzzelom een hint vragen. De hints bestaan uit prints van een bovenste rij, onderste rij en hoekvakken. De prints zitten in het speciale oplossingenboekje.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie