Home Fisher-Price Thomas de Trein R9633 - speelset Harolds helikopterlandingsplaats
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: R9633 - speelset Harolds helikopterlandingsplaats

EAN: 27084861129

Geen shops bekend

Omschrijving

De speelset Harolds helikopterlandingsplaats hoort bij de populaire speelgoedserie Thomas en zijn vriendjes, bekend van de animatieserie Thomas de Stoomlocomotief. In deze set bevinden zich een cirkelvormig treinspoor, een toren met een helikopterlandingsplaats, een loods, een vrijstaande helikopterlandingsplaats en de twee figuurtjes: Percy, de kleine locomotief en Harold, de helikopter. Je kunt met Harold rond de toren vliegen en de locomotief in- en uitladen.

  • KunststofShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie