Home Fisher-Price Thomas de Trein R92430 - Bouwfirma Sodor Mining set
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: R92430 - Bouwfirma Sodor Mining set

EAN: 27084857214, 27084857207

Geen shops bekend

Omschrijving

De Sodor Bouwfirma Set bestaat uit een goederenwagon met bakstenen, een wagon met dakpannen en een wagon met stalen liggers. Perfect voor het koppelen aan alle Trackmaster locomotieven, inclusief railstukken.

Via de avonturen van Thomas & zijn vrienden krijgt uw kind belangrijke waarden mee zoals vriendschap, fairness en samenwerken. En hij ziet hij wat het betekent om daadwerkelijk een nuttige locomotief te zijn. Thomas & zijn vrienden gaan uw kind erbij helpen om te begrijpen dat kleine kaartjesknippers - net zoals kleine locomotieven - grote prestaties kunnen leveren.

Details:

  • Materiaal: kunststof
  • Spoorbreedte: 2,5 cm
  • Alleen met het TrackMaster spoorrailsysteem compatibel
  • Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaarShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie