Home Playmobil 1.2.3 6750 - Grote 1.2.3 boerderij
productafbeelding klein

Playmobil 1.2.3: 6750 - Grote 1.2.3 boerderij

EAN: 4008789067500

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze grote boerderij is een complete speelset met hooizolder, slaapkamer, keuken en vele schattige boerderijdieren! Ramen en deuren kunnen geopend worden. Verder zitten er vele accessoires bij. Ondek het leven op de PLAYMOBIL 1.2.3 boerderij! De boerderij bevat ondermeer een hooizolder, een slaapkamer en een keuken. De leuke boerderijdieren zoals de koe, het paard, het konijn en de poes, verzorgen we op de dierenweide.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu