Home Noordhoff Uitgevers Mini Loco 50016 - Zon, Maan En Andere Tabelspelletjes
productafbeelding klein

Noordhoff Uitgevers Mini Loco: 50016 - Zon, Maan En Andere Tabelspelletjes

EAN: 9789001500160

Geen shops bekend

Omschrijving

Loco Mini Het allerleukste leerspel! Met dit unieke spelsysteem controleert je kind zelf of het de opdrachten goed heeft gemaakt. Zo ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. Loco Mini is het meest gebruikte leerspel op de basisschool. Zon, maan en sterren en andere tabelspelletjes Kijk, denk goed na en combineer! Maak puzzelplaatjes, oefen richtingen en nog veel meer. Boordevol leuke illustraties zoals dieren, bloemen, appels, de zon, maan en de sterren: wat hoort waar?


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie