Home Fisher-Price Ongesorteerd T6037 - 2-In-1 Leren Lopen Dino
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T6037 - 2-In-1 Leren Lopen Dino

Leeftijdsgroep: 0½ - 2 jaar, EAN: 27084920673

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

De vriendelijke dinosaurus, met een brede wielbasis en stabiele handgrepen, helpt je baby met zijn eerste stappen. Als de dinosaurus wordt geduwd dan gaan er 3 lampjes aan de bovenkant branden en speelt de dinosaurus muziek en grappige geluidseffecten: een super stimulans om op lopen en dansen. Wanneer de baby oud genoeg is om te zitten op de Dino kunnen de achterste wielen gemakkelijk tegen elkaar worden geschoven voor een perfecte pasvorm met veel beenruimte, zodat de dinosaurus ook als loopfiets gebruikt kan worden.

Vanaf 6 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
79.9979.99Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie