Home Learning Curve Chuggington 56803 - Hout - Dubbel-Dekker Remise Speelset
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 56803 - Hout - Dubbel-Dekker Remise Speelset

Leeftijdsgroep: 3 - 6 jaar, EAN: 796714568034

Geen shops bekend

Omschrijving

Beleef je eigen treintastische Chuggington avontuur met deze unieke 2-in-1 Dubbel-Dekker Remise Speelset met liftende Draaitafel. Speel op verschillende manieren met de beroemde Dubbel-Dekker Remise van Chuggington. De Remise biedt ruimte voor 6 Loco's en kan naast elkaar worden gebruikt, maar ook op elkaar worden gestapeld. Met liftende Draaitafel, zodat de treinen als de Remise is opgestapeld, van boven uit de remise naar beneden kunnen liften om daarna de weg over het juiste spoor te vervolgen. Met extra handig wisselspoor om van 1 naar 3 sporen te gaan.

De speelset is eindeloos uit te breiden. Ook met hellend spoor om de bovenste verdieping te verbinden met de spoorbaan.

Chuggington trein van echt hout met magneten voor verbinding aan voor- en achterzijde. Geschikt voor Chugggington Houten Treinbaansysteem. Chuggington Houten Treinbaan past op de meeste andere houten treinbaan systemen.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie