Home Learning Curve Chuggington 56801 - Hout - Tunnel Depot
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 56801 - Hout - Tunnel Depot

Leeftijdsgroep: 3 - 6 jaar, EAN: 796714568010

Geen shops bekend

Omschrijving

Beleef je eigen treintastische Chuggington avontuur met Het 2-in- 1 Tunnel Depot. Het 2-in-1 Tunnel Depot heeft 4 kleuren tunnels: rood, blauw, groen en geel. De Chuggington Treinen weten precies door welke gekleurde tunnel ze moeten rijden door de signalen. Bepaal zelf de signalen door te schuiven aan de knop op het dak.

Plaats de tunnels naast elkaar en je maakt van de tunnels een Brug. Met hellend spoor om over de brug te rijden. Of plaats de gebouwen in de spoorbaan voor 4 verschillende tunnels.

Chuggington trein van echt hout met magneten voor verbinding aan voor- en achterzijde. Geschikt voor Chugggington Houten Treinbaansysteem. Chuggington Houten Treinbaan past op de meeste andere houten treinbaan systemen.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie