Home Fisher-Price Ongesorteerd T6211 - Eendenpotje En Voetenbankje
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T6211 - Eendenpotje En Voetenbankje

Leeftijdsgroep: 1 - 4 jaar, EAN: 27084922318

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit fantastische oefenpotje voor peuters kan ook gebruikt worden als handig opstapje. Peuters worden voor hun inspanning beloond met vier leuke deuntjes of geluidseffecten. Het potje is in de vorm van een eend en heeft een stevige basis, een uitneembare emmer die makkelijk schoongemaakt kan worden, een bril en een deksel dat het potje in een handig opstapje verandert. Een plasbeschermer voor jongens kan makkelijk worden bevestigd en weer verwijderd, en klapt ook naar binnen, zodat de rug van het zitje snel als deksel van het opstapje gebruikt kan worden.

Inclusief 3 AA batterijen. Vanaf 18 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie