Home Fisher-Price Thomas de Trein R94890 - Colin speelset
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: R94890 - Colin speelset

EAN: 27084859713, 27084859706

Geen shops bekend

Omschrijving

Bij de surpriseparty van Thomas helpt Colin, die kan draaien en op en neer kan bewegen, bij het laden en lossen van de vracht die Thomas daarna transporteert. Inclusief Thomas, vracht, Thomas, laadklep en een ovale rail.

Colin is een montere, vrolijke kraan met als thuisbasis de kade aan het kanaal. Ook al is hij niet de grootste en sterkste kraan, toch maken zijn vastberadenheid en behendigheid hem tot een snelle en zeer nuttige kraan. Hij is er trots op dat hij altijd precies weet hoe snel hij welke last moet optillen. Colin is voor iedereen een goede vriend en ziet enkel de mooie kanten van het leven aan de kade!

Via de avonturen van Thomas & zijn vrienden krijgt uw kind belangrijke waarden mee zoals vriendschap, fairness en samenwerken en ziet hij wat het betekent om daadwerkelijk een nuttige locomotief te zijn. Thomas & zijn vrienden gaan uw kind erbij helpen om te begrijpen dat kleine kaartjesknippers - net zoals kleine locomotieven - grote prestaties kunnen leveren.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie