Home University Games Ongesorteerd 01506 - Zoek de Verschillen
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 01506 - Zoek de Verschillen

Leeftijdsgroep: 7 - 99 jaar, EAN: 794764015065

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Dit is het bekende spelletje Zoek de verschillen, maar dan als bordspel. Kun jij alle verschillen ontdekken op de kaartjes? En ook nog voordat de zandloper is leeggelopen? Kruis de door jou gevonden verschillen aan met de viltstift die bij het spel zit. Met driehonderd opdrachten hoef je je niet vervelen. Er zijn verschillende soorten opdrachten. Zo kun je zoeken naar vijf, tien of vijftien verschillen. Verder kun je kiezen uit twee verschillende moeilijkheidsniveaus.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
14.9916.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie