Home Fisher-Price Ongesorteerd 8226 - Circustrein Loopauto
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: 8226 - Circustrein Loopauto

Leeftijdsgroep: 2 - 4 jaar, EAN: 614239082265

Geen shops bekend

Omschrijving

Wordt de machinist op de circustrein van Fisher Price! Treinwagons kunnen op de achterkant van de locomotief aangesloten worden voor nog meer treinfun!De Geluiden en muziekjes kunnen geactiveerd worden met de knoppen die op de locomotief zitten. Extra bijgeleverde figuurtjes kunnen worden opgeborgen onder de zitting.Helpt bij de ontwikkeling van de oog-, handcoördinatie van het kind.Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie