Home Fisher-Price Ongesorteerd V8519 - Sprekend Dierenboek
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: V8519 - Sprekend Dierenboek

Leeftijdsgroep: 0½ - 3 jaar, EAN: 746775009182

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit boek brengt baby's favoriete dierenvriendjes tot leven! Beweeg de boekenworm heen en weer voor een leuk kiekeboe-spelletje met de puppy of luister naar leuke liedjes en leer nieuwe dierengeluiden. Na het omdraaien van de bladzijde wordt het verhaal hardop voorgelezen en zijn er telkens weer andere educatieve activiteiten. Inclusief liedjes, leuke zinnetjes en geluidseffecten. Baby leert spelenderwijs dierennamen, dierengeluiden, kleuren, tegenstellingen, vormen, tellen, woordjes en nog veel meer! Vanaf 6 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie