Home Fisher-Price Ongesorteerd T7164 - Baby - Zoo Spiegel
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T7164 - Baby - Zoo Spiegel

Leeftijdsgroep: 0 - 2 jaar, EAN: 27084926880

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit product heeft een grote spiegel met een bijzondere functie - een tummy timer! In de wiegstand wordt de leuke alligator met stofbandjes aan de wieg bevestigd. Het heeft een mooie grote babyveilige spiegel en 2 speeltjes: een vlinder met een rammelende rolbal en een libelle met zachte stoffen vleugels. In de buikstand wordt de spiegel op de vloer geplaatst en kiest mama zelf voor 5, 10 of 15 minuten muziek. Zo weet mama precies hoe lang baby op zijn buik speelt en wordt baby gestimuleerd en vermaakt.

Exclusief 3 AA batterijen. Vanaf 3 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie