Home Fisher-Price Ongesorteerd P4323 - Roze Stoelpotje
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: P4323 - Roze Stoelpotje

EAN: 27084739473

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Het koninklijke peuterpotje is een leuk oefenpotje voor peuters dat nu ook als opstapkrukje gebruikt kan worden. De kleintjes worden beloond voor hun bijdrage met 3 orgeldeuntjes. Het potje heeft de vorm van een troon en bestaat uit een basis, een verwijderbare emmer voor eenvoudige reiniging, een wc-bril en een inklapbaar deksel voor het opstapkrukje. Een plasbeveiliging voor jongens kan eenvoudig aan het potje bevestigd en weer verwijderd worden. De plasbeveiliging kan in de emmer gekanteld worden, zodat je het deksel kunt neerklappen en het potje tot een opstapkrukje kunt omtoveren. Dankzij een handige knop kan de wc-bril eenvoudig worden opgepakt om op een grote wc te plaatsen.

Exclusief 3 AA batterijen. Vanaf de geboorte.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
34.9936.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie