Home Fisher-Price Ongesorteerd M9862 - Mickey Mouse Wonderhouse Speelvriend Pluto
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: M9862 - Mickey Mouse Wonderhouse Speelvriend Pluto

Leeftijdsgroep: 3 - 4 jaar, EAN: 27084630220

Geen shops bekend

Omschrijving

Hier is Mickey's beste vriend: Pluto! Hij loopt en kwispelt met zijn staart. Hij heeft een halsband waar zijn lijn aan vastgemaakt is. Op het handvat van de lijn zit een knop, waarbij je Pluto op vier manieren kan sturen. Je kan Pluto vooruit laten lopen, laten blaffen, zijn kop laten bewegen en zijn staart laten kwispelen. Bijgeleverd zijn ook de voerbak en een borstel om Pluto mee te borstelen. Vanaf 3 jaar.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie