Home Fisher-Price Ongesorteerd W6083 - Vormen Picnic
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: W6083 - Vormen Picnic

Leeftijdsgroep: 0½ - 3 jaar, EAN: 746775063139

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Combineer het sorteren van vormen met het plezier van een gezellige picknick. En dat alles op een manier waar iedere peuter veel lol aan beleeft! Met twee speelmodi: 1) leren en 2) muziek. Het kind leert alles over kleuren, vormen, eten, groeten en tellen tijdens een gezellige picknick! De picknickset wordt geleverd met een leuke roze en paarse mand, vier vrolijk gekleurde vormpjes om "e;"e;op te eten"e;"e; en een tafelkleed met afbeeldingen van borden en eten. Bij het openen en sluiten van het deksel weerklinken er leuke liedjes en zinnetjes! Als de peuters een vormpje door een van de sorteervakjes duwen, horen ze als beloning een geluid dat hen iets leert over de vorm, de kleur, het eten - of gewoon een leuk liedje. Wanneer de picknick is afgelopen, gaan alle vormen weer terug in de mand die door het handvat makkelijk mee te nemen is. Iedere peuter zal het hartstikke leuk vinden om nieuwe dingen te leren met deze picknickset!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
22.9924.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie