Home Learning Curve Chuggington 56700 - Hout - Beginners Set
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 56700 - Hout - Beginners Set

Leeftijdsgroep: 3 - 6 jaar, EAN: 796714567006

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze speelset is een ideale starter speelset om kennis te maken met Chuggington Houten Treinbaan. Met deze speelset kan je direct spelen. Inclusief Wilson, Brewster, spoorsignaal. Met de 13 delen rails kan je een aaneengesloten spoorbaan maken.

Chuggington trein van echt hout met magneten voor verbinding aan voor- en achterzijde. Geschikt voor Chugggington Houten Treinbaansysteem. Chuggington Houten Treinbaan past op de meeste andere houten treinbaan systemen.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie