Home Fisher-Price Thomas de Trein T09510 - Take-n-Play Dennis
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: T09510 - Take-n-Play Dennis

EAN: 27084988024

Geen shops bekend

Omschrijving

Thomas Take 'n Play is een serie producten van Thomas de Stoomlocomotief en zijn vriendjes. Thomas Take 'n Play is bedoeld om mee te nemen en om er onderweg mee te spelen. De locomotieven, wagons en voertuigen zijn van metaal en zijn onderling koppelbaar door de magneetkoppelingen. De sets zijn inklapbaar en alle delen en locomotieven kunnen in de beide helften gestopt worden en daardoor kunnen de sets eenvoudig meegenomen worden.

Thomas Take 'n Play passen niet op de houten rails, maar hebben een eigen kunststof rails systeem welke onderling koppelbaar zijn. Dit zijn kleine modelletjes van ongeveer 10 cm en passen niet door de brievenbus.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie