Home Playmobil Ridders 4866 - Kasteel van de Valkenridders
productafbeelding klein

Playmobil Ridders: 4866 - Kasteel van de Valkenridders

EAN: 4008789048660, 4008789748669

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

In het grote Playmobil-kasteel van de valkenridders, is iedereen druk bezig om de invasie te plannen op de leeuwenridders, om de schat te kunnen stelen. Het grote Playmobil-kasteel van de valkenridders heeft een valluik, een intrekbare trap en een doorbraakmuur, zodat ze ongezien uit het kasteel kunnen komen. Kijk ook uit naar de andere sets die te combineren zijn met het grote kasteel van de valkenridders.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
104.99104.99Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie