Home University Games Ongesorteerd 01252 - Find It! - Sport

University Games Ongesorteerd: 01252 - Find It! - Sport

Leeftijdsgroep: 8 - 99 jaar, EAN: 794764012521

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Probeer alleen of samen met vrienden de verborgen voorwerpen te vinden! Find it Sport, is een interessant en spannend spel waaraan je uren plezier mee zult beleven. In de buis zitten er 40 verschillende sport voorwerpen verborgen, zoals een race vlag, bokshandschoenen en een ping pong balletje. Je kunt de gekleurde korrels schudden en draaien om zo de verborgen voorwerpen te vinden. Dit spel is ideaal voor onderweg! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
BOL.com 
17.9917.99Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie