Home Clown Games Ongesorteerd 0619011 - De Wankele Wiebeltoren
productafbeelding klein

Clown Games Ongesorteerd: 0619011 - De Wankele Wiebeltoren

Leeftijdsgroep: 6 - 8 jaar, EAN: 8712051204789

Geen shops bekend

Omschrijving

De toren mag wiebelen, maar laat de pilaren niet vallen!! Bouw de toren op, gooi met de kleurendobbelsteen, en haal één pilaar weg in de kleur die je hebt gegooid. Zet 'm daarna bovenop. Als de bovenste ring vol staat met pilaren, plaats je er een nieuwe ring op. Met een beetje geluk gooi je de joker. Je mag dan zelf weten welke kleur pilaar je veplaatst. Ben jij de speler die als laatste een pilaar bovenop de toren zet, zonder dat die omvalt, dan ben je de winnaar!Inhoud:11 ringen60 pilaren in 5 kleuren1 kleurendobbelsteenVoor 2 of meer spelers vanaf 6 jaar.Met Nederlands- en Franstalige spelregels op de doos.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie