Home Fisher-Price Ongesorteerd Pinguin 2-in-1 Muziekspiegel
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Pinguin 2-in-1 Muziekspiegel

Leeftijdsgroep: 0½ - 3 jaar, EAN: 746775147938

Geen shops bekend

Omschrijving

De allerkleinsten kunnen zich uren vermaken met allerlei vrolijke kiekeboespelletjes met deze leuke spiegelset, die zowel op de vloer als in de wieg te gebruiken is. De schattige pinguïn heeft een zacht hoofd met een satijnen snavel en een grote spiegel op zijn buik. De twee grote vleugels zijn makkelijk vast te grijpen. De pinguïn heeft ook een muzikaal visje met twee liedjes en leuke klikgeluiden, en is voorzien van handige riempjes om het speeltje in de wieg te bevestigen. Wanneer baby op zijn buik op de grond speelt, kunt u de pinguïn op de vloer plaatsen. Vensterverpakking.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie