Home Fisher-Price Ongesorteerd T4336 - Rijdende Muziekkrokodil
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T4336 - Rijdende Muziekkrokodil

Leeftijdsgroep: 0½ - 3 jaar, EAN: 27084903607

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze wagen vol leuke stapelblokken biedt urenlang speelplezier. In speelstand 1 is dit schattige dier een perfect speelmaatje voor baby's die al kunnen zitten. Achterop de krokodil is ruimte om alle zes blokken op te stapelen en wordt de baby beloond met een kiekeboe-effect. Wanneer de baby de blokjes in de bek van de krokodil stopt klinken er grappige geluidseffecten en deuntjes. Zit de buik van de krokodil vol, dan draait de baby hem zelf makkelijk om om de blokken er weer uit te halen. Dit vrolijke dier heeft ook ronddraaiende ogen en een piepende staart. In speelstand 2 kun je het handvat van de krokodil uittrekken en verandert het speelgoed in een handig wagentje. Wanneer baby de krokodil voorttrekt, klinken er leuke geluidseffecten en muziek.

Inclusief AA batterijen. Vanaf 6 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie