Home Fisher-Price Ongesorteerd P9997 - Mickey Mouse Clubhuis
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: P9997 - Mickey Mouse Clubhuis

Leeftijdsgroep: 3 - 6 jaar, EAN: 27084790160

Geen shops bekend

Omschrijving

Er valt een hoop te beleven bij Mickey! Het clubhuis heeft 6 verschillende speelruimtes, waaronder een keuken, slaapkamer, observatieplatform, Mouskadoer-kamer, woonkamer en luchtballon. In de slaapkamer draait het bed zo dat het figuurtje meteen van de glijbaan glijdt. Neem de lift naar het observatieplatform en kijk door de telescoop, of speel met de tweezijdige mysterieschijfjes!

Het Clubhuis heeft 9 accessoires en figuurtjes: beweegbare Mickey & Minnie, telescoop, stoel, tafel, luchtballon met mand en 2 mysterieschijfjes. De accessoires kunnen in de speelset opgeborgen worden. Vanaf 3 jaar.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie