Home Fisher-Price Ongesorteerd W2867 - Mattel Autospeelbaan
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: W2867 - Mattel Autospeelbaan

Leeftijdsgroep: 1 - 6 jaar, EAN: 746775042844, 27084910957, 746775042837

Geen shops bekend

Omschrijving

Met deze leuke speelset maken peuters en kleuters in de stad vol speelplezier kennis met de Little People-auto's - die zijn speciaal op maat gemaakt voor deze kleintjes! Deze set is 70 centimeter hoog en heeft 2 hellingbanen met allerlei kronkels, bochten, tunnels en andere leuke plekjes om mee te spelen. Stop bij de garage voor een opknapbeurt of laad de auto's in de lift en takel ze omhoog of omlaag. Stuur de auto's langs het klapbord zodat het ronddraait. Parkeer je auto bij de meter om even te winkelen of bestel een hapje bij het drive-inrestaurant! Op de onderste verdieping vind je een parkeergarage met een speciale lift en een benzinepomp met draaiende slang en leuke geluidseffecten. De lift en het stopbord activeren licht- en geluidseffecten. Zwaailichten, stoplichten en verkeersgeluiden worden geactiveerd wanneer de auto's voorbij razen. Laad de auto's weer in de lift en breng ze naar boven om opnieuw te beginnen! Inclusief 2 Little People-autootjes (een sportwagen en een Formule 1-raceauto), speciaal voor kleine knuistjes, elk met 4 wielen en een bekend Little People-figuurtje!

Inclusief AA batterijen. Vanaf 18 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie