Home Noordhoff Uitgevers Maxi Loco 50032 - Topografie Nederland
productafbeelding klein

Noordhoff Uitgevers Maxi Loco: 50032 - Topografie Nederland

EAN: 9789001500320

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Loco Maxi Met Loco Maxi oefen je op een andere en leuke manier met wat je op school leert. Je controleert zelf of je de opdrachten goed hebt gemaakt. Oplossen, omdraaien en controleren: dat doe je gewoon zelf. Topografie Nederland Oefen je topografische kennis van Nederland met dit boekje! Met heldere, herkenbare kaarten uit De Bosatlas. Zo is je basiskennis snel in orde. Oefen thuis wat je op school leert!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
9.9911.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu