Home Fisher-Price Ongesorteerd V2758 - Rammel Racewagen
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: V2758 - Rammel Racewagen

Leeftijdsgroep: 0½ - 2 jaar, EAN: 27084963618

Geen shops bekend

Omschrijving

Klaar voor de start! Baby heeft nu een eigen racewagen met afstandsbediening. Schud de rammelaar en de auto begint te rijden! De wagen heeft twee opties: voor jongere baby's kan de auto in een cirkel rijden en als baby begint te kruipen kan de auto ook rechtuit rijden, waardoor baby gestimuleerd wordt er achteraan te gaan. Leuke geluidseffecten en vrolijke muziek belonen de baby bij het ontdekken van actie en reactie. Vanaf 6 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie