Home Learning Curve Thomas de Trein Flash Back Victor
productafbeelding klein

Learning Curve Thomas de Trein: Flash Back Victor

Leeftijdsgroep: 2 - 6 jaar, EAN: 796714981505

Geen shops bekend

Omschrijving

Victor is the manager van de Stoomtreinen werkplaats op Sodor. Deze Flash Back versie van Victor geeft een kijkje terug in het leven van deze Locomotief met groene aanslag op zijn zijkant. Victor is altijd erg druk met het repareren van Locomotieven in nood, met het zoeken naar bruikbare onderdelen en het leidinggeven aan Kevin. Victor heeft een hart van goud en een goed gevoel voor humor. Hij is daarom een gerespecteerde manager en Victor houdt de stoom treinen op de rails!

Thomas houten treinen zijn gemaakt van echt hout. Geschikt voor Thomas Houten treinbanen.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie