Home Fisher-Price Thomas de Trein R9113 - Tidmouth
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: R9113 - Tidmouth

Leeftijdsgroep: 3 - 6 jaar, EAN: 27084856026

Geen shops bekend

Omschrijving

De reparatieloods voor locomotieven bevat een uitvouwbaar, vooraf gemonteerd spoor met een draaischijf. Laat de treinen op het spoor rondrijden en begeleidt hen daarna in hun loods voor de nacht. De achterkant van de reparatieloods kan uitgeklapt worden, zodat er ook in de loods gespeeld kan worden. Na het spelen kan de speelset snel opgevouwen worden en de extra speelstukken kunnen erin opgeborgen worden. Bevat Thomas en twee accessoires, een kolenemmer en een slagboom.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie