Home Carrera Ongesorteerd 27423TR - Evolution Nissan GT-R GT500 JGTC Calsonic Team
productafbeelding klein

Carrera Ongesorteerd: 27423TR - Evolution Nissan GT-R GT500 JGTC Calsonic Team

EAN: 4007486273177, 4007486273436, 4007486273733

Geen shops bekend

Omschrijving

De bliksemsnelle Nissan GT-R GT500 JGTC Calsonic Team van Carrera Evolution wil met jou het racecircuit op! Met deze waarheidsgetrouwe en gedetailleerde raceauto laat je de concurrentie ver achter jou. Haal al jouw tegenstanders in en laat zien hoe een echte Carrera-winnaar eruitziet! Geef plankgas, suis door de bochten en behaal de overwinning! Versla jouw rivalen op het moeilijkste parcours en de kampioenstitel is van jou!

Details:

  • Schaal 1:32
  • Waarheidgetrouw schaalmodel van Carrera
  • Voertuig zonder lichtShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie