Home University Games Ongesorteerd Moord in Maanlicht bordspel
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: Moord in Maanlicht bordspel

EAN: 794964082616

Geen shops bekend

Omschrijving

Zes vreemde mensen krijgen een mysterieuze uitnodiging om zich op een regenachtige avond te melden bij Villa Maanlicht. Daar klinkt ineens een akelige schreeuw. Er ligt een man dood op de grond. Wie van de zes mensen heeft hem vermoord? Speel dit spannende spel met twee spelers of teams. De ene kiest de verdachte, motief, methode en locatie. De ander mag raden wat de juiste combinatie is. Duwde Amber de man uit jaloezie van de trap? Of was het toch Harry die zijn slachtoffer vanwege geld vergiftigde in de biljartkamer? Het spel wordt gespeeld op de trappen van een spookachtig uitziende kartonnen 3D Villa.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie