Home Playmobil Stadsleven 4285 - Luxe badkamer
productafbeelding klein

Playmobil Stadsleven: 4285 - Luxe badkamer

EAN: 5051695035681, 4008789042859

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

De moderne villa moet natuurlijk nog wel ingericht worden. Met de luxe badkamer ben je al goed op weg om van jouw moderne villa om te toveren in een echt paleisje. De luxe badkamer wordt geleverd met een douche, een wc, een wastafel met spiegel en diverse accessoires, zodat het Playmobilmeisje haar haar kan kammen en zich helemaal klaar kan maken voor haar avondje uit. Kijk ook uit naar de andere sets die in deze moderne villa passen!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
BOL.com 
34.9934.99Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie