Home Fisher-Price Thomas de Trein W5937 - Dennis
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: W5937 - Dennis

Leeftijdsgroep: 3 - 6 jaar, EAN: 746775061760

Geen shops bekend

Omschrijving

Dennis is een zeer luie diesel die probeert andere zijn werk op te laten knappen. Hij heeft altijd een excuus om zijn werk niet te doen, maar raakt meestal zo verstrikt in zijn leugens dat de waarheid boven water komt. Dan heeft Dennis altijd heel veel spijt...tot het moment dat hij weer een een klus krijgt. Ook Dennis heeft een magneet, zodat je hem kan verbinden met andere Thomas de Trein figuren. Hij is te combineren met de Take-n-play draagbare speelsets.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie