Home Fisher-Price Ongesorteerd T6338 - Wiegenlamp en Projector
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T6338 - Wiegenlamp en Projector

Leeftijdsgroep: 0 - 2 jaar, EAN: 27084923582

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit product kan makkelijk meegenomen of aan de wieg bevestigd worden. De projector bevat een mama-olifant met een geel nachtlichtje in de bloem en projecteert twee afbeeldingen op het plafond die elkaar langzaam afwisselen. Speelt tot 18 minuten muziek. Mama kan kiezen uit klassieke muziek of slaapliedjes. Door middel van een basiscomponent kan de projector aan de wieg bevestigd worden. Deze basis bevat een giraf, een alligator en een babyolifant. Er is ook een spiegel in het midden zodat baby zich ook zonder projector prima kan vermaken. De basis wordt door middel van een Y-band aan de wieg bevestigd.

Exclusief 4 C batterijen. Vanaf de geboorte.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie