Home Fisher-Price Ongesorteerd T5977 - Winnie de Poeh Magische Rammelaar
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T5977 - Winnie de Poeh Magische Rammelaar

Leeftijdsgroep: 0½ - 3 jaar, EAN: 27084919936

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze schattige Winnie de Poeh heeft in de ene hand een dansende bij en in de andere hand een rammelaar. Als baby aan de rammelaar schudt, begint Poeh heen en weer te wiegen en gaat de bij dansen! Als de baby ophoudt met rammelen stopt Poeh met wiegen. De beer heeft een leuke giechellach, zegt een paar eenvoudige zinnetjes en neuriet 4 melodietjes (inclusief de titelmelodie). Poeh kan ook geactiveerd worden door zijn buik te kietelen (werkt tevens in de try me-verpakking). Deze superzachte beer is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is tevens een zachte knuffel.

Inclusief 3 AA batterijen.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie