Home Noordhoff Uitgevers Mini Loco 58878 - Oefenen Met Lezen En Spellen
productafbeelding klein

Noordhoff Uitgevers Mini Loco: 58878 - Oefenen Met Lezen En Spellen

EAN: 9789001588786

Geen shops bekend

Omschrijving

Loco Mini Het allerleukste leerspel! Met dit unieke spelsysteem controleert je kind zelf of het de opdrachten goed heeft gemaakt. Zo ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. Loco Mini is het meest gebruikte leerspel op de basisschool. Oefenen met lezen en spellen Woorden langer maken, zinnen uit de knoop halen, de goede letter zoeken, rijmen, weer een stapje verder met lezen! Met leuke plaatjes om je te helpen! En... ... je oefent thuis wat je op school leert.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie