Home Fisher-Price Thomas de Trein V1379 - Rommelende Goudmijn
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: V1379 - Rommelende Goudmijn

Leeftijdsgroep: 3 - 7 jaar, EAN: 27084953398

Geen shops bekend

Omschrijving

Er is goud gevonden! Met deze speelset Goudmijn Avontuur heb je vast veel plezier. De set is inclusief Thomas de Trein, bewegende goudklompjes en een exploderende mijnschacht. Als je Thomas de helling opduwt hoor je een geluidje, lantaarns gaan aan en uit en je hoort gedreun van de mijn. Boven op de berg is een laadruimte, waar Thomas na zijn harde werk ook in kan rusten. De set is inklapbaar en dus makkelijk mee te nemen.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie