Home Playmobil Dierentuin 4850 - Grote Dierentuin
productafbeelding klein

Playmobil Dierentuin: 4850 - Grote Dierentuin

EAN: 5052711082603, 4008789048509

Geen shops bekend

Omschrijving

De 4850 Grote Dierentuin van Playmobil heeft veel Afrikaanse dieren, waaronder olifanten, giraffen en leeuwen. De dieren zitten in fraaie verblijven en worden goed verzorgd. Voedertijd De dieren hebben honger. In de dierentuin staat een groot bord waarop staat aangegeven hoelaat de dieren eten krijgen van de verzorgers, zodat jij kunt zien hoe de dieren zich tegoed doen aan lekkere hapjes. Je kunt zelf de tijd op de klok aanpassen. Souvenirswinkeltje De dierentuin beschikt over een leuk souvenirswinkeltje naast de kassa, waar de bezoekers leuke aandenkens voor thuis kunnen kopen. Volop dierenplezier De grote stadsdierentuin is de moeite van het bezoeken waard. Er is een leeuwengezin met twee welpen. Hun kooi kun je echt openen en sluiten. De giraffe en haar jong hebben voederbakken op een hoge tak staan, anders kunnen ze er met de lange nek niet bij. Er zijn zebra's en twee olifanten. Bij ieder verblijf is gedacht aan informatiebordjes en groenrijke beplanting. Speelgoed van het Jaar De grote Playmobil dierentuin is winnaar van de speelgoed van het jaar verkiezing in 2010. Inhoud Playmobil 4850 Grote Dierentuin Drie dierenverblijven met transparante muren, eventueel koppelbaar In- en uitgang met kassa en souvenirswinkeltje met artikelen Tien dieren Voedertijd bord Vijf Playmobil figuren; bezoekers en parkopzichters Bomen en tropische aanplanting En nog meer fantasierijke accessoires De Grote Dierentuin van Playmobil is winnaar Speelgoed van het Jaar 2010!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu