Home Fisher-Price Thomas de Trein R9114 - Thomas de Trein Tote-a-Train Opbergkoffer
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: R9114 - Thomas de Trein Tote-a-Train Opbergkoffer

Leeftijdsgroep: 3 - 6 jaar, EAN: 27084856033

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze Thomas de Stoomlocomotief-opbergkoffer lijkt op de hoofdpersoon! De achterkant kan geopend worden en bevat een spoor met aansluitingen voor andere speelsets en een slagboom. De speelset beschikt ook over tien vakjes om treinen op te bergen. De set is snel op te ruimen, zodat je je favoriete treinen overal kunt meenemen. Er is ook een naamstickervel, zodat je alle treinen kunt verzamelen en ze hun eigen naam kunt geven.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie