Home University Games Ongesorteerd 01252 - Find It! - Sport

University Games Ongesorteerd: 01252 - Find It! - Sport

Leeftijdsgroep: 8 - 99 jaar, EAN: 794764012521

Geen shops bekend

Omschrijving

Probeer alleen of samen met vrienden de verborgen voorwerpen te vinden! Find it Sport, is een interessant en spannend spel waaraan je uren plezier mee zult beleven. In de buis zitten er 40 verschillende sport voorwerpen verborgen, zoals een race vlag, bokshandschoenen en een ping pong balletje. Je kunt de gekleurde korrels schudden en draaien om zo de verborgen voorwerpen te vinden. Dit spel is ideaal voor onderweg! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie