Home Fisher-Price Ongesorteerd T5772 - Muziektruck
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T5772 - Muziektruck

Leeftijdsgroep: 1 - 6 jaar, EAN: 27084918076

Geen shops bekend

Omschrijving

Een vrachtwagen vol leuke activiteiten, geluiden en muziek voor baby's! Inclusief een losse auto die achter in de bak past en een handig handvat. Als de vrachtwagen vooruit geduwd wordt, gaat de auto schommelen en worden de licht- en geluidseffecten geactiveerd. Druk op de spoiler en de auto rolt eruit. De baby kan op de verlichte uitlaat drukken om leuke liedjes en geluidseffecten te horen. Op het dak van de vrachtwagen zit een grote draaibal om mee te spelen.

Inclusief 2 AA batterijen. Vanaf 6 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie