Home Fisher-Price Ongesorteerd MATTT1627 - Winnie de Poeh Boomhut
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: MATTT1627 - Winnie de Poeh Boomhut

EAN: 27084875485

Geen shops bekend

Omschrijving

Het bomenhuis van Winnie de Pooh en zijn vrienden nodigen kinderen uit om te spelen met de verschillende activiteiten. De personages kunnen worden geplaatst in de bij of de vlinder en je kan met het vogelnest spelen. Als je op de blauwe vogel drukt piept deze vrolijk. Op het dak en de voordeur zijn kralen die heen en weer glijden. Er zijn drie verschillende karakters namelijk Winnie de Poeh, Teigetje en Knorretje. Dit product is bedoeld voor kinderen vanaf 12 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie